Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professzionális, tükör nélküli fényképezőgép, újraértelmezve

A Tiéd. Amit csak akarsz

A Canon Inc. bejelentette a EOS R5 kifejlesztését. A professzionális, teljes képmezős, tükör nélküli csúcskategóriás fényképezőgép számos forradalmian új funkciót kínál a fotósok és a filmesek számára.

Regisztrálj, és jelezd az érdeklődésedet az EOS R rendszer iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a RF rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.

Iratkozz fel most!

A képminőség új korszaka

Új szintet állít fel a nagy felbontású állóképek és az elképesztő 8K videominőség terén a 20 kép/mp-es elektronikus zárnak, illetve a 12 kép/mp-es mechanikus zárnak köszönhetően. Az EOS R5 tökéletes, újragondolt és alapjaiban véve is kiváló gép.

A new era in image quality

Készíts filmeket

Örökítsd meg a legjobb felvételeid lenyűgöző 8K videókkal. A kreatív felvételkészítés izgalmas új lehetőségei várnak rád. Az EOS R5 teljes, 8K-s érzékelőszélességet kínál akár 30p felbontású belső videofelvételi teljesítménnyel és minden 8K módban elérhető Dual Pixel AF funkcióval, így kitágíthatod a filmkészítés műfajának határait, és felfedezheted a történetmesélés új, dinamikus módjait.

Be the filmmaker

Több, mint ami benne van

Most minden fókuszba kerül. A fejlett állatkövető AF funkcióval az EOS R5 képes felismerni a kutyákat, macskákat és madarakat, felismerve a téma testét, arcát vagy szemét.

More than face value

A stabilitás új mércéjét állítja fel

Az első olyan Canon fényképezőgép, amely a képstabilizálással felszerelt Canon RF objektívekkel összhangban működő, fényképezőgépbe beépített képstabilizálással rendelkezik, hogy lehetővé tegye a legjobb bemozdulás nélküli, szuperéles képek és filmek készítését. Filmezz vagy készíts fényképeket állvány nélkül. Biztos lehetsz abban, hogy mindig a lehető legegyenletesebb és legélesebb eredményt fogod elérni.

New standards in stability

Felhőalapú csatlakozás. És ez még nem minden

A Canon vadonatúj image.canon szolgáltatásával összekapcsolható, beépített Wi-Fi-nek köszönhetően menet közben is készíthetsz és átvihetsz képeket és videókat. Az automatikus képátvitellel kompatibilis EOS R5 lehetővé teszi a menet közben történő felvételkészítést és -szerkesztést, illetve az otthoni számítógépre történő automatikus letöltést.

Cloud connected. And then some

Sokoldalú és adaptív

Ha számít a teljesítmény, nézz a felszín mögé. A kettős kártyanyílásnak köszönhetően sokkal hosszabb a felvételi idő. És mivel a EOS R5 az elképesztő EOS R család tagja – egy olyan lenyűgöző RF objektívfoglalattal, amely a lehető legjobb minőséget és alkalmazkodóképességet kínálja –, a zökkenőmentes integráció érdekében az RF-EF adaptereknek köszönhetően kompatibilis a Canon rendkívüli EF objektívválasztékával is.

Versatile and adaptable

A következő is érdekelhet…

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS-támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket kapnak.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services