NYOMTATÁS

A legjobb otthoni nyomtatók hibrid dolgozók számára

Fedezd fel az otthoni irodád számára legjobb Canon nyomtatót, amely egyaránt megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak.
Egy nő egy íróasztalnál ül, és szövegkiemelővel jelöl meg egy nyomatot. Mellette egy Canon MAXIFY nyomtató található, és egy kert látható az előtte lévő nagy ablakon keresztül.

Az idők változnak. Minden korábbinál több ember végzi munkája egy részét vagy akár a zömét otthonról, és csak akkor megy be az irodába, ha valóban szükséges. Jamie Watson kiváló példa erre. Egy bristoli reklámügynökség stratégiai igazgatójaként az ügyfelekkel, egy kutatócsapattal és a kreatív csapatával is együtt dolgozik, és az ebédlőjét otthonos irodává alakította.

„Amikor rengeteg munkám van, az otthoni munkavégzés elég jó módja annak, hogy elmeneküljek az iroda zavaró tényezőitől” – meséli Jamie. „Kicsit jobban be lehet osztani az időt és kevésbé merev, mint a hagyományos munkaidő. Nyilvánvalóan nem kell ingáznod sem, így egy nap alatt kicsit több munkát tudsz elvégezni. Nagyon szeretek biciklizni, így el tudok menni biciklizni anélkül, hogy az irodába való bejárás idejével számolnom kellene, vagy fordítva.”

Jamie már a kezdetekben rájött, hogy egy megbízható nyomtató létszükséglet a munkájához, és úgy döntött, hogy esetében a Canon PIXMA TR4650 sorozat az ideális otthoni irodai nyomtató. Ez azonban természetesen nem az egyetlen lehetőség. A Canon PIXMA és MAXIFY nyomtatóinak széles választéka olyan modelleket tartalmaz, mint a PIXMA TS7750i, a MAXIFY GX1040 és a MAXIFY GX2040, amelyek tökéletes otthoni irodai nyomtatók olyan emberek számára, akik Jamie-hez hasonlóan korábban irodai környezetben nyomtattak. Ezeket a nyomtatókat egyszerű beállítani és könnyű használni. Emellett gyors, hatékony és költséghatékony működésre tervezték őket, miközben olyan professzionális minőségű nyomtatást biztosítanak, amelyre támaszkodhatsz a munkád során.

Jamie most megosztja velünk, hogy otthoni nyomtatója hogyan nyújt neki lehetőséget arra, hogy a képernyőtől eltávolodva teljesen elmerüljön otthon a projektjeiben, és megvizsgáljuk a Canon nyomtatók további előnyeit az otthoni irodában.

Egy férfi elölről benyúl egy Canon PIXMA nyomtató belsejébe.

Otthon nem élvezheted mindazt a segítséget, amelyet az irodában dolgozó személyzet jelent, így a megbízhatóság és a könnyű karbantartás minden eddiginél fontosabb. A Canon PIXMA TR4650 sorozatú 4 az 1-ben nyomtató 4 színű hibrid tintával és továbbfejlesztett kazettabehelyezéssel rendelkezik, így a kazetták cseréje még egyszerűbb és könnyebb.

Tisztánlátás a nyomtatással

A PIXMA TR4650 sorozatú nyomtató segít Jamie-nek eltávolodni a laptopjától, hogy csökkenthesse a képernyő előtt töltött időt, és a munkájához szükséges dokumentumok nyomtatott példányaira koncentrálhasson. „Jobban szeretem papíron olvasni az ügyfelek tájékoztatóit” – mondja Jamie –, „hogy többet tudjak befogadni, így nem vonja el a figyelmemet az, ami a képernyőn megjelenik, például egy e-mail vagy egy csapatcsevegésről szóló értesítés.” Könnyebb arra koncentrálni, amit éppen olvasol, kiemelhetsz dolgokat és kérdéseket írhatsz hozzá. Egy kicsit jobban belefeledkezem abba, amit csinálok és amit olvasok.

