Canon MAXIFY MB5150 sorozat

MAXIFY MB5150 sorozat

Mobileszközöket és felhőalapú szolgáltatásokat támogató, intenzív használatra tervezett színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebességgel és egyszerű hálózati integrációval.

MAXIFY MB5150

Előnyök

 • Gyors produktivitás 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel
 • Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonhoz és táblagéphez
 • Felhőalapú csatlakozási lehetőség: beolvasás felhőbe vagy e-mailbe
 • Nagy tintakapacitás: 2500 fekete-fehér/1500 színes oldal
 • 250 oldalas nagy kapacitás és 50 oldalas D-ADF

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon MAXIFY MB5150 sorozat készüléket

Kis méretű iroda, nagy hatékonyság


A teljes körű funkciókkal rendelkező nyomtató, szkenner, másoló és fax olyan kis méretű irodák számára készült, amelyeknek a gazdaságos üzemeltetés mellett nagyszerű fekete-fehér és színes nyomtatási minőségre van szükségük. A kihúzás- és súrlódásálló DRHD pigmenttinták erőteljes feketéket, mély színeket és éles szövegeket produkálnak. A Canon MAXIFY MB5150 sorozat ultragyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes A4 es nyomtatásra képes mindössze 6 másodperc alatt elkészülő első nyomatokkal (FPOT), az egyutas, kétoldalas szkennelés pedig minden eddiginél gyorsabb.

Kiemelkedően gazdaságos nyomtatás


A mindössze 0,2 kWh-os (TEC) kis energiafogyasztástól kezdve egészen a külön cserélhető színes kazettákig – a gazdaságos használat kiemelkedően fontos. A fekete kazetták 2500 oldalas és a színes kazetták 1500 oldalas ISO-kapacitása kevesebb megszakításról gondoskodik irodája számára. Az opcionális 4 színű multipack még költséghatékonyabb nyomtatást kínál.

Megnövelt hatékonyság és egyszerű használat


A Canon MAXIFY MB5150 sorozat 8,8 cm-es nagy méretű, színes TFT-érintőképernyőjének és továbbfejlesztett felhasználói felületének köszönhetően a nyomtatás, a másolás, a szkennelés és a faxolás rendkívül egyszerű. Nagy kapacitású, 250 lapos adagolója és 50 lapos automatikus dokumentumadagolója mellett a nyomtató kétoldalas nyomtatásra is alkalmas, és számos papírméretet és -típust támogat az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – mindezzel megkönnyítve a gyakori irodai nyomtatási feladatok elvégzését.

Mobil funkciók, felhőalapú technológiák és irodai alkalmazások támogatása


A készülék támogatja a Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazást, így mobileszközökről is lehetséges a gyors és egyszerű nyomtatás és beolvasás. Nyomtathat a felhőből, sőt, szkennelhet és elmenthet dokumentumokat olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur. A hozzáférési pont mód segítségével a mobileszköz-használók a nyomtatóhoz Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Átfogó felügyeleti és karbantartási funkciók


Az IP-cím-szűréssel adott számú felhasználóra korlátozhatja a hozzáférést, az SMTP e-mail-támogatás pedig biztonságos e-mailbe történő beolvasást tesz lehetővé. A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen konfigurálhatják a nyomtatót, és olyan műveleteket korlátozhatnak, mint a beolvasás USB-hordozókra.

Egyszerű hálózati integráció


A Simple Network Management Protocollal (SNMP) való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatba. Az SNMP szabvány segítségével számos, karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon MAXIFY MB5150 sorozat nyomtató ​funkcióiról.

Quick 1st Print

Az első nyomat 6 másodpercen belül elkészül

Single Pass 2-sided Scan

A dokumentum mindkét oldalát beolvassa

50-sheet 2-sided ADF

Automatikus többoldalas másolás

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Használja és ossza meg vezeték nélkül

250 Sheet Capacity

Hatékony papírkezelés

Touch Screen

Egyszerűen használható, 8,8 cm-es érintőképernyő

Scan to Cloud

Töltse fel dokumentumait a felhőkbe

Tablet and smartphone ready

Táblagép és okostelefon csatlakoztatására kész

 • MAXIFY MB5150 sorozat
 • Tápkábel
 • Tartozék tintapatronok
 • Telepítő CD Windows operációs rendszerhez (a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
 • Kézikönyvek
 • Fax és telefonvezeték

MAXIFY MB5150 sorozat Értékelések

A sorozatban szereplő modellek*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*Egyes modellek csak adott üzletekben kaphatók