A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATÍV NYOMTATÁS

Teremtsd meg a saját világodat papírból: tervezz, alkoss, inspirálj!

Включите камеру.

Включите на камере режим видеосъемки и выберите параметр «Авто». Это обеспечит правильную экспозицию.

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
A Creative Park remek módja annak, hogy összehozd a családot. Hozd el a természetet otthonodba, és készíts aranyos állatkákat!

Откройте свое любимое приложение для видеоконференций и перейдите в настройки видео. Нажмите на программу EOS Webcam Utility в меню настроек видео, чтобы начать работу. В программе EOS Webcam Utility нельзя использовать встроенный микрофон камеры, однако можно включить микрофон ноутбука или гарнитуры, подключенной к компьютеру.

Keltsd életre otthonod

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Válaszd ki kedvenc fotóidat, és nyomtasd ki őket mágneses fotópapírra, hogy hűtődet egy színes kollázzsal dobd fel.

Töltsd fel nyomtatódat mágneses fotópapírral, és alkoss egyéni hűtődíszeket, amelyeket ízlésednek megfelelően bármikor átrendezhetsz. Dobd fel otthoni irodádat egy mágneses ötlettáblával, hogy jobban tudj összpontosítani a feladataidra. Mágneseidet a Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazásával szerkesztheted meg úgy, hogy azonnal megragadják a tekintetet.

Fejezd ki a törődést

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Díszítsd ki a házad nyomtatott bannerekkel vagy készíts szórakoztató kiegészítőket.

Akár lakótársaiddal vagy családoddal ünnepelsz, vagy egy eseményt osztasz meg online, bárki csatlakozhat a saját bulikellékeivel és kiegészítőivel a Creative Park segítségével – tele van kreatív ötletekkel a buli feldobásához, a Canon kiváló minőségű matt fotópapírja pedig tökéletes a tematikus dekorációk készítéséhez.

a rope with pegged images with writing on them

A buli sosem érhet véget – nyomtasd ki a barátaidról készült képeket, és tedd ki a faladra. Dobd be 13×13 cm-es Plus Glossy II négyzet alakú fotópapírunkat nyomtatódba (vagy a 9×9 cm-eset, ha ez is jó a nyomtatódba), és nyomtasd ki kedvenc felvételeidet Instagram-formátumban. Ezek a retró stílusú nyomatok jól mutatnak bárhol, de népszerű megoldás például az, ha egy fonálra vagy szalagra fűzöd fel őket, hogy még színesebbé tedd a faladat vagy polcodat, és bulihangulatot teremts.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Ha nem tudtok összegyűlni egy születésnap vagy egyéb ünnep alkalmával, egy egyéni üdvözlőlappal is kifejezheted a szeretetedet. A Canon 18×25 cm-es kétoldalas matt papírja középhajtással rendelkezik, így könnyen elkészítheted személyre szabott üdvözlőlapjaidat, amelyeket a mellékelt borítékokba rejtve el is küldhetsz – remek módja annak, hogy kifejezd törődésedet szeretteidnek!

Írta: Angela Nicholson

Kapcsolódó cikkek
Printer fun for everyone

KREATÍV NYOMTATÁS

Remek szórakozás a nyomtatóval mindenki számára

Hat módszer, amellyel PIXMA nyomtatód segítségével feldobhatod otthonod, a családi programokat és eszközeidet.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

NYOMTATÁS ÉS ALKOTÁS

Fedezz fel több száz ingyenes, szórakoztató papírprojektet!

A Creative Park papírprojektjeinek választékával – a bábjátékoktól kezdve a társasjátékokon át egészen a tanulási segédletekig és gondolkodtató labirintusokig – a gyermekek figyelmét könnyen lekötheted.

Printing bespoke cards

KREATÍV NYOMTATÁS

Egyedi kártyák nyomtatása

Gyönyörű, egyedi üdvözlőlapok készítése hat lépésben.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Ajánlott alkalmazások

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához