Canon MAXIFY MB5450 sorozat

Komplex kisirodai megoldás

A hatékony kisirodai nyomtatást lehetővé tevő, a teljesítményt, a minőséget és a megbízhatóságot nem befolyásoló MAXIFY MB5450 sorozat ideális választást jelent. Kiváló minőségű, kihúzásálló tintáinak, Wi-Fi- és Ethernet-csatlakozási lehetőségeinek, valamint az egyutas, kétoldalas beolvasásnak köszönhetően minden eddiginél gyorsabban nyomtathat nagy mennyiségű anyagokat.

Ismerje meg a MAXIFY MB5450 sorozat funkcióit működés közben

Gyors nyomtatás és beolvasás

Canon MB5450-quick first print

Gyors nyomtatás és beolvasás

A Gyors első nyomat (FPOT) funkció nagyon rövid, mintegy 6 másodperces fekete-fehér nyomatelkészítési-időt tesz lehetővé. Az egyutas, kétoldalas dokumentumadagolóval (ADF) egy dokumentum mindkét oldalát egyaránt gyorsan beolvashatja.

Videó megtekintése

Csatlakoztathatóság

Printer Series connectivity

Csatlakoztathatóság

Az iOS és Android rendszerhez való Canon PRINT alkalmazás Wi-Fi-hálózaton keresztül történő nyomtatást és szkennelést teszt lehetővé. A MAXIFY Cloud Link pedig olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokból teszi lehetővé a nyomtatást és a beolvasást, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur.

Videó megtekintése

A hatékonyság növelése

Printers productivity

A hatékonyság növelése

Az 500 lapos kapacitás és a munkaadatok megőrzésének lehetősége révén a Somers 2 Mk II zsúfolt irodai környezetben egyszerre több felhasználónak is segítséget nyújt.

Videó megtekintése

Gazdaságos használat

MB5450 Series economical printing

Gazdaságos használat

A kis energiafogyasztással, alacsony oldalankénti költséggel, nagy oldalkapacitással (2500 fekete-fehér és 1500 színes) és multi csomagos tintákkal működő nyomtatók rendkívül gazdaságos működésről gondoskodnak.

Videó megtekintése

Távoli felügyelet

Series remote management

Távoli felügyelet

A távoli felügyeleti lehetőségekkel egyszerűen használhatók a karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkciók – például a tintaszint-figyelmeztetések –, így vállalkozása működése folyamatos és hatékony marad.

Videó megtekintése
Dual resistant high density ink

Kiváló minőségű nyomatok minden egyes alkalommal

A kettősen ellenálló, nagy sűrűségű tinta kifejezetten az üzleti nyomtatáshoz lett kifejlesztve. A kiváló minőségű tinta élénk színeket, mély feketéket és éles szövegeket garantál, a tinta elkenődésének kockázata nélkül.

Egyszerű használat, nagyszerű hatékonyság

A 8,8 cm-es nagy méretű, színes érintőképernyő egyszerű hozzáférést biztosít a MAXIFY MB5450 sorozat összes funkciójához. Nagy kapacitású, 500 lapos adagolója és 50 lapos automatikus dokumentumadagolója mellett a MAXIFY MB5450 sorozat kétoldalas nyomtatásra is alkalmas, és számos papírméretet és -típust támogat az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – stresszmentessé téve mindezzel a gyakori irodai nyomtatási feladatok elvégzését.

Alacsony üzemeltetési költségek

A MAXIFY MB5450 sorozattal kiemelkedő minőségű, költséghatékony nyomtatás érhető el. Az alacsonyabb energiafogyasztásnak, valamint a 2500 fekete-fehér és 1500 színes oldal nyomtatására alkalmas tintakapacitásnak köszönhetően mostantól ritkábban van szükség a kazetták cseréjére.

Canon xl ink

Egyszerű felügyelet és karbantartás

Simple network management protocol

A Simple Network Management Protocol (SNMP) segítségével nyomtatója remekül beilleszthető munkahelyére, így zsúfolt irodai környezetben is egyszerűen működtethető. A MAXIFY MB5450 sorozat mindezt úgy teszi lehetővé, hogy a hálózatán található összes nyomtató használatáról, tintaszintjeiről, hibaállapotáról és oldalszámáról nyert adatokat képes nyomon követni. Ráadásul IP-cím szerinti szűrést is biztosít, amelynek köszönhetően korlátozható a nyomtatási hozzáférés, és biztonságos e-mailbe történő beolvasás érhető el.

Műszaki adatok

Az első fekete-fehér nyomat 6 másodpercen belül elkészül

A dokumentum mindkét oldalát beolvassa

Automatikus többoldalas másolás

Használja és ossza meg vezeték nélkül

Hatékony papírkezelés

Egyszerűen használható, 8,8 cm-es érintőképernyő

Töltse fel dokumentumait a felhőkbe

Táblagép és okostelefon csatlakoztatására kész

3 éves garancia

A három éves garancia által nyújtott nyugalomnak köszönhetően csak az üzletre kell figyelnie

További információk

Értékelések

A sorozatban szereplő modellek*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*Egyes modellek csak adott üzletekben kaphatók

Tartozékok

További ajánlatok…