A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATÍV NYOMTATÁS

Teremtsd meg a saját világodat papírból: tervezz, alkoss, inspirálj!

Rengeteg módja létezik a Canon papírok, alkalmazások és nyomtatók kreatív otthoni felhasználásának.

Ha életre akarod kelteni saját ötleteidet, ne is keress tovább, hiszen a Canon kreatív nyomtatópapírjai jelentik a tökéletes választást. A kiváló minőségű matt fotópapír vagy a kétoldalas matt papír profi megjelenést kölcsönöz az üdvözlőlapoknak, emlékalbumoknak vagy egyéb kreatív projektjeidnek, amelyeket a Creative Park alkalmazással készíthetsz el. A fényes fotópapír tökéletes arra, hogy rányomtasd a közösségi oldalaidon található képeidet, és feldobd a faladat velük. A többször felragasztható fotópapír és a mágneses fotópapír lehetővé teszi, hogy bármikor átrendezd a képeidet, a vasalható transzferpapírokat pedig világos és sötét színű szövetekre is felviheted, hogy kihozd magadból a benned rejlő divatgurut.

Az okostelefonodon lévő pillanatképek és a nyomtatód összekapcsolása soha nem volt még olyan egyszerű, mint a Canon PRINT alkalmazással, az Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás pedig a fotóid szerkesztéséhez, illetve kollázsok, kártyák és egyéb, személyre szabott alkotások készítéséhez ideális.

Szóval nincs más hátra, szerezd be papírjainkat, meríts ötletet tippjeinkből, majd tedd egyedivé és keltsd életre kedvenc fotóidat úgy, ahogyan csak te tudod.

Légy kreatív a Creative Park alkalmazással

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
A Creative Park remek módja annak, hogy összehozd a családot. Hozd el a természetet otthonodba, és készíts aranyos állatkákat!

Ha inspirációt keresel, lesd meg sablonjaink fantasztikus kínálatát a Canon ingyenes Creative Park alkalmazásában a Canon nyomtatókkal történő, papíralapú alkotómunkához. Itt mindenki megtalálja a neki való ötleteket. Előfordulhat, hogy a 3D-s óriáspanda, az aranyos kézben tartott sündisznó vagy a Piroska és a farkas témájú tátikák fognak megtetszeni. Csak válaszd ki, hogy mit szeretnél elkészíteni, töltsd le a sablont és a könnyen követhető utasításokat, nyomtasd ki az ajánlott papírra, és készülj fel az órákon át tartó szórakozásra!

Nagyobb kihívásra vágysz? Készítsd el olyan látványosságok miniatűr változatait, mint a londoni Tower Bridge, olyan dinoszauruszok kicsinyített mását, mint a tirannoszaurusz vagy a triceratopsz, vagy akár egy nyitott tetejű vintage Mercedes Benz 500K papírmakettjét? Ha otthonodat szeretnéd színekkel feldobni, találsz sablonokat pillangós függődíszekhez, dekoratív girlandokhoz, sőt, virágokhoz és vázákhoz is, hogy megalkothasd saját virágcsokrodat papírból.

Keltsd életre otthonod

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Válaszd ki kedvenc fotóidat, és nyomtasd ki őket mágneses fotópapírra, hogy hűtődet egy színes kollázzsal dobd fel.

Töltsd fel nyomtatódat mágneses fotópapírral, és alkoss egyéni hűtődíszeket, amelyeket ízlésednek megfelelően bármikor átrendezhetsz. Dobd fel otthoni irodádat egy mágneses ötlettáblával, hogy jobban tudj összpontosítani a feladataidra. Mágneseidet a Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazásával szerkesztheted meg úgy, hogy azonnal megragadják a tekintetet.

Válaszd a többször felragasztható fotópapírt, és állíts össze egy kollázst legjobb barátaidról a tükrödön, vagy örökítsd meg legutóbbi kirándulásod élményeit a nappali falán. A többször felragasztható fotópapír segítségével egyéni megjelenést kölcsönözhetsz laptopodnak, notebookodnak, szekrényeidnek és még sok másnak. Nyomtass többször felragasztható képeket gyermekeidről, hogy ezeket tehessék föl saját, Creative Parkban létrehozott magasságmércéjükre, miközben növekednek – imádni fogják!

Öltöztesd új külsőbe a telefonodat

Smartphones decorated with Canon Restickable Photo Paper RP-101.
Az unalmas telefontok már a múlté a többször felragasztható fotópapírnak köszönhetően. Okostelefonodat könnyen egyedivé teheted – dobd fel a stílusát úgy, hogy passzoljon a hangulatodhoz.

