SEBESSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY

Hihetetlenül gyors 15 kép/mp-nél és azon túl

Az akár a másodperc töredékéig tartó röpke pillanatok megörökítéséhez szupergyors fényképezőgépre van szükséged. Lépj be az EOS R7 világába – egy turbótöltésű, tükör nélküli fényképezőgép az akció, a sportok és a természet fotózásához, illetve a mindennapi felvételek készítéséhez.
Canon EOS R7 – Előny – Sebesség és teljesítmény

A mechanikus zár használata esetén másodpercenként akár 15 RAW + JPEG fájlt tud rögzíteni, a csendes elektronikus zár1 használatakor akár 30 kép/mp sebesség elérésére is képes. Mindezt az AF-követéssel és automatikus expozícióval egyidejűleg. A nagyobb memóriapufferrel egyetlen 15 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel2 akár 51 RAW-fájl vagy 224 JPEG-fájl is rögzíthető.


A fényképezőgép elektronikus zárjának legrövidebb zárideje 1/16 000 másodperc, amellyel a fotósok a leggyorsabb mozgást is kimerevíthetik, illetve nagy rekeszértéket használhatnak világos körülmények között a mélységélesség korlátozásához.

A mechanikus zár használatakor villódzásmentes felvétel is elérhető – ideális a beltéri sportok vagy események rögzítéséhez. Ez automatikusan aktiválódik, ha a rendszer villódzó mesterséges fényt észlel, és minden felvételt úgy időzít, hogy a villódzó fény legfényesebb pillanatában készüljön el. Ennek köszönhetően konzisztens expozíciót kapunk az egyik képről a másikra.

RAW-sorozatfelvétel

A fotósoknak lehetősége van arra is, hogy a 30 kép/mp sebességgel rögzített RAW-sorozatfelvételt egyetlen fájlként mentsék el, amely segít nekik rendszerezve tartani a rengeteg képkockát. Az egyes RAW-képek ezután JPEG vagy HEIF fájlba exportálhatók vagy dolgozhatók fel.

Ha az Előfelvétel engedélyezve van, a fényképezőgép 0,5 másodperccel a felvétel elindítása előtt elkezdi a felvételt, így mindig meg tudod ragadni a pillanatot – még akkor is, ha az a felvétel elindítása előtt történt. Nagyszerű eszköz a természetfotósok számára, amikor lenyűgözően egyedülálló pillanatokra várnak.

Canon EOS R7 – RAW sorozatfelvétel

Gyors reagálásra tervezve

Már a kézbevételt követő el pillanatokban fel fog tűnni az EOS R7 gyors és jobb reagálású kezelhetősége. Az erőteljes DIGIC X képfeldolgozó processzor gondoskodik arról, hogy a rendszer gyakorlatilag azonnal használatra kész legyen és rögtön reagáljon, így mindig készen tudsz állni a pillanat elkapására.

A képek gyors UHS-II SD-memóriakártyákra menthetők – a fényképezőgép dupla kártyanyílásának köszönhetően két foglalat áll rendelkezésedre.

A DIGIC X processzor gondoskodik az EOS R7 kiváló AF-követési és folyamatos felvételi funkciójának működtetéséről is. Gyors, UHS-II SD-memóriakártya használata esetén sorozatban 51 RAW-fájl, 187 CRAW-fájl vagy 224 JPEG-fájl rögzíthető 15 kép/mp sebességgel a fényképezőgép mechanikus zárját használva. Az elektronikus zár használatakor azonban lenyűgöző 30 kép/mp sebesség érhető el, ami sorozatban1 42 RAW-fájlt, 93 CRAW-fájlt vagy 126 JPEG-fájlt jelent2.

Canon DIGIC X processzor

A fényképezőgép kezelőszervei úgy vannak elhelyezve, hogy természetesen az ujjaid és hüvelykujjad alá essenek, miközben a fényképezőgépet a szemedhez tartod. A hüvelykujj-markolat mellett egy kombinált többfunkciós AF-vezérlő és vezérlőtárcsa is helyet kapott, így el sem kell venned a keresőt a szemedtől az AF-pont beállításához, a beállítások módosításához vagy a képek végiglapozásához. Az AF-pontok a fényképezőgép érintőképernyőjének megérintésével is beállíthatók.

