Canon MAXIFY GX4040

MegaTank nyomtatók

Canon MAXIFY GX4040

Nyomtass kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nagy mennyiségben, és közben érj el hatalmas megtakarításokat a CPP1és a TCO2 terén ezzel az újratölthető és könnyen használható, 4 az egyben MegaTankkal ellátott MAXIFY GX nyomtatóval, amely ADF, Wi-Fi és Ethernet funkciót is biztosít.

Lenyűgöző termelékenység, kategóriaelső CPP és TCO3

Az oldalankénti költség (CPP, cost per page) az a pénzmennyiség, amely egyetlen oldal kinyomtatásához szükséges. Ezt úgy kapjuk meg, ha a tintaköltséget elosztjuk az oldalkapacitással.

A teljes tulajdonlási költség (TCO, total cost of ownership) esetében annak kiszámításáról van szó, hogy mennyibe kerülne egy nyomtató a hardver bekerülési ára és a tinta valamely meghatározott időszakra levetített költsége alapján.

MAXIFY GX4040

Nagy kapacitású, kiváló minőségű MegaTank üzleti nyomtató extra alacsony üzemeltetési költségekkel.
MAXIFY

Funkciók összehasonlítása

Válaszd az igényeidnek legmegfelelőbb nyomtatót az otthoni irodádba.

MAXIFY GX sorozat

MAXIFY GX3000 Series

MAXIFY GX3040

MAXIFY GX4000 Series

MAXIFY GX4040

Funkciók

Nyomtatás, másolás, szkennelés Wi-Fi és Cloud funkcióval
Nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás Wi-Fi/Ethernet és Cloud funkcióval

Nyomtatási technológia

Újratölthető tintatartályos nyomtatók
Újratölthető tintatartályos nyomtatók

Oldalkapacitás (A4-es színes nyomtatás)

Fekete: 6000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 9000 oldal5)

Színes: 14 000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 21 000 oldal5)
Fekete: 6000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 9000 oldal)5

Színes: 14 000 oldal4 (gazdaságos üzemmód: 21 000 oldal)5

Kijelző

1,35” / 3,4 cm LCD, fekete-fehér
2,7” / 6,7 cm érintőképernyő, színes

Fantasztikus nyomtatási sebesség6

Fekete 18 lap/perc
Színes 13 lap/perc
Fekete 18 lap/perc
Színes 13 lap/perc

Első nyomat (FPOT), fekete-fehér

kb. 8 mp
kb. 8 mp

Automatikus dokumentumadagoló (ADF)

n.a.
35 oldalas automatikus dokumentumadagoló

Rugalmas hordozókezelés

Normál papír, Red Label Superior, Canon Oce Office színes papír, Pro Luster fotópapír, Plus Glossy II fotópapír, Matt fotópapír, Fényes fotópapír, Nagyfelbontású papír, Boríték, Plus Semi-Gloss fotópapír, Újra felragasztható fotópapír, Mágneses fotópapír, Világos szövetekhez való vasalható transzferpapír, 1200 mm-es transzparensek
Normál papír, Red Label Superior, Canon Oce Office színes papír, Pro Luster fotópapír, Plus Glossy II fotópapír, Matt fotópapír, Fényes fotópapír, Nagyfelbontású papír, Boríték, Plus Semi-Gloss fotópapír, Újra felragasztható fotópapír, Mágneses fotópapír, Világos szövetekhez való vasalható transzferpapír, 1200 mm-es transzparensek

Teljes körű csatlakoztathatóság

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Szkennelés

Beolvasás e-mailbe
Beolvasás e-mailbe
Beolvasás mappába

Normál papírkapacitás

Hátsó tálca: 100 lap
Kazetta: 250 lap
Hátsó tálca: 100 lap
Kazetta: 250 lap

Méretek

kb. 399×417×216mm
kb. 399×417×251mm

Karbantartó kazetta

Igen – Felhasználó által cserélhető
Igen – Felhasználó által cserélhető

Hatalmas előnyök a vállalkozás számára

Ezek a nagy hatékonyságú MAXIFY GX nyomtatók azzal a céllal készültek, hogy kimagaslóan teljesítsenek a nagy igénybevételt támasztó munkahelyeken.

 • Otthoni iroda

  A kis helyigénynek, az egyszerű csatlakoztatásnak és a könnyen hozzáférhető, felhasználó által cserélhető karbantartó patronnak köszönhetően a nagy kapacitású és hatékonyságú MAXIFY GX termékcsalád ideális a nagy igényeket támasztó otthoni és hibrid munkarendben dolgozók számára.

 • Kiskereskedelem

  Csökkentsd a költségeket azáltal, hogy több hordozót nyomtatsz házon belül. Hozz létre minőségi, strapabíró POS-anyagokat, táblákat, promóciós transzparenseket és címkéket a hátsó lapos tálca használatával, amely megtartja a vastag kartonpapírt.

