Canon Camera

KERESKEDELMI MEGOLDÁSOK

Fotós, videós és szoftvermegoldások a termékeid új szintre emeléséhez

Készíts költséghatékony és kiváló minőségű tartalmat, amellyel életre kelted termékedet és biztosítod márkáid előrelépését.

Fotós, videós és szoftvermegoldások a termékeid új szintre emeléséhez

Keltsd életre márkáidat a Canon fényképezőgépeivel és szoftvereivel

A Canon nem csupán fotós és videós termékeivel világelső, de a szoftverek terén is innovatív szereplő. Amikor ezen technológiák találkoznak, képesek közelebb hozni termékeidet az ügyfeleidhez.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATÍV SZOFTVER

Növeld a kapacitásodat

A Canon szoftverfejlesztő csomagja (SDK) olyan funkciókat kínál, amelyekhez a csatlakoztatott fényképezőgépeken keresztül férhetsz hozzá. Ha egy fényképezőgépet számítógéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatsz, fejlesztőid vezérelni tudják a képkészítés folyamatát.

Canon Camera

A fényképezőgép vezérlése

Kezeld távolról a fényképezőgépet gyorsan és precízen, az expozíció és a fókusz teljes körű irányításának megőrzésével.

Canon Camera

A tartalom és a gyártás kezelése

Tölts le képeket, ellenőrizd és módosítsd a fényképezőgép beállításait, és készíts távolról felvételeket Windows vagy Mac gépedről vagy okostelefonodról.

„AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT CANON FELSZERELÉS FONTOS ÖSSZETEVŐ, ÉS A CANON SDK NÉLKÜL EZ AZ EGÉSZ EGYÁLTALÁN NEM IS MŰKÖDNE.”

STYLESHOOTS
Nézd meg, hogyan működik ez a megoldás a StyleShoots esetében

Szeretnél többet tudni?

Ha szeretnél többet tudni arról, mit kínálnak a Canon e-kereskedelmi megoldásai, kövesd a Beszélj a Canonnal hivatkozást, töltsd ki az adatokat, és a profi képalkotó termékek dedikált B2B Segment csapatának egy tagja rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

Tudj meg többet a Canon professzionális fotós és videós termékeiről, amelyek teljes körű irányítást és páratlan minőséget biztosítanak.

 • Canon Camera

  FIX FÓKUSZTÁVOLSÁGÚ MAKRO

  Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

  Vess közelebbi pillantást a témára...

 • Járj egy lépéssel mások előtt a Canonnal

  A Canon kereskedelmi fotós és videós megoldásai kiváló minőségű tartalmak gyors, költséghatékony készítését kínálják, hogy ügyfeleidet pontos, hatékony és következetes módon szólíthasd meg – maximalizálva ezzel a termelékenységet, a nyereségességet és a piaci részesedést.

  Záridő

  Videokamerás fényképezőgép-rendszereinket úgy terveztük, hogy lélegzetelállító eredményt nyújtsanak akár 45 megapixeles állóképekkel, másodpercenként 20 képkockával, vagy kivételesen részletgazdag 8K filmekkel. Canon fényképezőgépeink választéka látványos eredményeket ígér; a gomb megnyomásának pillanatától alig telik el idő, és már piacon is vannak termékeid a többcsatornás stratégiával; élvezd a hatékony terjesztést minimális utómunkálattal.

  Képminőség

  A Canon saját képérzékelője úttörő a nagy felbontású állóképek és videók készítésében, a legendás objektívjei pedig pompás színhűséget és élességet biztosítanak. A jó minőségű képek segítenek kimagasodni a mezőnyből, jobb ügyfélélményt kínálva. Az autofókusz és a fehéregyensúly funkciók rendkívül pontos eredményt nyújtanak, és kiemelik termékeid minden részletét és textúráját, így csökkenthető a visszaküldések száma
  Cloud Process Automation

  Egyenletes minőség

  Beállítás, komponálás, exponálás. Újra meg újra. A Canon technológiával biztos lehetsz afelől, hogy minden alkalommal lenyűgöző eredményt kapsz, és termékeidet egységesen és élethűen mutathatod be. Az utómunkálatok és a retusálás minimális időt vesz el, a kreatív irányítás a te kezedben van.

  Produktivitás

  Fényképezőgépeink gyorsan és hatékonyan működnek a szélsebes processzorokkal és a villámgyors autofókusszal. Te csak hozd egyik terméket a másik után, a fényképezőgépek pedig teszik a dolgukat. Mindez persze azt eredményezi, hogy márkád minden eddiginél hamarabb kerül piacra.

  Munkafolyamat-kezelés

  Szoftvermegoldásaink és fényképezőgépeink úgy készültek, hogy integrálhatók legyenek munkafolyamatodba, és teljesen személyre szabhatók, hogy alkalmazkodjanak vállalkozásodhoz, ahogy az növekszik és fejlődik. A fájlok hamar online lehetnek egy Adobe RGB színprofillal, azaz a felvételkészítés közben, gyorsan átnézheted a képeket, időt takarítva meg az utómunkálatokon, hogy képeidet minél hamarabb láthassa a világ.

  Szeretnél többet tudni?

  Ha szeretnél többet tudni arról, mit kínálnak a Canon e-kereskedelmi megoldásai, kövesd a Beszélj a Canonnal hivatkozást, töltsd ki az adatokat, és a profi képalkotó termékek dedikált B2B Segment csapatának egy tagja rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

  Kereskedelmi rendszer neked készítve

  Akármilyen üzletben is vagy, a Canon tud hozzá kereskedelmi megoldást kínálni. Szakértőink minden igényedet kiszolgáló csomagot állítanak össze neked. Nézd meg, milyen területeken dolgoztunk idáig

  Kapcsolódó cikkek

  A következő is érdekelhet…