KREATÍV NYOMTATÁS

Kattints, stilizáld, nyomtasd ki – mutasd meg kreativitásod a Canon Zoemini termékcsaláddal!

Engedd szabadjára kreativitásodat menet közben egy instant fényképezőgéppel és zsebnyomtatóval.
Egy Canon Zoemini 2 és egy csomag matricás nyomtatólap egy asztalon, különféle, emlékkönyv készítéséhez használható tárgyakkal.

A megosztásra érdemes fotók nemcsak a kedvelésekért készülnek. A Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató segítségével tökéletes képeket készíthetsz, a beépített tükörnek és a gyűrűs megvilágításnak köszönhetően pedig a szelfikészítés is egyszerű. A Canon Mini Print alkalmazás1 segítségével bárhonnan kreatív nyomatokat tervezhetsz és készíthetsz, amelyeket aztán elcserélhetsz, megoszthatsz és megmutathatsz.

A Canon Zoemini 2 mini fotónyomtatóval Bluetooth kapcsolaton keresztül és a Canon Mini Print alkalmazással szerkesztheted az okostelefonoddal készített képeket, majd életre keltheted az emlékeket a vezeték nélküli nyomtatás segítségével, és megoszthatod őket a barátaiddal.

Mindkét instant nyomtató Canon ZINK papírt használ, így a nyomtatáshoz nincs szükség tintára, az elkészült nyomat rendkívül tartós és nem maszatolódik.

Három Canon Zoemini 2 nyomtató látható rózsaarany, gyöngyházfehér és sötétkék színekben, gyűrött, színes papírdarabokon, amelyek mindegyike más-más képet nyomtat.

A Canon Zoemini 2 nyomtató három elegáns színben kapható, és USB-C csatlakozóval rendelkezik a nagy sebességű töltéshez – akár töltés közben is nyomtathatsz vele, így soha nem maradsz le semmiről útközben sem.

Az új legjobb barátod

Bármelyik nyomtatót is választod, mindig magadnál tarthatod a zsebben elférő társadat. A két eszközt a karcsú kialakításuknak köszönhetően könnyedén a táskádba vagy zsebedbe csúsztathatod, és máris bármit megtehetsz velük.

Válassz a háromféle szín közül, és igazítsd a zsebnyomtatódat a saját stílusodhoz – maradj elegáns a rózsaarany vagy gyöngyházfehér színnel, vagy légy trendi a sötétkékkel.

Ha már rendelkezel a tökéletes tartozékkal, nincs más hátra, mint hogy a legjobbat hozd ki új Canon Zoemini 2 vagy Canon Zoemini S2 készülékedből – a következő ötletek segíthetnek új lendületet adni a kreativitásodnak.

Két barát látható hátulról, amint egy Canon Zoemini S2 készüléket tartanak a kezükben, és a tükör segítségével szelfit készítenek.

A Canon Zoemini S2 beépített gyűrűs fényével tökéletesen exponált szelfiket készíthetsz, a körkörös tükröződés a szemedben pedig ragyogó, influenszerhez méltó megjelenést kölcsönöz.

1. Kattints!

Készíts minden alkalommal tökéletes felvételt a Canon Zoemini S2 szelfitükrével. Pózolj, grimaszolj, vagy vidd fel egy barátodat is a képre – így tökéletesen komponált fényképeken örökítheted meg a pillanatot. Javítani kell a megvilágításon? A Canon Zoemini S2 beépített gyűrűs megvilágítása csillogást varázsol a szemedbe, így egy megosztható szelfit készíthetsz.

Ha csoportképet szeretnél készíteni az egész csapatról a Canon Zoemini S2 segítségével, használd a Canon Mini Print alkalmazás távoli zárkioldó és önkioldó funkcióit. Helyezkedj a megfelelő pozícióba a Live View üzemmód segítségével, örökítsd meg a hangulatot, és nyomtasd ki az eredményt, hogy minden barátod láthassa.

Elfogyott a papír? Semmi gond. Az összes felvételt elmentheted a Canon Zoemini S2 Micro SD-kártyájára, így később is megnézheted, kinyomtathatod és megoszthatod őket.

