A tökéletes pillanatot kutatva

A sebesség szerelmeseinek fejlesztették. Legyél az első, aki különleges pillanatokat rögzít, amelyekről más fotósok lemaradnak. Akár állóképet vagy videókat készítesz, soha nem tapasztalt módon élheted ki kreativitásodat.

story-02-left

Kövesd nyomon a gyorsan mozgó témákat, és fókuszálj rájuk folyamatosan.

story-02-right

Fejezd ki a kreativitásod

0%

  Tartsd a tempót a leggyorsabb akciókkal is

  Ragadd meg a kellő pillanatot, akármilyen gyors is a mozgás

  Készíts képsorozatokat akár 10 kép/mp sebességgel teljes autófókusszal és automatikus expozícióval. Az érzékeny kezelés azt jelenti, hogy a másodperc tört részéig tartó pillanatokat rögzíthetsz, és a nagy kapacitású puffer biztosítja, hogy folyamatosan készíthetsz felvételeket a teljesítmény csökkenése nélkül.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Ragadd meg a pillanatot

   Az EOS 7D Mark II két „DIGIC 6” képfeldolgozó processzorral biztosítja a nagy teljesítményt. A fényképezés közbeni minimális késleltetési idő révén a múló pillanatokat precíz időzítéssel rögzítheted.

   65 pontos, szélesmezős autofókusz

   A borotvaéles fókusz érdekében az EOS 7D Mark II fényképezés közben 65 fókuszponttal követi nyomon a gyorsan mozgó témákat. Minden fókuszpont „kereszt típusú”*, ami azt jelenti, hogy vízszintes és függőleges részletekre is gyorsan és pontosan tudsz fókuszálni. Annak érdekében, hogy az EOS 7D Mark II segítse a szélsőségesen gyenge fényviszonyok közötti fényképezést, akár a hold fényénél is képes fókuszálni, ahol a fényerő akár -3 EV is lehet.

   *: A rendelkezésre álló AF-pontok, kereszt típusú pontok ás kettős kereszt típusú AF-pontok száma az objektívtől függően változhat

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   AF-pont kiválasztása

   A 65 AF pont együttes használatával vagy mozgatható zónákba csoportosítva a középponton kívül eső témákat is megörökítheted. Természetesen egyetlen AF pontot is kiválaszthatsz, amennyiben a téma egyetlen pontjára kívánsz fókuszálni.

   Fejlett iTR fókuszálás

   Az EOS 7D Mark II iTR AF fókuszrendszere színekkel és arccal kapcsolatos adatok alapján ismeri fel és követi nyomon a témákat, még ha azok a keret körül mozognak is. Az AF érzékenységét testre lehet szabni egy egyszerű eszközzel, amely a fókuszkövetést az expozíciós környezet és a téma alapján úgy állítja, hogy a téma előtt csak pár pillanatra elmozgó tárgyak ne zavarják meg a fókuszálást.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Kiállítás minőségű nyomatok

    Akár természet-, akár autó-/motorsport, akár utcai fotózásról van szó, az új tervezésű 20,2 megapixeles érzékelő olyan eredményeket biztosít, amelyeket büszkén nézegethetsz akár a faladon is. Az EOS 7D Mark II még gyenge fényviszonyok között is részletgazdag fényképeket és videoklipeket készít.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    150000 pixeles fénymérés-érzékelő IR észleléssel

    A következetes, pontos fénymérés érdekében az EOS 7D Mark II 150 000 pixeles érzékelővel 252 területre osztja fel a jelenetet. Minden területet elemez, és kiválasztja a megfelelő expozíciós beállításokat automatikusan vagy a fotós által ajánlott értékek szerint. A látható fénytartományon kívül méri az infravörös fényt is, hogy szokatlan fényviszonyok között nagyobb pontosságot érjen el.

    Gyenge megvilágítás mellett is lenyűgöző teljesítmény

    A fényerő lecsökkenésekor sem kell abbahagynod a fényképezést, ezzel kaput nyitva a kreativitásod előtt. Az EOS 7D Mark II akár ISO 16000 ISO-érzékenységig képes kiemelkedő minőségű képek készítésére (ISO 51200 értékkel ekvivalens értéig bővíthető) – tökéletes a diszkrét utcai fényképezéshez, a mozgó témák bonyolult környezetben történő megragadásához, vagy akár az állvány nélküli makró fényképezéshez.

