Canon Camera

FEJLESZTÉSI BEJELENTÉS

Megelőz.

Túlszárnyal.

Gyorsan múló pillanatok, amelyeket olyan módon örökíthetsz meg fényképezőgéppel, ahogyan azt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Üdvözöl az EOS R3. Új, nagy teljesítményű, nagy sebességű tükör nélküli fényképezőgépünk új korszakot nyit a sport-, a természet- és a hírfotósok, valamint a kreatív filmkészítők számára. Hamarosan.

Páratlan sebesség és teljesítmény egy profiknak készült tükör nélküli fényképezőgéptől.

Egy fényképezőgép, melyet a leggyorsabban mozgó jelenetek megörökítésére terveztek. A nagy sebességgel mozgó tárgyak megörökítésére és a profi fotósok által támasztott szigorú követelményeknek való megfelelésre termett, miközben rendkívül gyors reakcióidő, nagyfokú érzékenység, megbízhatóság és tartósság jellemzi.

Iratkozz fel most!

Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.
EOS R3

30 kép/mp-es, kirobbanó sebesség.

Az EOS R3 lelke egy vadonatúj, háttér-világítású, rétegelt érzékelő, amely tökéletes összhangban működik világszínvonalú DIGIC X képfeldolgozó processzorunkkal. Ezek együttesen kimagasló minőségű RAW-fájlok rögzítését teszik lehetővé lenyűgöző, 30 kép/mp sebességgel, teljes AF/AE követéssel.

A fényképezőgép új érzékelőjének lélegzetelállító sebessége újraértelmezi mindazt, amit eddig egy elektronikus zárkioldóval elérhetőnek gondoltál. Külső Speedlite vakuk használata esetén lehetőség van a vakuszinkron használatára, a gyorsan mozgó témák torzulásával pedig gyakorlatilag nem kell számolni.

xyz

Urald a mozgást.

Az EOS R3 soha nem látott módon képes követni és tűéles fókuszban tartani a mozgó tárgyakat a képmező körül. Új generációs Dual Pixel CMOS AF-ünk még RAW-fájlok 30 kép/mp-es rögzítése esetén is megbízhatóan és határozottan követi a témát.

Új szintre emeltük a tárgykövetési funkciókat. Az EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépeinkben megtalálható, emberek és állatok (köztük madarak) AF-követését biztosító üzemmódokon túlmenően az EOS R3 versenyautókat és motorkerékpárokat is nyomon követ – vagyis tökéletes választás a motorsportok fotósai számára.

Amikor pedig a körülmények kedvezőtlenebbé válnak, a fényképezőgép még rendkívüli sötétség közepette is képes fókuszálni: -7 Fé1 vagy annál alacsonyabb fényszintek mellett.

EOS R3

Láss. Reagálj. Alkalmazkodj.

Használtál valaha olyan fejlett fényképezőgépet, amelyik mintha olvasott volna a gondolataidban? Egyedi „Eye Control” autofókusz technológiánknak köszönhetően az EOS R3 intuitív módon oda fókuszál, ahova nézel. Az AF e páratlan szabályozhatóságának köszönhetően a fényképezőgép olyan gyorsan reagál, mint te magad – azonnal igazodva a folyton változó jelenetekhez.

Rossz fényviszonyok mellett az EOS R3 a forradalmi képstabilizátor (IS) technológiánknak köszönhetően akár nyolcfokozatú védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulása ellen2. A fényképezőgép saját érzékelőváltásos képstabilizátora tökéletes összhangban működik a több RF-foglalatos objektívbe is beépített optikai képstabilizátorral, ennek köszönhetően nagyon gyenge fényviszonyok között vagy a mozgás szándékos elmosásához alkalmazott hosszú záridővel is készíthetsz felvételeket kézben tartott fényképezőgéppel.

Az EOS R3 hátulnézete

Filmezéshez készült.

Az EOS R3 épp annyira otthonosan mozog a mozifilmes minőségű videók készítésében, mint a fotózásban. A fényképezőgép olyan funkciókkal tűnik ki, amelyek a filmkészítők számára újfajta kreativitást tesznek lehetővé – például képes a túlmintavételezett 4K vagy RAW-videofelvételek belső, CFexpress kártyára történő rögzítésére. A Canon Log 3 nagyobb dinamikatartományt és színárnyalási lehetőségeket biztosít.

Ami döntő fontosságú: a videokészítőknek ugyanúgy a rendelkezésükre áll a fotósok számára elérhető tárgyfelismerés, így mindig nyomon tudják követni és éles fókuszban tudják tartani a képmező körül mozgó tárgyakat.

Az EOS R3 oldalnézete, RF 600mm F4 L IS USM objektívvel

Profiknak terveztük.

