RF és RF-S objektívek

Canon Camera

Az új korszak objektívjei

A kiemelkedő optikai technológiának és kialakításnak köszönhetően az RF és RF-S objektívek jobb minőséget, sebességet és működést biztosítanak. Jövőorientált, tökéletesített videofelvételkészítési tulajdonságok, objektívvezérlő gyűrű és más praktikus részletek, valamint még kompaktabb kialakítás.
Objektív-kompatibilitási útmutató

Canon RF 50mm F1.8 STM

Egy kompakt, csendes és könnyű 50 mm-es, fix fókusztávolságú RF objektív széles, f/1,8-es rekesznyílással, tökéletes kreativitásod kiaknázásához.

FEDEZD FEL MOST
rf 50mm f1.8 stm

Építsd ki a rendszert, és használd az objektíveket

Az EOS R rendszer egyedülálló adapterei még kreatívabb vezérlést tesznek lehetővé, így a fotósok és filmkészítők meglévő EF és EF-S objektíveiket is teljes kompatibilitással, a teljesítmény csökkenése nélkül használhatják.
További információ

Fedezze fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

Profik kezében

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.