Work professionals in the ofifce usng uniFLOW online for print and scan managment.

Üdvözöl a
Canon Üzleti fiók

Üzleti fiókot bármely vállalkozóként bejegyzett személy vagy bármely, Canon felszerelést használó vállalkozás létrehozhat.

A teljes Canon-élmény

Az Üzleti fiók többfelhasználós hozzáférést biztosít a csapatod tagjai számára, lehetővé téve, hogy üzleti termékeiteket egy helyen regisztráljátok, valamint hozzáférhessetek az előfizetésekhez (például a CPS-hez), de sok egyéb előnyt is kínál.
Canon Camera

Az Üzleti fiókod

Kezeld a fiókadatokat, a felhasználókat, a termékeket és az előfizetéseket, például a CPS-t.

Termék regisztrálása

Regisztráld megvásárolt termékeidet még ma, hogy az első lépésekhez hasznos útmutatókat, készülékszoftver-frissítéseket, rendszeres termékhíreket és -ajánlatokat kaphass.

Canon Camera
Canon Camera

Támogatás

Nyújts be szerviz- és javítási kérelmeket, adj hozzá számlákat a garanciaigényhez, és kérj személyre szabott támogatást.

Működése

 • Alkalmaz

  Első lépésként küldd be az Üzleti fiókra vonatkozó kérelmet. A folyamat körülbelül 15 percet vesz igénybe, és ehhez szükséged lesz a megfelelő üzleti dokumentumokra (lásd a GYIK részt alább).

 • Jóváhagyás és beállítás

  Fiókodat 2 munkanapon belül jóváhagyjuk és beállítjuk.

 • Jelszó visszaállítása

  A jóváhagyást és beállítást követően jelentkezz be fiókodba a jelszó-visszaállítási e-mail segítségével, amelyet elküldünk neked.

 • Azonnali használat

  Kezdd el használni Üzleti fiókod: regisztrálj termékeket, oszd meg a fiókot csapatoddal a többfelhasználós hozzáféréshez, és vedd igénybe a szükséges szolgáltatásokat.

Canon Üzleti fiók igénylése

Rövid útmutató a Canon Üzleti fiók használatának megkezdéséhez.

CSATLAKOZZ MÉG MA

Készen állsz, hogy létrehozz egy Üzleti fiókot?

Igényelj Üzleti fiókot üzleti szolgáltatások eléréséhez, termékek regisztrálásához, javítások igényléséhez és még sok minden máshoz.

Gyakran ismételt kérdések

 • Bármely vállalkozóként bejegyzett személy vagy bármely, Canon felszerelést használó vállalkozás. Azoknál, akik nem jogosultak (pl. hobbifotósok), érdemes megfontolni a Canon Club-regisztrációt.

 • Látogass el a www.canon.hu/business-account oldalra, és kattints a „Regisztráció” gombra. Az űrlap kitöltése nagyjából 15 percet vehet igénybe, és kötelező megadnod bizonyos üzleti dokumentumokat, például adónyilvántartási igazolást vagy más üzleti dokumentumot.

 • Igen, az áfaalanynak nem számító gazdálkodó szervezetek is regisztrálhatnak, de ehhez kötelesek megadni a következő dokumentumok valamelyikét: vállalati számla (3 hónapnál nem régebbi) a vállalat nevével és címével, vagy adónyilvántartási igazolás, vagy egyéni vállalkozói nyilvántartási igazolás. A dokumentumon egyértelműen látszódnia kell a vállalkozás nevének és címének.

 • A vállalat megfelelőségi eljárásait követve a hivatalos adónyilvántartási dokumentumod segítségével kell jóváhagynunk Canon Üzleti fiókod.

  Ennek az az oka, hogy az Üzleti fiókot a Canonnal hozod létre, amely hozzáférést biztosít a kizárólag vállalkozásoknak kínált áraihoz, megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz.

  Az általunk kínált szolgáltatások egy részét nemzetközileg értékesítjük, ezért igazolnunk kell, hogy az adott vállalkozásra érvényes-e a fordított adózási rendszer.

  Az általunk kért dokumentum nem lesz nyilvánosan hozzáférhető, ami megvédi a vállalkozást az Üzleti fiók jogosulatlan létrehozásától.

 • Az áfaalanynak számító vállalkozásoknak a következők EGYIKÉT kell megadniuk: adónyilvántartási igazolás, amelyen JÓL LÁTHATÓ a vállalkozás neve és adószáma, VAGY vállalati számla, amelyen JÓL LÁTHATÓ az adószám. Az áfaalanynak nem minősülő vállalkozások a következő dokumentumok BÁRMELYIKÉT megadhatják: vállalati számla (3 hónapnál nem régebbi) a vállalat nevével és címével, vagy adónyilvántartási igazolás, vagy egyéni vállalkozói nyilvántartási igazolás. A dokumentumon egyértelműen látszódnia kell a vállalkozás nevének és címének. Ha aggódsz amiatt, hogy meg kell osztanod az ügyfeled adatait, amikor üzleti számlát küldesz, nyugodtan takard ki az adatait, így csak a vállalat nevét, címét és adószámát fogjuk látni.

 • Az ügyfelek itt látogathatják meg bejelentkezési oldalunkat:
  https://businessaccount.canon-europe.com/

 • A jelentkezés beküldése körülbelül 15 percet vesz igénybe. Ehhez készítsd elő a szükséges dokumentumokat.

Canon Camera

Maradj a legjobbak között a Canon Professional Services (CPS) segítségével

Őrizd meg az előnyöd és maximalizáld a produktivitásod a Canon Professional Services segítségével. A professzionális terméktámogatási szolgáltatás, amely segít, hogy vállalkozásod és felszerelésed minden kihívásra készen álljon, bármivel is találd szembe magad.

Hozz létre Üzleti fiókot, regisztráld termékeidet, és válassz olyan tagsági szintet, amely megfelel vállalkozásod igényeinek.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Szeretnél többet megtudni erről a szolgáltatásról?