EOS R7

Tükör nélküli fényképezőgépek

Canon EOS R7

Az EOS R technológia és az APS-C kialakítás találkozása egy kis méretű, gyors és nagy teljesítményű, hibrid, tükör nélküli fényképezőgépben.

Fedezd fel a vadont!

 • Mi lesz a következő?

  A nagyszerű EOS 7D sorozatú fényképezőgépek örökségét folytatva az EOS R7 csúcsminőségű teljesítményt és lenyűgöző sebességet kínál a következő generációs, tükör nélküli, EOS R sorozatú házban.

 • Az EOS R innovatív megoldásai és az APS-C dizájnja találkozik

  Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek 1,6-szer nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. Úgy fogod érezni, mintha közvetlenül a téma mellett lennél, és képes vagy igazán hatásos, az egész képet kitöltő állatportrékat vagy akcióképeket készíteni.

 • Műszaki adatok

  • Dual Pixel CMOS AF II

   AF, amely felismeri és követi az embereket, állatokat és járműveket

  • Akár 15 kép/mp sebességű folyamatos felvételkészítés

   Továbbá 30 kép/mp gyors sorozatfelvétel a fényképezőgép elektronikus zárja révén4

  • 32,5 megapixeles APS-C méretű érzékelő

   Ideális egyensúly a felbontás, a sebesség és a gyenge fényben nyújtott kiváló teljesítmény között

  • -5EV gyenge fényviszonyok melletti fókuszálás2

   Pontos fókuszálás kevés fény mellett

  • ISO 32000

   Normál maximális érzékenység

  • Full HD, akár 120p

   A szuperegyenletes mozgásért9

  • Együttműködő IS

   A ház és az objektív stabilizálása együttesen akár 7 fokozatban3 véd a fényképezőgép bemozdulása ellen

  • 4K/60p

   Videorögzítés

  • 2,36 millió képpontos EVF

   Akár 120 kép/mp képfrissítési sebesség10

  • 7,5 cm-es 1,62 millió képpontos változtatható képszögű érintőképernyő

   Nézd más szemszögből a témádat

  • DIGIC X processzor

   Gyors reagálású vezérlők és minimális EVF-késés

  TÖLTSD LE MOST AZ EOS R7 ÚJ KÉSZÜLÉKSZOFTVERÉT

  Használd ki a Canon VR-megoldásait! Frissítsd EOS R7 fényképezőgépedet, hogy kompatibilis legyen a Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE kettős halszemoptikás objektívvel.

  További információ és azonnali letöltés a hivatkozásra kattintva érhető el.
  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

  BEMUTATKOZIK AZ EOS R7

  Az APS-C fényképezőgép-dizájn következő fejezete

  Nézd meg Dani Connor természetfotóst és tartalomkészítőt, miközben az EOS R7-et használja az ibériai hiúz nyomában.

  Az EOS R7 áttekintése

 • Következő generációs autofókusz

  Mélytanulásos mesterséges intelligenciával és témafelismeréssel

 • A képstabilizálás új szintje

  7 fokozatú3 védelem a fényképezőgép bemozdulása ellen az RF-S 18-150mm F3,5-6,3 IS STM objektívvel, vagy akár 8 fokozatú13 más RF objektívekkel

 • Lenyűgöző sebesség és teljesítmény

  Lehet, hogy a tökéletes pillanat a másodperc törtrészéig tart csak, ezért terveztük az EOS R7 fényképezőgépet kivételesen gyors működésre

 • A képminőség új fejezete

  Az elvárásokat túlteljesítő fényképek és videók

 • A kommunikáció következő hőse

  Megosztás, küldés, adatfolyam és feldolgozás

 • Következő generációs autofókusz
  Mélytanulásos mesterséges intelligenciával és témafelismeréssel

  Az EOS R7 mélytanulásos mesterséges intelligenciát és iTR AF technológiát kapott, amelyet megtalálsz az EOS R3, EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépeinkben. Ez azt jelenti, hogy képes felismerni az embereket, állatokat és járműveket, és tűéles fókuszban tartja őket, bárhol is mozogjanak a képen belül.

  Az autofókusz, amely minden várakozást felülmúl

  A természetfotósok imádni fogják, ahogy a fényképezőgép felismeri a repülő madarakat, és ahogy élesen tartja őket, ahogy a táj felett repülnek. A sportfotósok élvezettel követhetik nyomon az embereket, miközben gyorsan és kiszámíthatatlanul mozognak – még akkor is, ha sisakot viselnek, más irányba néznek vagy fejjel lefelé fordulnak.

