ÖSSZEKAPCSOLTABB

Egy igazán összekapcsolt fényképezőgép

Az EOS-minőség és az okostelefonok kényelmének találkozása – tökéletes kombináció bárkinek, aki szeret a közösségi médiába tartalmat készíteni, útközben szerkeszteni vagy távolról vezérelni fényképezőgépét. Lehetsz blogger, influenszer, de akár csak olyasvalaki, aki szeret képeket megosztani a barátaival és a szeretteivel, itt a lehetőség, hogy játszi könnyedséggel kibontakoztasd kreativitásod az online térben.
Canon EOS R10 – Előny – Még összekapcsoltabb

Képmegosztás egyszerűen

Canon Camera Connect alkalmazásunk gyorsan és egyszerűen használható, így nincs más dolgod, mint legfontosabb feladatodra, a kreativitásodra összpontosítani. Az összekapcsolást követően az EOS R10 Bluetooth® Low Energy-kapcsolata folyamatosan aktív, így a 2,4 GHz-es Wi-Fi® gyorsan és zökkenőmentesen aktiválható, amikor képeket kell továbbítani. A továbbítás történhet automatikusan a felvételkészítés közben1, illetve később, a fényképezőgép memóriakártyájának telefonról való böngészése és a képek kiválasztása során is.

Miután a képek átkerültek a telefonodra, kedvenc alkalmazásaiddal (mint amilyen például a Canon DPP Express for iOS2) saját igényeid szerint szerkesztheted őket, a legjobbakat feltöltheted a közösségi oldalakra, illetve elküldheted barátaidnak és családtagjaidnak valamelyik üzenetküldő alkalmazáson keresztül. Ez az opció remekül használható utazás közben, amikor online szeretnéd megosztani kalandjaidat az otthon maradt barátokkal és családtagokkal vagy a követőiddel.

Ha közösségi oldalakra fotózol, próbáld ki az EOS R10 függőlegesvideó-támogatását, amely a történetekhez, tekercsekhez és okostelefon-képernyőkhöz megfelelő formátumban rögzíti felvételeidet.

Canon csatlakoztathatóság – Camera Connect alkalmazás

A Te tartalmad, a Te felhőd

Az image.canon átjáróval fényképeket és videókat tölthetsz fel útközben az online felhőtárhelybe – közvetlenül a fényképezőgépről a Wi-Fi®-funkciójával vagy összekapcsolt okostelefon segítségével – mindezt számítógép használata nélkül. Innen a tartalmad egy hosszú távú tárolóhelyre (alapértelmezés szerint 10 GB-ot kapsz) vagy másik felhőalapú tárolóplatformra teheted át, például az Adobe Creative Cloudra vagy Google Drive-ra3. Lehetőséged van a fájlok otthoni számítógépre vagy Mac gépre való automatikus letöltésére is, így amikor leülsz a gép elé, a tartalom már szerkesztésre készen vár.

A te tartalmad, a te felhőd

Indul az élő adás... 3, 2, 1…

A vloggerek és tartalomkészítők számára tökéletes eszköz az EOS R10, ugyanis élőben tudják streamelni professzionális hatású videóikat követőiknek a YouTube-on4. A kép- és a hangminőség egyaránt elképesztő – épp erre van szükséged ahhoz, hogy új szintre emeld csatornád nézettségét.

Canon EOS R10 – Vlogolás

Egyszerűen csatlakoztasd a fényképezőgépet egy Wi-Fi®-hálózathoz5, és a tartalmakat közvetlenül, számítógép használata nélkül fogod tudni a YouTube-ra streamelni. A fényképezőgép vázából kifordítható, változtatható képszögű képernyőt magad felé is forgathatod, ami ideális, ha saját magadról készítesz álló- vagy mozgóképeket.

 1. A fényképezőgép bekapcsolásakor történő automatikus képtovábbítás akkor támogatott, ha az automatikus küldést előtte engedélyezték. Az automatikus feltöltést nem minden kép után, hanem a fényképezőgép be- és kikapcsolását követően végzi a rendszer.
 2. Az Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone és Lightning az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A tvOS az Apple Inc. védjegye.
 3. A Google Drive, Google Photos, Google One and YouTube a Google LLC védjegye
  Az Adobe, Creative Cloud az Adobe Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye
 4. A fényképezőgép élő streamelési szolgáltatása csak a Youtube-on támogatja az élő streamelést. Az élő streamelési szolgáltatás használata előtt regisztrálnod kell az image.canon weboldalon. A legújabb követelményeknek nézz utána a Youtube szabályzatában. A YouTube-on tárolt élő adatfolyam értesítés nélkül megváltozhat, leállhat vagy megszakadhat. A Canon nem vállal felelősséget harmadik fél által biztosított szolgáltatásokért, beleértve a Youtube-on való élő streamelést.
 5. A Wi-Fi® használata egyes országokban vagy régiókban korlátozott lehet.

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Egy teljesen új autofókusz

  Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer, való világban készült kép segítségével tanítottuk be a Canon EOS R10 fényképezőgépet, hogy felismerje az embereket, állatokat és járműveket – és mindig éles fókuszban tartsa őket, amíg a képmezőben vannak.

 • ELŐNY

  Felvétel a másodperc törtrésze alatt

  Az élet gyorsan változik, ezért nagy sebességre képes fényképezőgépre lesz szükséged, hogy meg tudd örökíteni a megismételhetetlen pillanatokat

 • ELŐNY

  Vedd észre. Örökítsd meg.

  Mindegy, hogy okostelefonról váltasz fényképezőgépre, vagy a DSLR-ről lépsz szintet, a Canon EOS R10 fényképezőgéppel pillanatok alatt elkezdhetsz olyan kreatív képeket készíteni, amilyenekről eddig csak álmodtál.

 • ELŐNY

  A Te történeted, meséld el a saját módodon

  Miért váltanál gépet, ha ezzel a géppel egyszerre készíthetsz tökéletes fényképeket és lenyűgöző videókat. Az EOS R10 egy nagy teljesítményű tartalomkészítő, amellyel egyedülálló módon mesélheted el a történeted álló- vagy mozgóképekkel.

 • HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.