Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

E-KERESKEDELMI MEGOLDÁSOK

DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK AZ E-KERESKEDELEMBEN

Maximalizáld online eladásaidat költséghatékony, kiváló minőségű digitális képalkotási megoldásokkal, amelyek megragadják a közönséget, és előremozdítják e-kereskedelmi vállalkozásodat.

Értékesítési célú felvételek

Versenyezz a gyorsan változó e-kereskedelmi piacon úttörő képi megoldásokkal, amelyek életre keltik termékeidet, szenvedélyre hívnak, és végső soron ráveszik az ügyfeleket a vásárlásra.
 • Méretezhetőség és rugalmasság

  Az általunk kínált rugalmasságnak, átfogó kínálatnak és méretezhetőségnek köszönhetően olyan megoldást alakíthatsz ki, amely minden szempontból megfelel vállalkozásodnak, bármit is fényképezel, és bárhogy is dolgozol.

 • Tanácsadás, amelyre számíthatsz

  Jelentősen növelheted az ügyfél-elégedettséget a piacodra és a helyzetedre szabott szakértői tanácsokkal, valamint szükség szerinti gyakorlati támogatással.

 • Kreativitás, amely pénzt ér

  Tűnj ki a tömegből a kiváló minőségű képekkel, amelyek kiemelik a termék értékét, fokozzák az értékesítést és csökkentik a visszaküldések számát.

 • A fotózástól az értékesítésig, egy szempillantás alatt

  Gyorsítsd fel a felvételkészítési, utófeldolgozási és kiadási munkafolyamatokat, hogy a termékek másodpercek alatt eljussanak a raktárból a boltokba.

 • Meggyőző innováció

  Keltsd életre termékeid virtuálisan, hogy ügyfeleid bizalommal és minden apró részlet ismeretében vásárolhassanak online bármilyen terméket.

 • Munkafolyamatok minden beállításhoz

  Támogatjuk azokat a vállalkozásokat, amelyek házon belüli vagy automatizált munkafolyamatot használnak, legyen szó manuális vagy teljesen automatizált megoldásokról, illetve a kettő közötti rendszerekről. A munkafolyamattól függetlenül gondoskodunk arról, hogy egy pillanatra se kelljen leállnod a fényképezéssel.

 • Személyre szabott képalkotási megoldások bármilyen termékcsaládhoz, bármekkora mennyiséghez

  Kozmetikumokról vagy autókról készítesz felvételt? Egyetlen fülbevalót vagy egy bútorösszeállítást fotózol? Egy nagy márkát képviselsz, még nagyobb raktárkészlettel vagy egy butiküzletet, egyedi választékkal? Megvan a tudásunk, a rugalmasságunk és az alkalmazkodóképességünk ahhoz, hogy bármely vállalkozás számára megfelelő partnerek legyünk.

  Az iparág legjobb e-kereskedelmi technológiai partnereivel együttműködve képesek vagyunk személyre szabott megoldást kialakítani minden ügyfelünk számára, függetlenül attól, hogy milyen ágazatról vagy készletről van szó.
  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

   Divat

   Fényképezőgépeinkkel megörökíthetsz mindenféle textúrát és bonyolult dizájnelemet, a fotók segítségével pedig 360°-os képeket, színpontos AR-képeket és egyéb tartalmakat hozhatsz létre, amelyek növelik a vásárlók elkötelezettségét és segítik az értékesítést.

  • Canon_Argos_AFord_HIRES-61336.tif

   Ékszerek és órák

   Örökítsd meg ügyfeleid számára még a legapróbb részleteket is pontosan, így minden szögből felfedezhetik a termékedet – integrált munkafolyamatainknak köszönhetően mindezt házon belül is megteheted, így a készleted biztonságban maradhat a helyszínen.

  • ITCG_B2B_Industry_Pre-motion

   Járműipar

   Készíts rendkívül konzisztens és pontos fényképeket gyorsan, hogy a készleted pillanatok alatt felkerülhessen az online térbe, majd onnan tovább – olyan képek segítségével, amelyekben ügyfeleid megbízhatnak, így könnyedén kitűnhetsz a versenytársaid közül.

  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

   Kiskereskedelem

   Rugalmasan, a különböző termékkategóriákhoz igazíthatod munkafolyamataid, így a legkülönfélébb típusokat és méreteket is egyszerűen kezelheted.

  A Canonra inkább belső partnerként tekintünk, mintsem külső beszállítóként. Aktívan és egyben proaktívan is dolgozunk a Canonnal, számítunk a tanácsaikra és támogatásukra.”

  Engedd szabadjára a benned rejlő lehetőségeket a Canon fényképezőgépeivel és az SDK-ival

  Ha a fényképezőgépeink technológiai erejét a rugalmas SDK-val kombinálod, olyan tartalmakat hozhatsz létre, amelyek felkeltik a közönség figyelmét, és segítik az értékesítést.

  Megközelítésünk pont olyan egyedi, mint a vállalkozásod

  A velünk való együttműködés nem csak abból áll, hogy számodra megfelelő berendezéseket biztosítunk – fedezd fel az igényeidnek megfelelő és a saját márkádat tökéletesítő képalkotási megoldásainkat.

  Kapcsolódó cikkek

  A fashion shoot for an online clothes company, with a woman wearing a denim jacket and black tights poses in a photography studio.

  Kereskedelmi célú megoldás

  Három út a sikerhez az e-kereskedelmi fényképészetben

  Ahogy a fogyasztók egyre nagyobb számban vásárolnak online áruházakban, hogyan tarthatod a lépést a termékfotózás terén fellépő igényekkel?

  Fedezd fel, hogyan segíthetünk megőrizni versenyképességedet a gyorsan mozgó e-kereskedelmi környezetben az igényeidnek megfelelően alakított termékekkel és munkafolyamatokkal.