Hero Image

Canon 4K fényképezőgépek

Fedezd fel a Canon 4K fényképezőgép-kínálatának erejét és sokoldalúságát!

Mi az a 4K?

Több részlet, több lehetőség a történeted elmeséléséhez. A Canon legkorszerűbb CMOS-érzékelőit használva a 4K videó minden eddiginél élénkebben rögzíti az emlékeidet. Egy Full HD kép felbontásának négyszeresét kiaknázva jeleníti meg az emlékeidben élő legapróbb részleteket, és extra rugalmasságot biztosít a történeteid szerkesztésekor. A 4K ultranagy felbontású videó egy lehengerlő, rugalmas következő lépést testesít meg a történetmesélésben.

A 4K és a Full HD

A 4K videó, vagy más néven 4K UHD az 1080p Full HD videókhoz képest négyszer nagyobb, 3840×2160, illetve némely fényképezőgép esetében DCI 4095×2160 pixeles felbontást biztosít. Ez azt jelenti, hogy a 4K felbontás a Full HD videókhoz képest még lenyűgözőbb, nagyobb részletgazdagságú és szinte tapintható felvételeket eredményez.

4K and Full HD

A Canon 4K

A Canon PowerShot SX740 az egyszerűsége és hordozhatósága miatt ideális a családi emlékek megörökítéséhez. A Canon M50 tükör nélküli fényképezőgépet kompakt mérete és az objektívjeink kínálata teszi ideálissá a vlogginghoz. Az EOS R5 az ereje és sebessége miatt tökéletes kiegészítője lehet egy nagyratörő filmes eszközkészletének. A Canon 4K felbontásban rögzítő fényképezőgépeivel Full HD felbontású felvételek is készíthetők – vagyis mindig kiválaszthatod az adott kreatív projektnek leginkább megfelelő felbontást. Full HD-ban – így az egyes kreatív projekteknek megfelelően választhatod ki a megfelelő videófelbontást.

4K and Full HD

Mondd el a legjobb történeted

A 4K felbontás teljes mértékű kreatív szabadságot biztosít azáltal, hogy a felvételt akár 200%-ig nagyítva és megvágva is Full HD felbontású videókat készíthetsz – ezáltal ideális választás a filmeket és kreatív videókat készítő amatőr videósoknak.

Tell your best story

Szempontok a 4K választásához

A 4K videók több adatot tartalmaznak, ezért ugyanannyi rögzítési időhöz nagyobb méretű és gyorsabb memóriakártyákra lesz szükséged, és a streameléshez is gyorsabb internetkapcsolatot tanácsos használnod. A 4K felbontásban rögzített videókhoz nagyobb merevlemezre lehet szükség, és a problémamentes szerkesztés érdekében nagyobb teljesítményű számítógép használata javasolt. A Full HD felbontás kisebb méretű videókat eredményez, ami gyorsabb feltöltést és az online tartalmak egyszerűbb streamelését teszi lehetővé.

Considerations when chossing 4K

Legnépszerűbb 4K termékeink

A megfelelő fényképezőgép a megfelelő munkára: böngészd végig a kínálatunkban található legnépszerűbb 4K fényképezőgépeket.

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!