RF objektívek

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

A világot kiemelkedő rugalmassággal és minőségben örökítheted meg a rendkívül kompakt F2.8 teleobjektívvel: ötfokozatú képstabilizátorának köszönhetően nagyszerű képeket készít, akár 0,7 méterről is fókuszál, és az eddigi leggyorsabb autofókuszt kínálja.

Gyönyörűen diszkrét, rejtett képességekkel

Nézd meg, hogyan fedezi fel Matthew Joseph, díjnyertes reklám- és életstílusfotós a kivételesen sokoldalú RF 70-200mm objektívet és annak szinte hangtalan működését, valamint korszakalkotóan pontos fókuszálását állóképeken és videókon is.

Remek objektív a következőkhöz:

 • MŰFAJ

  Mindennapi kreatív

  Használd az objektív 70–200 mm-es látószögét a részletgazdag, drámai és színekben gazdag képek megörökítéséhez, és fedezd fel, hogyan örökíthetsz meg akciódús témákat még dinamikusabb módon.

 • MŰFAJ

  Sport és akció

  Fotózz alulról izgalmas új nézőpontokért, és élvezd az 5 fokú képstabilizálást, hogy akkor is magabiztosan örökíthesd meg a részleteket, amikor a fényerő csökken.

 • MŰFAJ

  Utazás és riport

  A kompakt méretnek, az L sorozatú minőségű kialakításnak és a gyors maximális rekeszértéknek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy objektíved részletesen és tisztán fogja visszaadni a történetedet bármilyen helyzetben.

Praktikus, általános célú professzionális objektív

Egy nélkülözhetetlen, nagy teljesítményű zoomobjektív, amely állandó f/2,8 rekeszértéket nyújt egészen a 70–200 mm-es fókusztartományban – tökéletes utazáshoz, természetfotózáshoz, valamint sajtó- és sportfotózáshoz.

Biztos, gyors működés

A Canon objektívek közül elsőként rendelkezik kettős Nano USM motorral, amelyek a gyors és zajtalan folyamatos fókuszálás hihetetlenül új szintjét kínálják, ennek köszönhetően pedig az állóképekhez és videókhoz egyaránt tökéletes választás.

Kiváló L sorozatú optikai minőség

A zoomobjektív az 5 fokozatú képstabilizátorral, a 9 lamellás blendekialakítással, az aszférikus és Super UD lencsetagokkal, valamint az SWC és Super Spectra bevonattal új szintre emeli a teljesítményt.

Fejlett L sorozatú kialakítás

Ez az L sorozatú objektív időjárásálló tömítéssel és fluorbevonattal rendelkezik, melyek védelmet nyújtanak a por és víz ellen, a hőálló festés pedig még rendkívül magas hőmérséklet mellett is megakadályozza az objektív felmelegedését.

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal, adapter használata mellett is, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával egyaránt.

Műszaki adatok

 • F 2.8

  Kedvezőtlen fényviszonyok és kis mélységélesség esetén

 • 5 fokozatú képstabilizátor

  Kivételes stabilitás a leggyengébb fényviszonyok esetén is

 • Aszférikus és UD-lencsetagok

  A kivételesen éles képekért

 • Dual Nano USM fókuszmotor

  A zökkenőmentes, gyors és zajtalan folyamatos fókuszálásért

 • Kompakt és könnyű

  Kicsi és helytakarékos a kiváló hordozhatóságért

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

Állókép az RF 70-200mm F2.8L IS USM objektívről

A doboz tartalma

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • ET-83F (WIII) napellenző

 • 1424 húzózsinóros puha objektívtok

 • E-77 II objektívsapka

 • E (WIII) állványrögzítő gyűrű

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Profik kezében

Fedezd fel, hogyan lett a Canon híres a kiemelkedő innovációiról és képminőségéről, és olvass többet arról, hogyan használják élvezettel a Canon fényképezőgépeit és objektívjeit profik a világ minden tájáról.

 • CIKK

  A Canon lencsék gyártása

  Pillants be a színfalak mögé a Canon™ ustunomiyai lencsegyártó üzemében, hogy lásd a mérnöki teljesítményt, innovációt és a mesterségbeli tudást, amelyek olyan lenyűgözővé teszik az L sorozatú objektíveket.

 • CIKK

  Evezősök fotózása

  Matthew Joseph fotós a Canon™ f/2.8 RF objektívhármas használatáról akciójelenetek fotózása közben, amelyek lefedik az ultranagy, hagyományos és teleobjektív látószögeket is.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Értékelések

Teleobjektívek

Egy teleobjektívvel távolról örökíthetsz meg sport- és természeti eseményeket vagy más történéseket anélkül, hogy beleavatkoznál a jelenetbe. Fedezd fel a Canon teleobjektívjeit és kamatoztasd velük a kreativitásod.
További információ

Kapcsolódó termékek