EOS R rendszer

EOS R RENDSZER

Az intelligens AF technológiánkkal és hihetetlenül gazdag RF objektívválasztékkal rendelkező díjnyertes EOS R rendszer rendkívül intuitív megközelítésmódot kínál a fotózáshoz és a videókhoz, valamint tökéletesen együttműködik veled, hogy semmi ne vonja el a figyelmedet a témáról és a hobbidról.

„Az EOS R rendszerrel sokkal könnyebb a kreativitásra összpontosítani”

Brent Stirton, Canon nagykövet
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Rólad szól. Neked készült.

 • Mert mi tudjuk, mire van szükséged

  Olyan rugalmas, gyors reagálású képalkotási technológiákat tervezünk és hozunk létre, amelyek segítenek megörökíteni a világot.

 • Legyél igazán kiemelkedő az új technológiával

  Intelligens, mélytanulásos technológia és optikai kialakítás, amellyel te irányíthatsz.

 • Készen a jövőre. Már most.

  Ez a rendszer nem csak a mostani, hanem a jövőbeli kreatív igényeidet is kielégíti.

The new EOS generation

Az új EOS generáció. Hogyan kezdődött, merre tart.

Fedezd fel, hogyan fejlesztik a Canon mérnökei az EOS R sorozatot és a forradalmian új objektívbajonettet, amely szélesebb átmérőt, rövid hátsó fókuszt és gyorsabb kommunikációt biztosít. Less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan készül ez az egyedülálló rendszer, amely tökéletes egyensúlyt teremt az optikai, műszaki és elektronikus megoldások között, és korlátlan jövőbeli lehetőségeket rejt magában.
A teljes történet

A forradalmian új technológiával kiszélesednek a határok

Ismerd meg az EOS R rendszer legfontosabb előnyeit, fedezd fel a Canon úttörő technológiáját és örökítsd meg azokat a rendkívüli pillanatokat is, amelyekről korábban azt hitted, hogy lehetetlen.

 • Lenyűgöző optikai teljesítmény

  A Canon egyedülálló objektívjeinek új generációja.

 • Gyors és megbízható fókuszálás

  Az AF a Dual Pixel CMOS AF II technológiának köszönhetően minden eddiginél lenyűgözőbb lehetőségeket nyújt.

 • Nagy teljesítményű optikai és beépített képstabilizátorok

  Hihetetlen stabilizálás, amely kiküszöböli a mozgásodból, a lélegzetvételedből, sőt még a Föld forgásából adódó bemozdulásokat is.

 • Intuitív, ergonomikus kialakítás

  Kiváló, kategóriaelső ergonómia.

Lenyűgöző optikai teljesítmény

Az RF objektívek kiváló optikai minőséget, hihetetlen kialakítást és megbízható teljesítményt nyújtanak minden helyzetben.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – Kompromisszummentes kialakítás és kiemelkedő képminőség. Mindezt egy kisméretű, kompakt váz nyújtja, amely kisebb, mint bármely más professzionális 70-200 mm-es objektív. Senki sem gondolta, hogy meg tudjuk csinálni, de nekünk mégis sikerült. És mindez az RF-foglalat által kínált előnyöknek köszönhető.

RF 600mm és 800mm F11 IS USM objektívek

RF 600mm és 800mm F11 IS USM objektívek – Kompakt és könnyű f/11 teleobjektívek, amelyek mindenki számára nagyszerű kreativitást biztosítanak a nagyításban. Az RF-kialakításnak és a Dual Pixel CMOS AF-fel rendelkező EOS R rendszerű fényképezőgépeknek köszönhetően új fotó- és videokészítési lehetőségek érhetők el.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – Az RF objektív új szintet teremt a fényképezésben: rendkívül éles képeket készít, még kreatívabb szabályozást enged, és egyszerűen kiemelkedő teljesítményt nyújt, még rossz fényviszonyok mellett is.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – Örökítsd meg a világot lenyűgöző 8K virtuális valóságban ezzel a forradalmian új, L-sorozatú objektívvel, amely az RF-foglalatnak és a rövid hátsó fókusznak köszönhetően jöhetett létre.

Gyors és megbízható fókuszálás

Bárhol is legyen a témád, az EOS R sorozatú fényképezőgépek bármilyen körülmények között megtalálják az érzékeny és intelligens AF-nek köszönhetően. A mélytanulásos mesterséges intelligencia képes felismerni az embereket, a járműveket és az állatokat, és arra is képes, hogy a téma szemén, arcán, fején vagy testén rögzítse a fókuszt.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Gyenge megvilágítás

Még gyengébb fényviszonyok mellett sem kell attól tartanod, hogy lemaradsz a felvételről vagy vakut kell használnod, ami elronthatja a pillanatot. A Canon képstabilizáló rendszere lenyűgöző teljesítményt nyújt a legnagyobb sötétségben is.

