EOS-1D X Mark III

Bemutatjuk a legjobbat, ami még jobb lett: EOS‑1D X Mark III

A Canon Inc. bemutatja a DSLR minőség és teljesítmény új szintjét

A szépségben rejlő tökéletesség. Bemutatkozik a EOS-1D X Mark III

A Canon Inc. bejelentette az EOS-1D X Mark II utódját, a továbbfejlesztett EOS-1D X Mark III-t, amely a sport- és természetfotósok által világszerte elismert csúcskategóriás, profi szintű DSLR.

Regisztrálj a EOS-1D X Mark III rendszerbe érdeklődési körödnek megfelelően

Legyél az elsők között, akik megkapják a EOS-1D X Mark III rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.

IRATKOZZ FEL MOST

Az autofókusz sebességének és pontosságának új korszaka

A EOS-1D X Mark III egy vadonatúj AF-érzékelővel büszkélkedik, amely a fejlett AF-algoritmusokkal párosított mély tanulási technológia révén az elődjénél 28-szor nagyobb felbontásra is képes, így bármilyen helyzetben páratlan fókuszkövetést nyújt. Ráadásul az Élő nézet és a videó módban még több előnyt kínál a Dual Pixel CMOS AF – az érzékelő körülbelül 90–100 százalékán 525 AF-területet lefedve. A szélesebb fényérték-tartományban működő autofókusz soha nem volt még ennyire pontos és sokoldalú.

A new era in autofocus speed and accuracy

Látványos állóképek és videók

Az új Canon CMOS-érzékelő és a nagy teljesítményű, korszerű DIGIC processzor még magas ISO-érzékenység mellett is jobb képminőséget eredményez. Emellett lehetővé teszi a 60p felbontással készített 4K felvételeket, RAW videorögzítési lehetőséget, valamint 10 bites Canon Log videókat, mindezt CFexpress-kártyákra történő belső rögzítéssel. Az új, nagy fényerejű képkeresőnek köszönhetően valós időben, késleltetés nélkül követheted a témát.

Outstanding stills and video

Nagy sebességű kommunikációs lehetőségek

A profik számára az egyik legfontosabb tényező a felvételek gyors átvitele. Éppen ezért, a zökkenőmentes kommunikáció érdekében a EOS-1D X Mark III Wi-Fi, kis fogyasztású Bluetooth és GPS funkcióval is rendelkezik. Az új EOS-1D X Mark III-t úgy terveztük, hogy az eddiginél még gyorsabb sebességre legyen képes: az EOS-1D X Mark II átviteli sebességének dupláját nyújtja a beépített Ethernet port és az opcionális WFT-E9 fájlátvitel révén, az újragondolt felhasználói felülete pedig egyszerűbb és intuitívabb kezelést tesz lehetővé.

High speed camera communications

Helyzettől függetlenül mindig készen áll

A EOS-1D X Mark III-t részletekbe menően fejlesztettük ki a nagyszerű teljesítményért, melynek révén nem csupán ámulatba ejtő, 16 kép/mp-es képkockasebességet képes elérni az optikai keresővel, hanem Élő nézet módban teljes AE és AF beállítással 20 kép/mp-es sebességet is a mechanikai vagy az elektronikus zár segítségével. A fényképezőgép tervezéséből adódóan minden területen kiemelkedik: az LP-E19 akkumulátornak köszönhetően az akkumulátor jelentősen hosszabb ideig üzemel, valamint az AF-ON gombon található új világítógombokat és vadonatúj AF-pontkiválasztó szabályozást kínál a többfunkciós vezérlés mellett. Mindez egy magnéziumötvözetből készült, időjárásálló vázban foglal helyet.

Always ready to perform, whatever the situation

Regisztrálj a EOS-1D X Mark III rendszerbe érdeklődési körödnek megfelelően

Legyél az elsők között, akik megkapják a EOS-1D X Mark III rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.

IRATKOZZ FEL MOST

A következő is érdekelhet…

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS-támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket kapnak.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services