Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Örökítsd meg a különleges pillanatokat lélegzetelállító stílusban a PowerShot SX70 HS, a Canon bridge-választékának csúcsmodellje segítségével, amely egy DSLR külsejét ötvözi a legkorszerűbb technológiával.

Bridge fényképezőgép egy DSLR külsejével és sokoldalú funkciókkal

Prémium, 65-szörös zoommal ellátott multifunkciós fényképezőgép, amely egy DSLR-készülék külsejét és stílusát ötvözi a sokoldalú és továbbfejlesztett, csúcsmodern funkciókkal. Kibővíti felvételkészítési lehetőségeidet a RAW-formátum, a 4K-videó, a Bluetooth® a Wi-Fi, továbbá a távoli élőképes nézet támogatásával.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Specification Intro

Egy nagyszerű fényképezőgép...

DSLR külső, rögzített objektíves technológia

Multifunkciós fényképezőgép egy DSLR külsejével és egy rögzített objektíves készülék súlyával és rugalmasságával. Örökíts meg mindent a távoli részletektől kezdve a makrófelvételekig, az objektívek cseréje nélkül.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Fókuszálj a távoli látványra

A nagy látószögűtől a rendkívül közeli felvételkészítésig a puszta szemmel nem látható részleteket örökítheted meg objektívcsere nélkül – akár közel, akár távol vagy.

Videó megtekintése

4K és RAW-formátumok

Utómunkát végezhetsz RAW-formátumú állóképeken, valamint éles JPEG-képeket érhetsz el közvetlenül a fényképezőgépből. Készíts lélegzetelállító videofelvételeket 4K ultranagy felbontásban, kiváló minőségű mikrofonbemenettel.

dad and son jumping into the ocean

Gyors és pontos autofókusz

A PowerShot SX70 HS megbízható autofókusz-funkciója segítségével könnyedén elválaszthatod az előteret és a hátteret. Folyamatos autofókusz-opció a múlékony pillanatok részletgazdag megörökítéséhez.

Időtálló emlékek, tökéletes részletesség megtartásával

Egy kompakt multifunkciós fényképezőgép, amely intelligens módon, pillanatok alatt optimalizálja az adott fotóhoz szükséges beállításokat.

Számos csatlakoztatási lehetőség

Mentsd le azonnal fényképeid az automatikus képátviteli funkció* segítségével. A távoli élőképes nézet lehetővé teszi, hogy mobileszközöd segítségével fotózz, megtekintsd a fényképezőgép által megjelenített képet és hozzáférhess a beállításokhoz.

Specification Intro

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

Műszaki adatok

Icon 01

65-szörös optikai zoom

Icon 02

20,3 megapixel

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K videó

Icon 01

10 kép/mp

Icon 02

7,5 cm-es, változtatható képszögű LCD

A részletes műszaki leírás megtekintése

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

A doboz tartalma

PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép

PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép

Canon LC-E12E akkumulátortöltő

Canon LP-E12 akkumulátor

Hálózati kábel

Objektívsapka

Nyakpánt

Felhasználóikézikönyv-készlet

Kompatibilis tartozékok

Kapcsolódó termékek

Canon PowerShot SX70 HS
Értékelések

*Kis fogyasztású Bluetooth® technológiával ellátva. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.