Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

KERESKEDELMI MEGOLDÁSOK

Fotós, videós és szoftvermegoldások a termékeid új szintre emeléséhez

Készíts költséghatékony és kiváló minőségű tartalmat, amellyel életre kelted termékedet és biztosítod márkáid előrelépését.

Keltsd életre márkáidat a Canon fényképezőgépeivel és szoftvereivel

A Canon nem csupán fotós és videós termékeivel világelső, de a szoftverek terén is innovatív szereplő. Amikor ezen technológiák találkoznak, képesek közelebb hozni termékeidet az ügyfeleidhez.

 • CANON SOFTWARE

  CANON SZOFTVER

  Szoftver valódi intelligenciával

  A Canon olyan szoftvert fejlesztett ki, amely zökkenőmentesen integrálható a meglévő alkalmazásaidba és munkamenetedbe, hogy segítségével olyan képeket készíthess, amelyeket azonnal használhatsz termékportfóliódban.

 • R5_mountlens

  CANON FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

  Bizonyított minőség, profi eredmények

  A Canon fényképezőgépei és videokamerái nagy teljesítményű eszközök, amelyek a színek, részletek és textúrák páratlan minőségű megörökítésére szolgálnak, hogy valósággal életre keltsék termékeidet, amelyek így vonzóak lesznek az ügyfelek számára.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATÍV SZOFTVER

Növeld a kapacitásodat

A Canon szoftverfejlesztő csomagja (SDK) olyan funkciókat kínál, amelyekhez a csatlakoztatott fényképezőgépeken keresztül férhetsz hozzá. Ha egy fényképezőgépet számítógéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatsz, fejlesztőid vezérelni tudják a képkészítés folyamatát.

Canon Camera

A fényképezőgép vezérlése

Kezeld távolról a fényképezőgépet gyorsan és precízen, az expozíció és a fókusz teljes körű irányításának megőrzésével.

Canon Camera

A tartalom és a gyártás kezelése

Tölts le képeket, ellenőrizd és módosítsd a fényképezőgép beállításait, és készíts távolról felvételeket Windows vagy Mac gépedről vagy okostelefonodról.

ESETTANULMÁNY

Az R-rendszer használata az e-kereskedelmi fotózáshoz az Argos Sausbury’s-nél

Nézd meg, hogyan használja az Argos a Canon eszközökkel felszerelt házon belüli stúdióját az egy időben történő fotózások gyors és hatékony munkafolyamatának létrehozásához.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_HU

Kapcsolódó termékek

Tudj meg többet a Canon professzionális fotós és videós termékeiről, amelyek teljes körű irányítást és páratlan minőséget biztosítanak.

 • Canon Camera

  FIX FÓKUSZTÁVOLSÁGÚ MAKRO

  Vess közelebbi pillantást a témára...
 • Járj egy lépéssel mások előtt a Canonnal

  A Canon kereskedelmi fotós és videós megoldásai kiváló minőségű tartalmak gyors, költséghatékony készítését kínálják, hogy ügyfeleidet pontos, hatékony és következetes módon szólíthasd meg – maximalizálva ezzel a termelékenységet, a nyereségességet és a piaci részesedést.

  • Egy férfi és egy nő mosolyogva néz egy tabletre.

   AZ IGÉNYEIDRE SZABVA

   Tanácsadás

   Minden vállalkozás más, ezért időt szánunk arra, hogy meghallgassuk, megértsük egyedi munkafolyamatod szükségleteit, és megtaláljuk a módját, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.

  • DSR

   RENDSZERED FEJLESZTÉSE

   Meghatározás

   Most, hogy ismerjük vállalkozásod természetét és márkád követelményeit, dokumentált fejlesztőcsomagot kínálunk, amely a fejlesztők számára meghatározza a szoftver funkcionalitását, hogy azt alkalmazásaikkal együtt használhassák.

  • A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop.

