Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakt fotónyomtatók

Készíts és nyomtass gyönyörű, tartós képeket okostelefonodról, digitális fényképezőgépedről, SD-kártyádról stb. – az egyszerű SELPHY kompakt fotónyomtatóval.*

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Őrizd meg különleges emlékeidet gyönyörűen elkészített nyomatok formájában, amelyeket bárhol, vezeték nélkül kinyomtathatsz.

Több megtekintése

Featured article1
Selphy CP1300

Canon SELPHY CP1300

Az elegáns, hordozható és gyors, wifis fotónyomtatóval egyedülálló nyomatokat készíthetsz okoseszközökről, fényképezőgépekről stb.

Több megtekintése

Featured article1
Fast lab quality

Gyors, laborminőségű nyomatok

Gyors, laborminőségű nyomtatás közvetlenül az okostelefonodról a mini fotónyomtatón.*

Videó megtekintése

Hozz létre és nyomtass fotókollázsokat a SELPHY Photo Layout alkalmazással

Nyomtass közvetlenül okostelefonodról a hordozható fotónyomtatón a Canon ingyenes képmontázs alkalmazásával, és egészítsd ki nyomataidat kreatív elemekkel, például bélyegzőkkel, szűrőkkel, szegélyekkel, szövegekkel, fedőrétegekkel és elrendezésekkel.

További információk

Create and print photo collages with SELPHY Photo Layout app

Nyomtatás bármilyen eszközről, bárhol

Bárhol tárolod is a képeidet, a SELPHY CP1300 nyomtatókkal egyszerűen kinyomtathatod őket. Nyomtass fotókat közvetlenül okoseszközről, fényképezőgépről, memóriakártyáról, USB-eszközről vagy számítógépről. A Canon PRINT alkalmazás Buliválogatás funkciójával vezeték nélkül készíthetsz egyedi kollázsokat több okostelefon képeiből.

További információk

Print from any device - anywhere

Könnyen magaddal viheted – bárhová is mész

A SELPHY olyan kis méretű, hogy akár a nyaralásra, akár a buliba is magaddal viheted – így bárhol azonnal kinyomtathatod a képeket, és megoszthatod a többiekkel az emlékezetes pillanatokat.

Easy to Carry

A SELPHY adathordozók nagy választékban vásárolhatók meg a különböző nyomtatási projekteknek megfelelően. A képeslapnyomtatástól az okostelefonokról kinyomtatható négyzet alakú matricákig, mindenki megtalálja a számára megfelelő nyomtatási megoldást.*

ID photos

Igazolványképek

Készíts és nyomtass igazolványképeket személyes vagy hivatalos használatra az Igazolványkép-nyomtatás funkcióval. Válassz a szabvány méretek közül, vagy állíts be egyedi méretet. Papírtakarékos megoldásként nyomtasson több azonos vagy különböző méretű igazolványképet egy lapra.

Square Prints

Négyzet alakú nyomatok

A népszerű okostelefonos alkalmazások és kompakt fényképezőgépek képeinek felhasználásával készített dekorációkhoz és kreatív projektekhez jelent ideális választást.

Credit Cards

Hitelkártyák

A hitelkártya méret kisebb keretekbe szánt és tárcában hordott fotók kinyomatására alkalmas.

Mini Stickers

Mini matricák

A mini matricák szórakoztatóak, fejlesztik a kézügyességet és díszítenek.

Dye Sub

Festékszublimáció

A festékszublimációs technológia labor minőségű nyomatokat biztosít, amelyek albumban tárolva akár 100 évig megőrzik eredeti szépségüket. A speciális védőbevonatnak köszönhetően a nyomatok tökéletesen száradnak, és nemcsak vízállóak, de az ujjlenyomatok és a karcolások sem látszanak meg rajtuk.

100 évFestékszublimáció

Tinta- és papírkészletek

A SELPHY tinta- és papírkészletek adott számú fénykép előállításához szükséges tintát és papírt tartalmaznak, így egyetlen egyszerű lépésben beszerezhető mindkettő.**

SELPHY Square QX10

SELPHY CP1300 és SELPHY CP1000

Képoptimalizálás

A SELPHY CP1300 nyomtatón születő legjobb eredmény érdekében használd az Automatikus képoptimalizálás funkciót, amely automatikusan javítja a nyomat minőségét. A Képoptimalizáló funkció érzékeli és kijavítja a kép hibáit: beállítja az arcok fényerejét és színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Képoptimalizálás, szürke

Image optimize

A termékcsaládba tartozó összes nyomtató

Meríts inspirációt

#FreeYourStory

Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

További információk

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Támogatás SELPHY készülékedhez

Illesztőprogramok, szoftverek és kézikönyvek letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás.

Támogatás SELPHY készülékedhez

Support Selphy

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!

*Az összes elérhető funkciót megtalálod az adott modell termékoldalán.

**A KC-sorozatú hordozókhoz külön megvásárolható kártyaméretű papírkazettára van szükség.

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™, a Google Cloud Print™ és a Picasa™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Windows® és a Windows logó a Microsoft vállalatcsoport bejegyzett védjegye.