  Az EOS R7 Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszere a képkocka gyakorlatilag 100%-án lefedi és követi a témákat1, és gyors, pontos autófókuszt biztosít még akkor is, ha a megvilágítás mértéke -5 Fé 2 értékre esik le, vagy akár f/22-es maximális rekeszérték mellett is.

  Az autofókusz, amely minden várakozást felülmúl

  A képstabilizálás új szintje
  7 fokozatú védelem a fényképezőgép bemozdulása ellen3

  Képzeld el, hogy hosszú expozíciós idejű fényképeket készíthetsz kézből, szándékosan elmosva a mozgó témákat anélkül, hogy állványt kellene használnod. Vagy szuperegyenletes videókat rögzíthetsz séta közben a fényképezőgéppel. Az EOS R7 fényképezőgépben található beépített képstabilizátor (IBIS) számtalan új kreatív lehetőséget kínál, és lehet, hogy a fényképezőgép rendszered használati módjának újragondolására késztet.

  7 fokozatú védelem a fényképezőgép bemozdulása ellen
  Nem baj, ha megmozdulsz, a kép stabil marad

  Nem baj, ha megmozdulsz, a kép stabil marad

  A fényképezőgép beépített képstabilizációs rendszere (IBIS) együttműködik a számos RF objektívbe beépített optikai képstabilizátorral. Az RF objektívfoglalat villámgyors kommunikációs sebessége és fizikai szélessége, az akár 7 fokozat3 az RF-S 18-150mm F3,5-6,3 IS STM objektívvel és akár 8 fokozat13 más RF-objektívekkel, amelyek 5 tengely feletti stabilizálást tesznek lehetővé, azt jelenti, hogy hosszú expozíciók is stabilan fotózhatók kézből a fényképezőgép remegése nélkül.

  Ha pedig képstabilizátor nélküli objektívvel (például gyors prímobjektívekkel) fotózol, az EOS R rendszer széles objektívfoglalatának köszönhetően az EOS R7 IBIS képstabilizátora rendkívül hatékony stabilizálást garantál a fényképezőgép bemozdulása ellen.

  EOS R7 panoráma

  A rendszer emellett segít kiegyenlíteni a lejtős horizontokat, és élesen tartani a témákat pásztázás vagy panorámafelvételek készítése közben.

  Sziklaszilárd videofelvételek

  Videó készítésekor az IBIS és az optikai IS rendszerek mellé csatlakozik egy harmadik technológia: a Movie Digital IS. Ezek a rendszerek együtt olyan mértékben finomítják a kameramozgásokat, hogy azt hihetnénk, a felvételeket giroszkópos tartó segítségével készítették.

  Szinte azonnal...
  Lenyűgöző sebesség és teljesítmény

  Lehet, hogy a tökéletes pillanat a másodperc törtrészéig tart csak, ezért terveztük az EOS R7 gépet kivételesen gyors működésre. Rögzíts RAW-, JPEG- és HEIF-fájlokat lenyűgöző 15 kép/mp6 – vagy akár 30 kép/mp sebességgel4 a fényképezőgép csendes elektronikus zárjának7 használatával – folyamatos AF és AE-funkcióval, amely felvételkészítés közben folyamatosan reagál. Az 1/16 000 mp-es legnagyobb elektronikus zársebesség olyan részleteket tár fel, amelyek szabad szemmel gyakran nem láthatók.

  DIGIC X processzor

  Gyors reakcióra tervezve

  A fényképezőgép DIGIC X processzora gyors, élénk kezelést biztosít, és gyakorlatilag kiküszöböli a kereső késleltetését, így igazán dinamikus felvételkészítési élményt nyújt. Egyetlen 30 kép/mp-es sorozatban akár 42 RAW- és 126 JPEG-fájl is rögzíthető.8

  Folyamatos mozgás, tökéletesen rögzítve videón

  Videofelvétel készítésekor a képfrekvencia 4K-ban akár 60p, Full HD felvétel készítésekor pedig akár 120p is lehet9 . A mozgó tárgyakat hihetetlen pontossággal rögzíti, valamint rendkívül egyenletes lassított felvételeket képes létrehozni az utómunkálatok során.

  Folyamatos mozgás, tökéletesen rögzítve videón

  A képminőség új fejezete.
  Az elvárásokat túlteljesítő fényképek és videók

  Akár állóképeket, akár videót készítesz, az EOS R7 32,5 megapixeles CMOS-érzékelője és a DIGIC X képfeldolgozó folyamata lenyűgöző eredményeket biztosít. Az EOS R rendszer műszaki előnyei az optika és az érzékelő tervezése terén szerzett tapasztalatainkkal kiegészítve jobb képminőséget biztosítanak, mint bármi, amit korábban tapasztaltál.

