NYOMTATÁS

Hozz létre posztereket, szórólapokat és még sok minden mást a Canon PosterArtist segítségével

Fedezd fel, hogyan készíthetnek a kisvállalkozások gyorsan, egyszerűen és ingyen professzionális, figyelemfelkeltő poszterterveket.
A Canon MAXIFY nyomtató előtt álló asztalon látható kinyomtatott Canon PosterArtist tervek.

Legyen szó kisvállalkozások marketingjéről, jótékonysági rendezvények, illetve helyi találkozó szervezéséről vagy bármilyen szolgáltatás népszerűsítéséről, világosan és kreatívan kell közvetítened az üzenetedet. A sablonok, képek és betűtípusok széles választékával a Canon PosterArtist minden eszközt biztosít az ingyenes poszterkészítéshez online.

A webes alkalmazás gyors és egyszerű hozzáférést biztosít több száz professzionális tervezésű sablonhoz, amelyek mindent lefednek, legyen szó poszterekről, transzparensekről, szórólapokról, menükről, meghívókról, naptárakról, tanúsítványokról és még sok minden másról.

A sablonok egyszerűen testre szabhatók saját szöveggel és képekkel, sőt QR-kódokat is létrehozhatsz – ideális megoldás, ha a potenciális ügyfelek számára egyszerű módot szeretnél kínálni a szolgáltatásokkal kapcsolatos további információk megtalálására.

Kezdeti lépések a Canon online poszterkészítőjével

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen a rendelkezésre álló termékek és témák láthatók.

A PosterArtist sablonokkal gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre kész termékeket. Egy szoftverfrissítés további 300 tervet mutat be – ezzel 1400-ra emelve a számukat.

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen egy sablon látható az Étel és ital kategóriában.

Ha egy posztert szeretnél tervezni egy cukrászda népszerűsítésére, próbálj meg kiválasztani egy sablont az Étel és ital kategóriából.

A Canon PosterArtist kompatibilis a Windows és macOS rendszerekkel. Bejelentkezhetsz egy meglévő online fiókoddal, például Google-, Facebook- vagy Twitter-fiókkal, vagy létrehozhatod a saját biztonságos Canon ID azonosítódat.

A PosterArtist kezdőlapján kiválaszthatod, mit szeretnél létrehozni, de böngészhetsz is a témasablonok között. A kategóriák közé tartozik a Kiskereskedelem/forgalmazás, az Étel és ital, az Iskola/oktatás, az Események és még sok minden más.

Ha sietned kell, rendelkezésedre áll az Automatikus tervezés opció is. Válaszd ki a terméket, add meg a kategóriát, a címet, a feliratot és az üzenetet, valamint legfeljebb három képet, és a PosterArtist azonnal létrehoz több kiválasztható lehetőséget.

A PosterArtist 1.1-es verziója számos további funkcióval bővült, így időt takaríthatsz meg, és hatékonyabbá teheted a munkafolyamataidat. A kétoldalas nyomtatáshoz számos új sablon áll rendelkezésre, így például egy étterem tulajdonosa egyszerűen nyomtathat kétoldalas menüket. Mostantól Microsoft Excel® táblázatot is importálhatsz sablonokba, így személyre szabott, illetve testre szabott sablonokat hozhatsz létre ugyanabból a tervből – például kötegelt kuponokat, amelyek mindegyike egyedi kóddal rendelkezik.

Képek hozzáadása

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen egy posztersablon látható az Étel és ital kategóriában, frissített képekkel.

A képek feltöltéséhez válaszd a Fájlok hozzáadása lehetőséget a Fájlok panelen. A Fényképek panelen stockfotók és előre betöltött tartalmak is választhatók.

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen egy posztersablon látható frissített képekkel.

Válaszd ki a cserélni kívánt sablonképet, majd kattints duplán a Fájlok panel miniatűrjére az új kép importálásához a tervbe.

A saját képeidet hozzáadhatod az általad használt eszközről, vagy olyan felhőalapú szolgáltatásokból, mint a Google Drive™, a Dropbox™ és a Microsoft OneDrive®. Lehetőséged van továbbá jogdíjmentes fényképek keresésére és hozzáadására közvetlenül képtárak széles választékából.

Számos képszerkesztési lehetőség áll rendelkezésre, többek között a háttérfény- és expozíciókorrekciót alkalmazó Auto Photo Fix eszköz, valamint a színkorrekció és az élesség kézi beállítása, illetve a fekete-fehér vagy szépia árnyalat alkalmazása.

Tartalmak testreszabása

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen egy poszter látható egy helyi cukrászda számára, a jobb oldali panelen szerkesztési lehetőségekkel.

Finomítsd a poszteredet a szöveg betűméretének, háttérszínének és térközének beállításával vagy a képarány módosításával.

Képernyőkép a Canon PosterArtist szoftverről, amelyen egy helyi cukrászdának készült transzparens látható.

Miután véglegesítetted a színeket és a betűtípusokat, próbálj meg hozzájuk illő transzparenseket és szórólapokat létrehozni.

A szöveg vízszintesen és függőlegesen is hozzáadható, és könnyedén kísérletezhetsz a színekkel és a több száz rendelkezésre álló betűtípussal, hogy pontosan azt a stílust és megjelenést kapd, amilyet szeretnél. A Clipart opciók ideálisak egyedi logók létrehozásához.

Ahhoz, hogy a terved igazán kiemelkedhessen, próbáld ki az átfogó színpaletta arany és ezüst opcióit is. Támogatottságtól függően a Canon imagePROGRAF GP sorozatú nagy formátumú nyomtatók esetén fluoreszkáló direkt színek is elérhetők.

Ha nem vagy elégedett a változtatásaiddal, a vissza és előre nyilakkal egyszerűen visszavonhatod/újra elvégezheted az adott műveletet.

Tervek nyomtatása

A Canon MAXIFY nyomtatóból származó Canon PosterArtist szoftverrel készített, személyre szabott poszter.

Az alkotásaid kinyomtatásához olyan kompatibilis Canon nyomtatóra lesz szükséged, mint a Canon MAXIFY GX3040, amely költséghatékony megoldást kínál a nagy mennyiségű nyomtatáshoz.

Amikor készen állsz a nyomtatásra, kattints a Tovább a nyomtatáshoz gombra – az első alkalommal történő nyomtatáskor le kell töltened és telepítened kell egy beépülő nyomtatási modult.

A nagy teljesítményű Canon MegaTank nyomtatók, például a MAXIFY GX3040 vagy a GX4040 ideális választásnak bizonyulnak nagy mennyiségű, kiváló minőségű dokumentumok nyomtatásához. Mindkét típus képes akár 1,2 méter hosszú transzparenseket nyomtatni, és hátsó lapadagoló tálcájuk lehetővé teszi az akár 0,7 mm vastagságú hordozók használatát is, ami ideális poszteranyagok készítéséhez.

A felhőalapú nyomtatást támogató Canon MAXIFY és PIXMA nyomtatók lehetővé teszik, hogy otthon vagy távmunkában is tudj az irodában kinyomtatható terveket készíteni.

Az üzeneted terjesztése

Egy cukrászdát népszerűsítő nyomtatott poszter és transzparens, amelyeken egy szürke kötény, mérőpoharak és egy fából készült kanál látható.

Kísérletezz merész színekkel, vonzó képekkel és emlékezetes üzenetekkel, és készíts látványos posztereket, transzparenseket és szórólapokat minimális erőfeszítéssel.

Egyszerű mindössze fizikai dologként gondolnunk egy poszterre, transzparensre, szórólapra vagy menüre, de a terveidet letöltheted weboldalakon és közösségi oldalakon való használatra is.

A terveket tárolhatod a számítógépeden, vagy a PosterArtist szoftverfrissítése által biztosított beépített mentési lehetőségeket kihasználva a Google Drive, Dropbox és Microsoft OneDrive tárhelyeden is, mely lehetővé teszi, hogy bárhonnan elérhesd őket, és megoszthassad őket munkatársakkal, családtagokkal és barátokkal.

Pékségek transzparenseitől a hamburgermenükön át egészen a nyári kiárusításokig és álláshirdetésekig, a Canon PosterArtist megszüntetheti a marketinganyagok készítésével járó stresszt a kisvállalkozások számára.

Matthew Richards & Sarah Bakkland
 1. A macOS az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban és régiókban.
 2. A TWITTER a Twitter Inc., illetve partnereinek a védjegye.
 3. A Google és a Google Drive a Google LLC védjegye; ezt az oldalt a Google semmilyen módon nem támogatja, illetve nem áll kapcsolatban vele.
 4. A Dropbox a Dropbox, Inc. bejegyzett védjegye.
 5. A Microsoft Excel és a OneDrive a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

 • NYOMTATÁS

  A számodra megfelelő Canon Print alkalmazás

  Éld ki kreativitásod, és tarts rendet a Canon nyomtatási alkalmazásaival – minden projekthez megtalálod a megfelelőt.

 • NYOMTATÁS

  MegaTank nyomtatók vállalkozások számára

  Hogyan fordíthatják előnyükre a MegaTank nyomtatók által kínált minőséget és alacsony üzemeltetési költségeket a vállalkozások?

 • NYOMTATÁS

  Vezeték nélküli nyomtató használata

  Okos módszerek, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki vezeték nélküli nyomtatódból.

 • NYOMTATÁS

  A legjobb nyomtatók dizájnereknek

  A nyomtatók a dizájnerek nélkülözhetetlen eszközei – mi segítünk az igényeidnek megfelelő modell kiválasztásában.