EOS R adapterek

Illeszd az EOS R rendszeredet az EF és az EF-S objektívek tágabb világához.
Canon Camera

Integráció és bővítés

Az EOS R rendszer adapterei teljesen kompatibilisek a Canon EF és EF-S objektívkínálatával, így a más EOS fényképezőgépekkel is rendelkező EOS R rendszerű fényképezőgép-tulajdonosok teljesen jól használhatják az új eszközt a már meglévő objektívekkel1.

Csatlakoztasd EF-S objektívjeidet az EOS R rendszerhez

Az EF-S objektíveket az APS-C érzékelős EOS DSLR fényképezőgépekre tervezték, de az EOS R rendszerű fényképezőgépeken is jól használhatók. Ez a fényképezőgép automatikusan olyan képeket fog kivágni, amelyek megegyeznek az EF-S optikájának kisebb képkörével.

A EOS R fényképezőgéppel kompatibilis objektívek

Fedezd fel, milyen objektíveket használhatsz az EOS R adapterekkel.

Canon Camera
Canon Camera

Tartósságra tervezve

Az EOS R adaptereket a hosszú távú profi használatra tervezték, és elöl-hátul fém foglalattal rendelkeznek. Kialakításuk időjárásálló a porral és nedvességgel szemben, így még nehéz körülmények között sem kell abbahagynod a fényképezést.

Teljesítményre alkotva

Az objektívektől ugyanazt várhatod el, mint az EOS DSLR fényképezőgépek esetében: ugyanaz a lenyűgöző teljesítmény, ugyanaz a kiváló minőség.

Canon Camera
Canon Camera

Tökéletességre tervezve

A Canon mérnökei úgy fejlesztették ki az EOS R System adaptereket, hogy azok megtartsák a kompatibilitást, a minőséget és a teljesítményt, akkor is, ha a EOS R fényképezőgépet a már meglévő EF és EF-S objektívekkel használod.

EF-EOS R objektívadapter

Az EF-EOS R fényképezőgép standard adaptere lehetővé teszi az EF-D és EF objektívek zökkenőmentes használatát is EOS R fényképezőgépeken. Az EF-S vagy EF optikai gyűjteménnyel rendelkező fotósok is bátran befektethetnek az EOS R rendszerbe, mivel tudják, hogy mire számítsanak, ha az új rendszert már meglévő objektívjeikkel használják.
Részletek megtekintése

EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter

Az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter az EF-EOS R adapterrel megegyező objektívfoglalat-konverziót kínál, amelyet objektívvezérlő gyűrűvel egészít ki. A gyűrű személyre szabható, és könnyen állítható anélkül, hogy le kellene venni szemét a fényképezőgépről: így a különböző beállítások kézi vezérlése sem bonyolult.
Canon Camera

Személyre szabható funkciók

A fényképezőgép menüjében beprogramozhatók az objektívvezérlő gyűrű különböző beállításai, például a rekesznyílás, a záridő, az ISO-érzékenység és az expozíciókompenzáció.

Kézre álló, intuitív kezelés

Az objektívvezérlő gyűrű könnyedén megtalálható, anélkül, hogy el kellene venni a fényképezőgépet a szemed elől. A könnyű kattintások kényelmesen jelzik a megállások harmadát vagy felét (a funkció a speciális, filmeseknek készített Canon szolgáltatással távolítható el, az egyszerűbb működés jegyében).

Canon Camera

Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez

A bepattintható szűrő az EF-EOS R fényképezőgép adapteréhez az EF-EOS R adapter funkcióit a bepattintható szűrők használatának lehetőségével kombinálja, így nem kell az objektív elejére illeszteni a szűrőket, ez a megoldás pedig különösen a nagy első résszel rendelkező, nagy látószögű objektíveknél előnyös. Az adapter akár semleges (V-ND)2, akár kör alakú polarizációs (C-PL) szűrővel is használható, a szűrőeffektusok nélküli felvételkészítés érdekében pedig egy sima (CL) szűrő is rendelkezésre áll.

Canon Camera

V-ND adapter: cserélhető semleges szűrő

A semleges szűrőkkel szabályozható a fényképezőgépbe jutó fény mennyisége, ami különösen hasznos az olyan filmeseknek, akik nagy rekeszérték/hosszú záridő kombinációval akarnak filmezni erős fény mellett. A tájképfotósok pedig szintén hosszabb záridővel tudnak dolgozni, így elmoshatják a mozgást, például az ég vagy a víz fényképezésekor2.

C-PL adapter: kör alakú polarizációs szűrő

A polarizációs szűrőkön nem fog ki a tűző nap, és a köd sem, és az üvegfelületekről visszaverődő fényt is csökkentik. A szűrőkkel jobb színtelítettség érhető el, és a színes jelenetek is szinte életre kelnek.

Canon Camera

Adaptertartozékok

 • CL-szűrő az Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R adapterhez

  Egy tiszta szűrő azok számára, akik megvették a bepattintható szűrőkhöz való adaptert, de nem szeretnének szűrőeffektussal fényképezni.

 • PL-szűrő az Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R adapterhez

  Egy kör alakú polarizációs szűrő, amely élénkebb színeket, jobb kontrasztot és telítettséget eredményez, és a nem kívánt tükröződéseket is jobban szabályozza.

 • Bepattintható ND-szűrő az EF-EOS R fényképezőgép adapteréhez

  A semleges szűrő használatával vezérelhető a filmeknél használt expozíció, és sokféle mozgáseffektus fényképezésekor növelhető a záridő is2.

Fedezze fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

Profik kezében

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

A következő is érdekelhet...

 • EOS R3

  Lenyűgöző sebességével ez az a tükör nélküli fényképezőgép, amelyre a profi sport-, hír- és természetfotósok vártak.

 • Objektívválasztó

  Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

 • EOS R5

  Professzionális, teljes képmezős, tükör nélküli csúcskategóriás fényképezőgép, amely nagy felbontású állóképeket és 8K videót kínál a fotósok és a filmesek számára.

 • EOS R6

  Mindegy mit és hogyan fényképezel, az EOS R6 révén olyannyira szabadjára engedheted kreativitásod, mint még soha.

 • Az összes objektív

  A Canon szakértelme és a legmodernebb optikai technológia fantasztikus minőségű fotókat és filmeket biztosít.

 • RF objektívek

  Az innovatív EOS R rendszer objektívjei rendkívül gyors fókuszálást tesznek lehetővé kimagasló optikai minőség mellett.

 • Teljes képmezős fényképezőgépek

  Engedd szabadjára kreativitásod a teljes képmezős digitális SLR és tükör nélküli gépeinkkel.

 • Canon EOS R objektívek és tartozékok

  Fedezd fel a Canon EOS R fényképezőgéphez ajánlott objektíveket és adaptereket

  1. A részleteket lásd a műszaki adatok között
  2. Ha a beállítótárcsán (ND250 vagy újabb) nem látható a folyamatos fehér csík, előfordulhat, hogy kékes árnyalatú képek készülnek, vagy sűrűségbeli problémák lépnek fel.