KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Vizsgálat és felismerés

A Canon speciális szoftveres és kamerás megoldásai segíthetnek a vállalkozásod számára létfontosságú vizsgálati adatok azonosításában és rögzítésében. Ha növelni szeretnéd a gyártási munkafolyamatod hatékonyságát, az első lépés itt kezdődik.
Inspection Wind Turbines

Hogyan segítik a Canon megoldásai a vizsgálati folyamatot?

A megbízható vizsgálati munkafolyamathoz kiváló minőségű információkra van szükség, hogy a mérnökök és a technikusok pontos és megalapozott döntéseket hozhassanak. A gyártási folyamat minden eleme folyamatos ellenőrzést igényel (pl. a prototípusok készítése, a gyártási pontosság vizsgálata, a berendezések elhasználódásának ellenőrzése, valamint az infrastruktúra kezelése). A Canon számos nagy felbontású kamerája, objektívje és képkezelő szoftvere zökkenőmentes és költséghatékony módon biztosítja a szükséges részletes adatokat, amelyek segítenek a problémák azonosításában és az üzletmenet hatékonyabbá tételében.

 • ELŐNYÖK

  Pontosság

  Rögzíts pontos színű, éles fókuszú és nagy felbontású képeket, és szinkronizálj pontosan külső eszközökkel.

 • ELŐNYÖK

  Megbízhatóság

  Egységes és kiváló minőségű működés, kivételes eredményekkel, amelyek USB-n keresztül, távolról érhetők el.

 • ELŐNYÖK

  Csökkentett állásidő és költségek

  Lásd el energiával a fényképezőgépet hálózati adapteren keresztül, és a készüléked sok évig működni fog a Canon legendás tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően.

 • ELŐNYÖK

  Nagyobb hatékonyság

  Legyen része zökkenőmentes kameravezérlésben az egységes teljesítményt nyújtó, nyílt forráskódú SDK-val, amely USB-n keresztül, pontos szinkronizálással működik.

FOLYAMAT

Megoldás minden ágazat számára

A rendszeres vizsgálat segít a hibák és problémák korai felismerésében, így időt és pénzt takaríthatsz meg a vállalkozásodnak. A Canon felismerte ezt, és úgy fejlesztette ki a portfólióját, hogy költséghatékony és kiváló minőségű képalkotási megoldást kínáljon, amely alkalmazkodik a munkamódszeredhez. A legkülönbözőbb ágazatokban segítünk a vállalkozásoknak: az autóipar világától kezdve – ahol a kameráinkat a terheléses törések és a felszín alatti hibák pontos felismerésére használják az autógyártás során – egészen a szélturbinákig, ahol a Canon nagy felbontású érzékelői segítenek feltárni a széllapátok sérüléseit. Nincs olyan ágazat, ahol ne tudnánk segíteni a produktivitás növelésében és a legjobb gyakorlatok javításában.

Canon fényképezőgépek és objektívek

A Canon nagy felbontású fényképezőgépeinek és objektívjeinek díjnyertes termékcsaládja rendkívül pontos színvisszaadást és élességet biztosít a hibák időben történő észleléséhez


 • • számtalan DSLR és tükör nélküli fényképezőgép közül választhatsz
 • • kiváló objektívválaszték
 • • az iparágban már jól bevált megbízhatóság

Neked tervezett szoftver

Szoftverfejlesztői csomagjaink (SDK és CCAPI) segítségével személyre szabott megoldást hozhatsz létre vállalkozásod bármely felhasználója számára, és lehetővé teszi a fényképezőgép távoli működtetését is, ami veszélyes helyzetekben rendkívül előnyös.


 • • együttműködhetsz a fejlesztőkkel
 • • a szoftvert személyre szabhatod a saját igényeid szerint
 • • maximalizáld a munkafolyamatot

Canon cameras and lenses

Segítünk vállalkozásodnak

Az alábbiakban bemutatjuk az ipar és a kereskedelem azon területeit, ahol SDK-megoldásaink javíthatják és fejleszthetik a vállalkozásodat.

 • ÁGAZAT

  Repülés

  A repülőgépszárnyak 3D-s fotogrammetriájától a fémfáradás korai jeleinek azonosításáig a nagy felbontású érzékelőkkel és rendkívül éles objektívekkel ellátott Canon kamerák megadják a mérnököknek a szükséges eszközöket ahhoz, hogy az utasok és a rakomány biztonságban legyen a levegőben.

 • ÁGAZAT

  Egészségügy

  A nagy felbontású képek segítenek a pontos diagnózis felállításában, és lehetővé teszik az orvosok számára, hogy tisztán ráközelítsenek az olyan bőrhibákra, mint az anyajegyek és a melanoma. A Canon SDK integrálódik az automatizált képkészítési folyamatokba, így akár képzetlen személyzet is használhatja.

 • ÁGAZAT

  Járműipar

  A járműlízing végén fontos dokumentálni a karosszérián keletkezett károkat vagy az éves elhasználódást. A Canon PowerShot gépek kompaktak és könnyen használhatóak a gyors kézi vizsgálathoz.

 • ÁGAZAT

  Energiainfrastruktúra

  A szélturbináktól a távvezetékekig a Canon DSLR gépek és szuper teleobjektívek akár kézből, akár egy szoftver és SDK megoldás részeként is használhatók a hibák és meghibásodások rendkívül részletes képének elkészítéséhez.

Miért érdemes a Canon termékeit választani?

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt több mint 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Mi vagyunk a fogyasztói, vállalkozások közötti és ipari digitális képalkotási megoldások első számú szolgáltatója, a kereskedelmi, kormányzati és orvosi SDK alkalmazásoktól kezdve a professzionális kamerákig és objektívekig. A képalkotás áll az üzleti tevékenységünk középpontjában, és elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk az embereknek újragondolni, mi minden érhető el kiváló minőségű fotózással és videózással.

Kapcsolódó megoldások

A teljesen automatizált, multifunkciós kereskedelmi munkafolyamatoktól az orvosi képalkotásig és szkennelésig a Canon hatalmas tapasztalattal rendelkezik az ipari és kereskedelmi fotózás minden területén.

Kapcsolódó termékek

Szeretnél többet tudni?

Ha szeretnél többet megtudni a Canon vizsgálati megoldásáról, kövesd a Beszélj a Canonnal hivatkozást, add meg a szükséges információkat, és a profi képalkotó termékek dedikált B2B Segment csapatának egy tagja rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

A következő is érdekelhet…