Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakt fotónyomtatók

Készíts és nyomtass gyönyörű, tartós képeket okostelefonodról, digitális fényképezőgépedről, SD-kártyádról stb. – az egyszerű SELPHY kompakt fotónyomtatóval.

Selphy CP1300

SELPHY CP1300

Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő azonnali, gyönyörű vezeték nélküli nyomtatáshoz.

Fedezd fel most

Featured article1

Nyomtatók

Fast lab quality

Gyors, laborminőségű nyomatok

A bemutatott funkciók más Wi-Fi-kompatibilis SELPHY nyomtatókon és a Canon PRINT alkalmazásban is elérhetők.

Videó megtekintése

Nyomtatás okoseszközökről

Ha a SELPHY termékcsalád legjobb okostelefonos fotónyomtatóját keresed, válaszd a SELPHY CP1300 modellt. Gyorsan, egyszerűen és vezeték nélkül nyomtathatsz Android- és iOS-rendszerű okostelefonokról és táblagépekről, akár közvetlenül, akár a Canon PRINT alkalmazáson keresztül.

Smart Device Printing

A SELPHY adathordozók nagy választékban vásárolhatók meg a különböző nyomtatási projekteknek megfelelően. A képeslapnyomtatástól az okostelefonokról kinyomtatható négyzet alakú matricákig, mindenki megtalálja a számára megfelelő nyomtatási megoldást.

ID photos

Igazolványképek

Készíts és nyomtass igazolványképeket személyes vagy hivatalos használatra az Igazolványkép-nyomtatás funkcióval. Válassz a szabvány méretek közül, vagy állíts be egyedi méretet. Papírtakarékos megoldásként nyomtasson több azonos vagy különböző méretű igazolványképet egy lapra.

Square Prints

Négyzet alakú nyomatok

A népszerű okostelefonos alkalmazások és kompakt fényképezőgépek képeinek felhasználásával készített dekorációkhoz és kreatív projektekhez jelent ideális választást.

Credit Cards

Hitelkártyák

A hitelkártya méret kisebb keretekbe szánt és tárcában hordott fotók kinyomatására alkalmas.

Mini Stickers

Mini matricák

A mini matricák szórakoztatóak, fejlesztik a kézügyességet és díszítenek.

Tinta- és papírkészletek

A SELPHY tinta- és papírkészletek adott számú fénykép előállításához szükséges tintát és papírt tartalmaznak, így egyetlen egyszerű lépésben beszerezhető mindkettő. A KC-sorozatú hordozókhoz külön megvásárolható kártyaméretű papírkazettára van szükség.

Megfizethető és fix költségű nyomtatás

Pixel to Print

A képponttól a nyomtatásig

A SELPHY-vel különböző méretekben nyomtathat, és akár több fotót is kinyomtathat egy oldalra az Elrendezés nyomtatása funkcióval, míg az Elcsúsztatott elrendezéssel gyönyörű montázsokat hozhat létre különböző színhatásokkal. A legjobb eredmény érdekében használja az Automatikus képoptimalizálás funkciót, amely automatikusan javítja a nyomat minőségét.

Képoptimalizálás

A Képoptimalizáló funkció érzékeli és kijavítja a kép hibáit: beállítja az arcok fényerejét és színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Képoptimalizálás, szürke

Image optimize
Dye Sub

Festékszublimáció

A festékszublimációs technológia labor minőségű nyomatokat biztosít, amelyek albumban tárolva akár 100 évig megőrzik eredeti szépségüket. A speciális védőbevonatnak köszönhetően a nyomatok tökéletesen száradnak, és nemcsak vízállóak, de az ujjlenyomatok és a karcolások sem látszanak meg rajtuk.

100 évFestékszublimáció

Nyomtatás bármilyen eszközről, bárhol

Bárhol tárolod is a képeidet, a SELPHY nyomtatókkal egyszerűen kinyomtathatod őket. Nyomtass fotókat közvetlenül okoseszközről, fényképezőgépről, memóriakártyáról, USB-eszközről vagy számítógépről. A Canon PRINT alkalmazás Buliválogatás funkciójával vezeték nélkül készíthetsz egyedi kollázsokat több okostelefon képeiből.

Print Anywhere

Könnyen magaddal viheted – bárhová is mész

A SELPHY olyan kis méretű, hogy akár a nyaralásra, akár a buliba is magaddal viheted – így bárhol azonnal kinyomtathatod a képeket, és megoszthatod a többiekkel az emlékezetes pillanatokat.

Easy to Carry

Támogatás

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™, a Google Cloud Print™ és a Picasa™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Windows® és a Windows logó a Microsoft vállalatcsoport bejegyzett védjegye.