Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print alkalmazás

Tedd egyedivé a Canon Zoemini és Canon Zoemini S2 fényképezőgépekkel készített fotókat.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Keltsd életre felvételeidet!

A számos izgalmas és kreatív lehetőséghez exkluzív hozzáférést, valamint a közösségi médián lévő képeidhez direkt hivatkozásokat kínáló Mini Print alkalmazás tökéletes partnere a Canon Zoemini és Canon Zoemini S2 fényképezőgépnek a különleges, megosztható és egyedivé tett nyomatok készítésében.

Rögzíts és alkoss

Mosolyogj, kattints és örökítsd meg a tökéletes pillanatokat a Mini Print alkalmazással, vagy használd fényképeidet és Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox vagy iCloud fiókodat a felvételeid egyedi emléktárgyakká alakításához. Minden öntapadós 2x3" méretű fénykép ZINK™ technológiával van kinyomtatva a maszatmentes, szakadásálló és vízálló képekért, melyeket azonnal megoszthatsz.

Capture and create

Tökéletesen egyedi

Adj egyéniséget fotóidnak a Mini Print alkalmazás izgalmas szerkesztési lehetőségeivel. Próbáld ki a kereteket, helyezz fel szűrőket vagy rajzolj és írj a felvételekre azok eredetivé tételéhez. Különleges szelfikhez teszteld le az élő kameraeffektusokat és a kiterjesztett valóság funkciót az extra meglepetést tartogató megosztható nyomatokért.

Picture-perfect

Kreatív gyűjtemények

Csillogtasd meg kreativitásodat és készíts kollázst kedvenc felvételeidből az alkalmazás okos kollázs eszközével, vagy használd a csempe funkciót, amellyel négy vagy kilenc kisebb képből figyelemfelkeltő öntapadó posztert készíthetsz.

Creative collections

Állítsd be

Vedd még inkább kezedbe az irányítást a Canon Zoemini S2 fényképezőgépedhez tartozó Mini Print alkalmazásban. Tökéletesen beállított szelfik vagy vidám csoportképek készítéséhez használd az alkalmazás önkioldó beállítását és távoli zárkioldását. Az időzítővel állíts be akár 3 másodperces késleltetést, és használd a távoli zárkioldást, hogy a barátaiddal legyen elég időtök beállni a megfelelő pózba.

Tailor-made

Kompatibilitás a Mini Print alkalmazással

Az alkalmazás teljes mértékben kompatibilis a Canon Zoemini és Canon Zoemini S2 fényképezőgépekkel, valamint iOS- és Android-rendszerű készülékeken is ingyenesen hozzáférhető.

A mobileszközt Bluetooth® kapcsolaton és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül kell csatlakoztatni a Canon Zoemini vagy a Canon Zoemini S2 eszközhöz. Az alkalmazás az App Store és Google Play áruházakból ingyenesen letölthető. Kompatibilis az iOS 9.0 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel, és 4.4 vagy újabb verziójú Android operációs rendszert futtató mobileszközökkel.

Kattints, nyomtass és oszd meg

Alakítsd az emlékeket nyomatokká a zsebméretű nyomtató segítségével, mely ideális társ, mikor úton vagy.