RUGALMASABB

A Te történeted, meséld el a saját módodon

Miért váltanál gépet, ha ezzel a géppel egyszerre készíthetsz tökéletes fényképeket és lenyűgöző videókat. Az EOS R10 egy nagy teljesítményű tartalomkészítő, amellyel egyedülálló módon mesélheted el a történeted álló- vagy mozgóképekkel.
Canon EOS R10 – Előny – Még rugalmasabb

Egyszerűen lenyűgöző: minden várakozást felülmúló 4K

Dokumentáld eseménydús utazásaid és kalandjaid az EOS R10 24,2 megapixeles érzékelője által készített 6K kimenetből túlmintavételezett, kiváló 4K/30p videóval. Az eredmények egyszerűen lenyűgözők: hihetetlen élesség és tisztaság merész, természetes színekkel. A felvételek tökéletesnek tűnnek a 4K tévéken, szerkesztés közben pedig akár minőségromlás nélkül is vághatók, ha Full HD felbontás a cél.

4K/60p1 rögzítés is elérhető a mozgó témák és felvételek selymesen sima reprodukálásához, amelyek a szerkesztés során lelassíthatók a gyönyörűen lassú mozgású hatásokért, így biztosan le tudod nyűgözni a közönséget. Valójában Full HD felbontásban való rögzítéskor akár 120p képsebességet is használhatsz, ami a mozgás még több finom részletét fel tudja tárni. Remek választás a gyorsan mozgó akciókhoz, az iskolai sportnapoktól kezdve kedvenc csapatod futballmérkőzéséig.

A lassan mozgó témáknál és a fokozatosan változó jeleneteknél az EOS R10 4K és Full HD time-lapse funkciójával lenyűgöző eredmények érhetők el. Ha még nagyobb rugalmasságot szeretnél az utómunkálatok során, a fényképezőgép HDR-PQ-kompatibilitást is kínál.

Canon EOS R10 – Rugalmasság

Vegye át az irányítást!

Az EOS R10 fényképezőgéppel automatikus és manuális módon is rögzítheted az élet nagy felfedezéseit. Azok, akik szeretik a kezükben tartani az irányítást, imádni fogják az olyan funkciókat, mint a fókuszkiemelés, amely a kritikus élességet és az úgynevezett „zebramintákat” is képes azonosítani – ezek a jelenet azon túlexponált részei, amelyeket jellegzetes zebraminta jelöl.

Ráadásul a többi hibrid fényképezőgéphez képest hosszabb – valójában akár két órás2 – felvételeket is készíthetsz az EOS R10-zel. Ez remek lehetőség az élő események, mint például a koncertek vagy színházi darabok megörökítésére, vagy olyan interjúk rögzítésére, amikor a fényképezőgépnek folyamatosan rögzítenie kell a feltett kérdések sorát.

A tökéletes egyensúly

Ideális sebességegyensúly, felbontás és gyenge fényviszonyok melletti teljesítmény – három dolog, ami miatt az EOS R10 ilyen kiváló és sokoldalú készülék lett. Legyen szó arany fénybe öltözött gyönyörű tájak beállított fotózásáról vagy spontán utcai portrék készítéséről hajnalban, ez a fényképezőgép mindenhol megállja a helyét.

A 24,2 megapixeles érzékelőjének, DIGIC X processzorának és az ISO 100 és ISO 32 000 (ISO 52 100-ra bővíthető) közötti tartományú normál ISO-érzékenységének köszönhetően bármilyen fényviszony mellett képes kiválóan teljesíteni. Beépített vakuja pedig tényleg már csak hab a tortán.

Canon EOS R10 – A tökéletes egyensúly

Állóképek készítésekor a felhasználók JPEG vagy HEIF formátumban menthetik el képeiket. A legjobb képminőség érdekében RAW-fájlok is rögzíthetők, így teljes mértékben kiélheted kreativitásod az utómunkálatok során.

 • A normál RAW egy 14 bites fájl, amely az érzékelők által rögzített összes adatot tartalmazza – mindent, ami a lenyűgöző alkotások készítéséhez szükséges.
 • A CRAW (vagy Compact RAW) kevesebb helyet foglal a fényképezőgép memóriakártyáján, és szinte észrevehetetlen a kép minőségbeli romlása.
 • A 75%-os kivágás mellett akár 30 kép/mp sebességű folyamatos RAW-sorozatfelvételt tesz lehetővé, és a rendszer az eredményt egyetlen fájlba menti. Az egyes képek később a Digital Photo Professional (DPP) szoftverünk segítségével exportálhatók ki.
 • Dual Pixel RAW formátumban a képek bizonyos jellemzői a felvétel elkészítése után is módosíthatók, ilyen például a bokeh, az élességi pont és a szellemképhatás.

Az EOS R10 RAW-fájljai számítógépes szoftverekkel (mint például a DPP), a fényképezőgépen a DIGIC X processzor segítségével, illetve az image.canon felhő3, 4 neurális motorjával szerkeszthetők a tökéletes képminőségért.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. A 4K 60p felvételi mód a vízszintes terület 64%-ára van levágva.
 2. Max. folyamatos videórögzítési idő: normál esetben 2 óra. Magas képfrekvenciájú videó (Full HD, 120/100 kép/mp): 30 perc. Ha a fényképezőgép belső hőmérséklete túl magas, a rögzítési idő csökkenhet. 4K 30p kiváló minőségű: kb. 50 perc, ha +23 °C-ról indul.
 3. A szolgáltatás 2022. július végén fog indulni, és a használatához a fényképezőgép készülékszoftverének frissítése lesz szükséges.
 4. A RAW-sorozatfelvétellel készített RAW-képek nem dolgozhatók fel. A RAW-képek felhőben való feldolgozása fizetős szolgáltatás. A csomagot a Canon Imaging alkalmazás szolgáltatáscsomagjain keresztül kell megvásárolni. A részletes műszaki leírást lásd a https://sas.image.canon honlapon

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Egy teljesen új autofókusz

  Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer, való világban készült kép segítségével tanítottuk be a Canon EOS R10 fényképezőgépet, hogy felismerje az embereket, állatokat és járműveket – és mindig éles fókuszban tartsa őket, amíg a képmezőben vannak.

 • ELŐNY

  Felvétel a másodperc törtrésze alatt

  Az élet gyorsan változik, ezért nagy sebességre képes fényképezőgépre lesz szükséged, hogy meg tudd örökíteni a megismételhetetlen pillanatokat

 • ELŐNY

  Vedd észre. Örökítsd meg.

  Mindegy, hogy okostelefonról váltasz fényképezőgépre, vagy a DSLR-ről lépsz szintet, a Canon EOS R10 fényképezőgéppel pillanatok alatt elkezdhetsz olyan kreatív képeket készíteni, amilyenekről eddig csak álmodtál.

 • ELŐNY

  Egy igazán összekapcsolt fényképezőgép

  Az EOS-minőség és az okostelefonok kényelmének találkozása – tökéletes kombináció bárkinek, aki szeret a közösségi médiába tartalmat készíteni, útközben szerkeszteni vagy távolról vezérelni fényképezőgépét. Lehetsz blogger, influenszer, de akár csak olyasvalaki, aki szeret képeket megosztani a barátaival és a szeretteivel, itt a lehetőség, hogy játszi könnyedséggel kibontakoztasd kreativitásod az online térben.

 • HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.