Az EOS R3 tervezésekor az volt a célunk, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használatból származó igénybevételnek. A strapabíró, magnéziumötvözetből készült váz ugyanolyan minőségben szigetelt, mint legendás EOS-1D sorozatú fényképezőgépeink, így zord körülmények között is megbirkózik a porral és a vízzel. A kettős kártyanyílásnak köszönhetően a képfájlok SD vagy CFexpress adathordozóra írhatók.

A fényképezőgép nagy kapacitású LP-E19 akkumulátorral működik – ugyanazzal, amelyik EOS-1DX III fényképezőgépünkben is megtalálható. Ezáltal az EOS R3 tökéletesen társítható a meglévő felszerelésedhez, és azokat a tartalék akkumulátorokat is használhatod hozzá, amelyekkel már rendelkezel.

Sőt, ha korábban már használtál EOS-1 sorozatú fényképezőgépet, akkor az EOS R3 számos vezérlőelemét nagyon ismerősnek fogod találni. Ha pedig még nem, tudjuk, hogy nagyra fogod értékelni a vezérlőelemek intuitív elhelyezését és a gép ergonomikus markolatát.

A fényképezőgép a vezérlőelemek széles választékát kínálja, a többfunkciós vezérlőt és az intelligens vezérlőt pedig ösztönösen megtalálod a hüvelykujjad közelében, ami teljesen intuitív kezelést tesz lehetővé. A fényképezőgépen lévő három testre szabható tárcsa, valamint az RF foglalatos objektíveken található objektívvezérlő gyűrű segítségével a záridőt, a rekeszértéket, az ISO-érzékenységet és az expozíciókompenzációt mind egyszerűen beállíthatod, miközben a gépet a szemedhez tartod. Az EOS R3 változtatható képszögű kijelzővel is rendelkezik, így kreatív perspektívákból is könnyedén komponálhatsz.

EOS R3

Bővített csatlakoztatási lehetőségek.

A csatlakoztathatóság létfontosságú a sport- és hírfotósok számára. Az EOS R3 vezetékes LAN-csatlakozóaljzata és 5 GHz-es Wi-Fi3 eszköze segítségével kommunikál a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel a gyors és egyszerű képmegosztás érdekében. Az EOS R3 fényképezőgép Mobile File Transfer alkalmazásunkkal is kompatibilis, amely lehetővé teszi a profi fotósok számára, hogy metaadatokat adhassanak hozzá, és képeket küldhessenek okostelefonról olyankor, amikor nem áll rendelkezésre Wi-Fi-kapcsolat.

Az EOS R3 fényképezőgéphez egy új tartozékcsatlakozó is tartozik, amely a fényképezőgéphez való csatlakoztatáskor biztosítja az adatkommunikációt és az új tartozékok tápellátását.

EOS R3

Az EOS R fényképezőgépben rejlő erő.

Az RF objektívfoglalatnak köszönhetően az EOS R3 korábban elérhetetlen funkciókat, optikai kiválóságot és páratlan AF-teljesítményt biztosít. Az EOS R3 az itt felsorolt óriási teljesítményelőnyöket világhírű EOS-1D fényképezőgépeink ismerős kialakításával és robusztus felépítésével ötvözi. Az eredmény nemcsak a kreativitásodnak ad új lendületet, hanem a meglévő rendszeredhez is tökéletesen illeszkedik, beleértve azokat az objektíveket, fényképezőgépeket és Speedlite vakukat, amelyeket már használsz, és amelyekben megbízol.

Iratkozz fel most!

Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.

Új RF objektívek a Canontól

Fedezd fel az RF rendszer új objektívjeit, amelyek problémamentes munkát biztosítanak az EOS R3 és minden EOS R fényképezőgéppel, ezáltal pedig egy olyan új szintre emelik számodra a fotózást és videókészítést, amelyet eddig lehetetlennek gondoltál.

További tájékoztatás

A Canon EOS R rendszer teljes képmezős, kiemelkedő minőségű RF objektívek teljes választékát kínálja, kihasználva a nagy méretű érzékelőket, a hatékony képfeldolgozást és az optikai technológia előnyeit.

  1. Csak f/1.2 objektívvel rendelkező állóképek esetén, kivéve a homályosításelsimító (DS) bevonattal ellátott RF objektíveket, középső AF-pont és szobahőmérsékleten, ISO 100 beállítással használt One-Shot AF mellett.
  2. A CIPA szabványok alapján, RF 24-105mm F4 L IS USM használatával, 105 mm gyújtótávolság mellett, vízszintes és függőleges irányú dőléssel mérve.
  3. Az 5 GHz kizárólag a Wi-Fi kompatibilis modellek esetén biztosított. A műszaki adatok országonként és térségenként eltérőek lehetnek.