Eos R System

Canon EOS R rendszer

Örökítsd meg a jövőt

Egy rendszer, amellyel még ma megörökítheted a jövőt.

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további dinamikus lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess. Újradefiniálja a fotózás és a filmkészítés határait.

EOS R the front

Integráció és bővítés

Az EOS R rendszert kifejezetten a kreatív lehetőségek kiegészítéséhez és bővítéséhez terveztük. Az intuitív felvételkészítést kínáló rendszer könnyedén integrálható a meglévő EOS rendszeredbe – az elképesztő RF objektíveknek, valamint az EF és EF-S kínálattal való kompatibilitásnak köszönhetően új dimenziókat nyit meg számodra mind a fotózás, mind a filmkészítés terén.

Speciális objektívkínálat

Fejleszd és bővítsd a világodat

A Canon cserélhető objektíves fényképezőgépeinek kínálatát arra terveztük, hogy a fotósok és filmkészítők képességeiktől függetlenül is a lehető legjobb eredményt érhessék el. Az EOS R rendszernek köszönhetően a Canon kínálata mostantól még átfogóbb, és mindenki számára hozzáférhető.

EOS R Full-frame tükör nélküli rendszer

Az EOS R rendszer a meglévő EOS DSLR példáját követi – hasonló kezelés és ergonómia jellemzi, azonban kialakítását tekintve kisebb és könnyebb. Az úttörő technológiákat felvonultató rendszer új kapukat nyit meg a fényképészet és a filmkészítés terén.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

A DSLR fényképezőgépek egy prizmán és reflextükör-rendszeren keresztül működő optikai keresővel rendelkeznek, így az objektívbe pillantva a saját szemeddel láthatod az alanyodat. Ez a fényképezőgép a hagyományos kezelésnek és az objektívek átfogó választékának köszönhetően az egyik legjobb választás azok számára, akik komolyan szeretnének foglalkozni a fényképészettel és a filmkészítéssel.

További információ

EOS DSLR

EOS M tükör nélküli gép

Ha helyszűkében vagy, és emiatt nem engedheted meg magadnak a DSLR gépekkel járó extra méretet és súlyt, válassz a Canon EOS M tükör nélküli fényképezőgépek kínálatából, amelyek rugalmasságot, kényelmet és magas képminőséget biztosítanak, a videók és állóképek elkészítése során egyaránt.

További információ

EOS M Mirrorless

Találd meg a neked való rendszert

A legendás EOS rendszer több mint 30 éve biztosít korszerű megoldásokat fotósok és filmkészítők számára. Fényképezőgépeink és objektívjeink széles választékával minden eddiginél könnyebben kibontakoztathatod kreativitásodat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS R rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal adapter használatával, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával is.

További információ

Realise your creative vision

Kapcsolódó termékek

Profik kezébenItt megtudhatod, hogy hogyan járult hozzá az EOS R rendszer ahhoz, hogy profi fotósok és filmesek még jobb minőséget érjenek el és még részletgazdagabbá tegyék történeteiket.

Az összes cikk megtekintése