KREATÍV NYOMTATÁS

A Canon Zoemini termékcsalád: tökéletes választás a fesztiválszezonra

Olvasd el a legjobb tippjeinket, hogy hogyan élvezheted a fesztivál varázsát a Canon Zoemini S2 és a Canon Zoemini 2 segítségével.
Két extravagánsan öltözött nő szelfit készít egy instant fényképezőgéppel egy színes zászlódíszekkel dekorált sátor bejáratánál.

A nagyszínpadnál való énekléstől kezdve az erdei sétákon és a kalandos sátorállításon át egészen addig a pillanatig, amikor a „te dalod” szól, és mindenkire egy új barátként tekintesz, a fesztiválok számos lehetőséget nyújtanak, hogy kiszabadulj a napi rutinból – legyen szó akár az egyetemi határidőkről vagy a 9-től 5-ig tartó irodai mókuskerékről.

A sok látni- és tennivaló mellett utólag nehéz lehet visszaemlékezni az összes emlékezetes pillanatra – sőt, már közben is –, különösen amikor több éjszakán át csak nagyon keveset alszol. Itt jön a képbe a Canon Zoemini termékcsalád. Ezek az instant fényképezőgép-nyomtatók és zsebnyomtatók könnyű, egyszerű és gyors megoldást kínálnak a fesztiválélmények megörökítéséhez. A vizespalack-címkéktől kezdve a helyszíni szelfi-nyomatokig még inkább feldobják a hangulatot.

Íme a legjobb tippjeink a Canon Zoemini termékcsalád használatával kapcsolatban a fesztiválélményének fokozásához.

1. Vigyél magaddal egy zsebméretű társat

Egy 70-es évekbeli stílusú ruhát viselő személy egy Canon instant fényképezőgép-nyomtatót gyömöszöl a narancssárga nadrágja zsebébe.

A kompakt és hordozható Canon Zoemini instant fényképezőgépek és nyomtatók tökéletes társak a fesztiválszezonra. Ráadásul nincs szükség tintára, így mindössze egy csomag ZINK TM papír kell, és máris készen állsz a nyomtatásra.

Akár a Canon Zoemini S2 készülék 8MP-es kameráját, akár a Bluetooth-kapcsolaton keresztül okostelefonnal párosított Canon Zoemini 2 készüléket használod, a Canon Zoemini termékcsalád könnyű súlya és kompakt mérete miatt a képek készítése, nyomtatása és megosztása egyszerű.

A Canon Zoemini S2 mindössze 188 g súlyú, és könnyedén elfér egy zsebben vagy egy kis táskában, így útközben is megörökítheted emlékeidet. Egyszerre akár 10 nyomtatható lapot is betölthetsz, az akkumulátor körülbelül 25 felvételhez elegendő, és microSD-kártyanyílással is elláttuk, ha kifogynál a papírból.

Az ugyanilyen apró Canon Zoemini 2 beépített akkumulátorral rendelkezik, amely USB-C csatlakozón keresztül mindössze 50 perc alatt újratölthető egy külső akkumulátorral. Töltés közben is tud nyomtatni.

2. Személyre szabhatod a teret

Két nő áll egy sátorban. Az egyikük színes zászlódíszekre ragaszt fényképeket, a másikuk pedig egy instant fényképezőgép-nyomtatót tart a kezében.

Dekoráld a zászlódíszeket a Canon Zoemini 2 vagy a Canon Zoemini S2 készülékkel készített, azonnal felragasztható nyomatokkal, hogy otthonossá tedd a környezeted – ráadásul így talán könnyebb lesz megtalálni a sátradat egy hosszú bulizós nap után.

A kezek kör alakú fotómatricákat ragasztanak egy halványkék vizespalackra.

A kör alakú matricák kiválóan használhatók a fesztiválkellékek felcímkézésére, beleértve a vizespalackokat, a Wellington csizmákat és a felhajtható székeket. A matricák hátoldala újrahasznosítható. Ne feledd használat után a megfelelő helyre kidobni.

