KREATÍV NYOMTATÁS

Mutasd meg a stílusod: Így mutasd be nyaralási ruhatárad

Bo Brown online stylist a feltűnő öltözeteiről híres, de ettől még kihívást tud jelenteni számára, amikor egy városi kiruccanáshoz be kell pakolnia a bőröndbe. Így segített neki rendet teremteni a Canon Zoemini 2.
Egy kéz három, Canon Zoemini 2 instant nyomtatóval kinyomtatott képet tart, amelyeken különféle öltözékeket viselő nő látható.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy minél rövidebb egy nyaralás, annál könnyebb bepakolni – de ez nem mindig van így. Egy hétvégi városi kiruccanás épp akkora kihívást jelenthet, mint egy kéthetes távollét – főleg, ha csak kézipoggyászba tudunk pakolni. Az idő és a hely korlátai miatt fontos, hogy a megfelelő döntéseket hozzuk a divat terén, hogy a kiruccanás alatt kedvünk szerint viselhessünk kényelmes vagy éppen elegáns ruhákat. Hiszen csak akkor tudjuk teljesen átadni magunkat az új hely felfedezésével járó élményeknek, ha jól érezzük magunkat.

„A stílusod tükrözi a gondolkodásmódodat” – vallja Bo Brown divatinfluenszer. „Szeretem jól érezni magam és a felejthetetlen pillanatoknak megfelelően öltözni.” Bo naponta jelentkezik videókkal, amelyeket követőtábora mindig nagy érdeklődéssel vár, közösségi oldalai pedig a stílussal kapcsolatos ismeretek kimeríthetetlen forrásaként kínálnak különféle trükköket és tippeket, legyen szó az irodai megjelenéshez szükséges tökéletes ruhásszekrényről, egy dzseki rövidebbre szabásáról, vagy éppen a túlságosan bő farmernadrág problémájának megoldásáról.

Bo szeret utazni, és nemrégiben Barcelonában töltött egy hétvégét – „egy dinamikus városban, ahol rengeteg élmény várja az embert”. Minél több a programlehetőség, annál nehezebb lehet csupán a szükséges dolgokat elpakolni, de a lényeg, hogy mindig előre gondolkodjunk. A Canon Zoemini 2 instant nyomtató lehetővé tette Bo számára, hogy vizuális segédanyagokat készítsen, amelyekkel még jobban leszűkítheti a bepakolt ruhadarabok mennyiségét. Most pedig lépésről lépésre elmeséli nekünk ennek folyamatát.

Végezzen kutatómunkát!

Hosszú, sötét hajú nő dől neki egy kerékpárnak egy festői városi utcában.

Az öltözék kiválasztásakor a praktikum és a stílus egyaránt fontos. „Egy kényelmes ruházat mellett döntöttem” – mondja Bo. © Noah Altink

Hosszú, sötét hajú, napszemüveget, rózsaszín felsőt és farmert viselő nő sétálgat egy városi utcán.

Nem mindig van lehetőség kevés dolgot magunkkal vinni egy utazásra. „Néha viszek magammal plusz egy ruházatot arra az esetre, ha mondjuk az egyiket összekoszolnám vagy ha az esetleg már nem tetszik, mire odaérek” – mondja Bo. © Noah Altink

Ne nyúlj ösztönösen a kedvenc ruhádért, inkább gondold át – méghozzá alaposan –, milyen programokat tervezel a nyaralásra. „Mielőtt bepakolnék a bőröndömbe, sorra veszem, hogy miket is fogok csinálni, és ennek megfelelően kiválasztom a szettjeimet nappalra és éjszakára is” – árulja el Bo. Talán nem tervezted meg a hétvége minden egyes pillanatát, de a hely alapján azért lehetnek elképzeléseid arról, hogy mit fogsz ott csinálni. Egyik múzeumot keresed fel a másik után? Kávézókban töltöd majd az időt? Esténként felfedezed az ottani éjszakai életet? Bo szeret TikTok videókat nézni, hogy képben legyen a dolgokkal, és elmondása szerint „azonnal elképzeli, hogy egy tevékenységben milyen lehetőségek rejlenek”.

Válaszd ki

Bo közösségi hírfolyamai archívumként őrzik meg mindazt, amit korábban egy-egy alkalommal viselt, ezért mindig átböngészi ezeket, amikor azon töpreng, mit is vegyen fel. „Minden alkalommal, amikor sikerül kiválasztanom egy szuper összeállítást, inspirációként megörökítem a közösségem számára” – mondja. Még ha nem is készítettél felvételeket a régi öltözeteidről, próbálj visszagondolni arra, mi az, ami egyszer már bevált, és meríts ihletet az általad nagyra tartott influenszerektől is. Bo a remek ihletforrásnak számító Pinterestet is ajánlja, emellett pedig a Canon Zoemini 2 használatát is javasolja, hogy a segítségével létrehozz egy hangulattáblát, amelyen rendszerezheted a nyaralási szettjeidet.

Gondold át, hogy mi mutat rajtad jól, és mitől érzed jól magad „Amikor sikerül összeválogatnom a megfelelő öltözéket, boldognak érzem magam” – mondja Bo. Amint fejben összeállított néhány szettet, Bo az általa kigondolt összes ruhadarabot kiteríti az ágyra – az egyik oldalra a nappaliakat, a másik oldalra pedig az éjszakaiakat. „Ennek köszönhetően világosan átlátom az egészet. Aztán kategorizálom a ruhákat, így pontosan tudom, melyik szett melyik alkalomhoz illik.”

Kattints, nyomtass és változtass

Kültéri asztalnál ülő nő tart a magasba egy Canon Zoemini 2 nyomtatót és egy éppen kinyomtatott fényképet.

