Which is the best EOS System for me?

Melyik a számomra leginkább megfelelő EOS rendszer?

Az EOS család minden cserélhető objektívű DSLR-je számos olyan funkciót és előnyt kínál, amelynek segítségével új szintre emelheted a fotózást és a filmkészítést.

Az EOS filozófiája

Az EOS családot arra terveztük, hogy a legjobb fényképeket és videókat készíthesd velük. Minden rendszer egyedi technológiai és dizájnbeli jellemzőkkel bír, és a fényképezőgépek váza DSLR és tükör nélküli változatban, valamint APS-C vagy full-frame érzékelőkkel is elérhető. Lehetsz akár kezdő, akinek olyan fényképezőgépre van szüksége, amely segít a magasabb szinte lépésben, vagy tapasztalt profi, akinek sokoldalú eszközre van szüksége, amely minden helyzetben jól teljesít – az EOS fényképezőgépek tökéletes társak a kreativitásban.

Which EOS System Should You Choose?

Melyik EOS rendszert válasszam?

Richard Walch, profi fotós bemutatja az EOS rendszerek különböző termékeit, hogy eldönthesd, melyik cserélhető objektíves fényképezőgépet válaszd.

Videó megtekintése

Kicsi, de erős: az EOS M termékcsalád

A kicsi és könnyű EOS M termékcsalád DSLR minőséget kínál cserélhető EF-M objektívek széles választékával. Ezekkel a fényképezőgépekkel kiváló minőségben örökítheted meg a mindennapi pillanatokat.

A teljes termékcsalád

Small but powerful: the EOS M range

Rugalmasság mindenek előtt: APS-C EOS DSLR-ek

Az APS-C DSLR-ek hagyományos fotózási élményt nyújtanak egy nagyobb vázzal, cserélhető objektívekkel és egy optikai keresővel, így pontosan azt látod, amit fotózol, közvetlenül az objektíven át.

Ismerd meg az amatőr fotósoknak való termékeket

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Az EOS új korszaka: az EOS R előnye

A full-frame, tükör nélküli fényképezőgép-rendszer szíve az úttörő EOS R objektívfoglalat, amely gyorsabb fókuszálást, jobb képminőséget és az objektívek számára nagyobb fényerőt tesz lehetővé. A meglévő EOS rendszerekbe is integrálható.

További információk

A new era of EOS: the EOS R advantage

Végtelen kreativitás: a full-frame EOS DSLR

A hagyományos és strapabíró kezelhetőség mellett egy optikai keresőn át is láthatod, amit az objektív lát. Az EOS DSLR kínálata a Canon legnagyobb teljesítményű fényképezőgépeit tartalmazza a haladó szintű amatőrök és a profik számára.

A teljes termékcsalád

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

A Canon objektívkínálata

A Canon objektívkínálatának széles választéka APS-C és full-frame fényképezőgépekkel is használható. A speciális fix objektívektől a többcélú zoomobjektívekig minden megtalálható, ami lehetővé teszi számtalan kreatív szög és nézőpont felfedezését.

RF objektívek EF L sorozat EF-S EF-M

Összes objektív megtekintése

The Canon lens range

Az EOS család tagjainak együttműködése

Az EOS DSLR-ek, EF és EF-S objektívek tervezésekor a kompatibilitást tartottuk szem előtt, így a felhasználók magabiztosan válthatnak új EOS fényképezőgépre, tudván, hogy a meglévő objektívjeiket a megszokott módon használhatják tovább.

EOS R rendszer objektívkompatibilitása

A saját objektívjei mellett a teljes képmezős EOS R rendszer adapterek segítségével EF és EF-S objektívekkel is használható.

  • Az EOS R fényképezőgépek kompatibilisek minden RF-objektívvel
  • Az EOS R fényképezőgépek minden EF-objektívvel kompatibilisek adapter használatával
  • Az EOS R fényképezőgépek minden EF-S objektívvel kompabitilisekadapter használatával

Fedezd fel az EOS R rendszert

EOS R System lens compatibility

A teljes képmezős EOS DSLR kompatibilitása

A Canon teljes képmezős DSLR fényképezőgépei teljes képmezős EF objektívekkel használhatók. A kínálat az ultranagy látószögűtől a szuper teleobjektívekig mindent tartalmaz, valamint tilt-shift perspektívaszabályozással és különösen nagy rekeszértékkel bíró optikákat.

  • Az EOS teljes képmezős DSLR-fényképezőgépek kompatibilisek minden EF-objektívvel

Fedezd fel az EOS DSLR gépeket

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Az EOS APS-C kompatibilitása

A szabványos méretű APS-C érzékelő köré épített DSLR-fényképezőgépek az EF-S és a teljes képmezős EF-optikákat is tudják használni, így a választék hatalmas. Az EF-objektívek használatakor nagyobb teleobjektíves tartományt nyújtanak, mintha ugyanazt az objektívet egy teljes képmezős EOS-géppel használnád, ami sport- és természetfotózáshoz különösen alkalmassá teszi.

  • EOS APS-C DSLR-fényképezőgépek kompatibilisek az EF-objektívekkel
  • Az EOS APS-C DSLR-fényképezőgépek kompatibilisek az EF-S objektívekkel

Fedezd fel a kezdőknek való DSLR-fényképezőgépeket

Fedezd fel az amatőr fotósoknak való DSLR gépeket

EOS APS-C compatibility

Az EOS M kompatibilitása

A Canon tükör nélküli APS-C fényképezőgépek saját, kompakt és hordozható EF-M objektívei mellett adapter segítségével EF és EF-S objektívekkel is használhatók. Így azok a fotósok is szert tehetnek egy kompakt, tükör nélküli fényképezőgépre, akik az EOS rendszer más területébe fektették eddig a pénzüket.

  • Az EOS M MILC-fényképezőgépek kompatibilisek minden EF-M objektívvel
  • Az EOS M MILC-fényképezőgépek minden EF objektívvel kompatibilisek adapter használatával
  • Az EOS M MILC-fényképezőgépek minden EF-S objektívvel kompatibilisek adapter használatával

Ismerd meg az EOS M tükör nélküli fényképezőgépeket

EOS M compatibility

A következő is érdekelhet