Canon EOS R10

Tükör nélküli fényképezőgépek

Canon EOS R10

Egy olyan sokoldalú fényképezőgép, amely gyakorlatilag bármivel megbirkózik. Az ideális útitárs. Tökéletes hibrid tartalomkészítő eszköz. A kreatív önkifejezés eszköze.

Műszaki adatok

 • Notification Imagee

  Dual Pixel CMOS AF II

  Az AF automatikusan követi az embereket, állatokat és járműveket fénykép és videó módban is

 • Notification Imagee

  15 kép/mp-es sorozatfelvétel1

  Mechanikus zár a nagy sebességű, kiváló minőségű felvételekért

 • Notification Imagee

  4K/30p

  6K-ból túlmintavételezett, kiváló minőségű videók

 • Notification Imagee

  -4EV gyenge fényviszonyok melletti fókuszálás2

  Pontos fókuszálás kevés fény mellett

 • Notification Imagee

  Fényképek akár ISO 32 000, videók akár ISO 12 800 értékig is készíthetők

  Fényképek esetében ISO 51 200-ig, videók esetében ISO 25 600-ig bővíthető

 • Notification Imagee

  4K/60p3

  Egyenletesebb mozgások videókészítés során

 • Notification Imagee

  2,36 millió képpontos EVF

  60/120 kép/mp-es4 választható frissítési sebesség

 • Notification Imagee

  23 kép/mp-es sorozatfelvétel5

  Elektronikus zárral a még nagyobb sebesség és a csendes felvételkészítés érdekében6

 • Notification Imagee

  DIGIC X processzor

  Gyors reagálású vezérlők és minimális EVF-késés

 • Notification Imagee

  image.canon

  Közvetlen Wi-Fi kapcsolat a felhőbe történő feltöltéshez

 • Notification Imagee

  7,5 cm-es 1,04 millió képpontos változtatható képszögű érintőképernyő

  Nézd más szemszögből a témádat

 • Notification Imagee

  Élő adatfolyam-közvetítés a YouTube-on

  Élő közvetítés a YouTube csatornádon7

BEMUTATKOZIK AZ EOS R10

Fedezz fel egy olyan fényképezőgépet, amely még többet nyújt

Nézd meg Diana Millos utazási bloggert, ahogy az EOS R10 gépet használja 48 óra megörökítésére Sevillában.
Canon Camera

Bevezetési akció Canon EF-EOS R objektívadapterrel

Válts könnyedén DSLR készülékedről a bevezető ajánlatunknak köszönhetően: a dobozban megtalálható a Canon EF-EOS R objektívadapter. Használd a DSLR fényképezőgépedhez meglévő EF és EF-S objektívjeidet, és tartsd meg ugyanazt a minőséget, teljesítményt és funkcionalitást az EOS R10 géppel is. Csak a Canon EOS R7 és EOS R10 bevezetése alatt érhető el, a készlet erejéig.

Bevezetési akció Canon EF-EOS R objektívadapterrel

Az EOS R10 áttekintése

 • Canon EOS R10 – Még nagyobb képélesség

  Még nagyobb képélesség

  Az EOS R10 a jól ismert Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszerrel van ellátva, amelyet mélytanulásos mesterséges intelligencia technológiával programoztak a téma jobb felismerése érdekében.

 • Canon EOS R10 – Szuperegyenletes mozgás

  Még nagyobb sebesség

  Reagálj ösztönösen, megörökítve a múló pillanatokat a nagy sebességű sorozatfelvétellel – ideális a vadvilág és a sportesemények fotózásához.

 • Canon EOS R10 – Még rugalmasabb

  Még rugalmasabb

  Akár fényképeket, videót vagy mindkettőt készítesz, az EOS R10 mindig kiváló képminőséget nyújt.

 • Canon EOS R10 – Egyszerű és jól használható

  Még egyszerűbb és jobban használható

  Attól a pillanattól kezdve, hogy kézbe veszed az EOS R10 gépet, úgy érzed, hogy kapcsolat van köztetek, mintha a kreatív lényed kiterjesztése lenne.

 • Canon EOS R10 – Még összekapcsoltabb

  Még összekapcsoltabb

  Az EOS R10 vezeték nélkül csatlakozik az okostelefonodhoz, így megoszthatod kreativitásodat barátaiddal és követőiddel.

 • Canon EOS R10 – Mintagaléria

  Mintagaléria

  Nézd meg, hogy mire képes az EOS R10.

 • Még nagyobb képélesség

  Az EOS R10 a jól ismert Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszerrel van ellátva, amelyet mélytanulásos mesterséges intelligencia technológiával programoztak a téma jobb felismerése érdekében. Gyors, precíz és hihetetlenül érzékeny gyenge fényviszonyok mellett is – pontos, még akkor is, ha csak a holdfény világítja meg a terepet.

  Canon Camera

  Tapasztald meg az új típusú autofókuszt

  Az EOS R10 képes felismerni az embereket, járműveket és állatokat – például macskákat, kutyákat és madarakat –, nyomon követve őket, ahogy a kép területén mozognak8. Még a gyorsan mozgó témák is tűélesek lesznek.

  Emberek fotózásakor az EOS R10 elsőként az alany szemét, a „lélek tükrét” keresi. Ha ez nem látható, akkor az arcot követi helyette. És ha az alany egy pillanatra elfordul, akkor a sorban a következő a fej, majd a test követése.

  Még nagyobb sebesség

  Reagálj ösztönösen, megörökítve a múló pillanatokat a nagy sebességű sorozatfelvétellel – ideális a vadvilág és a sportesemények fotózásához. Az EOS R10 RAW, JPEG vagy HEIF képek sorozatfelvételeit képes rögzíteni akár 15 kép/mp 1 (vagy 23 kép/mp5 sebességgel a fényképezőgép elektronikus zárja segítségével). Miközben a fényképezőgép követi a témát a képkockán át, folyamatosan állítja a fókuszt és az expozíciót a változó jelenetnek megfelelően.

  Canon Camera

  A másodperc töredéke alatt elszálló pillanatok megörökítése

  RAW sorozatfelvétel módban a fényképek akár 30 kép/mp sebességgel is rögzíthetők 75%-os kivágással, és a képek egyetlen videofájlban tárolódnak az átlátható és egyszerű rendszerezés érdekében. Az egyes képek ezután az ingyenes Digital Photo Professional (DPP) szoftverrel kinyerhetők, feldolgozhatók és szerkeszthetők. Ha a fényképezőgép menüjében engedélyezve van az előfelvétel, az EOS R10 0,5 másodperces akciót rögzít a zárkioldó gomb lenyomása előtt, így mindig megörökítheted azt a varázslatos és tökéletes pillanatot.

  Gyors reagálás

  A fényképezőgép gyorsan reagál a parancsokra is, ami hatalmas előnyt jelent a döntő pillanatok megörökítésekor. A DIGIC X processzor gyorsan reagál a készülék kezelése közben, és minimális a képkereső késleltetése vagy elsötétedése, így mindig nyomon követheted a témád.

  Canon EOS R10 – Digic X processzor

  Még rugalmasabb

  Akár fényképeket, videót vagy mindkettőt készítesz, az EOS R10 mindig kiváló képminőséget nyújt. Hordozható is, mindössze 429 g-os9 súlyú, így mindig magaddal viheted.

 • Vedd át az irányítást az EOS R10 fényképezőgéppel!

  Vedd át az irányítást!

  A fotósok választhatnak, hogy JPEG vagy HEIF fájlokat készítenek, vagy RAW-fájlokat rögzítenek az utómunkálatok során kiaknázható maximális rugalmasság érdekében. A Dual Pixel RAW technológiánkkal tovább tökéletesítheted képeidet az élesség és a bokeh mikrobeállításával, valamint a szellemképek csökkentésével.