  A világ legveszélyeztetettebb macskájának fotózása

  Várakozáson felüli képminőség

  Gazdag részleteket, színeket és dinamikatartományt nyújtó fényképek – még gyenge fényviszonyok között is, az ISO 32 000 maximális érzékenységnek köszönhetően. Kiváló minőségű 4K videofelvétel készíthető a 7K érzékelő kimenetének túlmintavételezésével, miközben a Canon Log 3 széles dinamikatartományt és utószerkesztési lehetőségeket biztosít.

  Várakozáson felüli képminőség

  Készült: EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  A következő nagy dobás az EOS dizájn terén
  Új funkciók, ösztönös érzés

  Tedd meg a következő lépéseidet a kreativitás útján egy olyan fényképezőgéppel, amely az új technológiát karnyújtásnyira hozza, mégis olyan ismerős és ösztönös, mint DSLR géped. Az új dizájnfunkciókat – például a kombinált AF-pont-választót és a hátsó vezérlőtárcsát – a klasszikus EOS-kezelés és az azonnal felismerhető menüoldalak egészítik ki, így már a kezdetektől otthon érezheted magad.

 • Elektronikus kereső

  Még a lenyűgöző 120 kép/mp-es10 2,36 millió képpontos elektronikus kereső is rendelkezik OVF-segéd móddal, amely segíti a DSLR fényképezőgépekről áttérőket.

 • Változtatható képszögű LCD-kijelző

  A változtatható képszögű LCD-kijelzőnek köszönhetően bonyolult szögekből is könnyedén lehet fényképezni A függőleges videorögzítés is támogatott, így egyszerűen rögzíthetők a közösségi oldalakra szánt történetek.

 • Kombinált AF-pont kiválasztás

  Az új dizájnelemek közé tartozik a kombinált AF-pont kiválasztó és a hátsó vezérlőtárcsa.

 • Az APS-C-előnye

  Az APS-C-előnye

  Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. A kisebb érzékelőformátumnak köszönhetően az EOS R7 még könnyebben hordozhatóvá válik – ideális a természetfotózáshoz, a légi bemutatók fényképezése vagy az akciójelenetek sportpálya melletti megörökítése során.

  Integráció és bővítés

  Ami az objektíveket illeti, az összes meglévő EF és EF-S objektívet használhatod az EOS R7 fényképezőgéppel a Canon objektívadapterek széles választéka révén, és ezek az objektívek az EOS R rendszer magasabb szintű funkcionalitásának köszönhetően ugyanolyan jól teljesítenek, ahogyan emlékeztél rá – vagy még jobban.

  Az EOS R7 fényképezőgépet személyre szabhatod, hogy pontosan úgy működjön, ahogy szeretnéd. A testre szabható tárcsák és gombok kiegészítik az egyedi fényképezési módokat és a programozható My Menu (Saját menü) képernyőt.

  Integráció és bővítés

  „AZ APS-C ÉRZÉKELŐVEL KOMBINÁLT R RENDSZER SEBESSÉGÉT ÉS HATÓTÁVJÁT KÍNÁLÓ FÉNYKÉPEZŐGÉP HIHETETLEN KINCS.”

  A kommunikáció következő hőse
  Megosztás, küldés, adatfolyam és feldolgozás

  Az EOS R7 egy csatlakoztatott fényképezőgép, amely a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül képes együttműködni az okostelefonoddal, táblagépeddel vagy számítógépeddel. A Bluetooth Low Energy kapcsolatot tart fenn az okoseszközöddel, így Wi-Fi-n keresztül böngészhetsz, tölthetsz le és oszthatsz meg teljes vagy csökkentett méretű képeket és videókat – bárhol is készíted azokat. Az EOS R7 iPhone11 támogatásra is alkalmas, így nagy sebességű USB-C kábellel is csatlakozhatsz hozzá.

  Szállíts friss posztokat a követőidnek a közösségi oldalakon, izgalmas eseményekkel, amint azok megtörténnek, vagy küldj képeket közvetlenül az ügyfeleknek, ha munkáról van szó Az EOS R7 még azt is lehetővé teszi, hogy élő közvetítést készíts a YouTube-on5.

  Csatlakoztatási ábra

  A szerkesztési munkafolyamat már korán elkezdhető

  A beépített Wi-Fi segítségével egyszerűen és függetlenül csatlakozhatsz online átjárónkhoz, az image.canon webhelyhez, így zökkenőmentesen és közvetlenül átviheted12 a képeid és videoklipjeid a felhőtárhelyre a későbbi áttekintéshez. Az összes képet átviheted, hogy azok készen álljanak rád várva, amikor hazaérsz, vagy osztályozhatod, kiválaszthatod és továbbíthatod csak azokat a képeket, amelyek a legjobban tetszenek.