Legtöbben állandóan magunknál hordjuk okostelefonunkat, amelyek azonban sokszor elég unalmasan néznek ki. Dobd hát fel a megjelenését, és fejezd ki vele személyiségedet! Akár az okostelefonodon lévő Creative Park alkalmazást is használhatod, hogy közvetlenül okoseszközödön hozd létre egyéni tartalmaidat. Itt minták és matricák hatalmas gyűjteményéből válogathatsz, amelyeket letölthetsz és többször felragasztható fotópapírra nyomtathatsz. Ha kinyomtattad a matricát, vágd méretre, húzd le a hátulján lévő réteget, és simítsd rá a kívánt felületre. Változásra vágysz? Csak szedd le, és nyomtass egy újat. A ragadós rész nem hagy nyomot, így annyiszor ragaszthatod újra, ahányszor csak akarod.

De akár okostelefonodat is feldobhatod egyéni matricákkal, amelyek kedvenc fotóidat ábrázolják. Így bármikor veled lehet a legjobb barátod, gyermekeid vagy szeretett háziállatod. Egy olyan fotót is telefonodra ragaszthatsz, amely a saját arcodat ábrázolja, hogy akkor is lássák, hogy mosolyogsz, ha éppen használod az eszközt. Sőt, telefonodból valami egészen mást is varázsolhatsz – kedvenc édességedet vagy mondjuk egy szelet dinnyét.

Tűnj ki a tömegből

A woman wearing a t-shirt decorated with an iron-on transfer of a polar bear (left). A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear (right).
Személyre szabhatod megjelenésedet egyéni, vasalható transzferpapírjainkkal. Nyomtasd kedvenc fotóidat vagy képeidet pólókra, vászontáskákra vagy párnákra.

Meg akarod mutatni a saját stílusodat? Növelnéd a csapatszellemet sportcsapatod vagy barátaid körében? A vasalható transzferpapírok többféle szöveten használhatók, többek között ruhákon, táskákon, sálakon – a legjobb eredményt a természetes anyagokkal, például pamuttal vagy lenvászonnal érheted el. Megvalósítanád menő pólóötletedet, vagy szeretnél egy párnát a kutyusod képével? Legyen szó bármilyen elképzelésről, nem kell mást tenned, csak nyomtasd ki a Canon vasalható transzferpapírjára, és vasald rá az adott anyagra.

Kétféle (világos anyagra és sötét anyagra) vasalható transzferpapír közül választhatsz, hogy az egyéni ötletednek tökéletesen megfelelő színeket kapd. Vasalható transzferpapír-ötleteket is találsz a Creative Park alkalmazásban, például állatos, növényes vagy piktogramos mintákat.

Fejezd ki a törődést

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Díszítsd ki a házad nyomtatott bannerekkel vagy készíts szórakoztató kiegészítőket.

Akár lakótársaiddal vagy családoddal ünnepelsz, vagy egy eseményt osztasz meg online, bárki csatlakozhat a saját bulikellékeivel és kiegészítőivel a Creative Park segítségével – tele van kreatív ötletekkel a buli feldobásához, a Canon kiváló minőségű matt fotópapírja pedig tökéletes a tematikus dekorációk készítéséhez.

a rope with pegged images with writing on them

A buli sosem érhet véget – nyomtasd ki a barátaidról készült képeket, és tedd ki a faladra. Dobd be 5x5-ös Plus Glossy II négyzet alakú fotópapírunkat nyomtatódba (vagy a 3,5x3,5-eset, ha ez is jó a nyomtatódba), és nyomtasd ki kedvenc felvételeidet Instagram-formátumban. Ezek a retró stílusú nyomatok jól mutatnak bárhol, de népszerű megoldás például az, ha egy fonálra vagy szalagra fűzöd fel őket, hogy még színesebbé tedd a faladat vagy polcodat, és bulihangulatot teremts.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Ha nem tudtok összegyűlni egy születésnap vagy egyéb ünnep alkalmával, egy egyéni üdvözlőlappal is kifejezheted a szeretetedet. A Canon 7x10-es kétoldalas matt papírja középhajtással rendelkezik, így könnyen elkészítheted személyre szabott üdvözlőlapjaidat, amelyeket a mellékelt borítékokba rejtve el is küldhetsz – remek módja annak, hogy kifejezd törődésedet szeretteidnek!

Írta: Angela Nicholson

Kapcsolódó cikkek
Printer fun for everyone

KREATÍV NYOMTATÁS

Remek szórakozás a nyomtatóval mindenki számára

Hat módszer, amellyel PIXMA nyomtatód segítségével feldobhatod otthonod, a családi programokat és eszközeidet.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Fedezz fel több száz ingyenes, szórakoztató papírprojektet!

A Creative Park papírprojektjeinek választékával – a bábjátékoktól kezdve a társasjátékokon át egészen a tanulási segédletekig és gondolkodtató labirintusokig – a gyermekek figyelmét könnyen lekötheted.

Craft butterflies

KREATÍV NYOMTATÁS

Nyomtass és készíts pillangós fali díszeket

Aimee Graham papírhajtogató művész elmeséli, hogyan készíthetünk egyedi dekorációkat a nyomtatás segítségével.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Ajánlott alkalmazások

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához