KAPCSOLAT A KÖZÖNSÉGGEL

Kapcsolat a közönséggel

Az EOS R7 egy sokrétűen csatlakoztatható fényképezőgép, amely Wi-Fi®-hálózatokkal, okoseszközökkel és számítógépekkel / Mac gépekkel is összekapcsolható. Legyen ott a tartalmad, ahol lennie kell, élvezd a gyorsaságot és a fényképezőgép távvezérlésének hihetetlen dimenzióit.
Canon EOS R7 – Kerülj közel a közönséghez

Vidd magaddal a munkát

Az EOS R7 képes folyamatosan aktív Bluetooth® Low Energy kapcsolatot fenntartani az okostelefonoddal, így sokkal gyorsabban és egyszerűbben csatlakoztathatod a Wi-Fi®-hez. Böngéssz fájlokat, tölts le és szerkessz képeket és videókat, tegyél közzé tartalmat a közösségi médiában – mindezt a tenyeredben lévő kis eszközről megteheted. A szakmában dolgozol? Csökkentett és teljes méretű képeket és videókat is küldhetsz közvetlenül ügyfeleidnek a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül, így mindig versenytársaid előtt járhatsz.

A fényképezőgép az okostelefontól függetlenül is csatlakoztatható Wi-Fi®-hálózathoz. Innen a képek egyszerűen továbbíthatók az online átjárónkra, az image.canon webhelyre, ahol szerkesztésre és utómunkálatokra készen tárolhatod őket a felhőben. Beállíthatod, hogy a fényképezőgép az összes vagy csak a kedvencként megjelölt képeket továbbítsa.

Új generációs USB-C

Az EOS R7 USB-C 3.2-porttal is rendelkezik, így nagy sebességű, csatlakoztatott módon készíthetsz lenyűgöző felvételeket Apple iPhone1 készülékkel (a Lightning-porton keresztül) vagy a Canon EOS Utility szoftvert futtató számítógépekkel / Mac gépekkel.

Indul az élő adás... 3, 2, 1…

A vloggerek imádni fogják az EOS R7 azon funkcióját, hogy közvetlenül, számítógép használata nélkül2 tudnak majd élőben kiváló minőségű videókat streamelni a YouTube-ra. Elég csak a fényképezőgépet egy Wi-Fi®-hálózathoz csatlakoztatni a professzionális eredményekért, amelyektől követőidnek biztosan leesik az álla.

Az image.canon szolgáltatásra történő regisztrációt követően (egyszerűen olvasd be egy telefonnal a fényképezőgép hátulján lévő QR-kódot) az EOS R7 fényképezőgép használói az adattovábbítási szolgáltatás segítségével csatlakozhatnak a YouTube oldalához.

Mivel az EOS R7 fényképezőgépet HDMI-kimenettel is ellátták, HDMI-adapterek vagy EOS Utility szoftvert futtató számítógépek / Mac gépek segítségével élőben streamelhetsz a legismertebb videokonferencia-platformokon is.

Canon EOS R7 – Vlogolás

Távvezérelt kreativitás

Ha az EOS R7 fényképezőgépet okoseszközhöz vagy számítógépedhez / Mac gépedhez csatlakoztatod, a távvezérlés lehetősége számos új ajtót nyit ki a kreatív felvételkészítés világában.

Terepen

A Canon Camera Connect alkalmazás egyedülálló távvezérelhetőséget biztosít az EOS R7 számára. Elég megérintened a képernyőt, hogy azt lásd, amit a fényképezőgép, módosítsd a beállításait, illetve fényképeket és videókat készíts.

Ennek köszönhetően leteheted a fényképezőgépet egy helyre, miközben egy másik helyről vezéreled – ez nagyon hasznos például szelfik vagy csoportképek készítésénél. Természetfotózásnál is jól jöhet: helyezd el az EOS R7 fényképezőgéped egy olyan helyre, amelyről tudod, hogy gyakran látogatják állatok, majd fotózz messziről, hogy ne ijeszd el őket.

Stúdióban

A stúdió szabályozott környezetében csendélet, makró vagy étel fotózásakor az EOS R7 az EOS Utility szoftverünket, a Canon SDK-t (szoftverfejlesztő készlet) vagy harmadik fél alkalmazásait futtató asztali számítógépről vagy laptopról is vezérelhető.