Eltarthat egy darabig, mire kiválasztod az egyes alkalmakhoz legjobban megfelelő öltözéket, és amikor olyan elfoglalt vagy, mint Bo, az idő jelenti a legnagyobb kihívást. Az elegáns kis Canon Zoemini 2 segíti a kiválasztási folyamatot – felgyorsítja és szórakoztatóbbá is teszi azt. © Noah Altink

Miután Bo lefotózott néhány szóba jöhető összeállítást és kiegészítőt, kinyomtatta a Canon Zoemini 2 készüléken, hogy áttekinthesse a választott darabokat, és külön-külön variálja őket egymással. „Azt mértem fel, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyek több összeállításhoz is passzolnak” – magyarázza. „Én például nappal és éjszaka is viselek bodyt. A fekete nadrágok szintén nagyon sokoldalúak, mivel szinte bármilyen alkalomhoz hordhatók.” Bo számára plusz előnyt jelentett, hogy közvetlenül az okostelefonjáról tudott nyomtatni. „A Canon Mini Print alkalmazással könnyedén hozzáadhatok szöveget, vagy kinagyíthatom a fényképeket” – teszi hozzá. Tehát írhatott is a képekre, feljegyezve az elképzeléseit arról, hogy mi az, ami jól passzol egymáshoz. Emellett az alkalmazás felhasználóbarát jellege azt is lehetővé teszi Bo számára, hogy saját stílusát érvényre juttassa a kinyomtatott fotókon, személyessé téve azokat.

Véglegesítsd a választásaidat

Három Canon Zoemini 2 modell kinyomtatott fotók, napszemüvegek, hajpántok és egy vizespalack között egy színes szőnyegen.

A Canon Zoemini 2 három színben kapható – rózsaarany, tengerészkék és gyöngyfehér –, hogy kiválaszthasd közülük a kedvenced.

Egy ember tükörképe látható a kezében tartott kék Canon Zoemini S2 szelfitükrében.

Ha szintet szeretnél lépni a folyamat további leegyszerűsítése terén, a Canon Zoemini S2 egy 8MP-es fényképezőgéppel is kapható, így azonnal elkészítheted és ki is nyomtathatod a fényképet. Szelfitükör is tartozik hozzá, így jobban szabályozhatod, milyen lesz a kész fénykép. A Zoemini 2 modellhez hasonlóan kompakt, és elfér a zsebedben.

Bo végül három szettet vitt el barcelonai útjára – egyet vásárláshoz, egyet egy közös ebédhez és egyet egy kerékpáros túrához. A vásárlás napjára választott öltözéket – bő nadrágot, rövid, rózsaszín mohair pulóvert – a hétköznapi elegancia megtestesüléseként jellemzi. „A rózsaszín nagyon jól megy a kékhez. A szettet feltűnő, túlméretezett napszemüveg és elegáns kézitáska teszi teljessé, tökéletes egyensúlyt teremtve. Ez ideális öltözék vásárláshoz, mivel kényelmes, de azért elegáns is.” Az ebédhez választott szett teljesen fekete, viszont az anyagok jól kiegészítik egymást. „Mivel ez a szett teljesen fekete, az anyagok különbözőségével érek el további mélységet” – magyarázza. A kerékpáros túrára választott öltözék a rétegekre épít – ez kerékpározás közben elengedhetetlen, ha figyelembe vesszük a testhőmérséklet-változásokat, mivel előfordulhat, hogy megállsz megnézni valamit, és csak később indulsz újra útnak. „Menő magasszárú cipőt vettem fel a bő farmerhez és a túlméretezett blézerhez, amivel praktikus, de stílusos megjelenést értem el.”

Maradandó stílus

Egy kültéri asztalnál ülő nő több kis fényképet tart a magasba. Az asztalon egy Canon Zoemini 2 nyomtató és egy vázába tett rózsaszín rózsa.

„Rettentően élveztem a Canon Zoemini 2 használatát” – áradozik Bo. „Annyira tetszik, hogy a nyomatokat fel tudod tenni egy hangulattáblára, de arra is nagyon jó, hogy a segítségével összeállítsd az emlékeidet.” © Noah Altink

Hosszú, sötét hajú nő elegáns fekete öltözetben ül egy kültéri kávézó asztalánál, egy Canon Zoemini 2 nyomtatót tartva a magasba.

A Canon Zoemini 2 kevesebb mint egy perc alatt képes kinyomtatni a fényképeidet. „A nyomatok másodperceken belül elkészülnek” – mondja Bo. „A Canon Mini Print alkalmazás problémamentesen működik, és automatikusan csatlakozik az okostelefonodhoz.” © Noah Altink

A Canon Zoemini 2 nem csupán a bepakoláshoz nagyszerű eszköz, hanem tökéletes útitárs is. Keskeny, elfér a zsebben, és 20 fényképhez elegendő az akkumulátor-élettartama, úgyhogy bárhová magával viheted, amikor elutazol. De az összeállítások megtervezéséhez használt képek is remekül megdolgoztatják a fantáziádat, mivel segítenek elképzelni a teljes szettet, ezáltal elkerülheted, hogy túl sok felsőt tegyél be vagy éppen hiányozzon pár dolog a tökéletes összhatáshoz.

A mini nyomatokra tekints emléktárgyként, és ragaszd őket egy albumba, stílustörténeti emlékkönyvbe vagy naplóba, hogy a későbbi utazások tervezésekor is elővehesd őket – vagy csupán azért, hogy örömmel felidézd az általad megélt nagyszerű pillanatokat.

Írta: Rachel Segal Hamilton

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek