Small Office Printers

Nyomtatók kis irodákba

Emelje vállalkozása színvonalát kis irodákba való nyomtatóinkkal.

Akárhol is dolgozol

Fedezd fel a produktív nyomtatást a Canon otthoni nyomtatókkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Nyomtatók kis irodákba – szűrő

Konkrét terméket keres? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

PIXMA TS9550

Ismerd meg a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, a 20 lapos automatikus dokumentumadagoló és az A3-as lapméret fogadása nyújtotta előnyöket.

További információk

PIXMA TR150

Csak dobd be a táskádba, és vidd magaddal az irodádat. A remek csatlakoztathatóság és minőség miatt ideális az utazó üzletemberek számára

További információk

PIXMA G1410

Vedd igénybe az egyszerű, alacsony költségű nyomtatási szolgáltatást, és legyen részed akár A4-es méretű, élénk képekben és éles dokumentumokban ezzel az újratölthető nyomtató segítségével.

További információk

PIXMA G2410

Nyomtass, másolj és szkennelj kiváló minőségben ezzel az alacsony költségű, újratölthető multifunkciós készülékkel, amely nagy oldalkapacitást biztosít.

További információk

PIXMA G3410

Növeld a produktivitást és legyen részed okoseszközök és a felhő által nyújtott alacsony költségű nyomtatásban ezzel a wifis multifunkciós készülékkel.

További információk

PIXMA G6040

Újratölthető tintapatronos nyomtató, amely minden oldalon nagy kapacitással, kiváló minőségben és alacsony nyomatási költséggel nyomtat.

További információk

PIXMA G7040

Nyomtass akár 18 000 oldalt, és biztosítsd a problémamentes munkamenetet az alacsony üzemeltetési költségek mellett kiváló minőséget kínáló 35 lapos ADF-egységgel.

További információk

MAXIFY iB4050

Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz beépített Wi-Fi, Ethernet, mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Kétoldalas nyomtatási lehetőség és nagy kapacitású tintapatronok a hatékony, magas minőségű üzleti dokumentumokhoz.

További információk

MAXIFY iB4150

15,5 kép/perces sebességre képes gyors, színes tintasugaras nyomtató akár 2500 oldalas kapacitással, alacsony működési költségekkel és Wi-Fi-vel.

További információk

MAXIFY MB2150

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

További információk

MAXIFY MB2750

Színes multifunkciós, tintasugaras készülék otthoni irodák számára. A Canon MAXIFY MB2750 sorozat mobil nyomtatást és felhővel való integrálást tesz lehetővé, 500 oldalas papírkapacitása és 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebessége pedig maximalizálja a hatékonyságot.

További információk

MAXIFY MB5050

Gyors, Wi-Fi-vel rendelkező multifunkciós készülék nagy igényeket támasztó irodai környezetekhez. Jellemzői közé tartozik az automatikus dokumentum adagolás, a kétoldalas nyomtatás, a használati korlátozások és felügyelet, valamint az okostelefonhoz és felhőhöz csatlakoztatás lehetősége.

További információk

MAXIFY MB5150

Mobileszközöket és felhőalapú szolgáltatásokat támogató, intenzív használatra tervezett színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebességgel és egyszerű hálózati integrációval.

További információk

MAXIFY MB5350

Robusztus multifunkciós készülék a legnagyobb igényeket támasztó kisméretű irodai környezetekhez. Jellemzői közé tartozik a kétoldalas nyomtatás és beolvasás, az 500 lapos papírkapacitás, a használati korlátozások, valamint az okostelefonhoz és felhőhöz csatlakoztatás lehetősége.

További információk

MAXIFY MB5450

Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra kialakított Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem köt kompromisszumot a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság terén sem.

További információk

PIXMA GM4040

Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat és csökkentsd az oldalankénti költséget a 18 000 oldalas kapacitás, a 35 lapos ADF és a nagy, 350 sima papírlapos kapacitás révén.

További információk

PIXMA TR4550 Series

Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás és 20 lapos automatikus dokumentumadagoló egyetlen elegáns csomagban, amely egyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatóságot is kínál

További információk

Do you need help finding a printer?

Segítsünk új nyomtatója kiválasztásában?

Találja meg a tökéletes nyomtatót a nyomtatóválasztóval.

A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA

Támogatás Canon nyomtatójához

Illesztőprogramokat, készülékszoftvereket és kézikönyveket tölthet le, valamint online műszaki támogatást, erőforrásokat és hibaelhárítást érhet el Canon nyomtatójához.

TUDJ MEG TÖBBET

A következő is érdekelheti…