 • Ingatlanügynökök

  Nyomtass gyorsan színes szórólapokat és prospektusokat nagy mennyiségben, kimagasló minőségben. Az összes pigmentet tartalmazó tinta eredményeként a nyomatok élénk színűek, rendkívül jól olvashatóak, nem maszatolódnak és nem homályosak.

 • Oktatási intézmények

  Nyomtass nagy mennyiségben tanfolyamanyagokat, ellenálló, színes kivonatokat és adminisztratív dokumentumokat, miközben takarékoskodsz a tintaköltségekkel. Felügyeld a gyerekeket az egyik teremben, és közben nyomtass egy másikban a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Főbb előnyök

 • Extra-alacsony üzemeltetési költségek

  Takarékoskodj a nyomtató teljes élettartamán át a költséghatékony, újratölthető tintapatronoknak köszönhetően, amelyek nagy mértékben csökkentik a teljes tulajdonlási költséget és az oldalankénti költséget. Növeld az oldalkapacitást gazdaságos üzemmódban5, és nyomtass akár 1,5-szer több oldalt ugyanannyi tintával

 • Lenyűgöző üzleti minőségű nyomatok

  Gyönyörködj a víz-, súrlódás- és szövegkiemelő-álló, vállalkozásbarát, kiválóan olvasható nyomatokban, amelyeket gyorsan és nagy mennyiségekben állíthatsz elő

 • Nyomtass több hordozót házon belül

  Nyomtass szórólapokat, transzparenseket és posztereket házon belül a legkülönfélébb anyagokkal (például a mágneses és fotópapírokkal) való kompatibilitásnak köszönhetően, és használd az új, hátsó, lapos tálcát, amely a vastagabb hordozókat és kártyákat is megtartja

 • Szünet nélküli nyomtatás

  Nyomtass nagy mennyiségű dokumentumot bosszantó papírújratöltések nélkül a 100 lapos hátsó lapadagolónak és a 250 lapos elülső kazettának köszönhetően, amelynek ablakán keresztül gyorsan és könnyen ellenőrizheted a papírszinteket. A 35 lapos ADF egyszerűbbé teszi a többoldalas dokumentumkezelést

 • Kicsi, de hatékony

  Takarékoskodj az olyannyira fontos hellyel otthon vagy az irodában ennek a kis helyigényű nyomtatónak a jóvoltából, csökkentve a műanyag csomagolás mennyiségét, hogy többet tudj újrahasznosítani belőle

 • Egyszerű használat és karbantartás

  Csökkentsd az állásidőt a felhasználó által cserélhető karbantartó kazettának köszönhetően, amely könnyen hozzáférhető a nyomtató elejéről. A színkódos, rugós tintakupakokkal egyszerű és maszatmentes az újratöltés

 • Kompatibilis alkalmazások és szoftverek

  Nyomtass dokumentumokat, fotókat és sok minden mást közvetlenül az okoseszközödről az ingyenes Canon PRINT alkalmazással, vagy tervezz meg és nyomtass gyorsan lélegzetelállítóan látványos posztereket és szórólapokat a PosterArtist segítségével. A PIXMA Cloud Link segítségével népszerű felhőszolgáltatásokba, például Dropboxba, Google Drive-ba és OneDrive-ba szkennelhetsz, illetve ezekből nyomtathatsz.

  A Canon Easy-PhotoPrint Editorral a kedvenc fotóid alapján (eszközödről vagy a felhőalapú tárhelyről) stílusos, személyes ajándékokat készíthetsz, például kártyákat és naptárakat.

  Az egyszerűen használható Easy-Layout Editor segítségével szabadon kialakíthatod a különféle dokumentumok elrendezését a nyomtatásuk előtt. Ideális, ha képeket, posztereket, weboldalakat vagy hasonlókat szeretnél nyomtatni.
  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.
  What's In The Box

  A doboz tartalma

  • Minden, amire csak szükséged lehet, hogy azonnal használatba vehesd nagy hatékonyságú üzleti nyomtatódat – már csak papír kell hozzá.

  • MAXIFY GX4040 újratölthető MegaTank tintasugaras nyomtató

  • 4 darab nagy kapacitású tintapalack (1 db fekete és 1-1 db C/M/Y)

  • Tápkábel

  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows esetében)

  Canon MAXIFY GX4040
  Értékelések

  Harmonikus munkavégzés

  A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.

 • GI-46 BK

  GI-46 BK

  Nagy mennyiségű fekete pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • GI-46 Y

  GI-46 Y

  Nagy mennyiségű sárga pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • GI-46 M

  GI-46 M

  Nagy mennyiségű magenta pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • GI-46 C

  GI-46 C

  Nagy mennyiségű cián pigmenttinta kiváló minőségű üzleti dokumentumok nyomtatásához.
 • mc-g03

  Tinta

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta az állásidők minimalizálására.
 • Valami hasonlót terméket keresel?

