EOS R System

EOS R RENDSZER

Az intelligens AF technológiánkkal és hihetetlenül gazdag RF objektívválasztékkal rendelkező díjnyertes EOS R rendszer rendkívül intuitív megközelítésmódot kínál a fotózáshoz és a videókhoz, valamint tökéletesen együttműködik veled, hogy semmi ne vonja el a figyelmedet a témáról és a hobbidról.

EOS R RENDSZER

„Az EOS R rendszerrel sokkal könnyebb a kreativitásra összpontosítani”

Brent Stirton, Canon nagykövet
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Rólad szól. Neked készült.

 • Canon EOS R - Because we understand you

  Mert mi tudjuk, mire van szükséged

  Olyan rugalmas, gyors reagálású képalkotási technológiákat tervezünk és hozunk létre, amelyek segítenek megörökíteni a világot.

 • Canon EOS R - Technology to help you excel

  Legyél igazán kiemelkedő az új technológiával

  Intelligens, mélytanulásos technológia és optikai kialakítás, amellyel te irányíthatsz.

 • Canon EOS R - Ready for the future, right now.

  Készen a jövőre. Már most.

  Ez a rendszer nem csak a mostani, hanem a jövőbeli kreatív igényeidet is kielégíti.

The new EOS generation

Az új EOS generáció. Hogyan kezdődött, merre tart.

Fedezd fel, hogyan fejlesztik a Canon mérnökei az EOS R sorozatot és a forradalmian új objektívbajonettet, amely szélesebb átmérőt, rövid hátsó fókuszt és gyorsabb kommunikációt biztosít. Less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan készül ez az egyedülálló rendszer, amely tökéletes egyensúlyt teremt az optikai, műszaki és elektronikus megoldások között, és korlátlan jövőbeli lehetőségeket rejt magában.
A teljes történet

A forradalmian új technológiával kiszélesednek a határok

Ismerd meg az EOS R rendszer legfontosabb előnyeit, fedezd fel a Canon úttörő technológiáját és örökítsd meg azokat a rendkívüli pillanatokat is, amelyekről korábban azt hitted, hogy lehetetlen.

 • Stunning Optical superiority

  Lenyűgöző optikai teljesítmény

  A Canon egyedülálló objektívjeinek új generációja.

 • EOS R

  Gyors és megbízható fókuszálás

  Az AF a Dual Pixel CMOS AF II technológiának köszönhetően minden eddiginél lenyűgözőbb lehetőségeket nyújt.

 • Powerful Optical and In-body image stabliser

  Nagy teljesítményű optikai és beépített képstabilizátorok

  Hihetetlen stabilizálás, amely kiküszöböli a mozgásodból, a lélegzetvételedből, sőt még a Föld forgásából adódó bemozdulásokat is.

 • Intuitive, ergonomic design

  Intuitív, ergonomikus kialakítás

  Kiváló, kategóriaelső ergonómia.

Lenyűgöző optikai teljesítmény

Az RF objektívek kiváló optikai minőséget, hihetetlen kialakítást és megbízható teljesítményt nyújtanak minden helyzetben.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – Kompromisszummentes kialakítás és kiemelkedő képminőség. Mindezt egy kisméretű, kompakt váz nyújtja, amely kisebb, mint bármely más professzionális 70-200 mm-es objektív. Senki sem gondolta, hogy meg tudjuk csinálni, de nekünk mégis sikerült. És mindez az RF-foglalat által kínált előnyöknek köszönhető.

RF 600mm és 800mm F11 IS USM objektívek

RF 600mm és 800mm F11 IS USM objektívek – Kompakt és könnyű f/11 teleobjektívek, amelyek mindenki számára nagyszerű kreativitást biztosítanak a nagyításban. Az RF-kialakításnak és a Dual Pixel CMOS AF-fel rendelkező EOS R rendszerű fényképezőgépeknek köszönhetően új fotó- és videokészítési lehetőségek érhetők el.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – Az RF objektív új szintet teremt a fényképezésben: rendkívül éles képeket készít, még kreatívabb szabályozást enged, és egyszerűen kiemelkedő teljesítményt nyújt, még rossz fényviszonyok mellett is.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – Örökítsd meg a világot lenyűgöző 8K virtuális valóságban ezzel a forradalmian új, L-sorozatú objektívvel, amely az RF-foglalatnak és a rövid hátsó fókusznak köszönhetően jöhetett létre.

Gyors és megbízható fókuszálás

Bárhol is legyen a témád, az EOS R sorozatú fényképezőgépek bármilyen körülmények között megtalálják az érzékeny és intelligens AF-nek köszönhetően. A mélytanulásos mesterséges intelligencia képes felismerni az embereket, a járműveket és az állatokat, és arra is képes, hogy a téma szemén, arcán, fején vagy testén rögzítse a fókuszt.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Gyenge megvilágítás

Még gyengébb fényviszonyok mellett sem kell attól tartanod, hogy lemaradsz a felvételről vagy vakut kell használnod, ami elronthatja a pillanatot. A Canon képstabilizáló rendszere lenyűgöző teljesítményt nyújt a legnagyobb sötétségben is.