Lehetőséged van arra, hogy ugyanazon a képernyőn nézd meg a fényképezőgép által látott képet, amelyen az utómunkálatokat fogod végezni, így mindig tökéletes kompozíciót állíthatsz be. Módosítsd a fényképezőgép beállításait az EOS Utility intuitív kezelőfelületével, és rögzíts képeket, amelyeket kártyára, számítógépre vagy mindkettőre elmenthetsz.

Filmstúdióban

Vezéreld az EOS R7 fényképezőgépet az alkalmazáson keresztül, és készíts olyan videókat és hatásokat, amelyekhez általában egy teljes stáb kellene. Ilyen például a fókuszhúzás is: csak érintsd meg a csatlakoztatott eszköz képernyőjét, hogy a fényképezőgép egy új témára fókuszáljon. A fókuszváltás sima és egyenletes lesz – pont úgy, ahogy a mozivásznon is szokták.

A legújabb firmware

Az EOS R7 firmware-je a Canon Connect alkalmazáson keresztül frissíthető, így mindig naprakész leszel a legújabb funkciókkal

Csatlakoztathatóság a Canon Connect alkalmazáson keresztül

Felhőalapú RAW-feldolgozás3

A RAW-fájlok fényképezőgépen vagy számítógépen / Mac gépen való feldolgozása mellett a fotósok mostantól az image.canon felhőben4 is feldolgozhatnak az EOS R7-ről származó RAW-fájlokat a még jobb képminőség érdekében.

A felhőbe feltöltött RAW-fájlok egy neurális hálózati képfeldolgozó motorral készülnek, így nemcsak kevesebb digitális zaj keletkezik, de csökken a mozaikzaj-hatás és az anomáliák száma is.

• Az úgynevezett „jaggy” hibák csökkentésének köszönhetően a finom részletek jobb felbontásúak
• Moarécsökkenés és kevesebb hamis szín
• A zajcsökkentés növeli a képminőséget magas ISO-beállításoknál
• Minden optikai torzítás, fényvesztés és diffrakció korrigálásra kerül

A konvertált képek JPEG vagy HEIF formátumban a felhőbe menthetők, és később le tudod őket tölteni a számítógépedre vagy az okoseszközödre.

image.canon felhőalapú szolgáltatások
Canon EOS R7 – Cloud RAW feldolgozás
 1. Az Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone és Lightning az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A tvOS az Apple Inc. védjegye
 2. A fényképezőgép élő streamelési szolgáltatása csak a Youtube-on támogatja az élő streamelést. Az élő streamelési szolgáltatás használata előtt regisztrálnod kell az image.canon weboldalon. A legújabb követelményeknek nézz utána a Youtube szabályzatában. A YouTube-on tárolt élő adatfolyam értesítés nélkül megváltozhat, leállhat vagy megszakadhat. A Canon nem vállal felelősséget harmadik fél által biztosított szolgáltatásokért, beleértve a Youtube-on való élő streamelést.
 3. A RAW-sorozatfelvétellel készített RAW-képek nem dolgozhatók fel. A RAW-képek felhőben való feldolgozása fizetős szolgáltatás. A csomagot a Canon Imaging alkalmazás szolgáltatáscsomagjain keresztül kell megvásárolni. A részletes műszaki leírást lásd a https://sas.image.canon/ honlapon
 4. A szolgáltatás 2022. július végén fog indulni, és használatához a fényképezőgép készülékszoftverének frissítése lesz szükséges

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Új generációs autofókusz

  Az EOS R3, EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépekből már jól ismert mélytanulásos mesterséges intelligenciával és iTR AF-technológiával láttuk el az EOS R7 fényképezőgépet.

 • ELŐNY

  Sebesség és teljesítmény

  Előfordulhat, hogy a tökéletes fotós pillanat csak a másodperc töredékéig tart, ezért is terveztük meg úgy az EOS R7-et, hogy kivételesen gyors legyen.

 • ELŐNY

  A kép minősége

  Függetlenül attól, hogy fotózol vagy videókat készítesz, az EOS R7 32,5 megapixeles CMOS-érzékelője és DIGIC X képfeldolgozója lenyűgöző eredményeket kínál.

 • ELŐNY

  Váltás a tükör nélküli változatra

  Szeretnél felfelé váltani a Canon DSLR-ről? Az új technológiákkal telepakolt, DSLR-barát EOS R7 intuitív vezérlést kínál a megszokott kényelemmel.

 • ELŐNY

  A képstabilizálás új szintje

  Képzeld el, hogy hosszú expozíciós idejű képeket tudsz készíteni kézből, illetve szándékosan elmosódó hatást tudsz elérni a mozgó témáknál anélkül, hogy állványra lenne szükséged.

 • HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.