KREATÍV NYOMTATÁS

Kézműves ötletek minden évszakra

Engedd szabadjára a kreativitásod egész évben a SELPHY Square QX10 készülékkel és Jesus Sauvage kreatív influenszer oktatóvideóival.
Four images printed on SELPHY Square QX10 laying on the patterned surface.

A SELPHY Square QX10 kiváló minőségű, négyzet alakú nyomatokat készít, amelyek ideálisak az okostelefonnal készített fotókhoz – de saját eredeti alkotások elkészítéséhez is hasznos.

Legyen szó húsvétról, nyári vakációról, halloweenről vagy karácsonyról, lepd meg szeretteidet olyan dekorációkkal és fotónyomatokkal, amelyek a legtöbbet jelentenek számodra.

@JesusSauvage kreatív influenszer összegyűjtött néhány tippet, amelyek segítségével örömet szerezhetsz családtagjaidnak és barátaidnak. Ezek az útmutatók néhány egyszerű lépésben segítenek olyan dekorációkat és ajándékokat készíteni, amelyek biztosan mindenkit lenyűgöznek.

Nyisd meg a fotógalériád, kapcsold be a SELPHY Square QX10 okostelefonos nyomtatót, töltsd fel négyzet alakú matricapapírral, és inspirálódj.

 1. Küldj saját ünnepi képeslapokat
 2. Nézd vissza kedvenc pillanataid
 3. Játssz Csokit vagy csalunk játékot
 4. Készíts karácsonyi dekorációkat
 5. Szervezz húsvéti kincsvadászatot
 6. Ajándékozz személyre szabott csokrot

1. Küldj saját ünnepi képeslapokat

Az ünnepek karnyújtásnyira vannak. Ne csak a fotógalériádban gyűjtsd az emlékeket, oszd meg az utazásaid szeretteiddel, és küldj nekik egy személyes hangvételű üzenetet. Ezt az ötletet esküvői köszönőlevelekhez vagy születési értesítőkhöz is használhatod. @JesusSauvage influenszer megmutatja, hogyan készíthetsz egyedi és kreatív képeslapokat:

 1. Nyomtasd ki fényképeid a SELPHY Square QX10 készülékkel. A SELPHY Photo Layout alkalmazásban szövegek és keretek hozzáadásával személyre szabhatod őket, hogy még különlegesebbek legyenek.
 2. Hajtogass egy négyzet alakú papírlapot boríték alakúra. Címezd meg, és ragassz rá egy bélyeget.
 3. Tegyél a borítékba leveleket, helyi virágokat vagy más olyan dolgokat, amelyek az adott élményre vagy ünnepre emlékeztetnek, majd tedd bele a fényképeket.
 4. Zárd le a borítékot az egyik kinyomtatott fotóval – ne feledd, hogy ragadós hátoldala van, így ez egyszerűen megoldható.

Add fel a postán, hogy egy kis napsütést küldj barátaidnak és családodnak.

2. Nézd vissza kedvenc pillanataid

Az emlékek kinyomtatva sokkal többet jelentenek. Hozd ki a legtöbbet az év végén bent töltött napokból. Használd ki a lehetőséget, és készíts fényképalbumot a kalandjaidról. @JesusSauvage a SELPHY Square QX10-et használja, hogy kiváló minőségben nyomtassa ki kedvenc fotóit az elmúlt évből. Kövesd oktatóvideóját, és tégy egy utazást az emlékek rengetegében:

 1. Nyomtasd ki fényképeid a SELPHY Square QX10 készülékkel, és végezz némi kreatív utómunkát a SELPHY Photo Layout alkalmazással.
 2. Vágj formára egy pauszpapírt, hogy az minden egyes fényképet lefedjen és elválasszon.
 3. Fedd le a kupac legfelső fényképet, és írd rá a fotóalbum címét.
 4. Lyukaszd ki a fényépeket a felső sarokban, és egy iratgyűjtő gyűrűvel fűzd össze őket.

Ne hagyd, hogy egy esős nap lelombozzon!

3. Játssz Csokit vagy csalunk játékot

A halloween az évnek az az időszaka, amikor szabadjára engedheted kreatív énedet, legyen szó jelmezekről vagy dekorációkról. Készítsd el saját halloween-díszeidet, és mutasd meg kreativitásodat a családtagjaidnak és a barátaidnak. @JesusSauvage megmutatja, hogyan készíthetsz személyre szabott halloween-füzért:

 1. Válaszd ki szeretteid fényképeit, az alkalmazásban változtasd őket fekete-fehérré, majd nyomtasd ki a SELPHY Square QX10 segítségével.
 2. Fekete vagy színes papírból vágj ki néhány halloweeni témájú formát (például denevéreket és boszorkánykalapokat). Meríts ihletet a Creative Park alkalmazásból.
 3. Ragaszd a formákat a családtagok és barátok fényképeire, hogy vicces dekorációkat alkoss.
 4. Lyukaszd ki a fényépeket a felső sarokban, és fűzz át rajtuk egy szalagot, hogy egy vidám füzér legyen a végeredmény.
Legyen kísérteties halloweened!

