EF Lenses

EF objektívek

A kiváló képminőség, a sokoldalúság és a sebesség tökéletes ötvözete.

Sokoldalú képrögzítés

A Canon EF objektívek a kreatív lehetőségek széles skáláját ölelik fel a kompakt, nagy rekesznyílású fix objektívektől és a rugalmas képkomponálásra szolgáló zoomobjektívektől kezdve, az olyan speciális objektívekig, mint például a halszemoptika, illetve a makró- és dönthető objektívekig.

EF objektívszűrők

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Az állandó f/4-es rekesszel rendelkező, ultranagy látószögű, professzionális L sorozatú zoomobjektív épületek és tájképek fotózásához jelent ideális megoldást.

További információk

EF 135mm f/2L USM L series Lense

A nagy f/2-es rekeszértékkel rendelkező, professzionális L sorozatú teleobjektív portréfotózáshoz és gyenge megvilágítású felvételek készítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Az f/2-es rekesszel és képstabilizátorral rendelkező, professzionális L sorozatú teleobjektív gyenge megvilágítású felvételek készítéséhez és beltéri sportesemények rögzítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

canon-camera

Azoknak, akik csak egy objektívet szeretnének magukkal vinni: ez az objektív lenyűgöző képminőséget és fejlett képstabilizálást nyújt.

További információk

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Az L sorozatú optikával és gyors f/1,4-es rekesszel rendelkező, profik által használt nagy látószögű objektív gyenge megvilágítás mellett készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 24mm f/2.8 IS USM

A képstabilizátorral és f/2,8-es rekesszel rendelkező, nagy teljesítményű objektív gyenge megvilágítás mellett és utazás közben készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 28mm f/1.8 USM

A nagy maximális rekesznyílással rendelkező, nagy látószögű objektív gyenge megvilágítás mellett, kézzel készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 35mm f/1.4L II USM

Természetes perspektívával, f/1,4-es rekesszel és gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez való funkciókkal rendelkező, professzionális nagy látószögű objektív.

További információk

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Professzionális L sorozatú, f/1,2-es rekesszel rendelkező USM objektív gyenge megvilágítás mellett és extrém mélységélesség-szabályozással történő felvételkészítéshez.

További információk

canon-camera

Egy szuperkönnyű 600 mm-es, f/4 rekeszértékű objektív, amely tökéletes társ a profi természet-, sport- és sajtófotósok számára

További információk

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

A különféle területeken tevékenykedő fényképészek egyik kedvenc teleobjektívje.

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Az állandó f/2,8-es rekesszel rendelkező, nagy teljesítményű, L sorozatú teleobjektív gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez és akciófotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

A következő is érdekelhet...