Videók és állóképek

A Canon már több mint egy évtizede élen jár a DSLR fényképezőgépekkel készített Full HD videók készítésében, most pedig az EOS R rendszerrel emeli új szintre a felvételkészítést: a forradalmian új technológiáink legjavát alkalmazó hibrid fényképezőgépek 8K videó és nagy felbontású állóképek készítését teszik lehetővé.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Gyorsan mozgó témák

Az EOS R rendszer újradefiniálja autofókusz nyújtotta lehetőségeket. A témakövető technológiánk állította mércéhez igazodó folyamatos AF hihetetlen mértékű fókuszálási pontosságot biztosít.

Vladimir Rys

„Neked semmi mással nem kell törődnöd, csak a megfelelő irányba kell állítanod az objektívet.”

Vlagyimir Rys, Canon-nagykövet

Nagy teljesítményű optikai és beépített képstabilizátorok

A Canon optikai és beépített képstabilizálási technológiáinak köszönhetően kedvezőtlen körülmények mellett is magabiztosan fényképezhetsz.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Megbízhatóan stabil eredmények mozgás közben

Többé nem jelentenek problémát a hosszú kézi expozíciók. A Canon beépített képstabilizátor (IBIS) technológiájával rendelkező fényképezőgépek a kompatibilis RF objektívekkel együttműködve akár 8 fokozatú stabilizálást is lehetővé tesznek*.

Rock Steady results on the move

Megbízható és stabil videó

Filmezz magabiztosan a Movie Digital IS funkcióval, még akkor is, ha a körülmények ellened dolgoznak. A Canon optikai és beépített képstabilizátor technológiáival kombinálva ez az extra funkció még egyenletesebbé teszi a filmjeidet.

Intuitív, ergonomikus kialakítás

A képrögzítési folyamatnak intuitívnak kell lennie. A Canon EOS R sorozatú fényképezőgépeit úgy tervezték, hogy összhangban legyenek a testeddel. Világhírű ergonomikus kialakításunk úttörő módon egyesíti a fényképezőgépet és az emberi testet.

Intuitive, ergonomic design

A kézben kényelmesen elférő fényképezőgép – A Canon mérnökei arra törekednek, hogy fényképezőgépeink minél természetesebben idomuljanak a felhasználókhoz. Mindennek az alapja egy olyan dizájn, amely számos különböző prototípuson ment keresztül, míg végül eljutott egy olyan markolatig, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Intuitív vezérlők, amelyek nem vonják el a figyelmet – A vezérlés olyan egyszerű, hogy szinte észre sem veszed, hogy a beállításokkal foglalkozol. Fényképezőgépeink ügyes kialakításának köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmed a témáról – még a beállítások módosításakor sem.

Objektívvezérlő gyűrű a menet közbeni beállításhoz – Az RF objektívek kialakításának, valamint a fényképezőgéppel való gyorsabb és dinamikusabb kommunikáció képességének köszönhetően a testreszabható objektívvezérlő gyűrű további finomhangolási lehetőségeket biztosít felvételkészítés közben.

Átlátható menük – Az EOS menürendszere apró, finom változtatásokon esett át, de megtartottuk a már jól ismert beállításcsoportokat és beállítási lehetőségeket, hogy ne okozzon gondot a menüben való navigáció.

Tedd igazán a sajátoddá a fényképezőgépet – Igazítsd fényképezési stílusod a fényképezőgéphez és finomhangold a beállításokat, hogy gyorsabban tudj dolgozni és jobb eredményeket tudj elérni.

Amikor a nagy a legjobb. Teljes képmezős EOS R fényképezőgépek

A nyughatatlan alkotók számára tervezett Canon teljes képmezős EOS R tükör nélküli fényképezőgépek lenyűgöző képminőséggel és a legmodernebb technológia használatával biztosítják a tökéletes eredményt. Mert nem is várnál mást.