Kézben tartott telefon, amelyen a Canon Mini Print alkalmazás van megnyitva, amiben épp effektusokat adnak hozzá egy szelfihez.

A Canon Mini Print alkalmazás számos kreatív eszközt tartalmaz, a kollázskészítési és keretezési lehetőségektől kezdve a fényerő-, kontraszt- és telítettség-csúszkák beállításán át, így személyre szabhatod felvételeidet, és azonnal nyomtathatsz az okostelefonod segítségével.

2. Tervezz!

A Canon Zoemini 2 és Canon Zoemini S2 készüléken található Canon Mini Print alkalmazással feldobhatod egy kicsit a felvételeidet. Legyen szó a Canon Zoemini S2 készülékkel készített fotókról, a közösségi oldalakra kitett szelfikről vagy az okostelefonod fényképalbumában szereplő kutyás képekről, az alkalmazásban a fényerő, a kontraszt és a telítettség beállításával feldobhatod képeidet.

Többféle keretet és szűrőt is kipróbálhatsz, amikkel stílusossá teheted a nyomatokat, vagy mosolyt csalhatsz az arcodra a fotóidon elhelyezett, szórakoztató kiterjesztett valóság effektekkel, rajzokkal és feliratokkal. Kreatív projektbe is vághatod a fejszéd: állíts össze kollázst vagy hangulattáblát magadról és a legjobb barátaidról, vagy tedd ki kedvenc emlékeidet egy fényfüzérre, és megjelenésük máris ragyogóan hat.

Egy kézpár látható egy fényképpel ellátott kör alakú matricát tartva egy jegyzetekkel és fotókkal teli útinapló felett.

A 2x3 hüvelykes és kör alakú ZINK matricák ideálisak albumkészítéshez.

3. Őrizd meg!

Éld át, majd éld át újra életed legjobb pillanatait a 2x3 hüvelykes és kör alakú, öntapadós ZINK nyomtatópapírokkal. A víz- és szakadásálló, maszatmentes és kiváló minőségű, tintamentes matricák ideálisak kedvenc, okostelefonodról és közösségi oldalaidról származó képeid vezeték nélküli nyomtatásához a Canon Mini Print alkalmazás segítségével és a Canon Zoemini 2 nyomtatóval. A Canon Zoemini S2 nyomtatóval a képek azonnal kinyomtathatók.

Díszítsd telefontokodat, irodaszereidet vagy egyéb tárgyaidat útközben, hogy soha ne felejtsd el az emlékeidet. Csinálj bolondos képeket a háziállatodról, húzd le a képek hátoldalát, és díszítsd fel velük a kis kedvenced cica- vagy kutyahordozóját, nyomtasd ki az okostelefonoddal készített szelfiket és csoportképeket, és dobd fel a szobád falát, díszítsd a tükrödet, vagy tedd egyedivé a dolgaidat

Legyen a Canon Zoemini 2 instant nyomtató a kedvenc útitársad. Készíts képeket kedvenc helyeidről és látnivalóidról, és ragaszd őket a többi emléktárgy mellé egy színes útinaplóba. Jegyezd fel hozzájuk emlékeidet és megjegyzéseidet is, így később kis időkapszulát nézhetsz vissza és oszthatsz meg barátaiddal.

Születésnapi bulit szervezel? Állíts fel egy táblát, amelyre mindenki kiteheti az ott megörökített és kinyomtatott fotókat. Állíts fel egy fotófülkét és egy nyomtatóállomást okostelefonoddal és a Canon Zoemini 2 vagy a multifunkciós Canon Zoemini S2 készülékkel. Mindegyik emléknyomat felragasztható, így bárki megcsodálhatja, az ünnepelt pedig a buli végén haza is viheti őket.

4. Oszd meg!

Szeretnél valamit elmondani? Készíts egy aranyos képet, nyomtasd ki, és mondj köszönetet vagy fejezd ki a szeretetedet egy személyre szabott üzenettel. Egyszerűen készíts egy portrét a Canon Zoemini S2 készülékkel vagy a telefonoddal, majd nyisd meg a képet a Canon Mini Print alkalmazásban. Lásd el az üzenetedet egy figyelmes megjegyzéssel, rajzzal vagy felirattal az alján, nyomtasd ki a képet, és oszd meg azzal, akinek a napját szeretnéd bearanyozni.

