TÁVOLI KÖZVETÍTÉSI MEGOLDÁSOK

Canon PTZ kamerák és távoli hálózati kamerák

4K távoli pásztázást, döntést és zoomot (PTZ) kínáló, kivételes képminőséget és tökéletes vezérlést biztosító fényképezőgépek köre, amelyeket a produkciók és alkalmazások széles választékához terveztek.
Canon CR-N500 PTZ kamera

Produkciók és streamelés

Hozd közel a távolit páratlan élességgel

Íme a Canon távoli PTZ kamerák és vezérlők legújabb generációja. A Canon megoldása távoli 4K gyártási csomagot kínál minden helyzetre, zökkenőmentes pásztázási és döntési funkciókat és a kivételes képminőséget biztosítva a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz, miközben a hardveres vezérlőnk és díjmentes szoftveres vezérlőnk lehetővé teszi a távolról történő vezérlést és beállítást. Emellett a Canon a legújabb élvonalbeli alkalmazásokat is támogatja, például az automatikus követést* is, amellyel további automatizált elemet adhatsz hozzá gyártási műveleteidhez.

*Csak bizonyos modellekhez áll rendelkezésre. Fizetett licenc szükséges.

Fedezd fel a Canon optikai örökségét kiváló minőségű képek készítésével sokféle különböző helyzetben.

A teljes Canon PTZ termékkínálat

 • PTZ kamerák

  CR-N700

  Egy kivételes 4K60P professzionális PTZ-kamera 12G-SDI csatlakozással és kategóriaelső autofókusszal, az intelligens automatikus követés lehetőségével.
 • PTZ kamerák

  CR-X300

  Kompakt IP65 besorolású PTZ fényképezőgép 4K felbontással, 20-szoros optikai zoommal és IP-alapú adatátvitellel és vezérléssel számos alkalmazási módhoz.
 • PTZ kamerák

  CR-X500

  A masszív és időjárásálló készülékházzal és a 4K UHD felbontással, 15-szörös optikai zoommal, 12G-SDI és Dual Pixel CMOS AF funkcióval a CR-X500 az ideális PTZ kamera a távoli produkciókhoz és nyomon követéshez.
 • PTZ kamerák

  CR-N500

  A 15-szörös optikai zoommal, a 4K UHD felvételkészítési képességével és az intelligens automatikus követési lehetőséggel rendelkező Dual Pixel autofókusszal a CR-N500 lehetővé teszi a pontos vezérlést és a zökkenőmentes IP-alapú adatátvitelt kivételes eredményeket nyújtva.
 • PTZ kamerák

  CR-N300

  A 4K UHD-felbontással, a 20-szoros optikai zoommal, az intelligens automatikus követési lehetőséggel rendelkező hibrid autofókusszal, a számos IP-adatátviteli és vezérlési protokollal egészen új módokon nyűgözheted le közönségedet.
 • PTZ kamerák

  CR-N100

  Mozgékonyan használható 4K PTZ kamera fejlett autofókusszal, 20-szoros optikai zoommal, többféle IP-protokollal és választható intelligens automatikus követés lehetőséggel
 • Megoldás minden típusú helyzethez

  Fedezd fel, hogyan lehet használni a Canon PTZ megoldásokat az alkalmazások széles körében, a kiváló képalkotó technológiáink felhasználásával.

 • Közvetítő és TV-studiók

 • Élő események és zenei előadások

 • Vállalati események és prezentációk

 • Felsőoktatás

 • Templomok

 • Kültéri közvetítések és sportközvetítések

 • Alapvető tartozékok

  Vezéreld a Canon PTZ kamerád távolról vagy a helyszínről a hardveres vezérlőnkkel és az ingyenes szoftveres vezérlőnkkel a zökkenőmentes távoli működés érdekében.

  CR-S700R

  Kiemelt termék

  Canon CR-S700R robotkamera-rendszer

  Professzionális svenkelést, döntést és zoomot lehetővé tévő távvezérelt megoldás állóképek készítéséhez, kompatibilis a cserélhető objektíves fényképezőgépekkel.

  Megoldás

  Nézd meg a Canon PTZ hálózati termékkínálatát

  Ahol a jó megfigyelés igazán számít, a Canon hálózati kamerái jelentik a megoldást. Kompakt, mégis nagy teljesítményű kamerák, melyek kiemelkedő képminőséget biztosítanak még a gyengén megvilágított helyszíneken is, ahol nagyobb a biztonsági kockázat.

  Egyszerű beállítás és széles látómező

  A Canon felügyeleti PTZ kamerák ideálisak olyan felhasználási területekhez, mint a közlekedésfelügyelet, a városi megfigyelés vagy kereskedelmi parkok.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Fedezd fel a Canon Pro Video megoldást, és gondold újra a videózást

  Legyen szó erőteljes független dokumentumfilmek, függőséget okozó drámák vagy díjnyertes koprodukciók készítéséről, a Canon Pro Video termékekkel új magaslatokba emelheted kreativitásodat.

  Iratkozz fel most!

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.