4. Készíts karácsonyi dekorációkat

A karácsonyi időszak nyitányaként nincs is jobb egy családi programnál. @JesusSauvage megmutatja, hogyan készíthetsz felejthetetlen karácsonyfadíszeket a SELPHY Square QX10 nyomtatóval:

 1. Válaszd ki kedvenc fényképeid, és nyomtasd ki őket a SELPHY Square QX10 segítségével.
 2. Vágj ki a fotóknál valamivel nagyobb négyzeteket színes papírból, majd két kontrasztos színű szalaggal tekerd be őket, és ragaszd a szalagokat a négyzet közepére.
 3. Húzd le az öntapadós fotópapír hátoldalát, és ragaszd a fényképet középre, a szalagok tetejére.
 4. Csinálj egy lyukat a felső sarokba, fűzz át rajta egy zsinórt és csinálj egy hurkot.
 5. Vágj le egy nagy darab szalagot, köss belőle egy masnit, és ragaszd fel ferdén, eltakarva a lyukat/akasztót.
 6. Ragaszd a szalag mindkét végét a lap hátuljára, hogy szép keretező hatást érj el.
 7. Ragassz fel néhány aranygyöngyöt vagy más elemet, hogy különlegesebbé tedd. Akaszd fel őket a karácsonyfára vagy egy koszorúra.
Boldog karácsonyt!

5. Szervezz húsvéti kincsvadászatot

Soha nem volt még ilyen egyszerű egyedi húsvéti hangulatot teremteni. Idézd fel gyermekkorod emlékeit azzal, hogy húsvéti tojásvadászatot szervezel a kicsiknek.

Díszítsd fel a tojásokat, és készíts négy, a kincshez vezető jelenetet egy általad választott téma alapján; kövesd a kalóztémát bemutató videót, és nézd meg az alábbi útmutatót:

 1. Öltöztesd fel a tojásokat (a Creative Parkban több ötletet is találsz ehhez a témához), és rejtsd el őket a kertben vagy a helyi parkban közvetlenül a vadászat előtt.
 2. Készíts fényképet minden egyes helyről.
 3. Nyomtasd ki a fényképeket a SELPHY Square QX10 készülékkel.
 4. Rajzolj egy térképet egy A4-es papírra, és ragaszd rá a kinyomtatott fényképeket, amelyeken a kincsek helyei láthatók.
A gyerekek imádni fogják.

6. Ajándékozz személyre szabott csokrot

A virágcsokrok tökéletes kiegészítői a gyermekek házi készítésű ajándékainak, legyen szó anyák napjáról, a nagyszülők meglátogatásáról vagy születésnapi buliról. @JesusSauvage kreatív influenszer megmutatja, hogyan lehet a csokrokat néhány perc alatt személyesebbé tenni:

 1. Egy darab drótot levágva, és az egyik végét hurokká tekerve készíts néhány fényképtartót. Ügyelj arra, hogy olyan hosszúak legyenek, mint a virágok.
 2. A SELPHY Square QX10 és a SELPHY Photo Layout alkalmazással nyomtasd ki kedvenc családi fotóid az okostelefonodról.
 3. Tedd a fényképeket a hurkok közé, és tűzd őket a csokorba.
 4. Hogy a csokor ne essen szét, nyomtass ki egy másik fényképet, és ragaszd rá a virágokat összetartó papírra vagy fóliára. Az alkalmazásban még személyre szabott üzenetet is hozzáadhatsz a fényképhez.
Lepd meg szeretteid egy különleges ajándékkal.

Inspirálódj egész évben, és engedd szabadjára kreativitásod a SELPHY Square QX10 és a Jesus Sauvage kreatív influenszer által készített oktatóvideók segítségével.


Írta: Jesus Sauvage, Bouchra Ghermoul, Claire Kaleta.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

 • KREATÍV NYOMTATÁS

  Halloween-témájú nyomtatási ötletek

  Szezonális ötletek szórakoztató és kísérteties dekorációhoz, jelmezekhez, finomságokhoz és még sok minden máshoz.

 • NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

  Kerülj ünnepi hangulatba a fotós dekorációkkal

  A második SELPHY Craft Club projektben Duygu Turgut Gokpinar a Canon SELPHY Square QX10 használatával kapcsolatos tapasztalatait osztja meg.

 • NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

  Készíts meglepetésdobozt

  Lini Trinh megmutatja, hogyan készített papír meglepetésdobozt a Canon SELPHY CP1500 nyomtató segítségével.

 • KREATÍV NYOMTATÁS

  Téli papírművészeti kihívás

  A PIXMA nyomtató és a Creative Park segítségével papírból készíthetsz ünnepi dekorációt, a karácsonyfadíszektől kezdve a hópelyheken át a gömbdíszekig.