   MÁRKÁDHOZ ÉPÍTVE

   Tervezés

   Amikor a fő elemek a helyükön vannak, a csomagot úgy igazítjuk, hogy teljesen megfeleljen az igényeidnek, a neked megfelelő fényképezőgépet és objektívet beleválasztva.

  Záridő

  Videokamerás fényképezőgép-rendszereinket úgy terveztük, hogy lélegzetelállító eredményt nyújtsanak akár 45 megapixeles állóképekkel, másodpercenként 20 képkockával, vagy kivételesen részletgazdag 8K filmekkel. Canon fényképezőgépeink választéka látványos eredményeket ígér; a gomb megnyomásának pillanatától alig telik el idő, és már piacon is vannak termékeid a többcsatornás stratégiával; élvezd a hatékony terjesztést minimális utómunkálattal.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  A kép minősége

  A Canon saját képérzékelője úttörő a nagy felbontású állóképek és videók készítésében, a legendás objektívjei pedig pompás színhűséget és élességet biztosítanak. A jó minőségű képek segítenek kimagasodni a mezőnyből, jobb ügyfélélményt kínálva. Az autofókusz és a fehéregyensúly funkciók rendkívül pontos eredményt nyújtanak, és kiemelik termékeid minden részletét és textúráját, így csökkenthető a visszaküldések száma
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Egyenletes minőség

  Beállítás, komponálás, exponálás. Újra meg újra. A Canon technológiával biztos lehetsz afelől, hogy minden alkalommal lenyűgöző eredményt kapsz, és termékeidet egységesen és élethűen mutathatod be. Az utómunkálatok és a retusálás minimális időt vesz el, a kreatív irányítás a te kezedben van.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Produktivitás

  Fényképezőgépeink gyorsan és hatékonyan működnek a szélsebes processzorokkal és a villámgyors autofókusszal. Te csak hozd egyik terméket a másik után, a fényképezőgépek pedig teszik a dolgukat. Mindez persze azt eredményezi, hogy márkád minden eddiginél hamarabb kerül piacra.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Munkafolyamat-kezelés

  Szoftvermegoldásaink és fényképezőgépeink úgy készültek, hogy integrálhatók legyenek munkafolyamatodba, és teljesen személyre szabhatók, hogy alkalmazkodjanak vállalkozásodhoz, ahogy az növekszik és fejlődik. A fájlok hamar online lehetnek egy Adobe RGB színprofillal, azaz a felvételkészítés közben, gyorsan átnézheted a képeket, időt takarítva meg az utómunkálatokon, hogy képeidet minél hamarabb láthassa a világ.

  Kereskedelmi rendszer neked készítve

  Akármilyen üzletben is vagy, a Canon tud hozzá kereskedelmi megoldást kínálni. Szakértőink minden igényedet kiszolgáló csomagot állítanak össze neked. Nézd meg, milyen területeken dolgoztunk idáig

  • KISKERESKEDELEM

   Termékek és tartozékok

   Maximalizáld munkamenetedet és élvezd a gyors, pontos fénykép- és videókészítést termékeddel webes felületre és katalógusba egyaránt.

  • 672149325

   DIVAT

   Ruházat és ruházati cikkek

   Rögzítsd minden részlet pontos színét, és keltsd életre márkáidat, hogy ügyfeleid ne tudják kiverni a fejükből.

  • STÚDIÓ

   Portrék és egyebek

   A rendkívül következetes expozíció és világítás mellett ügyfeleidnek csak pózolniuk kell, te pedig nyomhatod is a gombot.

  • MÚZEUM

   Hatékony archiválás

   Amikor a készletedhez különös pontosság és részletgazdagság szükségeltetik, légy nyugodt afelől, hogy a Canon fényképezőgépeivel, objektíveivel és szoftvereivel tökéletes rendszert alakíthatsz ki vizuális katalógusodhoz.

  Kapcsolódó cikkek