 • Tökéletes egyensúly az EOS R10 géppel

  A tökéletes egyensúly

  A 24,2 megapixeles érzékelő ideális egyensúlyt teremt a részletek, a sebesség és a gyenge megvilágítás melletti teljesítmény között. Az ISO 32000 (ISO 51 200 értékig bővíthető) maximális érzékenység több részletet és kevesebb zajt jelent sötétben történő felvételkészítés esetén. Van egy beépített vaku is, amely szükség esetén biztosít egy kicsivel több fényt.

 • Canon EOS R10 – Panoráma és pásztázás jelenetmódok

  Az EOS R10 tartalmazza a panoráma és a pásztázás jelenetmódokat, így ezekkel a technikákkal könnyebben készíthetők kiváló felvételek.

  Fények, gép, felvétel!

  4K, amely túlteljesíti az elvárásokat

  4K, amely túlteljesíti az elvárásokat

  Az EOS R10 rendkívüli, 4K videofelvételeket készít, amelyek UHD-kijelzőkön is nagyszerűen néznek ki, és Full HD-projektek szerkesztésekor lehetővé teszi a minőségromlás nélküli képkivágást. A filmkészítők választhatnak a mozgó tárgyak és lassított effektusok egyenletes visszaadását biztosító 4K/60p3, vagy a kamera 24,2 megapixeles érzékelője által biztosított 6K kimenetből származó lenyűgöző túlmintavételezett 4K/30p-es kép között. Az eredményt látni kell, hogy elhiggyük!

  Szuperegyenletes mozgás

  Full HD módban akár 120 kép/mp-es képfrekvencia is használható, ami még finomabbá teszi a mozgó tárgyak mozgását.10 És a lassan mozgó jelenetek esetében a lenyűgöző 4K és Full HD time-lapse videók fényképezőgépen történő létrehozásának lehetősége még jobban kibővíti a kreatív lehetőségeid tárházát.

  Szuperegyenletes mozgás

  Még egyszerűbb és jobban használható

  Attól a pillanattól kezdve, hogy kézbe veszed az EOS R10 gépet, úgy érzed, hogy kapcsolat van köztetek, mintha a kreatív lényed kiterjesztése lenne. A gombok és tárcsák ösztönösen az ujjaid és a hüvelykujjaid alá esnek, a fényképezőgép elektronikus keresője (EVF) pedig tiszta és pontos képet ad a világról.

 • Canon EOS R10 – OVF-segéd összehasonlítás

  OVF-segédfény

  Egy OVF-segéd üzemmód is rendelkezésre áll, amely segít az optikai keresővel rendelkező fényképezőgépekről (például a DSLR-ekről) való váltásban.

 • Canon EOS R10 – EVF

  Elektronikus kereső

  Az EOS R10 2,36 millió képpontos elektronikus keresője (EVF) pontosan megmutatja, hogyan jelenik majd meg a rögzített kép, szimulálva a mélységélesség, a fehéregyensúly és a képstílus beállításokat. Kényelmes, könnyen használható és testreszabható, így csak a szükséges információkat láthatja.

 • Canon EOS R10 – Változtatható képszögű érintőképernyő

  Változtatható képszögű kijlező

  Az EVF-et egy nagy, 7,5 cm-es, 1,04 millió képpontos, változtatható képszögű érintőképernyő egészíti ki, amellyel a magasból vagy lentről is fotózhatsz, így több különböző szögből is megörökítheted a témát.

 • Megérkezett az APS-C az EOS R rendszerhez

 • Egy rendszer, amellyel még ma megörökítheted a jövőt.

  Egy rendszer, amellyel még ma megörökítheted a jövőt

  Az EOS R10 az EOS R rendszer tagja – amely fényképezőgépek, objektívek és tartozékok gyűjteménye, amely az alapoktól kezdődően úgy lett tervezve, hogy kiváló fényképezést és videózást biztosítson most és a jövőben is. A gyorsabb, szélesebb (54 mm) objektívfoglalat a teljesítmény új szintjeit teszi lehetővé, ami új módszereket jelent a kreatív alkotáshoz.

 • Integrálás és bővítés az EOS R rendszerrel

  Integráció és bővítés

  A három objektívadapternek köszönhetően azonban továbbra is használhatod meglévő EF és EF-S objektívjeidet is. Ezek további funkciókat is kínálnak, például testre szabható vezérlőket vagy változtatható ND-szűrőt.

