KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Biometrikus adatok

Az arcok rögzítése az azonosító dokumentumok, a biztonsági belépőkártyák és a HR-alkalmazások számára pontos és megbízható információkon alapul. A nagy felbontású érzékelőkkel és kiváló objektívválasztékkal rendelkező Canon kamerák a munkafolyamat-megoldásoknak köszönhetően egyszerűvé és hatékonnyá teszik ezt a feladatot.
Canon Camera

Azonosítás és hitelesítés

A jelszavakkal ellentétben a biometrikus adatok nem felejthetők el, nem cserélhetők ki és nem hamisíthatók. Az emberi arc sikeres megörökítése a bevált képalkotási technológiák és a kiváló szoftverek kombinációján alapul, amelyek egyetlen gombnyomással gyors eredményeket biztosítanak. Ezért a Canon fényképezőgépeket, vakurendszereket, SELPHY nyomtatókat és objektíveket világszerte számos szervezet és vállalkozás használja a HR-osztályok, biztonsági kártyák és látogatói belépőkártyák arcadatainak rögzítésére, valamint a személyazonosító dokumentumok beolvasására szolgáló szkennerekkel együtt, amelyek együttesen munkafolyamat-megoldásokba integrálódnak, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyék a folyamatot.

 • ELŐNYÖK

  Az összes részlet rögzítése

  A nagy felbontású érzékelőknek köszönhetően pontos színekkel és rendkívül éles részletekkel örökítheti meg a képeket, és a SELPHY nyomtatókkal pontosan nyomtathatja ki a témát.

 • ELŐNYÖK

  Kiváló munkafolyamat-megoldások

  Az SDK megoldásainknak köszönhetően, amelyek a kamerát az Ön igényeihez igazítják, kiválóan integrálhatók a meglévő munkafolyamatokba.

 • ELŐNYÖK

  Csatlakoztathatóság könnyed vezérléssel

  Élvezze a problémamentes kameravezérlést a konzisztens, nyílt forráskódú SDK-val, USB-n keresztül, pontos szinkronizálást és távoli működtetést okostelefonon keresztül a Camera Control API (CCAPI) segítségével.

Hogyan segítheti a vállalkozását a biometria?

Tekintse meg a számos alkalmazást, amelyeken keresztül a kameráink biometrikus felvételeket rögzíthetnek, és fokozhatják a biztonságot.

 • ÁGAZAT

  Biztonsági belépőkártyák

  Készítsen részletes, tiszta és éles képeket a személyzetről és a látogatókról a biztonsági címkékhez.

 • ELŐNYÖK

  ID-dokumentumok

  Egyszerű képalkotási megoldás, amely könnyedén beépül egy szélesebb biometrikus rögzítési munkafolyamatba, miközben tiszteletben tartja az előírásokat.

 • ELŐNYÖK

  Fényképes azonosítási szolgáltatások

  A Canon és a SELPHY nyomtatók az útlevelektől kezdve a vezetői engedélyekig és minden egyéb termékig azonosítási megoldást kínálnak a kiskereskedelmi üzletek számára.

 • ELŐNYÖK

  Belépőkártyák

  Készítsen belépőkártyákat a Canon fényképezőgépeivel és nyomtatóival, valamint bármilyen időjárási körülmények között használható objektívjeivel.

 • Miért érdemes a Canon termékeit választani?

  A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt több mint 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Mi vagyunk a fogyasztók, a vállalkozások közötti és az ipari digitális képalkotás első számú szolgáltatója, a kereskedelmi, kormányzati és orvosi SDK alkalmazásoktól kezdve a professzionális fényképezőgépekig és objektívekig, amelyhez felülmúlhatatlan biztonsági mentési és támogatási szolgáltatást kínálunk.

  További megoldások

  A teljesen automatizált, multifunkciós kereskedelmi munkafolyamatoktól az orvosi képalkotásig és szkennelésig a Canon hatalmas tapasztalattal rendelkezik az ipari, vállalati és kereskedelmi fotózás minden területén.

 • KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Canon szoftverfejlesztői program

  A Canon létrehozott egy új weboldalt, ahol hasznos vagy információval és háttéranyagokkal várja a szoftverfejlesztői közösséget, akár üzleti megoldásokkal, akár digitális képalkotással kapcsolatos fejlesztésről van szó.

 • KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  3D-s fotogrammetria

  A 3D-s fotogrammetria a fényképes felmérés folyamata, amely lehetővé teszi a fizikai elemek gyors és egyszerű beolvasását, szerkesztését és reprodukálását.

 • KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Fotófülke

  Többfunkciós képkészítő állomás, amellyel gyorsan és egyszerűen készíthetsz portrékat különféle eseményeken tengernyi beállítással. Egyszerűen pózoljon, nyomja meg és már öné is a nyomat, néhány másodperc alatt.

 • KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Kereskedelmi fotózás és videózás

  Fedezd fel, a divatipar hogyan készít naponta több ezer meggyőző termékfotót.

 • KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

  Canon Medical

  A Canon Medical Europe a diagnosztikai orvosi képalkotási megoldások teljes skáláját kínálja, beleértve a CT, MR, röntgen, ultrahang és egészségügyi informatika terén kifejlesztett megoldásait.

 • Kapcsolódó termékek

 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 2000D

  Ismerje meg a fantasztikus 24,1 megapixeles fotók és Full HD videók nyújtotta lehetőségeket. Bontakoztassa ki a kreativitását ezzel a szórakoztató és egyszerűen kezelhető DSLR fényképezőgéppel.
 • Otthoni nyomtatók

  SELPHY CP1300

  Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő gyönyörű vezeték nélküli nyomtatáshoz és igazolványkép-készítéshez.
 • Canon Camera

  TINTA ÉS PAPÍR

  Nyomtasson kiváló minőségű színes tintával és állítsa a papírját levelezőlap méretűre a SELPHY nyomtatóján.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Vigye EOS gépét több helyre egy rendkívül könnyedén hordozható, zoom alapobjektívvel.
 • Canon Camera

  ÜZLETI CÉLÚ LAPOLVASÓ

  Kompakt, megfizethető és egyszerű – a CanoScan LiDE 300 ideális szkenner otthonra és irodai használatra. A letisztult megjelenésű, pillekönnyű síkágyas szkenner 4 darab EZ gombja és automatikus szkennelés technológiája egyszerű és fáradságmentes automatikus szkennelésről gondoskodik.
 • SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

  Szeretnél többet megtudni?

  Ha szeretnél többet megtudni a Canon üzleti megoldásáról, kövesd a Beszélj a Canonnal hivatkozást, add meg a szükséges információkat, és a profi képalkotó termékek dedikált B2B Segment csapatának egy tagja felveszi veled a kapcsolatot.