Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakt fotónyomtatók

Készíts és nyomtass gyönyörű, tartós képeket okostelefonodról, digitális fényképezőgépedről, SD-kártyádról stb. – az egyszerű SELPHY kompakt fotónyomtatóval.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Őrizd meg különleges emlékeidet gyönyörűen elkészített nyomatok formájában, amelyeket bárhol, vezeték nélkül kinyomtathatsz.

Featured article1

Nyomtatók

Fast lab quality

Gyors, laborminőségű nyomatok

A bemutatott funkciók más Wi-Fi-kompatibilis SELPHY nyomtatókon és a Canon PRINT alkalmazásban is elérhetők.

Videó megtekintése

Nyomtatás okoseszközökről

Ha a SELPHY termékcsalád legjobb okostelefonos fotónyomtatóját keresed, válaszd a SELPHY CP1300 modellt. Gyorsan, egyszerűen és vezeték nélkül nyomtathatsz Android- és iOS-rendszerű okostelefonokról és táblagépekről, akár közvetlenül, akár a Canon PRINT alkalmazáson keresztül.

Smart Device Printing

A SELPHY adathordozók nagy választékban vásárolhatók meg a különböző nyomtatási projekteknek megfelelően. A képeslapnyomtatástól az okostelefonokról kinyomtatható négyzet alakú matricákig, mindenki megtalálja a számára megfelelő nyomtatási megoldást.

ID photos

Igazolványképek

Készíts és nyomtass igazolványképeket személyes vagy hivatalos használatra az Igazolványkép-nyomtatás funkcióval. Válassz a szabvány méretek közül, vagy állíts be egyedi méretet. Papírtakarékos megoldásként nyomtasson több azonos vagy különböző méretű igazolványképet egy lapra.

Square Prints

Négyzet alakú nyomatok

A népszerű okostelefonos alkalmazások és kompakt fényképezőgépek képeinek felhasználásával készített dekorációkhoz és kreatív projektekhez jelent ideális választást.

Credit Cards

Hitelkártyák

A hitelkártya méret kisebb keretekbe szánt és tárcában hordott fotók kinyomatására alkalmas.

Mini Stickers

Mini matricák

A mini matricák szórakoztatóak, fejlesztik a kézügyességet és díszítenek.

Tinta- és papírkészletek

A SELPHY tinta- és papírkészletek adott számú fénykép előállításához szükséges tintát és papírt tartalmaznak, így egyetlen egyszerű lépésben beszerezhető mindkettő. A KC-sorozatú hordozókhoz külön megvásárolható kártyaméretű papírkazettára van szükség.

Megfizethető és fix költségű nyomtatás

Pixel to Print

A képponttól a nyomtatásig

A SELPHY-vel különböző méretekben nyomtathat, és akár több fotót is kinyomtathat egy oldalra az Elrendezés nyomtatása funkcióval, míg az Elcsúsztatott elrendezéssel gyönyörű montázsokat hozhat létre különböző színhatásokkal. A legjobb eredmény érdekében használja az Automatikus képoptimalizálás funkciót, amely automatikusan javítja a nyomat minőségét.

Képoptimalizálás

A Képoptimalizáló funkció érzékeli és kijavítja a kép hibáit: beállítja az arcok fényerejét és színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Képoptimalizálás, szürke

Image optimize
Dye Sub

Festékszublimáció

A festékszublimációs technológia labor minőségű nyomatokat biztosít, amelyek albumban tárolva akár 100 évig megőrzik eredeti szépségüket. A speciális védőbevonatnak köszönhetően a nyomatok tökéletesen száradnak, és nemcsak vízállóak, de az ujjlenyomatok és a karcolások sem látszanak meg rajtuk.

100 évFestékszublimáció

Nyomtatás bármilyen eszközről, bárhol

Bárhol tárolod is a képeidet, a SELPHY nyomtatókkal egyszerűen kinyomtathatod őket. Nyomtass fotókat közvetlenül okoseszközről, fényképezőgépről, memóriakártyáról, USB-eszközről vagy számítógépről. A Canon PRINT alkalmazás Buliválogatás funkciójával vezeték nélkül készíthetsz egyedi kollázsokat több okostelefon képeiből.

Print Anywhere

Könnyen magaddal viheted – bárhová is mész

A SELPHY olyan kis méretű, hogy akár a nyaralásra, akár a buliba is magaddal viheted – így bárhol azonnal kinyomtathatod a képeket, és megoszthatod a többiekkel az emlékezetes pillanatokat.

Easy to Carry

Támogatás

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™, a Google Cloud Print™ és a Picasa™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Windows® és a Windows logó a Microsoft vállalatcsoport bejegyzett védjegye.