EF Lenses

EF objektívek

A kiváló képminőség, a sokoldalúság és a sebesség tökéletes ötvözete.

Sokoldalú képrögzítés

A Canon EF objektívek a kreatív lehetőségek széles skáláját ölelik fel a kompakt, nagy rekesznyílású fix objektívektől és a rugalmas képkomponálásra szolgáló zoomobjektívektől kezdve, az olyan speciális objektívekig, mint például a halszemoptika, illetve a makró- és dönthető objektívekig.

EF objektívszűrők

Konkrét RF objektívet keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

A képstabilizátorral és ASC bevonattal rendelkező, professzionális L sorozatú zoomobjektív kiemelkedően éles sport- és természetfotók készítését teszi lehetővé.

További információk

EF 100mm f/2 USM

A közepes USM teleobjektív az f/2-es nagy rekesznek köszönhetően portrék és beltéri sportesemények fotózásához jelent ideális megoldást.

További információk

EF 100mm f/2.8 Macro USM L series Lense

A nagy teljesítményű, teljes képmezős makroobjektív a f/2,8-es rekesszel portrékészítéshez is nagyszerű választás.

További információk

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Az állandó f/4-es rekesszel rendelkező, ultranagy látószögű, professzionális L sorozatú zoomobjektív épületek és tájképek fotózásához jelent ideális megoldást.

További információk

EF 135mm f/2L USM L series Lense

A nagy f/2-es rekeszértékkel rendelkező, professzionális L sorozatú teleobjektív portréfotózáshoz és gyenge megvilágítású felvételek készítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

EF 14mm f/2.8L II USM L series Lense

A precíz fotózásra tervezett, ultranagy látószögű, L sorozatú objektív egyenes vonalú kialakítása gondoskodik a megfelelő torzításról.

További információk

EF 16-35mm f/2.8L II USM

A professzionális L sorozatú, ultranagy látószögű, f/2,8 zoomobjektív gyenge megvilágítás mellett készített felvételekhez és riportfotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

EF 16-35mm f/4L IS USM L series Lense

Integrált képstabilizátor-technológiával rendelkező, nagy teljesítményű, L sorozatú, ultranagy látószögű objektív.

További információk

EF 180mm f/3.5L Macro USM L series Lense

A professzionális szintű, L sorozatú USM makró teleobjektív nagy távolságból is lehetővé teszi a közelképek készítését.

További információk

EF 20mm f/2.8 USM

A nagy látószögről és gyors rekeszről gondoskodó objektív tájképek és riportok megörökítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x L series Lense

A beépített 1,4-szeres előtétlencsével rendelkező, professzionális szintű f/4 objektív rendkívüli rugalmassága és fókusztartománya révén jelent ideális megoldást a sportesemények és a vadvilág fotózásághoz.

További információk

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Az f/2-es rekesszel és képstabilizátorral rendelkező, professzionális L sorozatú teleobjektív gyenge megvilágítású felvételek készítéséhez és beltéri sportesemények rögzítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

A szinte hangtalan fókuszálással és képstabilizátorral rendelkező, sokoldalú zoomobjektív kiváló minőségű állóképek és videók készítését teszi lehetővé.

További információk

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Azoknak, akik csak egy objektívet szeretnének magukkal vinni: ez az objektív lenyűgöző képminőséget és fejlett képstabilizálást nyújt.

További információk

EF 24-70mm f/2.8L II USM L series Lense

Állandó f/2,8-es rekesze révén kiváló képminőséget nyújtó, professzionális L sorozatú zoomobjektív mindennapi használatra.

További információk

EF 24-70mm f/4L IS USM L series Lense

Az f/4-es rekesszel és képstabilizátorral rendelkező, kompakt L sorozatú zoomobjektív nagyszerűen használható úti és általános célú fotózáshoz.

További információk

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Az L sorozatú optikával és gyors f/1,4-es rekesszel rendelkező, profik által használt nagy látószögű objektív gyenge megvilágítás mellett készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 24mm f/2.8 IS USM

A képstabilizátorral és f/2,8-es rekesszel rendelkező, nagy teljesítményű objektív gyenge megvilágítás mellett és utazás közben készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM L series Lense

A nagy látószögű objektívtől a teleobjektívig használható, L sorozatú objektív azok számára jelent tökéletes eszközt, akik egyetlen megoldásra vágynak.

További információk

EF 28mm f/1.8 USM

A nagy maximális rekesznyílással rendelkező, nagy látószögű objektív gyenge megvilágítás mellett, kézzel készített felvételek esetén jelent ideális megoldást.