  A szerkesztési munkafolyamat már korán elkezdhető

  A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

  Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

  Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

  Photographer looking down view finder
  EOS R7 – A doboz tartalma

  A doboz tartalma

  Minden, amire szükséged lesz a következő lépések megtételéhez a fotózás és a videózás területén.

  • EOS R7 fényképezőgépváz

  • R-F-5 védőtok

  • ER-R7 hordszíj

  • ER-SC2 vakupapucsfedél

  • LC-E6E akkumulátortöltő

  • LP-E6NH akkumulátor

  • Akkumulátoregység-fedél

  • Hálózati kábel

  • Felhasználóikézikönyv-készlet

  Tartozékok és objektívek

  Kapcsolódó cikkek

  Kapcsolódó termékek

  Canon EOS R7
  Értékelések

  1. Akkor alkalmazható, ha a téma képmezője megjelenik a követés során, és egy kompatibilis objektív csatlakozik a fényképezőgéphez, miközben a teljes AF aktív, vagy a téma sikeresen észlelhető egy másik terület üzemmódban. A támogatott objektívekkel kapcsolatban olvasd el az [EOS R7] [Kiegészítő információ] dokumentumot a „cam.start.canon” oldalon.
  2. Állókép készítésekor, f/1.2 objektívvel, középső AF-pont, One-Shot AF, 23 °C/73 °F mellett, ISO100. A homályosításelsimító bevonattal rendelkező RF objektívek kivételével
  3. 7 fokozatú, a CIPA-szabvány alapján, RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM objektívvel használva 150 mm-es fókusztávolság mellett
  4. A folyamatos felvétel sebessége a téma/felvételi körülmények, a fényképezőgép beállítása, a használt objektív stb. függvényében lassabb lehet. A részleteket lásd a Haladó használati útmutatóban. A Servo AF használata esetén maximális sorozatfelvételi sebességet támogató objektívekről további információt az EOS R7 kiegészítő információi között talál a „cam.start.canon” oldalon. A téma jellegétől vagy a felvételkészítés körülményeitől függően a legördülő zár képtorzulást okozhat.
  5. A fényképezőgép élő közvetítés szolgáltatása csak a YouTube-on támogatja az élő adatfolyamot. Az élő közvetítés szolgáltatás használata előtt image.canon regisztráció szükséges. A legújabb követelményeknek nézz utána a Youtube szabályzatában. A YouTube-on élőben közvetített adatfolyam értesítés nélkül megváltozhat, leállhat vagy megszakadhat. A Canon nem vállal felelősséget harmadik fél által biztosított szolgáltatásokért, beleértve a Youtube-on való élő streamelést.
  6. A sorozatfelvétel sebessége számos körülménytől függően változhat; a részleteket lásd a műszaki adatok között.
  7. A zártól eltérő hangok (blende, objektívmotor hangja, elektronikus hang stb.) keletkezhetnek.
  8. A Canon 32 GB UHS-II kártyával (One-shot AF, ISO 100, Normál képstílus esetén) végzett tesztelési szabványai szerint a képek száma a különböző beállításoktól és a használt objektívtől függ. A támogatott objektívekkel kapcsolatos részleteket lásd a „cam.start.canon” oldalon.
  9. Magas képkockasebességű videó módban a készülék nem rögzít hangot
  10. A maximális képsebesség AF közben; félig nyomd le az exponálógombot, vagy a sorozatfelvétel 59,94 kép/mp-es lesz. Ne feledd, hogy a kijelző képsebessége a használt objektívtől és a felvételi körülményektől függően alacsonyabb lehet.
  11. Az Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone és Lightning az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A tvOS az Apple Inc. védjegye.
  12. A fényképezőgép bekapcsolásakor történő automatikus képtovábbítás akkor támogatott, ha az automatikus küldést előtte engedélyezték. Az automatikus feltöltés nem minden egyes kép után történik meg, hanem a fényképezőgép kikapcsolását követően.
  13. Vízszintes és függőleges irányú dőlés, a CIPA szabvány alapján, 8,0 fokozat, RF 24-105 mm F4 L IS USM objektívvel használva 105 mm-es fókusztávolság mellett. A vásárlás idejétől függően az objektív készülékszoftverének frissítése szükséges. A támogatott objektívekkel kapcsolatban olvasd el az EOS R7 Kiegészítő információ dokumentumot a „cam.start.canon” oldalon.