Canon EOS R7 – AF-pont választó

Tökéletesen egyenletes mozgás videóra rögzítve

Az EOS R7 nagyszerű eszköz az olyan gyorsan mozgó témák videóra rögzítéséhez, mint például a sportesemények vagy a természet. Egyszerűen kapcsold át a főkapcsolót „állóképekről” „videókra”, és máris 4K mellett 60 kép/mp, Full HD mellett pedig 120 kép/mp sebességgel fogod tudni megörökíteni az eseményeket. A mozgó témákat egyenletes mozgással adja vissza a fényképezőgép, lassítási módban pedig a mozgás legapróbb részletei is felfedhetők.

Egy kereső, amelyet élmény használni

Az EOS R7 kényelmes és reszponzív, 2,36 millió képpontos elektronikus keresője (EVF) kristálytiszta képet ad a körülötted lévő világról. Nézd meg, hogy pontosan mit fogsz rögzíteni a zárkioldó megnyomásával, az expozíciótól és a fehéregyensúlytól a mélységélességig és a képstílusig. A képeket részletesen is áttekintheted az EVF segítségével.

Mivel személyre szabható, kiválaszthatod, hogy éppen a megfelelő mennyiségű felvételkészítési információ jelentjen meg a fényképezőgép EVF keresőjén, így az információk csak tájékoztatnak, de nem zavarnak. Az EOS R7 felhasználói Sima mód (120 kép/mp képfrissítési sebesség) és Energiatakarékos mód (60 kép/mp képfrissítési sebesség) között is választhatnak.

Canon EOS R7 – Egyszerű használat

Azok, akik DSLR fényképezőgépekről váltanak, az EOS R7 EVF-jén elérhető OVF-segéd mód szimulálja az optikai keresők nyújtotta élményt – a lehető nagyobb dinamikatartományt és színátmenetet mutatva. Igazi DSLR-élmény, amit egy új, tükör nélküli fényképezőgép nyújtani tud.

 1. A sorozatfelvétel sebessége számos körülménytől függően változhat; a részleteket lásd a műszaki adatok között.
 2. A Canon tesztelési szabványoknak megfelelően 32 GB-os UHS-II-kártyával (egyképes AF, ISO 100, normál képstílus mellett). A képek száma a különféle beállításoktól és a használt objektívtől függ. A támogatott objektívekkel kapcsolatos részleteket lásd a „cam.start.canon” oldalon

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Új generációs autofókusz

  Az EOS R3, EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépekből már jól ismert mélytanulásos mesterséges intelligenciával és iTR AF-technológiával láttuk el az EOS R7 fényképezőgépet.

 • ELŐNY

  A kép minősége

  Függetlenül attól, hogy fotózol vagy videókat készítesz, az EOS R7 32,5 megapixeles CMOS-érzékelője és DIGIC X képfeldolgozója lenyűgöző eredményeket kínál.

 • ELŐNY

  Váltás a tükör nélküli változatra

  Szeretnél felfelé váltani a Canon DSLR-ről? Az új technológiákkal telepakolt, DSLR-barát EOS R7 intuitív vezérlést kínál a megszokott kényelemmel.

 • ELŐNY

  A képstabilizálás új szintje

  Képzeld el, hogy hosszú expozíciós idejű képeket tudsz készíteni kézből, illetve szándékosan elmosódó hatást tudsz elérni a mozgó témáknál anélkül, hogy állványra lenne szükséged.

 • ELŐNY

  Kapcsolat a közönséggel

  Az EOS R7 egy csatlakoztatott fényképezőgép, amely a Canon Camera Connect alkalmazás révén tökéletesen együtt tud működni okostelefonoddal, táblagépeddel és számítógépeddel.

 • HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.