További információk

EF 28mm f/2.8 IS USM

Integrált képstabilizátorral és f/2,8-es rekesszel rendelkező, nagyszerű univerzális, nagy látószögű objektív.

További információk

EF 300mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Nagy f/2,8-es rekesszel és képstabilizátorral rendelkező, sportfotózáshoz való, professzionális, L sorozatú szuper teleobjektív.

További információk

EF 35mm f/1.4L II USM

Természetes perspektívával, f/1,4-es rekesszel és gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez való funkciókkal rendelkező, professzionális nagy látószögű objektív.

További információk

EF 35mm f/2 IS USM

A természetes perspektívával és képstabilizátorral rendelkező, nagy látószögű objektív kézi fotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

EF 40mm f/2.8 STM

A gyors rekesszel rendelkező, kompakt pancake objektív úti és általános fotózáshoz jelent nagyszerű megoldást.

További információk

EF 400mm f/5.6L USM L series Lense

Az f/5,6-es rekesszel rendelkező kompakt, L sorozatú szuper USM teleobjektív kültéri sportesemények és a vadvilág fotózásához jelent ideális megoldást.

További információk

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Professzionális L sorozatú, f/1,2-es rekesszel rendelkező USM objektív gyenge megvilágítás mellett és extrém mélységélesség-szabályozással történő felvételkészítéshez.

További információk

EF 50mm f/1.4 USM

Nagy teljesítményű, f/1,4-es rekesszel rendelkező USM objektív általános célú, gyenge megvilágítás mellett történő és portréfotózáshoz.

További információk

EF 50mm f/1.8 STM

Gyors f/1,8-es rekesszel rendelkező, megfizethető árú, léptetőmotoros objektív általános célú, gyenge megvilágítás mellett történő és portréfotózáshoz.

További információk

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

A képstabilizátorral és gyors f/4-es rekesszel rendelkező, ultranagy teljesítményű, L sorozatú objektív a vadvilág fotózásához jelent tökéletes megoldást.

További információk

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Egy szuperkönnyű 600 mm-es, f/4 rekeszértékű objektív, amely tökéletes társ a profi természet-, sport- és sajtófotósok számára

További információk

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Az állandó f/2,8-es rekesszel rendelkező, nagy teljesítményű, L sorozatú teleobjektív gyenge megvilágítás mellett történő felvételkészítéshez és akciófotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

EF 70-200mm f/4L IS USM L series Lense

A képstabilizátorral rendelkező, prémium kategóriás, L sorozatú, f/4 zoomobjektív kézi felvételkészítéshez és sportfotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

EF 70-200mm f/4L USM L series Lense

Az állandó f/4-es rekesszel rendelkező, kompakt, nagy teljesítményű, L sorozatú zoom teleobjektív úti és sportfotózáshoz jelent ideális megoldást.

További információk

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

A vadvilág és sportesemények fotózásához ideális, kiváló minőségű zoomobjektív innovatív objektívkijelzővel és Nano USM technológiával.

További információk

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM L series Lense

A képstabilizátorral rendelkező, nagy teljesítményű USM objektívvel közelebb kerülhetsz az akciójelenetekhez, a sporteseményekhez és a vadvilághoz.

További információk

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

A professzionális szintű, L sorozatú zoomobjektív elég kompakt méretű az utazáshoz, és ideális az akciójelenetek, a vadvilág és a sportesemények fotózásához.

További információk

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

A diffraktív optikával rendelkező, egyedülálló zoom teleobjektív jelentősen kisebb méretének köszönhetően nagyszerű megoldást jelent az utazáshoz.

További információk

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Megfizethető árú zoom teleobjektív azok számára, akik most ismerkednek a sportesemények és a természet fotózásával.

További információk

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM L series Lense

A nagy látószögről gondoskodó, L sorozatú, halszemoptikás zoomobjektívvel választhatsz a teljes képmezős és a kör alakú képek között.

További információk

EF 800mm f/5.6L IS USM L series Lense

Az extrém szuper USM teleobjektív az apróbb témák nagy távolságból történő megörökítéséhez jelent ideális megoldást.

További információk

MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

A speciális makroobjektív az életnagyságúhoz képest 5-szörös nagyításra, így a szabad szemmel nem látható részletek megörökítésére is képes.

További információk

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Professzionális szintű, ultranagy látószögű, L sorozatú f/4 objektív az építészet, a tájképek és a belső terek szakértőinek.

További információk

Segítsünk az objektíved kiválasztásában?

Az EOS fényképezőgépeddel örökítsd meg, amit szeretnél. Keresd meg a számodra legmegfelelőbb objektívet valamelyik objektívválasztó eszközünk segítségével.

A következő is érdekelhet...