ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Tartós emlékek: készíts az esküvői albumodhoz méltó mini fényképeket

Fedezd fel, hogy miért a Canon Zoemini S2 és a Canon Zoemini nyomtató a tökéletes esküvői kiegészítő számodra és vendégeid számára.
Egy női kéz esküvői mini fényképeket ragaszt egy albumba, mellette egy fehér Canon Zoemini S2.

Az esküvő apró, örömteli pillanatairól készülnek a legemlékezetesebb fényképek. A nevetés, könnyek és a poharak csörgése, ahogy a különböző generációk együtt ünnepelnek – a legfiatalabb vendégek pedig gyakran tortától maszatosan futkároznak. A profi fotósok néha elmulasztják ezeket a pillanatokat, mivel a tökéletes fénykép megkomponálásával foglalatoskodnak. De mi lenne, ha az esküvői vendégek is megörökíthetnék a kevésbé feltűnő pillanatokat?

A zsebméretű Canon Zoemini S2 2 az 1-ben fotónyomtató és fényképezőgép segítségével gyerekjáték az esküvői fotók és szelfik készítése. Az alábbiakban megosztunk veled néhány kreatív ötletet, hogy hogyan használhatod ezt a készüléket és a Canon Zoemini instant nyomtatót az értékes pillanatok megörökítésére és megosztására.

Tökéletes a hangulat feloldására

Egy férfi és egy nő szelfit készít egy rózsaszín Canon Zoemini S2 készülékkel. A fényképezőgép fókuszban van, a pár pedig elmosódott.

Beépített tükörrel és gyűrűs világítással a Canon Zoemini S2 ideális választás szelfik készítéséhez – különösen esküvői szelfikhez, amikor a vendégek általában a legjobb formájukat hozzák, és kedvük van egy kis szórakozáshoz.

Legyen szó trópusi tengerpartról, festői kastélyról vagy egy helyi bár vagy étterem feletti rendezvényteremről, az esküvők során általában új emberekkel találkozunk. Bár tervezhetsz a ceremóniát követően játékokat, hogy a vendégeid megismerjék egymást, a közös fotózkodás természetes és olcsó módja lehet a vendégek közötti fagyos hangulat feloldásának.

Egy instant fényképezőgép egy külön erre a célra szolgáló fogadóasztalon, például egy pezsgőtorony, néhány vidám kellék, vagy az esküvői vendégkönyv mellett tökéletes fényképkészítési lehetőséget és beszélgetésindító témát kínál.

Ideális helyek a mini nyomtatónak

Egy fekete Canon Zoemini S egy esküvői vendégkönyv tetején.

A Canon Zoemini S2 tökéletes esküvői kiegészítő. A vendégek rögtönözhetnek és elkészíthetik saját fotóbeállításaikat, az eredményt pedig azonnal láthatják egy gyönyörű mini fényképen. Ha pedig még különlegesebbé szeretnék tenni őket, a vendégek akár alá is írhatják a fényképeket, vagy rövid üzenetet hagyhatnak a szélükön.

Két Canon Zoemini nyomtató, torta és néhány ital egy asztalon.

A mindössze 160 grammos Canon Zoemini nyomtató karcsú és könnyű, így feltűnésmentes kiegészítője lehet az esküvői tortaasztaloknak, játékasztalnak és sok minden másnak. Használata is hihetetlenül egyszerű.

Ha a Canon Zoemini S2 fotónyomtatót és fényképezőgépet a torta vagy az emlékkönyv mellé helyezed el, akkor vendégeidnek kedvük támadhat arra, hogy fényképeket készítsenek és kinyomtassák őket. És ha egy vendég az okostelefonjával már készített egy tökéletes fényképet, akkor Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozhat a Canon Zoemini nyomtatóhoz, és a Canon Mini Print alkalmazással kinyomtathatja azt. A vendégek ezután a saját kezűleg írt üzeneteik mellé ragaszthatják a kiválasztott képeket emlékként, és ezzel tovább gazdagíthatják a vendégkönyvet.

