EOS 850D

DSLR fényképezőgépek

Canon EOS 850D

Fedezd fel kreativitásodat, és vedd át az irányítást ezzel a sokoldalú DSLR fényképezőgéppel, amelyet filmkészítésre és fotózásra terveztünk.

Műszaki adatok

 • 24,1 megapixel

  APS-C-érzékelő

 • DIGIC 8

  Képfeldolgozó

 • 4K videók

  25 fps

 • 5 tengelyes

  digitális képstabilizátor videókhoz

 • 45

  teljes egészében kereszt típusú AF-pont

 • Wi-Fi

  és Bluetooth®*

Örökítsd meg életedet még kreatívabb vezérléssel!

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást egy inspiráló fényképezőgéppel. A EOS 850D a részletgazdag, 24,1 MP-es képektől kezdve egészen a 4K videókig a kezedben tartja az irányítást.

Légy kreatív és vedd át az irányítást

Nézz bele az objektívbe az optikai keresőn keresztül, és végezd el a beállításokat a hátsó vezérlővel, valamint a felső tárcsával. Okoseszközzel párosítva a fényképezőgépet távolról vezérelheted és a gép felvételeit is távolról szerkesztheted.

Canon Camera

Felső tárcsa

Intuitív módon módosíthatod a kreatív üzemmód beállításait, például a záridőt és a rekeszértéket.

Canon Camera

Hátsó tárcsa

Még kreatívabb vezérlés expozíciókompenzációval vagy teljes kézi beállítással.

Canon Camera
Canon Camera

Profi minőségű képek és videók

Örökíts meg fotókat és 4K videókat Dual Pixel CMOS AF-fel rendelkező, 24,1 MP-es érzékelővel, egy újragondolt 45 pontos, teljes egészében kereszt típusú AF-érzékelővel, valamint a pontos fókuszálásról és követésről gondoskodó iTR AF-fel.

Canon Camera

4K videók

25 fps

Canon Camera

24,1 megapixel

APS-C-érzékelő

Mindig ragadd meg a pillanatot

Kövesd a témákat 7 kép/mp-es felvételkészítéssel, Élő nézetben Eye AF funkcióval, fejlett arcérzékelést biztosító iTR AF-fel, valamint változtatható nézési szögű érintőképernyővel, amely minden szöget segít elérni – így semmiről sem fogsz lemaradni!

Canon Camera

Csatlakozás és megosztás egyszerűen, bárhol

Csatlakoztasd a EOS 850D fényképezőgépet okoseszközhöz Bluetooth®* és Wi-Fi segítségével, és végezz szerkesztést a DPP Express** alkalmazásban, így menet közben is teljes körű RAW-munkamenetben lehet részed. Az automatikus képszinkronizálást használva pedig képeidet számítógépre mentheted.

Kicsi és könnyű

Ezt a könnyű és kompakt fényképezőgépet úgy terveztük, hogy bárhová magaddal vihesd, a változtatható nézési szögű képernyővel pedig magabiztosan és rugalmasan készíthetsz felvételeket magas és alacsony szögből is.

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

Photographer looking down view finder

Canon Photo Companion alkalmazás

Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis - amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

Canon Camera

Fedezd fel az EOS rendszert!

Használd az elképesztő EOS rendszert: tedd fel bármelyik EF vagy EF-S objektívet, de akár Speedlite vakut is rögzíthetsz kreatív megvilágításhoz, a 3,5 mm-es jack segítségével pedig külső mikrofon csatlakoztatására is lehetőség van.

A doboz tartalma

Minden, ami a hatásos 4K videók vagy állóképek rögzítéséhez és létrehozásához kell – bárhol, bármikor.

 • EOS 850D fényképezőgépváz

 • EF-2 szemkagyló

 • R-F-3 objektívsapka

 • EW – 400D – N széles szíj

 • LC – E17E akkumulátortöltő

 • LP – E17 akkumulátor

 • Tápkábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

Kompatibilis tartozékok

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó termékek

 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 250D

  A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel1, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.
 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  EOS M50

  Lépj be a jövőbe az ebben a klassz, kompakt és csatlakoztatható, tükör nélküli fényképezőgépben található innovatív technológiával.
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 90D

  Többfunkciós DSLR fényképezőgép, amely közelebb visz, amellyel gyorsabban fényképezhetsz és kiemelkedő minőségű 32,5 megapixeles képeket készíthetsz.

A következő is érdekelhet

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.
 2. *Kis fogyasztású Bluetooth® technológiával. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Europe Ltd. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.
 3. **A DPP Express csak iPad készülékeken érhető el (a DPP Express for iPad előfizetéses szolgáltatás).

Canon EOS 850D
Értékelések