Mások is bekapcsolódhatnak. Egyszerűen kérd meg barátaidat, hogy küldjenek képeket a telefonjukról, majd nyisd meg a Canon Mini Print alkalmazást, és nyomtasd ki a személyre szabott matricákat a Canon Zoemini 2 készülékedről.

Az ágyon ruhák és kiegészítők széles választéka látható, a Canon instant fényképezőgépeivel és nyomtatóival, valamint kis méretű fényképeivel együtt.

Az adott évszakban nem használt ruhák dobozolása során használd a Canon Zoemini S2 modellt, hogy vicces címkéket készíts, amelyeken látható, hogy mi van az egyes tárolókban.

5. Címkézd fel!

A Canon Zoemini 2 és a Canon Zoemini S2 készülékben használt vízálló és maszatmentes ZINK nyomtatópapírok kiválóan használhatók az otthonodban címkék segítségével történő rendszerezésre. Rendezd ábécérendbe a könyveket és a bakelitgyűjteményt, vagy tegyél rendet a konyhaszekrényben azáltal, hogy mindent felcímkézett dobozokba teszel. A cipőket, az ékszereket vagy az épp nem használt ruhákat is kiválogathatod és bedobozolhatod. Ha nem szeretnéd elfelejteni, mit is tettél egy-egy dobozba, csak készíts egy képet a tartalmáról, és ragaszd az oldalára. Már meg is vagy a szortírozással.

Alakítsd át az egyszerű nyomatokat egyedi névtáblákká, és lepd meg velük szeretteidet karácsonyra vagy a születésnapjukra. Készíts stílusos és emlékezetes emléktárgyakat a barátaidról készített legjobb felvételekből, és add őket ajándékba. Különleges alkalmakra szokatlan fényképekkel és megosztható szelfikkel díszítheted saját készítésű kártyáidat, egyedi felvételek felragasztásával pedig személyre szabott meghívókat készíthetsz.

A Canon Zoemini 2 segítségével az iskolai dolgok rendszerezését is magasabb szintre emelheted. Használj matricákat az iskolai vagy egyetemi tankönyvek címkézéséhez, vagy rendezd el az összefoglaló jegyzeteidet, hogy egy fontos vizsga előtt mindent átnézhess.

A Canon Zoemini 2 egy kis fényképekkel borított fotóalbumra helyezve két kör alakú szelfimatricát nyomtat.

Örökítsd meg kedvenc szettjeid és stílusaid egy gyors szelfivel, így mindig emlékezni fogsz arra, hogy az a frizura milyen jól illett ahhoz a ruhához.

6. Érd el a tökéletes megjelenést!

Javíts a stílusodon saját lookbookkal. Készíts szelfit, amikor a legjobb formádban vagy, és ragaszd ki ruhásszekrényed ajtajára, hogy mindig tudd, mit vegyél fel. Így előre megtervezheted az ünnepi és a fesztiválöltözékedet, és tudni fogod, mit kell elcsomagolnod.

Kísérletezz a frizuráddal is – fésüld fel a hajad, állíts be vintage stílusú, karakteres fürtöket, vagy készíts trükkös fonatokat, és örökítsd meg az eredményt azonnal, hogy később legyen honnan stílusötletet merítened. A felvételeket barátaiddal is megoszthatod, hiszen köztudott, mennyire fontos egy külső fél véleménye!

Láttál valamit, amit szeretnél megkapni? Fotózd le az aranyos cipellőket, és készítsd el saját kívánságlistádat, hogy te és barátaid bármikor rá tudjanak nézni, amikor egy kis kényeztetésre van szükséged, vagy ha a születésnapodhoz közeledve ötletet szeretnél adni szeretteidnek.

Írta: Claire Price és Peter Wolinski

  1. Felelősség kizárása: A mobileszközt Bluetooth®-kapcsolaton és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül lehet csatlakoztatni a Canon Zoemini 2 és a Canon Zoemini S2 géphez. Az alkalmazás az App Store és Google Play Áruházból ingyenesen letölthető. Kompatibilis az iOS 9.0 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel, és 4.4 vagy újabb verziójú Android operációs rendszert futtató mobileszközökkel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek