Gyorsabb

Felvétel a másodperc törtrésze alatt

Az élet gyorsan változik, ezért nagy sebességre képes fényképezőgépre lesz szükséged, hogy meg tudd örökíteni a megismételhetetlen pillanatokat.
Két felemelt karú flamenco táncos hagyományos ruhában pózol egy udvarban.

Ezért is terveztük meg úgy az EOS R10-et, hogy mechanikus zárral 15 kép/mp, a csendes elektronikus zárral2 pedig 23 kép/mp1 sebességgel tudj rögzíteni – AF-követés és automatikus expozíció használatával egyidejűleg. Ezeknek köszönhetően az EOS R10 kitűnő választás akciófotózáshoz, legyen szó repülőbemutatóról, vitorlásversenyről vagy színházi darabról.

Válts RAW-sorozatfelvétel módra, és 75%-os kivágás3 mellett akár 30 kép/mp sebességet is elérhetsz. A rendszer egyetlen videofájlban tárolja el az eredményt, így segít rendszerezve tartani a dolgokat, az egyes képkockák ezután RAW, JPEG vagy HEIF formátumban exportálhatók. Ha az Előfelvétel engedélyezve van, a fényképezőgép 0,5 másodperccel a felvétel elindítása előtt elkezdi a felvételt, így sosem fogsz lemaradni a döntő pillanatokról.

Canon EOS R10 – RAW sorozatfelvétel

Gyors reakció

Az EOS R10 mozgatórugója a tökéletes teljesítményét biztosító DIGIC X processzor. A fényképezőgép egy pillanat alatt elindul – így azonnal használatra kész lehetsz, amikor már látod, hogy kezd kibontakozni egy fontos pillanat. A kezelőszervek gyorsan reagálnak és könnyen megtalálhatók, amíg a szemed a keresővel pásztáz. Ha már a keresőről beszélünk, minimális késéssel és sorozatfelvétel közben elhanyagolható képkieséssel mutatja a világot.

Canon EOS R10 – Digic X processzor

Digic X processzor

 1. A sorozatfelvétel sebessége számos körülménytől függően változhat; a részleteket lásd a műszaki adatok között.
 2. A zártól eltérő hangok (blende, objektívmotor hangja, elektronikus hang stb.) keletkezhetnek.
 3. UHS-II-kártyák használata javasolt és az alábbi követelmények vonatkoznak rá
  * Használj legalább SD Speed Class 10 vagy magasabb sebességbesorolású memóriakártyát RAW-sorozatfelvétel készítéséhez.
  * Ha lassú írási sebességű kártyát használsz és a maradék akkumulátortöltöttség alacsony, előfordulhat, hogy a fényképezőgép nem fogja megfelelően rögzíteni a képeket.
  * A lehetséges felvételek száma a képtől függően változik.
  * Fénysávok jelenhetnek meg, és előfordulhat, hogy az elkészített képeken világos és sötét sávok lesznek láthatók, ha RAW-sorozatfelvétel módban más fényképezőgépek vakujának villanásakor, fluoreszkáló fény alatt vagy más villódzó fényforrás mellett készítesz felvételeket.

Kapcsolódó cikkek

 • ELŐNY

  Egy teljesen új autofókusz

  Mélytanulásos mesterséges intelligencia és több ezer, való világban készült kép segítségével tanítottuk be a Canon EOS R10 fényképezőgépet, hogy felismerje az embereket, állatokat és járműveket – és mindig éles fókuszban tartsa őket, amíg a képmezőben vannak.

 • ELŐNY

  A Te történeted, meséld el a saját módodon

  Miért váltanál gépet, ha ezzel a géppel egyszerre készíthetsz tökéletes fényképeket és lenyűgöző videókat. Az EOS R10 egy nagy teljesítményű tartalomkészítő, amellyel egyedülálló módon mesélheted el a történeted álló- vagy mozgóképekkel.

 • ELŐNY

  Vedd észre. Örökítsd meg.

  Mindegy, hogy okostelefonról váltasz fényképezőgépre, vagy a DSLR-ről lépsz szintet, a Canon EOS R10 fényképezőgéppel pillanatok alatt elkezdhetsz olyan kreatív képeket készíteni, amilyenekről eddig csak álmodtál.

 • ELŐNY

  Egy igazán összekapcsolt fényképezőgép

  Az EOS-minőség és az okostelefonok kényelmének találkozása – tökéletes kombináció bárkinek, aki szeret a közösségi médiába tartalmat készíteni, útközben szerkeszteni vagy távolról vezérelni fényképezőgépét. Lehetsz blogger, influenszer, de akár csak olyasvalaki, aki szeret képeket megosztani a barátaival és a szeretteivel, itt a lehetőség, hogy játszi könnyedséggel kibontakoztasd kreativitásod az online térben.

 • HÍRLEVÉL

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.