A Canon ZINK 1,3"-es, elővágott kör alakú matricapapírral és a Canon Zoemini segítségével azonnal öntapadós fényképeket készíthet telefonjáról a Canon Mini Print alkalmazással. A barátok és a család egyszerűen elkészíthetik, kinyomtathatják, lehúzhatják és felragaszthatják esküvői képeiket egy füzetbe vagy albumba.

Saját készítésű fotókabin

Egy kék Canon Zoemini S2 készülékkel szelfit készítő nő.

Ha költségek nélkül szeretnél rögtönzött fotókabint készíteni, akkor a Canon Mini Print alkalmazás Live View funkció és a Canon Zoemini S2 kombinációjával időzítőt állíthatsz be, így elég időd lesz a tökéletes felvétel megkomponálására.

Két fiatal nő színes mini fényképeket néz magáról, amelyekre szöveget és rajzokat helyeztek el.

A Canon Mini Print alkalmazás lehetőségei között szerepelnek a rajzok, szövegek, keretek és még AR-effektek is.

A fotókabinok szórakoztató és kötetlen módon bátorítják a felnőtt esküvői vendégeket, hogy elengedjék magukat, megmutassák vicces oldalukat, és előcsalogassák a bennük rejlő gyermeket. Ez a gyerekek számára is nagyszerű lehetőségeket kínál, különösen, ha még egy ruháskosarat is előkészítesz, tele vicces felfújható tárgyakkal, papírdíszekkel, vicces parókákkal, óriási napszemüvegekkel és bolondos kalapokkal.

Számtalan lehetőséget rejtenek a fotókabinok, hiszen akár virágos háttér előtt is készíthetsz fényképeket, vagy vendégeid akár egy hatalmas fényképkeret mögött is pózolhatnak. A Canon Zoemini S2-vel és a Canon Mini Print alkalmazással praktikus önkioldóval és távoli zárkioldással is készíthetők csoportképek, így vendégeid olyan meghitt emlékeket készíthetnek és nyomtathatnak ki, amelyeken évek múlva is nevetni fogsz.

Gyűjtsd össze a fényképeket az esküvőd után, és készíts belőlük az ünnepség szellemét megragadó kollázst. Biztos, hogy remekül fog mutatni otthonodban, és el fog ütni a hagyományosabb esküvői fényképektől.

Soha ne maradj le a tökéletes pillanatról

Canon Zoemini S2 nyomtatók kékeszöld, fehér és rózsaarany színben is elérhetőek.

A Canon Zoemini S2-vel egy feltöltéssel körülbelül 25 fénykép készíthető, továbbá egy Micro SD-kártyafoglalat is rendelkezésre áll, így a felvételeket könnyedén tárolhatod, és később is kinyomtathatod őket, hogy semmiről se maradj le.

A fogadás az, ahol az esküvő legtöbb varázslatos pillanata történik, mivel ahogy az ünneplés a hajnali órákba nyúlik, a vendégek lazábbá válnak, és még azok az emberek is, akiktől legkevésbé várnád, olyan táncmozdulatokat mutatnak be, amelyeket kizárólag az ilyen eseményekre tartogattak. Az est ezen pontján a hivatalos fotós és videós már gyakran nincs jelen, így a barátaidnak és a családtagjaidnak kell fényképezőgépen megörökíteni ezeket a spontán pillanatokat.

Miért is ne állíthatnád fel a szelfiállomást a táncparkett közelében, ahol vendégeid elkaphatják a pillanatot, majd kinyomtathatják és megoszthatják kedvenc képeiket? A Canon Zoemini S2 fotónyomtató erre a célra is ideális választás. A készülék kékeszöld, fehér és rózsaarany színben kapható, hogy illeszkedjen az esküvőd tematikájához.

Ha az éjszakai tánc után a vendégek még mindig nem fáradtak el, a Canon Mini Print alkalmazás segítségével akár effektusokkal és keretekkel is személyre szabhatják a fényképeiket. Sőt, ha kifogyott a papír, a fényképezőgép Micro SD-kártyára is mentheti a képeket, így később is ki lehet nyomtatni őket.

Minden alkalomra ideális

Canon Zoemini készülékkel készített fényképek fényfüzérre akasztva egy ablak előtt.

