Canon Camera

FEJLESZTÉSI BEJELENTÉS

Megelőz.

Túlszárnyal.

Örökítsd meg a sebességet egy korábban lehetetlennek vélt módon. Az EOS R3, új nagy teljesítményű, nagy sebességű, tükör nélküli fényképezőgép, amely a professzionális sportfotózás és videókészítés új korszakát vezeti be, hamarosan megérkezik.

Az új nagy teljesítményű, nagy sebességű, tükör nélküli professzionális fényképezőgép.

Egy fényképezőgép, amely tervezéséből adódóan olyan módon képes a leggyorsabban mozgó jelenetek megörökítésére, ami eddig lehetetlennek tűnt. A gyorsan mozgó tárgyak megörökítésére specializálva. Rendkívüli válaszidejével, magas érzékenységével, megbízhatóságával és tartósságával a professzionális sportfotósok igényeinek kielégítésére kialakítva.

Iratkozz fel most!

Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.
EOS R3

Robbanásszerű gyorsaság

Érkezik az EOS R3. Az első EOS-készülék, amely egyesíti a Canon által kifejlesztett, vadonatúj, rétegelt BSI CMOS-érzékelő és a DIGIC X képfeldolgozó processzor nyújtotta lehetőségeket. Képzeld el a nagy sebességű fotózás és videózás egy teljesen új dimenzióját. Fotózz az elektronikus zár használata mellett is 30 kép/mp sebességgel, teljes AF/AE követéssel és minimális képtorzulással.

EOS R3

Urald a mozgást

Az EOS R3-készülékben új szintre emeltük a fókuszálást, így az képes pontosan követni a gyorsabban mozgó jeleneteket és azokra fókuszálni. A következő generációs Dual Pixel CMOS AF megbízható módon követi a témát, akár 30 kép/mp sebességű felvétel mellett is. A Canon izgatottan mutatja be az EOS R3-készülék új témát is követni képes AF-rendszerét.

EOS R3

Rendkívül gyors reagálás

Bemutatkozik a fotósok új generációjának a Canon igazán korszakalkotó, szemvezérléses „Eye Control” AF-rendszere. Ez az AF-vezérlőrendszer a 21. századi fotózáshoz lett kifejlesztve. Képzeld el, hogy egyszerűen kiválaszthatod és mozgathatod az AF-pontot saját szemeddel, az EOS R3 keresőjén keresztül. A Canon Eye Control AF páratlan AF-vezérlést kínál. Az EOS R3 EOS-1D sorozatának váza rendkívül intuitív vezérlést tesz lehetővé a legnagyobb igényű professzionális helyzetekben is.

EOS R3

Profiknak tervezve

Az EOS-1D sorozat por- és vízálló kialakításával tervezett EOS R3 ellenáll a profi fotósok által jól ismert, kedvezőtlen időjárási körülményeknek is. És ami még jobb, olyan integrált markolattal rendelkezik, amelyet az EOS-1D sorozatot használó fotósok szeretnek és előszeretettel használnak.

EOS R3

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

Az EOS R3 teljes mértékben kompatibilis az újonnan kiadott Mobile File Transfer okostelefonos alkalmazással, ezáltal pedig egy új képátviteli módszert biztosít menet közben is.

EOS R3

Következő generációs rendszer

Az RF-foglalat révén az EOS R3 korábban elérhetetlen képességeket, optikai kiválóságot és páratlan AF-teljesítményt biztosít.

Iratkozz fel most!

Légy az első, aki megkapja az EOS R3 készülékről szóló legújabb frissítéseket, és maradj kapcsolatban velünk a további hírekért.

Új RF objektívek a Canontól

Fedezd fel az RF rendszer új objektívjeit, amelyek problémamentes munkát biztosítanak az EOS R3 és minden EOS R fényképezőgéppel, ezáltal pedig egy olyan új szintre emelik számodra a fotózást és videókészítést, amelyet eddig lehetetlennek gondoltál.

További tájékoztatás

A Canon EOS R rendszer teljes képmezős, kiemelkedő minőségű RF objektívek teljes választékát kínálja, kihasználva a nagy méretű érzékelőket, a hatékony képfeldolgozást és az optikai technológia előnyeit.