Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Mondd el történeteidet 4K videóban, és töltsd meg a képernyőt a részletek sokaságával

Az innovatív technológiájú EOS R System EOS R fényképezőgéppel új szintre emelheted a filmkészítési képességeidet. Készítsd egyetlen gombnyomással lenyűgöző 4K minőségű, 10 bites felbontású filmeket, kristálytiszta részletekkel.

Örökíts meg még több képet a Canon Log segítségével

A EOS R is rendelkezik a felvételi beállítást vezérlő Canon Loggal, amelyet a 800%-os dinamikatartományra, és a kép legsötétebb, illetve legvilágosabb részeinél elvesző részletek minimalizálására terveztek. A EOS R fényképezőgép Canon Log funkciójának használata esetén 400 értékű ISO-érzékenységgel 12 fokozatban szuperszéles dinamikatartomány érhető el, ami tökéletes, ha a rossz fényviszonyok miatt a jelenet minden részletét fontos megörökíteni. Ha a gazdag színek kivonása és a hihetetlen részletesség eltüntetése miatt a felvételt az utómunkálatok során árnyalják, válaszd a Canon Log funkciót.

Canon EOS R record canon log

Készíts filmeket

Ahhoz, hogy a keret egyik részéből a másikba irányítsd a figyelmet, és a professzionális „pull-focus” hatás érdekében használd a EOS R Dual Pixel CMOS AF funkcióját, amellyel egyszerűen és pontosan mozgathatod a fókuszpontot. Csak érintsd meg az LCD képernyőn a mozgatni kívánt legközelebbi és legtávolabbi fókuszpontokat, a EOS R pedig gyönyörűen elvégzi az egyenletes fókuszátmenetet. Ha állvány nélkül filmezel, a kettős érzékelésű IS technológiának köszönhetően fejlett, 5 tengelyes megoldás biztosítja az egyenletes, bemozdulásmentes felvételkészítést a fényerő csökkenése esetén is.

Készíts felvételt, nézd meg és tárold

A EOS R tiszta, tömörítetlen, beágyazott időkóddal rendelkező, 4K minőségű digitális videókat tud tárolni a 10-bites HDMI-kimeneten keresztül. Ezért ideális választás, ha nagyszabású forgatások kiegészítő felvételkészítését kell végezni, ahol a fényképezőgép mérete és rugalmassága miatt ez a legmegfelelőbb eszköz.

További ajánlatok
See capture more

EOS R

Láss és örökíts meg többet a precízióra épülő érzékelővel

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Élvezd az EOS világát a számos speciális tartozékkal

A következő is érdekelhet