Videók és állóképek

A Canon már több mint egy évtizede élen jár a DSLR fényképezőgépekkel készített Full HD videók készítésében, most pedig az EOS R rendszerrel emeli új szintre a felvételkészítést: a forradalmian új technológiáink legjavát alkalmazó hibrid fényképezőgépek 8K videó és nagy felbontású állóképek készítését teszik lehetővé.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Gyorsan mozgó témák

Az EOS R rendszer újradefiniálja autofókusz nyújtotta lehetőségeket. A témakövető technológiánk állította mércéhez igazodó folyamatos AF hihetetlen mértékű fókuszálási pontosságot biztosít.

Vladimir Rys

„Neked semmi mással nem kell törődnöd, csak a megfelelő irányba kell állítanod az objektívet.”

Vlagyimir Rys, Canon-nagykövet

Nagy teljesítményű optikai és beépített képstabilizátorok

A Canon optikai és beépített képstabilizálási technológiáinak köszönhetően kedvezőtlen körülmények mellett is magabiztosan fényképezhetsz.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Megbízhatóan stabil eredmények mozgás közben

Többé nem jelentenek problémát a hosszú kézi expozíciók. A Canon beépített képstabilizátor (IBIS) technológiájával rendelkező fényképezőgépek a kompatibilis RF objektívekkel együttműködve akár 8 fokozatú stabilizálást is lehetővé tesznek*.

Rock Steady results on the move

Megbízható és stabil videó

Filmezz magabiztosan a Movie Digital IS funkcióval, még akkor is, ha a körülmények ellened dolgoznak. A Canon optikai és beépített képstabilizátor technológiáival kombinálva ez az extra funkció még egyenletesebbé teszi a filmjeidet.

Intuitív, ergonomikus kialakítás

A képrögzítési folyamatnak intuitívnak kell lennie. A Canon EOS R sorozatú fényképezőgépeit úgy tervezték, hogy összhangban legyenek a testeddel. Világhírű ergonomikus kialakításunk úttörő módon egyesíti a fényképezőgépet és az emberi testet.

Intuitive, ergonomic design

A kézben kényelmesen elférő fényképezőgép – A Canon mérnökei arra törekednek, hogy fényképezőgépeink minél természetesebben idomuljanak a felhasználókhoz. Mindennek az alapja egy olyan dizájn, amely számos különböző prototípuson ment keresztül, míg végül eljutott egy olyan markolatig, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Intuitív vezérlők, amelyek nem vonják el a figyelmet – A vezérlés olyan egyszerű, hogy szinte észre sem veszed, hogy a beállításokkal foglalkozol. Fényképezőgépeink ügyes kialakításának köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmed a témáról – még a beállítások módosításakor sem.

Objektívvezérlő gyűrű a menet közbeni beállításhoz – Az RF objektívek kialakításának, valamint a fényképezőgéppel való gyorsabb és dinamikusabb kommunikáció képességének köszönhetően a testreszabható objektívvezérlő gyűrű további finomhangolási lehetőségeket biztosít felvételkészítés közben.

Átlátható menük – Az EOS menürendszere apró, finom változtatásokon esett át, de megtartottuk a már jól ismert beállításcsoportokat és beállítási lehetőségeket, hogy ne okozzon gondot a menüben való navigáció.

Tedd igazán a sajátoddá a fényképezőgépet – Igazítsd fényképezési stílusod a fényképezőgéphez és finomhangold a beállításokat, hogy gyorsabban tudj dolgozni és jobb eredményeket tudj elérni.

Hadd segítsünk megtalálni a számodra tökéletes Canon fényképezőgépet

Fényképezőgép-választónk a teljes fényképezőgép-kínálatunkat bemutatja, és segít megtalálni a neked leginkább megfelelő készüléket.
Segítség a kiválasztáshoz

Amikor a nagy a legjobb. Teljes képmezős EOS R fényképezőgépek

A nyughatatlan alkotók számára tervezett Canon teljes képmezős EOS R tükör nélküli fényképezőgépek lenyűgöző képminőséggel és a legmodernebb technológia használatával biztosítják a tökéletes eredményt. Mert nem is várnál mást.

 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R1

  Fejlesztés alatt: EOS R1 Az új DIGIC Accelerator képfeldolgozó technológiával, valamint a fejlett témaérzékeléssel és -követéssel
  Részletek megtekintése EOS R1
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R8

  Lépj át a teljes képmezős fényképezés és videózás világába, és valósítsd meg kreatív ambícióid.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R6 Mark II

  Állóképek vagy videó, akció vagy portré – az EOS R6 Mark II teljesítményének és képminőségének köszönhetően kibontakoztathatod a kreativitásod
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R3

  Lenyűgöző sebességével ez az a tükör nélküli fényképezőgép, amelyre a profi sport-, hír- és természetfotósok vártak.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R5

  Gondold újra, amit a tükör nélküli fényképezőgépekről tudsz. Az EOS R5 kompromisszumot nem ismerő teljesítménye forradalmasítani fogja a fotózási és filmkészítési szokásaidat.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Lélegzetelállító 8K videókat és 45 megapixeles fotókat készíthetsz a legkisebb Cinema EOS kameránkkal, amely mindenre készen áll.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R6

  Mindegy mit és hogyan fényképezel, az EOS R6 révén olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS R

  Teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgép, amellyel új kreatív lehetőségek nyílnak meg a fotósok és a filmesek előtt.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS RP

  A kicsi, könnyű és intuitív kezelésű, tükör nélküli fényképezőgépet az utazáshoz és a mindennapi fotózáshoz tervezték.
 • Tűzz ki új célokat. Az APS-C-előnye

  Az APS-C formátum számos előnnyel rendelkezik, nem utolsósorban kisebb méretű a fényképezőgép, így az EOS R technológia mindenki számára elérhetővé válik, aki fel szeretné fedezni kreativitását.

  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R50

   Az EOS R tükör nélküli fényképezőgéppel a legjobb, leglenyűgözőbb tartalmakat készítheted, az éles állóképektől kezdve a 4K filmekig és az élő közvetítésekig. Mindezt egyetlen eszközzel.
  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R7

   Fedezd fel a vadont egy olyan fényképezőgéppel, amely szenzációs sebességet és képminőséget kínál egy a jövő igényeinek megfelelő, hordozható APS-C házban.
  • Tükör nélküli fényképezőgépek

   EOS R10

   Tedd meg a következő lépést a fényképezés és a videózás terén az APS-C méretű érzékelő köré épített tükör nélküli, EOS R-rendszerű fényképezőgéppel.

  RF objektívek

  Az RF objektívek minden körülmény között kiváló optikai minőséget és dinamikus teljesítményt nyújtanak, míg az EF–EOS R adapterek lehetővé teszik az EF-S és EF objektívek használatát az EOS R fényképezőgépekhez
  Összes objektív megtekintése Összes adapter megtekintése

  Profik kezében

  Nézd meg, mire képes az EOS R rendszer profi fotósok és filmesek kezében

 • FILMKÉSZÍTÉS

  A Canon felszerelés az FX csatorna Pistol műsora mögött

  Fedezd fel a Canon kamerákat és objektíveket, amelyeket a Pistol operatőre, Anthony Dod Mantle használt, hogy képernyőre vigye a punk szubkultúrát.

 • CIKK

  Irány a terep a Canon EOS R3 fényképezőgéppel

  Vlagyimir Rys motorsportfotós az első elektromos raliautókról készített fotósorozatán próbálja ki a Canon EOS R3 forradalmian új, versenyautó-követő AF funkcióját.

 • CIKK

  Első felvételek a Canon EOS R5 használatával: a természet szépségeinek megörökítése gyönyörű részletgazdagsággal

  Ulla Lohmann és Robert Marc Lehmann elmeséli, hogy a Canon EOS R5 45 megapixeles érzékelője és szemkövetéses AF-funkciója révén miképp készítettek lélegzetelállító kültéri felvételeket.

 • CIKK

  Mozifilm minőségű úti film készítése az EOS R5 C fényképezőgéppel

  A filmkészítő Kevin Clerc egészen egyedülálló nézőpontból örökítette meg Madeirát a Canon többfunkciós hibrid fényképezőgépével.

 • CIKK

  Tánc a fényben: felvételkészítés a Canon EOS R6 fényképezőgéppel

  A Canon-nagykövet Wanda Martin a képzőművészeti ihletésű divatfotóiról, a Canon EOS R6 fényképezőgéppel készített első állóképeiről beszélt.

 • CIKK

  A Canon EOS R gyenge fényviszonyok melletti teljesítményének tesztelése

  Daniel Etter fotóriporter a teljes képmezős, tükör nélküli Canon EOS R rendszer használatával készített fényképeket román szénbányák sötét, eldugott zugairól.

 • CIKK

  Kalandfotózás az EOS RP fényképezőgéppel

  Jake Baggaley kültéri életstílus- és akciófotós elmagyarázza, hogy milyen kreatív lehetőségek rejlenek a könnyű Canon EOS RP fényképezőgépben.

 • Kapcsolódó termékek

  Fedezd fel a Canon többi fényképezőgépét is

  1. * 8 fokozatú, a CIPA szabvány alapján, a használt objektív típusától függően.