„Amikor kutatási ügynökségektől kapom vissza a felmérések sok különböző grafikonnal és ábrával tarkított eredményeit, akkor a legegyszerűbb, ha van előttem néhány papírlap, és összehasonlítom őket, ahelyett, hogy a diákat lapozgatnám” – teszi hozzá.

Ha az irodában dolgozol, nem kell aggódnod a nyomtató beállítása, valamint a papír és a tintaszintek miatt. Otthon sem lehet ez másképp. A dokumentum eltávolítására emlékeztető értesítés, a papírbetöltést megkönnyítő, továbbfejlesztett elülső papírtálca és a gyorsabb, egyszerűbb kazettabehelyezés teszi ezt a készüléket egy felhasználóbarát és hatékony otthoni nyomtatóvá a Jamie-hez hasonló szakemberek számára.

Az előfizetéses tintaszolgáltatások csak bizonyos régiókban és bizonyos Canon nyomtatókhoz érhetők el. A Canon automatikus tintakézbesítés szolgáltatása levesz egy adminisztrációs terhet a válladról, mivel a nyomtató tintaszintjeit a rendszer automatikusan ellenőrzi, és a cserekazettákat vagy tintatartályokat időben házhoz szállítja. A szolgáltatásra való feliratkozás ingyenes, és bármikor lemondhatod a szolgáltatást. A PIXMA Print Plan segítségével személyre szabott nyomtatási tervet választhatsz ki, ahol a nyomtatási igényeidnek megfelelő, rögzített havi árat fizetsz, és akkor kapod meg a tintát, amikor még csak kifogyóban van.

Egy felhasználó ujja egy gombot nyom meg egy irodai íróasztalon elhelyezett Canon PIXMA nyomtató kezelőpaneljén.

A Canon PIXMA TS7650i és PIXMA TS7750i készülékek kedvező áruk ellenére is rendkívül sokoldalúak. A pigmentfekete tinta éles megjelenésű fekete-fehér dokumentumokat eredményez, amelyek rendkívül jól ellenállnak az elmaszatolódásnak, még szövegkiemelő használata esetén is, míg a festékalapú színes tintákkal kiváló minőségben nyomtathatod ki fényképeidet fényes fotópapírra.

Multifunkciós nyomtatók hibrid munkavégzéshez

Jamie Canon PIXMA TR4650 sorozatú készülékéhez hasonlóan a PIXMA TS7650i is egy multifunkciós, kedvező árú nyomtató, amely fényképnyomtatáshoz és kreatív célokra, valamint üzleti dokumentumok nyomtatásához is alkalmas. Kompakt méretének köszönhetően tökéletes megoldás a szűk helyekre, míg az új generációs nyomtatófejek gyors, fekete-fehér nyomtatáskor körülbelül 15 nyomat/perc, színes dokumentumok esetén pedig 10 nyomat/perc nyomtatási sebességet tesznek lehetővé. Emellett ez az első Canon otthoni nyomtató, amely a GX vállalati modellekével egyenértékű, szövegkiemelővel szemben ellenálló fekete tintával rendelkezik, így a szöveget nem maszatolja el a jegyzetelés. Emellett dönthető színes érintőképernyővel is rendelkezik, amelyen a munka, a tanulás és az életmód körébe tartozó feladatokat tartalmazó, alternatív kezelőfelületek érhetők el. Nyomtatási minősége kiváló, a speciális Wi-Fi-s nyomtatási funkciók pedig lehetővé teszik, hogy közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről olvass be dokumentumokat. A PIXMA TS7750i automatikus dokumentumadagolóval is rendelkezik a többoldalas dokumentumok egyszerűbb szkennelése és másolása érdekében, így ideális az otthoni irodákban való használatra.