A fesztivál fénypontját nem mindig a nagyszínpadon kell keresni – a legjobb pillanatokat gyakran a legközelebbi barátaiddal éled át a kempingben. Miért nem örökíted meg a barátod mulatságos próbálkozásait a régi családi sátor felállítására? Légy kreatív, és akassz fotókat a sátrak közé, hogy megjelöld a területedet, vagy ragaszd a 2x3 hüvelykes nyomatokat a bejáratnál elhelyezett zászlódíszekre.

A Canon Mini Print alkalmazásban kereteket és szűrőket adhatsz hozzá, vagy rajzolhatsz és írhatsz kedvenc felvételeidre – a lehúzható és ragasztható hátoldalnak köszönhetően pedig könnyedén rögzítheted őket.

A Canon Zoemini S2 és a Canon Zoemini 2 is tud Canon ZINK 1,3”-es méretre vágott kör alakú matricapapírra nyomtatni, így többször használható vizespalackokat és más nélkülözhetetlen fesztiválkelléket is díszíthetsz a rólad és a barátaidról készült kör alakú szelfikkel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy mindig tudjátok, melyik tárgy kié.

3. Ünnepeld a fesztiváldivatot

Két Canon instant fényképezőgép-nyomtató egy takarón, a mini nyomatok, napszemüvegek, hajpántok és egy flitteres kabát mellett.

Ha fesztiváldivatról van szó, minél vadabb, annál jobb. Versenyezzetek a barátaiddal, hogy melyikőtök örökíti meg a legjobban öltözött bulizót. Készíts személyre szabott fényképeket mobiltelefonoddal, majd a sátorba visszatérve nyomtasd ki a Canon Zoemini 2 készülékkel, hogy eldönthesd, melyik szett a nyerő.

A bulizók rengeteg energiát fektetnek abba, hogy tökéletesítsék megjelenésüket a fesztiválon – a színes kalapok, a stílusos szemüvegek és a különös ruhadarabok mind a szórakozás része. Komoly fejtörést okozhat azonban, hogy kiválaszd, mit vegyél fel, mielőtt elhagyod a kempinget. Miért nem kéred meg egy barátodat, hogy készítsen néhány fényképet a különböző szettekről? Így kinyomtathatod őket a Canon Zoemini 2 készülékeden, és eldöntheted, hogy melyik a legjobb.

Alternatív megoldásként elindíthatsz egy projektet, amelyben a nap folyamán a legjobb szettekről készítesz felvételeket, majd kreatív módon jelenítheted meg a nyomatokat.

4. Örökítsd meg a hangulatot

Kézben tartott okostelefon, amelyen a Canon Mini Print alkalmazás van megnyitva. Az oldalsó asztalon egy Canon instant nyomtató és több mini nyomat található.

Fedezd fel a fesztivál helyszínét, és találd meg a legjobb háttérképeket fényképeidhez. A Canon Mini Print alkalmazásban akkor is készíthetsz fényképeket matricákkal, szűrőkkel, keretekkel és egyebekkel, ha rossz az idő.

A napfelkelte és napnyugta előtti időszak, amikor a fény a legpuhább és legmelegebb, a fotózásban „aranyóraként” ismert – ez az időszak nagyszerű lehetőség hangulatos képek készítéséhez. Amikor a sátrak és a zenei színpadok között sétálsz, tartsd rajta a szemed az olyan helyszíneken, ahol érdekes felvételeket lehetne készíteni, akár félhomályban is.

Kísérletezhetsz a Canon Zoemini S2 különböző üzemmódjaival is – például vaku nélküli tájkép, automatikus vakuval készített portré és gyűrűs megvilágítású szelfi készítésével.

A Canon Zoemini S2 314×600 dpi felbontással, a Canon Zoemini 2 pedig 314×500 dpi felbontással nyomtat, ami tökéletes kreatív felvételek készítéséhez, és még vibrálóbb színhatás eléréséhez.