 • APS-C és teljes képmezős érzékelők összehasonlítása

  Az APS-C-előnye

  Mivel az EOS R10 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, az objektívek 1,6-szer nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. Kerülj közvetlenül a téma mellé és készíts igazán hatásos, teljes képet kitöltő felvételeket a vadvilágról és különböző akciókról.

  Tanulj és fejlődj felvételkészítés közben!

  Azoknak, akik számára még új az EOS vagy maga a fotózás, az irányított felhasználói felület segít a készségek fejlesztésében, valamint bemutatja a fényképezőgép működését. Ha már készen állsz az önálló munkára, a normál kamera interfész olyan intuitív és felhasználóbarát, hogy talán meg is feledkezel majd róla, hogy ott van.

  Tanulj és fejlődj felvételkészítés közben!

  „IMÁDOM, AHOGY A FÉNYKÉPEZŐGÉP MŰKÖDÖTT. TÉNYLEG, NAGYON GYORS, ÉS AZ AUTOFÓKUSZ IS FANTASZTIKUS.”

  Canon Camera

  Írta: Diana Millos

  Utazási blogger

  Még összekapcsoltabb

  Az EOS R10 vezeték nélkül csatlakozik az okostelefonodhoz, így megoszthatod kreativitásodat barátaiddal és követőiddel. Posztolj a közösségi oldalakon, küldj videoklipeket barátaidnak, és tölts fel a képeket felhőalapú fiókokba, hogy azok készen várjanak, amikor hazaérsz.

  Canon csatlakoztathatóság
  Canon EOS R10 – Előny – Még összekapcsoltabb

  Maradj mindig kapcsolatban!

  A beépített Bluetooth Low Energy állandó kapcsolatot biztosít, így a 2,4 GHz Wi-Fi zökkenőmentesen aktiválható, amikor képeket kell átvinni. A Canon Camera Connect alkalmazást futtató okoseszközödről távolról is vezérelheted a fényképezőgépet: láthatod, mit lát, módosíthatod a beállításokat, valamint fényképeket és videókat készíthetsz. Az egyszerűbb távoli működtetés érdekében a BR-E1 vezeték nélküli Bluetooth-vezérlő is elérhető.

  Az EOS R10 emellett USB-C-vel is rendelkezik a fényképezőgépen keresztüli töltéshez és a PC/Mac számítógépekre történő vezetékes felvételkészítéshez.

 • Canon EOS R10 – Még összekapcsoltabb

  Befolyásold a követőidet!

  A vloggerek és tartalomkészítők számára tökéletes eszköz az EOS R10, ugyanis élőben tudják streamelni a kiváló minőségű videóikat követőiknek a YouTube-on7. Csak csatlakoztasd a fényképezőgépet a Wi-Fi-hálózatodhoz – nincs szükség számítógépre. A változtatható képszögű LCD-képernyő elforgatható, így pontos képet ad, amikor bemutatsz valamit.

  Az EOS R10 támogatja a függőleges videorögzítés funkciót is – ez tökéletes megoldás a közösségi médiában megjelenő történetek megörökítéséhez.

 • image.canon – Kreativitás a felhőben

  Kreativitás a felhőben

  Az image.canon átjárónk pontosan oda helyezi el a tartalmakat, ahol azokra szükség van. A képek és videók zökkenőmentesen feltölthetők – közvetlenül a fényképezőgépről az image.canon felhőbe Wi-Fi-kapcsolaton keresztül. Innen áthelyezhetők valamilyen hosszú távú tárhelyre más felhőplatformokra vagy letölthetők PC-re vagy Mac-számítógépre szerkesztés céljából.

  Hogy a lehető legjobb képminőséget hozd ki az EOS R10-ből próbáld meg a RAW-képek feldolgozását a canon.image felhőben.11 a neurális hálózati képfeldolgozó processzor új magasságokba emeli a képminőséget.12

 • A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

  Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

  Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

  Canon Camera
  Canon EOS R10 – A doboz tartalma

  A doboz tartalma

  Minden, amire szükséged lesz a következő lépések megtételéhez a fotózás és a videózás területén.

  • EOS R10 fényképezőgépváz

  • R-F-5 védőtok

  • ER-R10 hordszíj

  • ER-SC2 vakupapucsfedél

  • LC-E17E akkumulátortöltő

  • LP-E17 akkumulátor

  • Akkumulátoregység-fedél

  • Hálózati kábel

  • Felhasználóikézikönyv-készlet

  Objektívek és tartozékok

 • RF-S objektívek

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Az EOS R sorozathoz készült, standard APS-C zoomobjektív, amely tökéletes a mindennapi helyzetekhez, például a család, életmód, portrék és a nyaralások megörökítéséhez.
 • RF-S objektívek

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  A nagy látószögtől a teleobjektívig különböző látómezőket biztosító EOS R-sorozatú APS-C zoomobjektív tökéletes választás az utazások, a vadvilág, a sportolás és a különböző élethelyzetek megörökítéséhez.
 • Canon Camera

  Állvány

  Tripod Grip HG-100TBR

  A HG-100TBR állványmarkolat egy kis méretű, könnyű és rendkívül sokoldalú állványmarkolat, amely vezeték nélküli távvezérlést tesz lehetővé.
 • Tartozékok

  DM-E1D sztereó puskamikrofon

  Rögzíts tiszta, digitális hangot egy mikrofonnal, amely könnyedén illeszkedik a fényképezőgép multifunkciós vakupapucsába

  • Kábelek nélkül csatlakozik az EOS R3 készülékhez
  • Videósok és vloggerek számára is ideális
  • Digitális audiokimenet, szélszűrő, puskamikrofon, valamint 90°-os vagy 120°-os sztereó üzemmódok
 • Canon Camera

  Objektívek EOS R rendszerhez

  Mount Adapter EF-EOS R

  Az EF-EOS R fényképezőgép standard adaptere lehetővé teszi az EF-D és EF objektívek zökkenőmentes használatát is EOS R fényképezőgépeken.
 • Canon Camera

  EOS-tartozék

  Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  A bepattintható szűrő az EF-EOS R fényképezőgép adapteréhez az EF-EOS R adapter funkcióit a bepattintható szűrők használatának lehetőségével kombinálja.
 • Canon Camera

  EOS-tartozék

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  Az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter az EF-EOS R adapterrel megegyező objektívfoglalat-konverziót kínál, amelyet objektívvezérlő gyűrűvel egészít ki.
 • Tartozékok

  Multifunkciós vakupapucs-adapter Link AD-P1 okostelefonhoz

  Csatlakoztasd okostelefonod és fényképezőgéped ezzel a multifunkciós adapterrel az új munkafolyamat-lehetőségek érdekében

  • Az EOS R3 fényképezőgéphez tervezve
  • Csatlakoztasd egymáshoz Android okostelefonodat és fényképezőgépedet
  • Kicsi, kompakt és könnyű
 • Kapcsolódó cikkek

 • Egy pánt nélküli piros ruhát viselő nő leguggol, hogy képet készítsen egy Canon EOS R10 fényképezőgéppel.

  ÚTI KÉPEK KÉSZÍTÉSE

  10 tipp az úti fotózáshoz

  Diana Millos fényképész és blogger megosztja a legjobb tippjeit lenyűgöző úti fotók készítéséhez.

 • Egy nyári ruhában és kalapban lévő nő egy Canon EOS R10 fényképezőgépet tart az arcához és a keresőbe néz, miközben egy díszes spanyol épület előtt áll.

  ÚTI KÉPEK KÉSZÍTÉSE

  Egy sevillai túra az EOS R10 fényképezőgéppel

  Diana Millos blogger felfedezi, miért ez a kreatív fényképezőgép a tökéletes útitárs.

 • The EOS R7 and EOS R10 on a surface tiled in a bright blue and white chevron pattern.

  KÉSZLET

  Az EOS R7 és az EOS R10 összehasonlítása – melyik a legmegfelelőbb számodra?