 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R8

  Lépj át a teljes képmezős fényképezés és videózás világába, és valósítsd meg kreatív ambícióid.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R6 Mark II

  Állóképek vagy videó, akció vagy portré – az EOS R6 Mark II teljesítményének és képminőségének köszönhetően kibontakoztathatod a kreativitásod
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R3

  Lenyűgöző sebességével ez az a tükör nélküli fényképezőgép, amelyre a profi sport-, hír- és természetfotósok vártak.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R5

  Gondold újra, amit a tükör nélküli fényképezőgépekről tudsz. Az EOS R5 kompromisszumot nem ismerő teljesítménye forradalmasítani fogja a fotózási és filmkészítési szokásaidat.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Lélegzetelállító 8K videókat és 45 megapixeles fotókat készíthetsz a legkisebb Cinema EOS kameránkkal, amely mindenre készen áll.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R6

  Mindegy mit és hogyan fényképezel, az EOS R6 révén olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R

  Teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgép, amellyel új kreatív lehetőségek nyílnak meg a fotósok és a filmesek előtt.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS RP

  A kicsi, könnyű és intuitív kezelésű, tükör nélküli fényképezőgépet az utazáshoz és a mindennapi fotózáshoz tervezték.
 • Tűzz ki új célokat. Az APS-C-előnye

  Az APS-C formátum számos előnnyel rendelkezik, nem utolsósorban kisebb méretű a fényképezőgép, így az EOS R technológia mindenki számára elérhetővé válik, aki fel szeretné fedezni kreativitását.

  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R50

   Az EOS R tükör nélküli fényképezőgéppel a legjobb, leglenyűgözőbb tartalmakat készítheted, az éles állóképektől kezdve a 4K filmekig és az élő közvetítésekig. Mindezt egyetlen eszközzel.
  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R7

   Fedezd fel a vadont egy olyan fényképezőgéppel, amely szenzációs sebességet és képminőséget kínál egy a jövő igényeinek megfelelő, hordozható APS-C házban.
  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R10

   Tedd meg a következő lépést a fényképezés és a videózás terén az APS-C méretű érzékelő köré épített tükör nélküli, EOS R-rendszerű fényképezőgéppel.

  RF objektívek

  Az RF objektívek minden körülmény között kiváló optikai minőséget és dinamikus teljesítményt nyújtanak, míg az EF–EOS R adapterek lehetővé teszik az EF-S és EF objektívek használatát az EOS R fényképezőgépekhez
  Összes objektív megtekintése Összes adapter megtekintése

  Profik kezében

  Nézd meg, mire képes az EOS R rendszer profi fotósok és filmesek kezében

 • Cinematographer Anthony Dod Mantle films with a Canon camera. He is wearing a warm black jacket, yellow gloves and headphones.

  FILMKÉSZÍTÉS

  A Canon felszerelés az FX csatorna Pistol műsora mögött

  Fedezd fel a Canon kamerákat és objektíveket, amelyeket a Pistol operatőre, Anthony Dod Mantle használt, hogy képernyőre vigye a punk szubkultúrát.

 • In the hands of the professionals - Going off-road with EOS R3

  CIKK

  Irány a terep a Canon EOS R3 fényképezőgéppel

  Vlagyimir Rys motorsportfotós az első elektromos raliautókról készített fotósorozatán próbálja ki a Canon EOS R3 forradalmian új, versenyautó-követő AF funkcióját.

 • In the hands of the professionals - EOS R5 capturing nature

  CIKK

  Első felvételek a Canon EOS R5 használatával: a természet szépségeinek megörökítése gyönyörű részletgazdagsággal

  Ulla Lohmann és Robert Marc Lehmann elmeséli, hogy a Canon EOS R5 45 megapixeles érzékelője és szemkövetéses AF-funkciója révén miképp készítettek lélegzetelállító kültéri felvételeket.

 • In the hands of the professionals - Encapsulating Madeira with EOS R5 C

  CIKK

  Mozifilm minőségű úti film készítése az EOS R5 C fényképezőgéppel

  A filmkészítő Kevin Clerc egészen egyedülálló nézőpontból örökítette meg Madeirát a Canon többfunkciós hibrid fényképezőgépével.

 • In the hands of the professionals - Dancing into the light, shooting with the Canon EOS R6

  CIKK

  Tánc a fényben: felvételkészítés a Canon EOS R6 fényképezőgéppel

  A Canon-nagykövet Wanda Martin a képzőművészeti ihletésű divatfotóiról, a Canon EOS R6 fényképezőgéppel készített első állóképeiről beszélt.

 • In the hands of the professionals - Testing EOS R Low Light Limits

  CIKK

  A Canon EOS R gyenge fényviszonyok melletti teljesítményének tesztelése

  Daniel Etter fotóriporter a teljes képmezős, tükör nélküli Canon EOS R rendszer használatával készített fényképeket román szénbányák sötét, eldugott zugairól.

 • In the hands of the professionals - Adventure Photography with EOS RP

  CIKK

  Kalandfotózás az EOS RP fényképezőgéppel

  Jake Baggaley kültéri életstílus- és akciófotós elmagyarázza, hogy milyen kreatív lehetőségek rejlenek a könnyű Canon EOS RP fényképezőgépben.

 • Kapcsolódó termékek

  Fedezd fel a Canon többi fényképezőgépét is

  1. * 8 fokozatú, a CIPA szabvány alapján, a használt objektív típusától függően.