A Canon MAXIFY GX1040 egy üzleti célú multifunkciós nyomtató, amelynek célja az otthoni és irodai eszközök zökkenőmentes integrációja. A testre szabható színes érintőképernyős felület lehetővé teszi összetett, de gyakran ismétlődő feladatok, például felhőalapú nyomtatás és szkennelés egy-két érintéssel történő elvégzését. A MegaTank újratölthető tintatartályoknak köszönhetőenegyetlen tintatartálykészlettel több ezer fekete-fehér és színes dokumentumot nyomtathatsz ki, így időt és pénzt takaríthatsz meg egy hagyományos kazettás otthoni irodai nyomtató használatához képest. Minden tinta pigment alapú és ellenálló az elmaszatolódással szemben mind színes, mind fekete-fehér dokumentumok esetében. A PIXMA TS7650i készülékhez hasonlóan gyors, fekete-fehér nyomtatás esetén 15 nyomat/perc, színes nyomtatás esetén pedig 10 nyomat/perc nyomtatási sebességet kínáló MAXIFY GX2040 a szkennerhez való automatikus lapadagoló kényelmét, valamint a faxfunkciókat is biztosítja.

Egy személy okostelefonjával nyomtat a Canon otthoni nyomtatójáról.

A Canon PRINT alkalmazással a Wi-Fi-funkcióval rendelkező Canon nyomtatókat teljes egészében okostelefonodról vagy táblagépedről működtetheted, a beállítástól, nyomtatástól, másolástól és szkenneléstől a karbantartáson és a tintaszintek ellenőrzésén keresztül egészen a cseretinták vásárlásáig. Jamie számára ez azt jelenti, hogy nem szükséges folyton a laptopja mellett maradnia. „Még ha távolról dolgozol is – mondja –, számítani lehet rá, hogy folyamatosan telefonokat és üzeneteket kapsz munka közben. Azzal, hogy felállok a laptoptól, eltávolítom magam a zavaró tényezőktől. Kinyomtatok valamit, aztán lent a konyhában olvasom el, mert így jobban tudok koncentrálni.”

Egy személy egy prezentáció kinyomtatott diájára ír, mellette az íróasztalon egy Canon nyomtatóval.

A nyomtatásnak számos előnye van – a nyomatokat szétterítheti, hogy egyszerre többet is megtekinthessen és összehasonlíthassa őket, megjegyzéseket fűzhet hozzájuk, és bárhová magával viheti őket. Jamie néha papíron kezdi el megoldani a feladatot, majd a nyomtató szkennelési funkcióját használja. „Ha márkastratégiai projekteken dolgozok, vagy egy márkatervezetet kell megrajzolnom, akkor inkább kézzel rajzolom meg” – mondja. „Ezt azután beszkennelem, és elküldöm e-mailben a csapat többi tagjának, mint munkavázlatot, ahelyett, hogy rengeteg időt töltenék a prezentációkészítő programban történő megrajzolásával.”

A toll és a papír egyesítése a digitális világgal

A Wi-Fi funkcióval rendelkező Canon nyomtatók segítségével egyszerűen nyomtathatsz, másolhatsz és szkennelhetsz okostelefonról vagy táblagépről a Canon PRINT alkalmazás segítségével, és a Wi-Fi-hálózat bármely pontjáról ellenőrizheted a nyomtató állapotát és a tintaszinteket.

Jamie szerint a Canon PRINT alkalmazás használata számos előnnyel jár. „Nagyon egyszerű volt a nyomtató beállítása, ami számomra a legfontosabb volt, mert úgy érzem, hogy minden eddigi nyomtatómat körülbelül öt napba telt, mire ténylegesen beüzemeltem és működésbe hoztam. Ez egyszerűen magától ment” – mondta lelkesen.

Hasznos az Easy-Layout Editorral való kapcsolat is, amely lehetővé teszi a dokumentumok, például PDF-ek és képfájlok egy oldalra történő átrendezését a nyomtatás előtt – ez Jamie munkájához igen ideális.