  Fedezd fel a tükör nélküli EOS R rendszer termékcsaládjának új generációs APS-C fényképezőgépei közötti fő hasonlóságokat és különbségeket.

 • Egy összevágott képen a Canon EOS R6 látható egy nagy, mohával borított sziklán, illetve a Canon EOS R7 szintén egy szikla tetején.

  TECHNOLÓGIA

  Az APS-C és a teljes képmezős közötti különbség részletesen kifejtve

  Mi a különbség az APS-C és a teljes képmezős fényképezőgépek között, és melyik a jó választás számodra?

 • Kapcsolódó termékek

  A következő is érdekelhet...

  Canon EOS R10
  Értékelések

  1. A folyamatos felvétel sebessége a téma/felvételi körülmények, az akkumulátor állapota, a fényképezőgép beállítása, a használt objektív stb. függvényében lassabb lehet. A részleteket lásd a Haladó használati útmutatóban. A Servo AF használata esetén maximális sorozatfelvételi sebességet támogató objektívekről további információt az EOS R10 kiegészítő információi között találsz a „cam.start.canon” oldalon.
  2. Állókép készítésekor, f/1.2 objektívvel, középső AF-pont, One-Shot AF, 23 °C/73 °F mellett, ISO100. A homályosítás-elsimító bevonattal rendelkező RF objektívek kivételével.
  3. A 4K 60p felvételi mód a vízszintes terület 64%-ára van levágva.
  4. A maximális képsebesség AF közben; félig nyomd le az exponálógombot, vagy a sorozatfelvétel 59,94 kép/mp-es lesz. Ne feledd, hogy a kijelző képsebessége a használt objektívtől és a felvételi körülményektől függően alacsonyabb lehet.
  5. A folyamatos felvétel sebessége a téma/felvételi körülmények, a fényképezőgép beállítása, a használt objektív stb. függvényében lassabb lehet. A részleteket lásd a Haladó használati útmutatóban. A Servo AF használata esetén maximális sorozatfelvételi sebességet támogató objektívekről további információt az EOS R10 kiegészítő információi között találsz a „cam.start.canon” oldalon. A téma jellegétől vagy a felvételkészítés körülményeitől függően a legördülő zár képtorzulást okozhat.
  6. A zártól eltérő hangok (blende, objektívmotor hangja, elektronikus hang stb.) keletkezhetnek.
  7. A fényképezőgép élő közvetítés szolgáltatása csak a YouTube-on támogatja az élő adatfolyamot. Az élő közvetítés szolgáltatás használata előtt image.canon regisztráció szükséges. A legújabb követelményeknek nézz utána a Youtube szabályzatában. A YouTube-on élőben közvetített adatfolyam értesítés nélkül megváltozhat, leállhat vagy megszakadhat. A Canon nem vállal felelősséget harmadik fél által biztosított szolgáltatásokért, beleértve a Youtube-on való élő streamelést.
  8. Akkor alkalmazható, ha a téma képmezője megjelenik a követés során, és egy kompatibilis objektív csatlakozik a fényképezőgéphez, miközben a teljes AF aktív, vagy a téma sikeresen észlelhető egy másik terület üzemmódban. A támogatott objektívekkel kapcsolatban olvasd el az [EOS R10] [Kiegészítő információ] dokumentumot a „cam.start.canon” oldalon.
  9. Memóriakártyával és akkumulátorral, a CIPA irányelveknek megfelelően.
  10. Magas képkockasebességű videó módban a készülék nem rögzít hangot.
  11. A szolgáltatás 2022. július végén fog indulni, és a használatához a fényképezőgép készülékszoftverének frissítése lesz szükséges.
  12. RAW-sorozatfelvételi módban készült RAW-képek nem hívhatók elő. A RAW képek felhőalapú feldolgozása fizetős szolgáltatás. A Canon Imaging App Service Plans rendszerén keresztül meg kell vásárolni egy csomagot. További részleteket lásd: https://sas.image.canon/

   A Wi-Fi® egy bejegyzett védjegy.
   A Bluetooth® egy bejegyzett védjegy.