NYOMTATÓK

Hordozható nyomtatók

Nyomtasd ki élményeidet útközben egy könnyű és kis méretű hordozható nyomtató segítségével.
Canon Zoemini és SELPHY sorozatú nyomtatók néhány könyvvel együtt egy fából készült polcon elhelyezve.

Hordozható nyomtatók

Klassz nyomtatott fotók útközben

A Canon hordozható fotónyomtatóinak kínálatában biztosan megtalálod az életmódodnak megfelelő nyomtatót a zsebméretű eszközöktől a kompakt fotónyomtatókig. Akár most, akár otthon szeretnéd kinyomtatni a fotóidat, hordozható nyomtatóink kínálata mindenre megoldást nyújt.

Kompakt fotónyomtatók

Ez a kompakt, hordozható fotónyomtató lehetővé teszi a gyors, egyszerű és minőségi nyomtatást fényképezőgépedről, számítógépedről vagy okoseszközödről.1.

A SELPHY CP1500 és a SELPHY Square QX10 nyomtatók mindenféle színben, különböző nyomtatott képekkel és SELPHY papírral körülvéve, fa padlón.
A Canon Zoemini 2 tengerészkék színben, és a Canon Zoemini S2 fehér színben, egy türkiz felületen, szalagokkal, bélyegzőkkel és papírcsomagolással körülvéve.

Zsebnyomtatók

Egy zsebméretű, hordozható fotónyomtató, amelyhez tintára sincs szükség. A Mini Print alkalmazás lehetővé teszi, hogy kreatív ötleteidet egy 2x3” méretű ragasztós fotópapírra nyomtasd útközben.

Fedezd fel a Canon hordozható nyomtatóit

A Canonnál a hordozható nyomtatók széles kínálata érhető el, hogy biztosan megfeleljünk az igényeidnek. Nézd meg alább.

Még több hordozható nyomtató

Nyomtass remek minőségű dokumentumokat útközben a megbízható és könnyen használható Canon hordozható nyomtatók segítségével.

Segítsünk új nyomtatód kiválasztásában?

Találd meg a tökéletes nyomtatót a nyomtatóválasztóval.
A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA

Támogatás Canon nyomtatódhoz

Illesztőprogramokat, készülékszoftvereket és kézikönyveket tölthetsz le, valamint online műszaki támogatást, erőforrásokat és hibaelhárítást érhetsz el Canon nyomtatódhoz.

A következő is érdekelhet…

  1. Kompatibilis iOS, OS X és Android eszközökkel és PictBridge vezeték nélküli kamerákkal