Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Kattints, stilizáld, nyomtasd ki – mutasd meg kreativitásod a Canon Zoemini termékcsaláddal!

Engedd szabadjára kreativitásodat menet közben instant fényképezőgéppel és zsebnyomtatóval!

A megosztásra érdemes fotók nemcsak a kedvelésekért készülnek. A Canon Zoemini, a Canon Zoemini S vagy a Canon Zoemini C géppel akárhol vagy, megörökítheted*, stilizálhatod és kinyomtathatod a képeket, így azonnal lehetőséged nyílik kreatív éned kibontakoztatására, megosztására és megmutatására.

Az új legjobb barátod

Tartsd mindig kéznél zsebben elférő társadat – karcsú stílusának köszönhetően könnyedén a táskádba vagy zsebedbe csúsztathatod, és máris bármit megtehetsz vele.

A sok menő szín közül válogatva megtalálhatod a saját stílusodhoz passzoló zsebnyomtatót – a rózsaarany, a fehér vagy a fekete Canon Zoemini vagy Canon Zoemini S eleganciát, míg a dongósárga, a mentazöld, a tengerkék, illetve a rágógumi-rózsaszín Canon Zoemini C merész megjelenést kölcsönöz.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Ha már rendelkezel a tökéletes tartozékkal, nincs más hátra, mint hogy a legjobbat hozd ki új Canon Zoemini életstílusodból – a következő ötletek segíthetnek új lendületet adni a kreativitásodnak.

1. Kattints!

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Készíts minden alkalommal tökéletes felvételt a Canon Zoemini S és Canon Zoemini C szelfitükrével. Pózolj, grimaszolj, vagy vidd fel egy barátodat is a képre – így tökéletesen komponált fényképeken örökítheted meg a pillanatot. Javítani kell a megvilágításon? A Canon Zoemini S gyűrűs megvilágítás funkcióját használva olyan szelfiket készíthetsz, amelyeket érdemes megosztani.

Ha remek csoportképeket szeretnél, próbáld ki a Canon Mini Print alkalmazás távoli zárkioldás funkcióját a Canon Zoemini S gépen. Amikor elkészültél, az eredményeket kinyomtathatod, és megmutathatod a barátaidnak.

2. Dobd fel!

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

A Canon Zoemini és Canon Zoemini S gépen található Canon Mini Print alkalmazással** feldobhatod egy kicsit a felvételeidet. Többféle keretet és szűrőt kipróbálva stilizáld a nyomatokat, vagy csalj mosolyt az arcodra a fotóidon elhelyezett, szórakoztató kiterjesztett valóság effektekkel, rajzokkal és feliratokkal.

3. Őrizd meg!

2 girls sticking printed pictures on a board.

A zsebben tökéletesen elférő Canon Zoemini S és Canon Zoemini C mindig kéznél van a különleges felvételek elkészítéséhez. Éld át újra a pillanatot tapadó hátoldallal ellátott, 2×3" méretű minifotókon, amelyeket könnyedén táskádba vagy tárcádba tehetsz, illetve beragaszthatsz a naplódba.

Legyen instant fényképezőgép-nyomtatód a kedvenc útitársad. Készíts felvételeket kedvenc helyeidről és látnivalóidról, majd más emlékeid mellé ragasztva rendezd őket színes útinaplóba. Jegyezd fel hozzájuk emlékeidet és megjegyzéseidet is, így később kis időkapszulát nézhetsz vissza és oszthatsz meg barátaiddal.

Születésnapi bulit szervezel? Állíts fel egy táblát, amelyre mindenki kiteheti az ott megörökített és kinyomtatott fotókat. Mindegyik emlék felragasztható, így bárki megcsodálhatja, az ünnepelt pedig a buli végén haza is viheti őket.

4. Találd meg az új stílusod!

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

A kiragasztható instant felvételekkel személyesebbé teheted a dolgaidat. Húzd le a legjobb szelfikről és csoportképekről az öntapadó hátoldalt, és dobd fel a szobád falát, díszítsd a tükrödet, vagy jelenítsd meg saját stílusod laptopodon, táskádon és telefonodon.