    EOS 7D Mark II

    Becsillanás érzékelése

    A becsillanó fény, például az izzók fluoreszcens fénye egyenetlen fényerőt és színt eredményezhet fényképezés közben. Az EOS 7D Mark II felismeri az ilyen helyzeteket, és a következetes minőségű eredmény érdekében minden felvételt úgy időzít, hogy az a becsillanó fényforrás fényerejének csúcsa idején készüljön.

    0%

     Ez a fényképezőgép pont megfelel Neked

     Hogyan fogod használni az EOS 7D Mark II fényképezőgépet? Állítsd be a felvételhez szükséges kezelőszerveket, a fókuszrendszert és számos egyéb egyedi kezelőszervet saját igényeid szerint. Még a fényképezőgép 100%-os keresőjét is testre lehet szabni a valós idejű elektronikus kijelzővel.

     Testre szabható vezérlőelemek

     EOS 7D Mark II

     Hogyan szeretsz fényképezni

     Az EOS 7D Mark II számos vezérlőgombja testre szabható, melynek köszönhetően a fényképezőgépet az aktuális feladathoz állíthatod be. Az egyedi beállításodat elmentheted, így a jövőben egy pillanat alatt ismételten használhatod azt.

     Intelligens kereső II

     EOS 7D Mark II

     Intelligens kereső II

     Az EOS 7D Mark II keresője természetes módon jeleníti meg a képet körülbelül 100%-os képátfogással és 1,0-szeres nagyítással. Az áttetsző LCD kijelzőn átfedésben láthatók a fókuszálási és felvételkészítési adatok, a horizont egyenesen tartásáról pedig kettős tengelyű elektronikus horizont gondoskodik.

     6 AF előbeállítás

     Autofókusz egyedi módon

     Az EOS 7D Mark II autofókusz rendszere a témának és a fényképezés módjának megfelelően finomhangolható. Munkavégzés során egyszerűen csak válassz egyet a hat előbeállított AF kombináció közül, melyekkel módosíthatod a fényképezőgép viselkedését.

     EOS 7D Mark II

     Sokoldalú EOS kivitel

     Az utcától kezdve a stúdióig az EOS 7D Mark II minden fényképezési helyzetben megállja a helyét. A sebességének és a precizitásának köszönhetően ideálisan használható sportesemények és akciók megörökítéséhez, miközben gyenge fényviszonyok mellett is használható. A beépített GPS-nek köszönhetően az utazó fényképészek számára is ideális választás. Az egyetlen kérdés az, hogyan fogod használni a sajátodat?

     EOS 7D Mark II

     Időjárásálló kialakítás

     Amikor a körülmények a lehető legrosszabbra fordulnak, akkor is bátran folytathatod a fényképezést. A szigetelt vezérlőgombok megvédik az EOS 7D Mark II fényképezőgépet a vízzel és a porral szemben, míg a magnézium ötvözetből készült konstrukció nagyobb tartósságot biztosít.

     Beépített GPS

     Az EOS 7D Mark II képes pontos helyadatokkal címkézni a képeket és videoklipeket, akárhol is van a világon. Rögzítsd a hosszúsági, szélességi fokot, a magasságot és az iránytű irányát, valamint a koordinált világidő szerinti időt.

     EOS 7D Mark II

     Nagy dinamikatartományú (HDR) mód

     Nagyon kontrasztos helyeken történő felvételkészítés esetén a HDR felvétel segít megőrizni a jelenetek sötét árnyékait és világos csúcsfényeit is. Az EOS 7D Mark II gyorsan, egymást követően három felvételt készít különböző expozícióval, majd ezeket egybeolvasztva természetes megjelenésű képeket hoz létre.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Többszörös expozíció

     Hozz létre kompozit képeket közvetlenül a fényképezőgéppel a többszörös expozíciós móddal, melynek során a készülék több réteg képet helyez egymásra.

     dual-memory

     Kettős memóriakártya-nyílások

     Az EOS 7D Mark II kettős memóriakártya-nyílással rendelkezik, ami a fájlok automatikus biztonsági mentését teszi lehetővé a felvétel elkészítésekor, illetve megnövelt tárhelyet biztosít.

     EOS 7D Mark II

     Mostantól Wi-Fi-vel a távoli fényképezőgép-vezérléshez és képmegosztáshoz

     Helyezze a mellékelt W-E1 Wi-Fi-adaptert a fényképezőgép SD-kártya-nyílásába a vezeték nélküli felvételkészítéshez és fényképezőgép-vezérléshez, például az okostelefonja, táblagépe vagy számítógépe képernyőjéről történő távoli élő nézethez. A közösségi oldalakra való egyszerű feltöltéshez és a szolgáltatásokban való megosztáshoz vigyen át képfájlokat okoseszközére helyszíni felvételkészítés közben.

     Fejlett videokészítési funkciók

     Emeld videókészítési projektjeidet magasabb szintre a professzionális funkciók révén! Készíts Full HD lassított felvételeket 60 kép/mp sebességgel, a mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval pedig rögzíts professzionális hangfelvételeket.

     EOS 7D Mark II

     Nagy teljesítményű fókuszálás videókhoz és élőképes felvételkészítéshez

     Annak érdekében, hogy az EOS 7D Mark II gyors és egyenletes autófókuszt tartson fenn videókészítés vagy az Élőkép funkció használata közben, Dual Pixel CMOS AF technológiát alkalmaz. Minden egyes pixel két fotódiódával rendelkezik, amelyek automatikus fókuszálás közben egymástól függetlenül vagy együtt olvassák ki az adatokat a kép elkészítéséhez Videókészítés közben a fókuszkövetés sebességét és érzékenységét beállítva lassú, „pull-focus” hatású átmeneteket lehet létrehozni.

     EOS 7D Mark II

     Maradj kapcsolatban

     Az egyszerű HDMI csatlakoztatás segítségével Full-HD felvételeket továbbíthatsz külső felvevőkre, így az EOS 7D Mark II a professzionális videoszerkesztési munkafolyamatokba is könnyedén beilleszthető. A fejhallgató és a mikrofon csatlakozók segítségével csúcsminőségű digitális hangsáv rögzíthető, míg a csendes vezérlőgombok révén zavaró zajok nélkül módosíthatod a fényképezőgép beállításait.

     Canon Photo Companion alkalmazás

     Canon Photo Companion alkalmazás

     Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis – amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

     További információk

     A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése (iTunes)
     A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése Androidra

     Díjnyertes termékek

     Az EOS 7D Mark II értékelései

     Műszaki adatok

     Tudj meg még többet az EOS 7D Mark II készülékről, annak jellemzőiről és képességeiről.

     Akár 10 képkocka/másodperc

     Sorozatfelvétel készítése akár 10 felvétel/másodperc sebességgel.

     Kettős Digic 6

     Készíts felvételeket rendkívül nagy sebességgel és kiváló színvisszaadással.

     150 000 pixel RGB+IR fénymérés-érzékelő

     A rendszer felosztja és elemzi az egyes témákat, hogy következetesen pontos fénymérést tudjon biztosítani.

     Kereszt típusú, max. 65 pontos AF

     Fókuszálj a témákra, függetlenül attól, hogy hol vannak a 65 kereszt típusú AF pont segítségével, melyek a képen elkerülve helyezkedek el.

     EOS video Full HD

     Készíts videókat akár 1080p felbontással és 60 kép/mp sebességgel. Mikrofon és fejhallgató foglalatok a teljes hangvezérlés érdekében.

     CF+SD dupla kártyanyílás

     A dupla memóriakártya-nyílás automatikus biztonsági mentést tesz lehetővé a felvételkészítés során, de akár nagyobb tárkapacitáshoz is használható.

     20,2 megapixeles CMOS

     Készíts remek minőségű, finom részletességű fényképeket.

     Dual Pixel AF CMOS

     Használd ki a sima és folyamatos fókuszálás nyújtotta előnyöket, amikor Élő módban készítesz videókat vagy fényképeket.

     GPS

     Jelöld meg az egyes fényképeket és videókat GPS-információkkal – remek funkció a folyamatosan utazó fényképészek számára.

     A doboz tartalma

     Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftver és útmutatók letöltése.

     Terméktámogatás

     Ajánlatok neked