EGYSZERŰBB

Vedd észre. Örökítsd meg.

Mindegy, hogy okostelefonról váltasz fényképezőgépre, vagy a DSLR-ről lépsz szintet, az EOS R10 fényképezőgéppel pillanatok alatt elkezdhetsz olyan kreatív képeket készíteni, amilyenekről eddig csak álmodtál.
Canon EOS R10 – Előny – Még egyszerűbb

Az új generációs EOS R technológia és a felhasználóbarát formatervezés ötvözete – nyertes kombináció, amellyel a világ minden apró zugát felfedezheted.

Azok számára, akik még csak ismerkednek a fotózással vagy a Canon EOS fényképezőgépekkel, egy irányított felhasználói felület kínál útmutatást. Aktiválása után ez nemcsak a fényképezőgép használatában segít, hanem a fényképezés alapjait is bemutatja. Amint készen állsz arra, hogy elengedd az irányított felhasználói felület kezét, a fényképezőgép normál képernyőivel és menüivel gyorsan és intuitív módon fogsz tudni fényképezni. A remek kialakítás miatt a használat egy idő után magától értetődőnek fog tűnni.

Ablak a világra

Az EOS R10 2,36 millió képpontos EVF keresője kristálytiszta, élethű képet ad a világról, és pontosan megmutatja, hogyan fog kinézni az adott kép vagy videó – 100%-os lefedettséggel. Segítségével előre megtekintheted az expozíciót, a mélységélességet, a fehéregyensúlyt, a képstílust és még sok mást.

Canon EOS R10 – EVF

A 120 kép/mp-es képfrissítési sebességének1, 0,95-szörös nagyításának és a fényképezőgép vázából kiálló 22 mm-es szemtávolságnak köszönhetően az egész napos fotózások során is kényelmesen használható. Szükség esetén 60 kép/mp-es energiatakarékos üzemmód is biztosított. A képernyőn lévő információk testreszabhatók, hogy tájékoztassanak, ugyanakkor ne zavarjanak. A kereső a felhasználó látásához is állítható -3 és +1 m-1 dioptria között.

Canon EOS R10 – OVF-segéd összehasonlítás

Az OVF-segéd üzemmód segít az optikai keresővel rendelkező fényképezőgépekről (például a DSLR-ekről) való váltásban. Ez az optikai keresőhöz hasonló élményt nyújt, de a képhatások előnézete helyett a HDR technológia felfedi a sötét árnyékokban megbúvó és az erős fény miatt láthatatlan részleteket.

Az EVF-et egy nagy, 7,5 cm-es, 1,04 millió képpontos, változtatható képszögű érintőképernyő egészíti ki, amellyel a magasból vagy lentről is fotózhatsz, így több különböző szögből is megörökítheted a témát. Videók készítéséhez is nagyszerű.

Canon EOS R10 – Változtatható képszögű érintőképernyő

Az APS-C és az EOS R találkozása

Az EOS R10 egy APS-C-érzékelő köré épül, melynek mérete kb. 22,3×14,9 mm. Ennek köszönhetően az objektívvel 1,6-szor nagyobb teleobjektíves hatótávolság érhető el az ugyanilyen fókusztávolságú, teljes képmezős fényképezőgépekhez képest, ráadásul az EOS R10 kisebb és könnyebb is – tehát ideális útitárs. Emeld ki a távoli részleteket a tájképeken, és kerülj közelebb az élővilághoz a parkokban – töltsd ki a képmezőt a maximális hatás eléréséhez.

Canon EOS R10 – APS-C és teljes képmezős érzékelők összehasonlítása

Személyre szabható kezelőszervek, amelyek tökéletesen illenek a kezedbe

Pillanatok alatt meg fogják szokni az új fényképezőgépet azok, akik a DSLR-ek világából érkeznek az EOS R10-hez. A kezelőszervek pontosan ott vannak, ahol várod: közvetlenül az ujjaid alatt. A navigációs menü oldalai sem okoznak nagy meglepetést, de a továbbfejlesztések még jobbá teszik őket.

Canon EOS R10 – Egyéni kezelőszervek

Az egyedi fényképezési módokkal előre beprogramozott fényképezőgép-beállítások érhetők el azonnal, a személyre szabható Saját menü képernyőjén pedig elhelyezheted a leggyakrabban használt menüopcióidat. Egyedi funkcióval ellátott gombok is rendelkezésre állnak, így fényképezés közben is módosíthatod a beállításokat, anélkül hogy egy pillanatra le kellene venned a szemed a témáról.

 1. A maximális képsebesség AF közben; félig nyomd le az exponálógombot, vagy a sorozatfelvétel 59,94 kép/mp-es lesz. Ne feledd, hogy a kijelző képsebessége a használt objektívtől és a felvételi körülményektől függően alacsonyabb lehet.

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Egy teljesen új autofókusz

  Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer, való világban készült kép segítségével tanítottuk be a Canon EOS R10 fényképezőgépet, hogy felismerje az embereket, állatokat és járműveket – és mindig éles fókuszban tartsa őket, amíg a képmezőben vannak.

 • ELŐNY

  Felvétel a másodperc törtrésze alatt

  Az élet gyorsan változik, ezért nagy sebességre képes fényképezőgépre lesz szükséged, hogy meg tudd örökíteni a megismételhetetlen pillanatokat

 • ELŐNY

  A Te történeted, meséld el a saját módodon

  Miért váltanál gépet, ha ezzel a géppel egyszerre készíthetsz tökéletes fényképeket és lenyűgöző videókat. Az EOS R10 egy nagy teljesítményű tartalomkészítő, amellyel egyedülálló módon mesélheted el a történeted álló- vagy mozgóképekkel.

 • ELŐNY

  Egy igazán összekapcsolt fényképezőgép

  Az EOS-minőség és az okostelefonok kényelmének találkozása – tökéletes kombináció bárkinek, aki szeret a közösségi médiába tartalmat készíteni, útközben szerkeszteni vagy távolról vezérelni fényképezőgépét. Lehetsz blogger, influenszer, de akár csak olyasvalaki, aki szeret képeket megosztani a barátaival és a szeretteivel, itt a lehetőség, hogy játszi könnyedséggel kibontakoztasd kreativitásod az online térben.

HÍRLEVÉL

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.