Hero image
alt text goes here

PROFESSZIONÁLIS
KIJELZŐK

Széles színskálájú és nagy dinamikatartománnyal rendelkező Canon 4K professzionális referenciakijelzők műsorsugárzáshoz és filmgyártáshoz.

Kitűnő minőség

A Canon egyedülálló képalkotási tapasztalata és a fejlett képalkotási technológiák konzisztensen pontos színvisszaadást és rendkívül nagy, 4K képfelbontást biztosítanak.

DP-V3120

Canon DP-V3120

31 hüvelykes 4K HDR professzionális kijelző iparágvezető, 2000 cd/m2 fényerővel, nagyobb rugalmassággal a HDR-es gyártási munkafolyamatokhoz.

DP-V3120

Teljes tartomány

Exceptional 4K capability

Kivételesen nagy, 4K felbontás

A kijelzőt nagy fényerő, mély fekete szín, pontos színvisszaadás és széles dinamikatartományt (HDR) támogató funkciók jellemzik, így tökéletesen használható megoldást jelent 4K UHD felbontású műsorsugárzáshoz és filmgyártáshoz.

HDR és széles színskála támogatása

Az EOTF széles dinamikatartománynak (PQ és Hybrid Log-Gamma), valamint a széles színskálának (pl. ITU-R BT.2020 és DCI-P3) köszönhetően számos különböző 4K filmgyártási folyamathoz használható.

HDR and wide colour gamut support

Valósághű színvisszaadás

A Canon innovatív, nagy színmélységű képfeldolgozó motorja és az IPS panel technológiával ellátott háttérvilágítás-szabályozó rendszer segít a pontos színvisszaadás elérésében, amely során egyenletes fényerőt biztosít a képernyő teljes felületén, minden látószög esetén.

Faithful colour reproduction

Egyszerű használat, számos csatlakozási lehetőség

A vezérlőgombbal és a különböző funkciókhoz hozzárendelhető funkciógombokkal ellátott beépített vezérlőpanel egyszerű használatot tesz lehetővé, a számos különböző csatlakozási lehetőségnek köszönhetően pedig probléma nélkül integrálhatod a meglévő rendszerekhez.

Simple operation and wide connectivity

Kapcsolódó termékek

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Fedezd fel a Canon Pro Video megoldást, és gondold újra a videózást

Legyen szó erőteljes független dokumentumfilmek, függőséget okozó drámák vagy díjnyertes koprodukciók készítéséről, a Canon Pro Video termékekkel új magaslatokba emelheted kreativitásodat.

Beszélj a Canonnal