Ha egyhangú és szürke az idő, a könnyen elérhető szűrőgombbal válts a Canon Zoemini S2 készülék élénk színéről fekete-fehér üzemmódra.

5. Készíts kreatív szelfiket

Két nő egy takarón fekve készít szelfit egy Canon instant fényképezőgép-nyomtatóval.

Készíts szelfit a tükör és a gyűrűs megvilágítás segítségével, a Canon Mini Print alkalmazás élő nézetének köszönhetően pedig mindig a tökéletes pózban mutathatod meg magad.

Két nevető nő kis fotómatricákat tart a kezében. Az egyikük szintén egy Canon instant fényképezőgépet tart a kezében, míg a másikuk éppen nyomatokat rögzít a zászlódíszekre.

A szelfi, amin az egyik barátoddal sikertelenül próbáljátok felállítani a sátratokat? Lehet, hogy abban a pillanatban nem nevetsz, de viccesnek találod majd, amikor később visszaemlékszel rá.

A Canon Zoemini S2-t szelfikészítésre tervezték, amihez egy fesztiválhelyszínen rengeteg mókás hátteret találhatunk. Győzd meg egy barátodat, hogy csatlakozzon hozzád a vásári forgatagban, vagy keress egy magaslati pontot, ahol a sátrakkal és a színpadokkal a háttérben lefotózhatod magadat és a haverokat. Egy praktikus csuklópánt gondoskodik arról, hogy útközben se veszítsd el.

6. Oszd meg fényképeidet új barátaiddal

Kézben tartott okostelefon, amelyen a Canon Mini Print alkalmazás van megnyitva, a telefon körül szétszórt mini nyomatokkal.

Keltsd életre képeidet a Canon Mini Print alkalmazás menő újraformálási lehetőségeivel.

Néhány nap egymás mellett kempingezés után valószínűleg összebarátkoztál más fesztiválozókkal. Miért ne oszthatnátok meg a fesztiválélményeiteket, és ajándékozhatnátok meg új barátaitokat egy kézzelfogható emlékkel az együtt töltött időkről?

A Canon Zoemini S2-vel kevesebb mint egy percet vesz igénybe a nyomtatás, ezen kívül többszínű LED-jelzőfénnyel rendelkezik, így pontosan tudni fogod, hogy mikor készülnek a nyomatok.

A Canon Mini Print alkalmazásban nemcsak a fényképezőgépedről választhatsz képeket, hanem a Facebook, Instagram és Google fotóid közül is. Ráadásul az alkalmazás kamera funkciója lehetővé teszi a kontraszt, a színegyensúly és a telítettség valós idejű módosítását.

7. Soha ne felejts el egyetlen pillanatot sem

Kollázs a Canon instant fényképezőgép-nyomtatóval készített fesztiválfotókból, nyomatok választéka és egy kis kihajtható album.

Miért nem készítesz egy albumot a fesztivál emlékeiből, hogy megoszthasd barátaiddal?

A buli emlékei gyorsan elhalványulhatnak, de megőrizheted a fesztiválhangulatot, ha készítesz egy különleges emlékalbumot, amit visszanézhetsz az elkövetkező években – vagy akár odaadhatod az egyik fesztiválozó barátodnak.

A Canon Mini Print alkalmazás okos kollázs eszközével kollázst készíthetsz kedvenc képeidből. Két-nyolc felvételt választhatsz ki, majd az alkalmazás segítségével módosíthatod a képek elrendezését. Emellett a csempe funkcióval négy vagy kilenc kisebb képből öntapadós posztert készíthetsz.

Ha legközelebb egy hétvégi kiruccanáshoz csomagolsz, ne felejtsd el a Canon Zoemini S2 vagy Canon Zoemini 2 készüléket is a hátizsákba csúsztatni. A sátor és a naptej mellett ezek az új kötelező fesztiválkellékek.Írta: Jack Fittes

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek