EOS R1

Tükör nélküli fényképezőgépek

Canon EOS R1

Bejelentjük új fejlesztésünket, az EOS R1-et: a tükör nélküli EOS fényképezőgépek csúcsmodelljét, amellyel az elsők közé kerülhetsz.

Ahead of the game

Az EOS R1 fényképezőgép fejlesztésével a professzionális fotósok által támasztott rendkívül magas igényeknek és követelményeknek kívánunk megfelelni. Az EOS R1 újonnan kifejlesztett DIGIC Accelerator képfeldolgozó processzorral, valamint DIGIC X processzorral és új érzékelővel rendelkezik – ez a kombináció nagy sebességű adatfeldolgozást tesz lehetővé a fejlett AF-követés és a jobb képminőség érdekében.

EOS R1

Vigyázz…

Örömmel jelentjük be az EOS R1 teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgép fejlesztését. Ez a csúcsmodell a meglévő DIGIC X processzor és egy új érzékelő mellett egy újonnan kifejlesztett DIGIC Accelerator képfeldolgozó processzort használ a nagy mennyiségű adat nagy sebességű feldolgozásához, hogy új lehetőségeket adjon a professzionális fotósok kezébe.

Kész…

Az EOS R1 géppel képes leszel folyamatosan nyomon követi a sportesemények témáit, még akkor is, ha azok egy pillanatra rejtve vannak – például amikor a fotóalanyok egymást útját keresztezik valamely csapatsportban. Az újonnan kifejlesztett Kiemelt akció funkció automatikusan észleli a fő témát, aki egy adott akcióban van (például elrúgja a labdát), és hozzáigazítja az AF-keretet, lehetővé téve a fotósok számára a fontos pillanatok megörökítését.
Az új képfeldolgozó rendszer és a mély tanulási technológiák kombinációja hozzájárul a jobb képminőséghez.

EOS R1

Rajt!

Az EOS R1 már idén kapható lesz!
Legyél az elsők között, akik értesülnek a fejlesztéssel kapcsolatos izgalmas hírekről, és megkapják a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.