Egy nő egy halom dokumentumot helyez a mellette lévő íróasztalon elhelyezett Canon PIXMA nyomtatón lévő dokumentumadagolóba.

Az otthoni irodákban gyakran szűkös a hely, de a helytakarékosság érdekében a PIXMA TS7650i belső papíradagoló tálcával, valamint a speciális hordozók és fotópapírok számára fenntartott, praktikus átlátszó fedéllel ellátott hátsó adagolóval rendelkezik. A PIXMA TS7750i (lásd a képen) egy automatikus lapadagolóval is kiegészül, hogy a többoldalas lapolvasás és másolás is könnyedén menjen.

A Canon alkalmazások előnyei a hibrid munkavégzésben

A Canon PRINT alkalmazással a felhőn keresztül szkennelhetsz és nyomtathatsz.1 Ennek jó hasznát veszik azok a hibrid munkavállalók, akiknek dokumentumokat kell megosztaniuk az irodában vagy más távoli helyen dolgozó kollégákkal.

A PIXMA Cloud Link tökéletesen alkalmas olyan kisvállalkozások számára, amelyek a fájljaikat egy megosztott felhőszolgáltatásban, például a Google Drive™, a Dropbox™ vagy az Evernote® szolgáltatásba2 mentik és onnét osztják meg, és így azok nyomtatáshoz is bárhonnan elérhetők.

Amikor a csapatok megosztják egymással a terveiket, Jamie-nek a dokumentumok és rajzok kinyomtatása, majd falra tűzése segít a kreatív ötletek átgondolásában.

„Amikor kreatív ötleteket kapunk vissza a tervezőcsapatoktól, amelyek lehetnek például rajztervezetek, csak folytatni kell a munkát, hogy közben a tudatalattiban megszülethessen a végeredmény” – mondja. „Ezért nagyon szeretem, ha ezek ki vannak nyomtatva és ki vannak tűzve a falamra vagy az asztalomra, mivel így gondolkodhatok rajtuk, miközben mással foglalkozok. Kicsit könnyebb, ha visszatérek rá és tudat alatt töröm rajtuk a fejem.”

Egy másik üzleti előny a hibrid munkavállalók számára az ingyenes Canon PosterArtist. Több ezer teljesen testreszabható elrendezést tartalmaz, amelyeket kiváló minőségű grafikák egészítenek ki szórólapok, bannerek és poszterek készítéséhez. Ha nagy mennyiségben készítesz marketinganyagokat, a MAXIFY GX1040 és más Canon MegaTank nyomtatók nagy tintakapacitásának és alacsony üzemeltetési költségeinek rendkívül gazdaságos kiegészítője.

Egy Canon nyomtató egy szobanövény, egy telefon és néhány nyomat mellett.

Jamie Watson a fényképezés rajongója, és szívesen indul útnak a fényképezőgépével – a Canon PIXMA TR4650 sorozatú nyomtatóval pedig kiváló minőségű nyomatokat készíthet, amelyeket otthon ki is lehet állítani.

Egy férfi egy sor fényképnyomatot szemlél, a háttérben pedig egy Canon PIXMA nyomtató látható az otthoni irodai íróasztalán.

Ha sokoldalú nyomtatóra van szükséged a mindennapi feladatokhoz és a munkához, a PIXMA TS7650i vagy a PIXMA TS7750i tökéletesen megfelelő választás lehet. A színes érintőképernyőn keresztül könnyen elérhető funkciók széles választékát használhatod, így tökéletes megoldást jelent számos feladathoz dokumentumok, fényképek vagy kézműves alkotások kapcsán.

