EOS R Adapters

EOS R adapterek

Illeszd az EOS R rendszeredet az EF és az EF-S objektívek tágabb világához.

Integráció és bővítés

Az EOS R rendszer adapterei teljesen kompatibilisek a Canon EF és EF-S objektívkínálatával, így a más EOS fényképezőgépekkel is rendelkező EOS R rendszerű fényképezőgép-tulajdonosok teljesen jól használhatják az új eszközt a már meglévő objektívekkel1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Csatlakoztasd EF-S objektívjeidet az EOS R rendszerhez

Az EF-S objektíveket az APS-C érzékelős EOS DSLR fényképezőgépekre tervezték, de az EOS R rendszerű fényképezőgépeken is jól használhatók. Ez a fényképezőgép automatikusan olyan képeket fog kivágni, amelyek megegyeznek az EF-S optikájának kisebb képkörével.

A EOS R fényképezőgéppel kompatibilis objektívek

Fedezd fel, milyen objektíveket használhatsz az EOS R adapterekkel.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Tartósságra tervezve

Az EOS R adaptereket a hosszú távú profi használatra tervezték, és elöl-hátul fém foglalattal rendelkeznek. Kialakításuk időjárásálló a porral és nedvességgel szemben, így még nehéz körülmények között sem kell abbahagynod a fényképezést.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Teljesítményre alkotva

Az objektívektől ugyanazt várhatod el, mint az EOS DSLR fényképezőgépek esetében: ugyanaz a lenyűgöző teljesítmény, ugyanaz a kiváló minőség.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Tökéletességre tervezve

A Canon mérnökei úgy fejlesztették ki az EOS R System adaptereket, hogy azok megtartsák a kompatibilitást, a minőséget és a teljesítményt, akkor is, ha a EOS R fényképezőgépet a már meglévő EF és EF-S objektívekkel használod.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

EF-EOS R objektívadapter

Az EF-EOS R fényképezőgép standard adaptere lehetővé teszi az EF-D és EF objektívek zökkenőmentes használatát is EOS R fényképezőgépeken. Az EF-S vagy EF optikai gyűjteménnyel rendelkező fotósok is bátran befektethetnek az EOS R rendszerbe, mivel tudják, hogy mire számítsanak, ha az új rendszert már meglévő objektívjeikkel használják.

Részletek megtekintése

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter

Az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter az EF-EOS R adapterrel megegyező objektívfoglalat-konverziót kínál, amelyet objektívvezérlő gyűrűvel egészít ki. A gyűrű személyre szabható, és könnyen állítható anélkül, hogy le kellene venni szemét a fényképezőgépről: így a különböző beállítások kézi vezérlése sem bonyolult.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Személyre szabható funkciók

A fényképezőgép menüjében beprogramozhatók az objektívvezérlő gyűrű különböző beállításai, például a rekesznyílás, a záridő, az ISO-érzékenység és az expozíciókompenzáció.

Canon EOS R Lens Control Ring

Kézre álló, intuitív kezelés

Az objektívvezérlő gyűrű könnyedén megtalálható, anélkül, hogy el kellene venni a fényképezőgépet a szemed elől. A könnyű kattintások kényelmesen jelzik a megállások harmadát vagy felét (a funkció a speciális, filmeseknek készített Canon szolgáltatással távolítható el, az egyszerűbb működés jegyében).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez

A bepattintható szűrő az EF-EOS R fényképezőgép adapteréhez az EF-EOS R adapter funkcióit a bepattintható szűrők használatának lehetőségével kombinálja, így nem kell az objektív elejére illeszteni a szűrőket, ez a megoldás pedig különösen a nagy első résszel rendelkező, nagy látószögű objektíveknél előnyös. Az adapter akár semleges (V-ND)2, akár kör alakú polarizációs (C-PL) szűrővel is használható, a szűrőeffektusok nélküli felvételkészítés érdekében pedig egy sima (CL) szűrő is rendelkezésre áll.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

V-ND adapter: cserélhető semleges szűrő

A semleges szűrőkkel szabályozható a fényképezőgépbe jutó fény mennyisége, ami különösen hasznos az olyan filmeseknek, akik nagy rekeszérték/hosszú záridő kombinációval akarnak filmezni erős fény mellett. A tájképfotósok pedig szintén hosszabb záridővel tudnak dolgozni, így elmoshatják a mozgást, például az ég vagy a víz fényképezésekor2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

C-PL adapter: kör alakú polarizációs szűrő

A polarizációs szűrőkön nem fog ki a tűző nap, és a köd sem, és az üvegfelületekről visszaverődő fényt is csökkentik. A szűrőkkel jobb színtelítettség érhető el, és a színes jelenetek is szinte életre kelnek.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Adaptertartozékok

Fedezze fel az EOS R rendszert

Az EOS több mint három évtizedet felölelő, folyamatos innovációján alapuló EOS R rendszer egy korszakalkotó objektívfoglalatra épül, amely teret enged a kreativitásnak, és további intuitív lehetőségeket is kínál, hogy minden fontos pillanatot megörökíthess.

TUDJ MEG TÖBBET

Discover Canon EOS R

Profik kezében

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

Az összes cikk megtekintése

A következő is érdekelhet...

1 A részleteket lásd a műszaki adatok között.
2 Ha a beállítótárcsán (ND250 vagy újabb) nem látható a folyamatos fehér csík, előfordulhat, hogy kékes árnyalatú képek készülnek, vagy sűrűségbeli problémák lépnek fel.