A Canon ZINK TM fotópapír maszatmentes és vízálló, így tökéletes választás a Canon Zoemini nyomtatóhoz.

Egy Canon Zoemini S készülék fényképválogatással és egy kitűzővel egy fotóalbum mellett, amelynek elejére a „Menyasszony csapata” felirat van írva.

A Canon Zoemini S2 és a Canon Zoemini minden alkalomra nagyszerű választás, legyen szó esküvőkről és születésnapokról, vagy a barátokkal töltött spontán programokról.

A meghitt esküvői fotókkal kapcsolatban szinte végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre, akár utólag is átböngészheted vendégeid képeit a különleges napról egy saját esküvői hashtag beállításával, majd kinyomtathatod azokat, amelyek elnyerik tetszésedet. Ha épp művészi hangulatban vagy, válaszd ki kedvenc okostelefonos képeidet, és használd a 2×3" Canon ZINKTM fotópapírt a Canon Zoemini nyomtatóval, hogy kinyomtathasd a kiválasztott képeket, majd akár el is küldheted őket köszönetnyilvánításként. A kedvenc, teljesen maszatmentes, víz- és szakadásálló fényképeidet tükörre, telefontokokra vagy laptopokra, vagy akár fotóalbumba és naplóba is beragaszthatod.

A Canon Zoemini és a Canon Zoemini S2 készülékeket azonban nem csak az esküvőkre tervezték, hanem minden életeseményre, például születésnapokra, ballagásokra, vallási szertartásokra és minden olyan alkalomra, amikor a pillanat megörökítésével és kinyomtatásával emlék készíthető, amelyet felragaszthatsz vagy megoszthatsz másokkal – akár több példányt is kinyomtathatsz ugyanabból a képből, így egy csoportos szelfit mindenkivel megoszthatsz.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Canon Mini Print alkalmazással

Egy nő a Canon Mini Print alkalmazást használja az okostelefonján. Előtte az asztalon egy Canon Zoemini S2 és egy esküvői mini fényképekkel borított kreatív fotóalbum található.

Az esküvői vendégek a Canon Mini Print alkalmazás szűrőivel tovább szerkeszthetik az okostelefonjukon a fényképeiket.

Két kör alakú fotómatrica szelfikkel.

A Canon ZINK előre vágott kör alakú matricapapírjával akár vicces körmatricákat is készíthetsz, amelyeket barátaiddal is megoszthatsz.

Ha a kreatív esküvői vendégek az instant fotózásnál még többet szeretnének, akkor a Canon Mini Print alkalmazás rengeteg olyan funkciót kínál számukra, amelyeket kihasználhatnak, beleértve a vicces betűtípusokat, menő kereteket és még a kiterjesztett valóság (AR) effektusokat is.

Az intelligens kollázs funkció segítségével kiválaszthatsz három, négy vagy kilenc kedvenc képet, majd az alkalmazás számos kreatív módot kínál azok megjelenítésére. A Canon Zoemini és a Canon Zoemini S2 teljes mértékben kompatibilis a Bluetooth-kapcsolattal, így a vendégek elkészíthetik, szerkeszthetik és kinyomtathatják 2x3"-es fényképeiket, hogy fotókiállítást készíthessenek azokról, akik igazán különlegessé tették a napodat.


Szerző: Lorna Dockerill

Kapcsolódó termékek

 • Otthoni nyomtatók

  Canon Zoemini 2

  A zsebméretű, akkumulátoros Zoemini 2 nyomtatóval bármikor, bárhol azonnal nyomtathatsz okostelefonodról.
 • Instant és zsebnyomtató fényképezőgépek

  Canon Zoemini S2

  Turbózd fel szelfijeidet egy zsebméretű fényképezőgép-nyomtatóval, amelyet tükör, gyűrűs világítás, távoli zárkioldás és élő nézet tesz teljessé.
 • Otthoni nyomtatók

  Zoemini

  Bármerre is jársz, rögzítsd, tedd egyedivé és nyomtasd ki kedvenc tartalmaidat ezzel a tökéletesen zsebméretű mobileszköz-tartozékkal.

Kapcsolódó cikkek