Sokoldalúság az otthoni nyomtatásban

A Canon PIXMA és MAXIFY nyomtatók nemcsak a hibrid munkavégzéshez kiválóak, hanem otthoni tanuláshoz, iskolai feladatokhoz és családi fényképekhez is elég sokoldalúak. A Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazásával egyszerűen készíthetsz különféle fotós tárgyakat, például egyedi méretű nyomatokat, naptárakat és négyzet alakú fotókat, így a program otthoni és munkahelyi projektekhez is egyaránt tökéletes megoldás.

A lelkes amatőr fotós Jamie bekeretezni való nyomatok készítésére használja PIXMA TR4650 sorozatú nyomtatóját, mivel a 10×15 cm-es, szegély nélküli fotók pillanatok alatt elkészülnek. Ugyanez igaz a PIXMA TS7650i és a PIXMA TS7750i készülékekre is, amelyek festékalapú színes tintákat is használnak a kiváló nyomtatási minőséghez fényes fotópapíron.

Végső soron elmondható, hogy a nyomtató alapvető fontosságú, amikor otthonról dolgozol. Legyen szó az otthoni irodádban elférő kompakt nyomtatóról, a termelékenység maximalizálását biztosító nagy sebességű nyomtatóról vagy egy felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatóról, amely révén zökkenőmentesen integrálható az otthoni munka az irodai környezettel, minden igényhez megtalálhatod a megfelelő a Canon nyomtatót. Tudj meg többet a Canon otthoni és kisvállalati követelményeknek megfelelő nyomtatóválasztékáról, és próbáld ki a Canon online nyomtatóválasztóját, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő nyomtatót.


Írta: Lorna Dockerill és Matthew Richards

 1. A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.
 2. A Google és a Google Drive a Google LLC védjegye; ezt az oldalt a Google semmilyen módon nem támogatja, illetve nem áll kapcsolatban vele. A Dropbox a Dropbox, Inc. védjegye. Az Evernote az Evernote Corporation bejegyzett védjegye, és használata licenc alapján történik.

Kapcsolódó termékek

 • PIXMA TR4650 Series

  Tintasugaras nyomtatók

  PIXMA TR4650 sorozat

  Nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás – rendkívül egyszerű ezzel a kompakt és könnyen kezelhető multifunkciós készülékkel, amely ideális azok számára, akik otthonról dolgoznak.
 • PIXMA TS7650i

  Otthoni nyomtatók

  PIXMA TS7650i

  Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.
 • PIXMA TS7750i

  Otthoni nyomtatók

  PIXMA TS7750i

  Gyors, kiváló minőségű nyomtató, amely kompakt méretének és egyszerű használhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az otthoni életedbe.
 • Nyomtatók kis irodákba

  MAXIFY GX1040

  Maradj produktív otthon ezzel a gyors, kompakt, felhasználóbarát és gazdaságos, újratölthető tintapalackokkal rendelkező 3 az 1-ben nyomtatóval.
 • Nyomtatók kis irodákba

  MAXIFY GX2040

  A 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval rendelkező, gyors, kompakt és gazdaságos 4 az 1-ben nyomtató hatékony munkavégzést biztosít otthonodban.
 • Kapcsolódó cikkek

 • NYOMTATÁSI TIPPEK

  Hogyan nyomtass biztonságosan

  8 módszer a Canon nyomtató biztonsági funkcióinak használatára a biztonságos nyomtatás érdekében.

 • NYOMTATÁS

  Vezeték nélküli nyomtató használata

  Okos módszerek, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki vezeték nélküli nyomtatódból.

 • NYOMTATÁS

  A számodra megfelelő Canon Print alkalmazás

  Éld ki kreativitásod, és tarts rendet a Canon nyomtatási alkalmazásaival – minden projekthez megtalálod a megfelelőt.

 • NYOMTATÁS

  Tintasugaras vagy lézer: melyik a megfelelő a számodra?

  Ismerd meg a Canon tintasugaras és lézernyomtatói közötti különbségeket, és találd meg az igényeidhez legmegfelelőbbet.