  Miért nem nézel körül a PIXMA és a MAXIFY termékcsaládokban?

  A következő is érdekelhet

 • Tinta, toner és papír

  Canon tinták, tonerek és papírok teljes választéka nyomtatódhoz.

 • Eredeti fogyóeszközök

  Az eredeti Canon fogyóeszközöket úgy tervezték, hogy azok tökéletes harmóniában működjenek együtt Canon nyomtatóddal.

 • Üzleti célú nyomtatók

  Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon könnyedén nyomtatóink széles választékával.

  1. Az oldalankénti költség (CPP, cost per page) az a pénzmennyiség, amely egyetlen oldal kinyomtatásához szükséges. Ezt úgy kapjuk meg, ha a tintaköltséget elosztjuk az oldalkapacitással.
  2. A teljes tulajdonlási költség (TCO, total cost of ownership) esetében annak kiszámításáról van szó, hogy mennyibe kerülne egy nyomtató a hardver bekerülési ára és a tinta valamely meghatározott időszakra levetített költsége alapján.
  3. Felelősségkizárás: A teljes tulajdonlási költség (TCO) a hardver bekerülési árán, valamint a tinta vagy a toner adott időszakra számított költségén alapul (lásd a feltételeket lentebb). Ne feledd, hogy a teljes tulajdonlási költséget egyéb változó költségek is befolyásolhatják, például egyéb fogyóeszközök, tinta- és tonercsomagok, nagy kapacitású tinta- és tonercsomagok, szervizelés, energiafogyasztás vagy cserealkatrészek.

   A közölt megtakarítási százalékok egy 60 hónapos (5 év), 1000 oldal/hó nyomtatási mennyiséggel (50% színes és 50% fekete-fehér) számolt teljes tulajdonlási költséghez lettek viszonyítva.

   A teljes tulajdonlási költség (TCO) a következőképpen került kiszámításra: [Átlag színes CPP x színes nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [Átlag fekete-fehér CPP x fekete-fehér nyomtatási mennyiség – tinta- és tonercsomagok oldalmennyisége] + [hardver ára] + [MAXIFY GX modellekhez való karbantartó kazetta ára].

   A teljes tulajdonlási költség (TCO) megtakarítása szempontjából összehasonlított modellek között az Epson hasonló versenytárs modelljei is szerepelnek. A nyomtatók árát euróban (€) tüntettük fel, a fogyóeszközök árát pedig a gyártó hivatalos oldaláról vettük (https://www.epson.de/) a 2022. szeptember 12-i állapotnak megfelelően.

   A Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 és GX3000 sorozatú hardverek és fogyóeszközeik is bekerültek a TCO-kalkulátorba, kizárólag az összehasonlítás céljából, az ÁFÁ-val növelt ajánlott kiskereskedelmi árral („RRP”) együtt.

   Az árkalkuláció az ÁFÁ-t tartalmazza, de a szállítási költségeket nem. Az árak a piaci feltételektől függően változhatnak.

   A nyomtatási költségek a Canon nyomtatók és a versenytársak nyomtatóinak alapértelmezett beállításaival kerültek kiszámításra. Ez megegyezik az egyes kategóriák ISO/IEC kapacitástesztje során alkalmazott tesztelési feltételekkel.

   Az egy oldalra vetített nyomtatási költséget a fogyóeszköz, a gyártók hivatalos honlapján közölt árának és a gyártó által hivatalosan megadott kapacitásának hányadosa adta meg. Az egy oldalra vetített nyomtatási költség tintasugaras nyomtatók esetében az ISO/IEC24712 alapján meghatározott tesztminták nyomtatás-szimulációja alapján került meghatározásra.

   Az összes műszaki és teljesítményadat a nyilvánosan elérhető adatokból, többek között a gyártók prospektusaiból és honlapjairól kerültek összegyűjtésre. A Canon és a versenytársak tintapatronjainak kapacitása a gyártók által megadott adatokból származnak.

   A korrekt összehasonlíthatóság és a pontos adatösszesítés érdekében a fogyóeszközök kapacitásadatai esetében a megjelenés napján elérhető, az ISO-szabványok szerinti legmagasabb toner- és tintapatron-kapacitások lettek alapul véve. Az összehasonlításból kimaradtak a kombócsomagok, az XL csomagok és a multicsomagok. Az adatok nyilvánosan hozzáférhetők.
  4. Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a cserével végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra.
  5. Gazdaságos üzemmódban a sűrűség csökkentése révén kevesebb tinta felhasználására van szükség – a normál módhoz képest 50%-kal több oldal nyomtatható.
  6. A normál papírra történő A4-es dokumentumnyomtatás sebességét az ISO/IEC 24734 szabvány irodai kategóriás tesztjének ESAT átlagértéke alapján határozták meg.