Kreatív projektbe is vághatod a fejszéd: állíts össze kollázst vagy hangulattáblát magadról és a legjobb barátaidról, vagy tedd ki kedvenc emlékeidet egy fényfüzérre, és megjelenésük máris ragyogóan hat.

5. Taggeld be!

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Alakítsd át az egyszerű nyomatokat egyedi névtáblákká, és lepd meg velük szeretteidet karácsonyra vagy a születésnapjukra. Készíts stílusos és emlékezetes emléktárgyakat a barátaidról készített legjobb felvételekből, és add őket ajándékba. Különleges alkalmakra szokatlan fényképekkel és megosztható szelfikkel díszítheted saját készítésű kártyáidat, egyedi felvételek felragasztásával pedig személyre szabott meghívókat készíthetsz.

Instant mini fotóid a rendszerezésben is a segítségedre lehetnek. Dobozold be cipőidet, ékszereidet és épp nem használt ruháidat. Ha nem szeretnéd elfelejteni, mit is tettél egy-egy dobozba, csak készíts egy képet a tartalmáról, és ragaszd az oldalára. Már meg is vagy a szortírozással!

6. Mondd el egy fotóval!

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Szeretnél valamit elmondani? Egy aranyos fénykép rögzítésével és kinyomtatásával személyre szabott megjegyzésben mondhatsz köszönetet vagy fejezheted ki a szeretetedet! Csak állítsd a nyomatot 2×2" méretre, és készíts portrét Canon Zoemini S vagy Canon Zoemini C gépeddel. Lásd el üzenetedet sokatmondó megjegyzéssel, rajzzal vagy felirattal az alján.

7. Kísérletezz a megjelenéseddel!

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Javíts a stílusodon saját lookbookkal. Készíts szelfit, amikor a legjobb formádban vagy, és ragaszd ki ruhásszekrényed ajtajára, hogy mindig tudd, mit vegyél fel. Próbálgasd a frizurádat is – fésüld fel a hajad, állíts be vintage stílusú, karakteres fürtöket, vagy készíts trükkös fonatokat, és örökítsd meg az eredményt azonnal, hogy később legyen honnan stílusötletet merítened. A felvételeket barátaiddal is megoszthatod, hiszen köztudott, mennyire fontos egy külső fél véleménye!

8. Kívánd meg!

Láttál valamit, amit szeretnél megkapni? Fotózd le az aranyos cipellőket, és készítsd el saját kívánságlistádat, hogy te és barátaid bármikor rá tudjanak nézni, amikor egy kis kényeztetésre van szükséged, vagy ha a születésnapodhoz közeledve ötletet szeretnél adni szeretteidnek.

*A Canon Zoemini S és a Canon Zoemini C beépített kamerával rendelkezik.

**Felelősség kizárása: A mobileszközt Bluetooth®-kapcsolaton és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül lehet csatlakoztatni a Canon Zoemini vagy a Canon Zoemini S géphez. Az alkalmazás az App Store és Google Play Áruházból ingyenesen letölthető. Kompatibilis az iOS 9.0 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel, és 4.4 vagy újabb verziójú Android operációs rendszert futtató mobileszközökkel.

Írta: Claire Price

Kapcsolódó cikkek
Zoemini S2 print story

INSTANT FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

Vedd fel a ritmust a Canon Zoemini S2-vel

Varázsolj emlékeket a pillanatokból a Canon hordozható, 2 az 1-ben mini fotónyomtatójával.

Express your style with print

INSTANT NYOMTATÓK

Fejezd ki a stílusod egy nyomattal

Tudd meg, hogyan használja Izzy Manuel divatblogger a Canon Zoemini S2-t, hogy életre keltse képeit.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATÍV NYOMTATÁS

Fejezd ki magad a kreatív írás segítségével

A naplóírás segítségével kifejezheted kreativitásodat és javíthatsz mentális egészségeden is.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához