Summer-cashback-Ulla-Lohmann

Promóció

VÁRATLAN PILLANAT?
LEGYEN NÁLAD CANON!

Vásárold meg a promócióban szereplő fényképezőgépek és objektívek bármelyikét hivatalos viszonteladóinknál, és használd ki a regisztráció alapú pénzvisszatérítést!

A promóció időtartama: 2023.05.04. - 2023.08.31.

A megvásárolt termékek regisztrációjára 30 nap áll rendelkezésedre a vásárlás napjától számítva. A regisztrációs időszak utolsó napja: 2023.09.30.

VÁRATLAN PILLANAT?
LEGYEN NÁLAD CANON!

Hogyan igényelheted a pénzvisszatérítést?

Kövesd az alábbi egyszerű lépéseket a pénzvisszatérítési igény elindításához és nyomon követéséhez:

 • Első lépés

  Válassz egy vagy akár több terméket az alábbi listából 2023.08.31-ig.

 • Második lépés

  Keresd fel hivatalos viszonteladóink egyikét és vásárold meg a kiválasztott terméket.

 • Harmadik lépés

  Kattints a “Termék regisztráció” hivatkozásra, töltsd ki az űrlapot és töltsd fel a vásárlást igazoló dokumentumot.

 • Negyedik lépés

  Pénzvisszatérítésed a teljes és érvényes regisztráció visszaigazolását követő 28 napon belül jóváíródik!

Tükör nélküli fényképezőgépek

 • canon_EOS R10

  MILC

  Egy olyan sokoldalú fényképezőgép, amely gyakorlatilag bármivel megbirkózik. Az ideális útitárs. Tökéletes hibrid tartalomkészítő eszköz. A kreatív önkifejezés eszköze.
 • canon_eos-rp

  MILC

  Egy kis méretű, könnyű és intuitív teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgép, amely menet közben is kiemelkedő kreativitást biztosít számodra.
 • Canon EOS R6 Mark II

  MILC

  Légy kreatív, kompromisszumok nélkül. Az EOS R6 Mark II rendkívüli sebességével, kategóriaelső teljesítményével és professzionális filmkészítési funkcióival mesteri szintre emelheted munkádat – bárhogy is szeretsz felvételt készíteni.
 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  MILC

  Egy professzionális, tükör nélküli fényképezőgép, újraértelmezve
 • EOS R3-frt

  MILC

  Gyorsan múló pillanatok, amelyeket olyan módon örökíthetsz meg fényképezőgéppel, ahogyan azt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Üdvözöl az akciófotózás jövője!
 • Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

 • EOS 90D

  DSLR

  A sebesség, képminőség és hordozhatóság tökéletes egyensúlyához – ideális választás a természetfotókhoz és a mozgalmas sportok megörökítéséhez.
 • RF objektívek

 • rf-28-70mm-f-2l-usm-lens

  RF objektív

  Korszerű L sorozatú zoomobjektív. Nagyon gyors f/2 rekeszértékkel kivételes képminőséget nyújt. A zoomobjektívvel elérhető képminőség teljesen új dimenziója.
 • rf-15-35mm-f2.8l-is-usm

  RF objektív

  Gyors és széles – tökéletes ultranagy látószögű zoomobjektív profiknak
 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF objektív

  Kompromisszumok nélküli kialakítás, kiváló képminőség mellett
 • RF24-240mm_F4-6_3_IS_USM

  RF objektív

  Az EOS R rendszerhez szánt 10-szeres zoomobjektív ideális választás, ha csak egy objektívet vinnél magaddal.
 • RF85mm F2 MACRO IS STM

  RF objektív

  Emeld új szintre portréidat a kompakt, könnyű RF prime objektívvel, amellyel kiemelheted a témádat, és gyönyörű részleteket fedezhetsz fel.
 • RF600mm F11 IS STM FRT

  RF objektív

  Ez a 600 mm-es, teljes képmezős szuper teleobjektív könnyű, nagy teljesítményű, és tökéletes a távoli témák nagyszerű részletességgel történő megörökítéséhez.
 • RF800mm-F11-IS-STM

  RF objektív

  Ez a 800 mm-es, teljes képmezős szuper teleobjektív könnyű, nagy teljesítményű, és tökéletes a távoli témák nagyszerű részletességgel történő megörökítéséhez.
 • rf35mm-f-1.8-macro-is-stm-side-with-cap_related-product

  RF objektív

  Nagy látószögű fix objektív gyors, f/1.8 maximális rekeszértékkel és makrolehetőségekkel
 • RF 50mm F1.8 STM döntve, sapkával

  RF objektív

  Az RF 50mm F1.8 STM egy kis méretű, könnyű és kedvező árú objektív f/1,8-es rekesznyílással, ideális a gyenge fényviszonyok melletti és kreatív mélységélességű felvételkészítésre.
 • RF100mm F2.8 L MACRO IS USM

  RF objektív

  Az RF 100mm F2.8L Macro IS USM egy professzionális makroobjektív, amely kategóriaelső, 1,4-szeres nagyítást, a háttér-homályosítás módosításához pedig változtatható szférikustorzítás-szabályozást biztosít.
 • rf70-200mm-f4-l-is-usm

  RF objektív

  Örökítsd meg a világot az L-sorozatra jellemző minőségben egy kompakt, könnyű teleobjektívvel.
 • RF 16mm F2.8 STM

  RF objektív

  Ismerd meg az RF 16mm F2.8 STM objektívet. Ez a legjobb, kedvező árú EOS R sorozatú objektív, amely ideálisan használható vlogoláshoz és sok minden máshoz is.
 • A CANON RF 100-400mm F5.6-8 IS USM műszaki adatai

  RF objektív

  Örökítsd meg a távoli élővilágot, sporteseményeket és családi kalandokat ezzel a könnyű, kompakt, 100-400 mm-es RF-sorozatú zoomobjektívvel.
 • RF 14-35mm F4L IS USM

  RF objektív

  Ha a hely szűkös, ez a kompakt, ultranagy látószögű zoomobjektív az ideális választás, hogy a jelenet minden részletét rögzíteni tud. Kiváló tájképek és épületek fotózásához, valamint a rendkívül csendes AF-nek köszönhetően remegésmentes, profi megjelenésű videók is készíthetők.
 • RF24-105mm-f-4L-IS-USM

  RF objektív

  A 24-105 mm zoomtartomány lefedi a nagy látószög, a normál és a teleobjektív fókusztávolságokat. Az 5 fokozatú képstabilizátorral a kép még gyenge fényviszonyok között is éles marad, míg a Nano USM autofókusz kedvez a fotósoknak és a filmeseknek.
 • RF50mm F-1.2L USM

  RF objektív

  Az RF 50mm F1.2L USM újfajta optikai teljesítményt nyújt a full-frame fényképezés terén. A kivételes tisztaságú és éles eredmények észrevehetően több részletet jelenítenek meg, még a kép szélein is.
 • RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM

  RF objektív

  Hozd közelebb a távoli témákat, és helyezd előtérbe őket a lenyűgöző, 100–500 mm-es fókusztávolság és a rendkívül sokoldalú zoom segítségével, amely részletgazdag és tiszta képeket, valamint páratlan szuper-teleobjektív teljesítmény biztosít.
 • RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  RF objektív

  Kezdd el az utadat az EOS R APS-C tükör nélküli fényképezőgépek világában egy olyan objektívvel, amely minden fotós és videós igényedet kielégíti.
 • RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  RF objektív

  Emeld új szintre a mindennapokat az EOS R-sorozatú APS-C fényképezőgéppel, és tegyél fel egy igazán hatásos objektívet. A lenyűgöző 18–150 mm-es zoomtartománnyal rendelkező objektív tökéletes választás az utazások és a vadvilág megörökítéséhez.
 • Kompakt és instant készülékek

 • selphy-cp1500

  Kompakt nyomtató

  Ezzel az egyszerűen használható, gyors és kompakt, vezeték nélküli nyomtatóval gyönyörű, tartós fényképeket nyomtathatsz, amelyek akár 100 évig is megmaradnak.
 • SELPHY Square QX10

  Kompakt nyomtató

  Nyomtass részletgazdag, 68×68 mm-es nyomatokat közvetlenül okostelefonodról, és élvezd a festékszublimációs minőség gazdag, élénk színeit, valamint részletgazdagságát, amely 100 év alatt sem fakul meg.
 • PowerShot ZOOM

  Kompakt fényképezőgép

  A PowerShot ZOOM egy zsebe illő méretű, szuperzoomos monokulár fényképezőgép, amely egyetlen gombnyomással készít állóképeket és Full HD videókat.
 • Canon PowerShot PX

  Kompakt fényképezőgép

  A Canon PowerShot PX automatikusan készít fényképeket és rövid videókat a szeretteiddel töltött értékes pillanatokról.
 • PowerShot_G7_X_Mark_II

  Kompakt fényképezőgép

  DSLR-gépeknél megszokott kreativitás egy nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgépben
 • Canon Zoemini 2 ALL Colours

  Mobil nyomtató

  Ezzel a zsebméretű, tintamentes készülékkel és bármikor, bárhol kinyomtathatod fényképeidet – tökéletes partner okostelefonodhoz.
 • Canon Zoemini S2

  Instant fényképezőgép

  Készíts szelfit a tükör és a gyűrűs megvilágítás segítségével, a Canon Mini Print alkalmazás élő nézetének köszönhetően pedig mindig a tökéletes pózban mutathatod meg magad. Kifogyott a papír? Mentsd el kedvenceidet a Micro SD-kártyára, és nyomtasd ki őket később.
 • Gyakran ismételt kérdések

  Regisztráció

  Mi a különbség az igénybejelentés és a regisztráció között?
  Az Általános Szerződési Feltételekben szereplő igénybejelentés a regisztrációval valósul meg. A regisztráción tehát az igénybejelentést kell érteni.

  Mit jelent, hogy a megvásárolt termék igénybejelentésére vagy regisztrációjára a vásárlás napjától számítva 30 nap áll rendelkezésre?
  A 30 napos határidőt üzletben történő vásárlás esetén - a termék vásárlását igazoló pénztári bizonylat vagy (számlaadás esetén a számla) kiállításának napjától, - internetes vásárlás esetén - a rendelés visszaigazolás napjától kell számítani. Ezeket tekintjük a vásárlás időpontjának.

  Van -e lehetőségem regisztrálni abban az esetben, hogy ha a Canon terméket üzletben vásároltam és a pénztári bizonylat, számla kiállításától már több, mint 30 nap telt el?
  Nem, erre sajnos nincs lehetőség.

  Amennyiben interneten vásároltam a Canon terméket és a számlát a megrendelés visszaigazolását követően kaptam kézhez, a számla kiállításának dátumától kell a 30 napos határidőt számítani a regisztrálásra?
  A regisztrálásra nyitva álló 30 napos határidőt a rendelés visszaigazolásának napjától kell számítani akkor is, ha a számla kiállításának napja későbbi, mint a rendelés visszaigazolásának időpontja.

  Milyen formátumok használhatók a dokumentumok regisztrációs folyamat részeként történő feltöltéséhez, és vonatkoznak-e rájuk méretkorlátozások?
  A feltöltött fájl mérete legfeljebb 4 MB lehet és csak JPG-, TIF- és PDF-formátumú fájl tölthető fel.

  A meghirdetett promóció időtartamán belül rendeltem egy Canon terméket, amely azonban nem fog megérkezni/a kereskedő nem fogja tudni leszállítani az akció érvényességi időtartamának végéig – ennek ellenére jelentkezhetek a pénz-visszatérítési promócióra?
  Kérjük, őrizze meg (a promóció időtartamára eső) megrendelést visszaigazoló üzenetet, és a regisztrációkor a számlával együtt küldje be számunkra. A promóció utolsó értékesítési napja után egy hónapos türelmi időt adunk, amely alatt el tudja küldeni a dokumentumokat.

  Nem hallottam a promócióról, és néhány héttel a megadott időtartama előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen, és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?
  Sajnáljuk a történteket, azonban csak akkor lehet jelentkezni a promócióra, ha a terméket az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott időszakban vásárolták meg.

  Mi számít elfogadható vásárlási igazolásnak?
  Üzletekben történt hagyományos vásárlások esetében a Canonnak a kifizetés összegét feltüntető pénztári bizonylat – számla kiállítása esetén – a számla másolatára és a termék sorozatszámára, valamint EAN vonalkódjára van szüksége.
  Internetes vásárlások esetében a Canon a rendelés visszaigazolásáról, a megrendeléshez kapcsolódó fizetési igazolásról, a termék sorozatszámáról, EAN vonalkódjáról, valamint a webáruház és a termék információiról kér másolatot.

  Mely tranzakciók/termékek nem vesznek részt a promócióban?
  A kizárások részleteit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Röviden összefoglalva a kizárások az alábbiakat foglalják magukban:
  1. A nem promóciós termékek. Az Általános Szerződési Feltételekben megtekintheti a promóciós termékek teljes listáját
  2. A promóciós időszakon vagy területen kívül vásárolt termékek
  3. Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon megsértő termékek (a teljesség igénye nélkül például párhuzamos vagy „szürke” termékek)
  4. Nem a hivatalos partnereink egyikénél vásárolt termékek. A „Promóciós Partnereink” gombra kattintva megtekintheti a promócióban résztvevő hivatalos partnereink listáját.

  Az online igénylési nyomtatványon mit jelent a „fizetési mód”?
  Ez a kifejezés arra utal, hogy eredetileg milyen módon vásárolta meg a terméket.

  Hol található a sorozatszám és az EAN kód?
  A sorozatszám magán a terméken is megtalálható; a termék leírása általában segít abban, hogy hol keresse,de az alábbi oldalon is talál segítséget: IllustrationCB
  http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/ A pénzvisszatérítés regisztrációjához szükség van az akcióban részt vevő Canon termék sorozatszámának és az ún. EAN kódnak a megadására. Az, hogy ezek hol találhatók meg, az alábbi képen látható:

  Gyakran ismételt kérdések

  Lehet -e olyan terméket regisztrálni, ami nincs benne a terméklistában önálló termékként, de egy KIT részeként igen?
  A promócióra kizárólag azokkal a termékekkel lehet regisztrálni, amelyeknek EAN kódja megegyezik az oldalon található listában feltüntetettel. Ez azt jelenti, hogy kitben vásárolt termékek külön-külön történő regisztrációja sajnos nem lehetséges.

  Kitben vásároltam a fényképezőgépet. Melyik EAN kódot kell megadnom? A fényképezőgépen, a vázon, vagy a csomagoláson lévőt, vagy mindegyiket?
  Kitben (például váz és objektív együtt) történt vásárlás esetén kizárólag a csomagon lévő EAN kódot kell megadni a fenti ábra szerint.

  Miért nem tudok bejelentkezni a webhelyre a követési kódommal?
  A belépési kód érzékeny a kis- és nagybetűkre, ezért kérjük ellenőrizze, hogy pontosan ütötte-e be a kódot (kis- és nagybetűkkel).
  Az internetes regisztrációmra tett kísérlet során az alábbi problémák merülnek fel:
  - Már próbálok egy ideje regisztrálni, a webhely azonban nem enged
  - Rendre a „Nem jogosult” üzenetet kapom
  - Megpróbáltam újra elküldeni a kódot, de nem működik.
  A LEGTÖBB esetben ezek a problémák arra az eszközre vezethetők vissza, amelyről megpróbálja elérni a webhelyet (pl. mobil-/okostelefon, Apple Mac számítógép vagy egyéb eszköz), így nem a webhely okozza őket. Ezekben az esetekben érdemes konzultálni a készülék gyártójával a probléma ügyében. Ha a fenti gyakran ismételt kérdések nem adtak választ a kérdéseire, kérjük küldjön e-mailt az alábbi e-mail címre, sürgős esetben hívjon minket a +36 1 235 5315-ös telefonszámon, vagy látogasson el a Canon támogatási oldalára.

  Mit tegyek, ha nem tudom online regisztrálni a pénz-visszatérítési igénylésemet?
  Ha nem tudja használni az online regisztrációt és a https://www.canon.hu/offers/cashback/ oldalt, vegye fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +36 1 235 5315-ös telefonszámon.

  Mely forgalmazók vesznek részt a promócióban? Hol vásárolhatom meg a fényképezőgépet?
  A promóciós oldalon https://www.canon.hu/offers/cashback/ a „Promóciós Partnereink” gombra kattintva megtekinthető a promócióban résztvevő forgalmazók listája.

  Mit jelent a SWIFT kód?
  A SWIFT kód egy olyan azonosítókód, amely megelőzi az IBAN számlaszámot, mintegy kiegészítve azt. A SWIFT kód célja a pénzintézetnemzetközi szintű könnyebb beazonosíthatósága. A SWIFT kódot azért szükséges megadni, mert az utalás külföldről érkezik, nemzetközi utalásként. A SWIFT kód első 4 karaktere határozza meg a bankot; a következő 2 karakter az országkód; a 7-8. karakter a bank székhelyének a kódja; az utolsó 3 karakter pedig opcionálisan szűkítheti a találatot a bankfiókra vagy az ügyosztályra (sokszor XXX-ként van feltüntetve). Az Ön pontos SWIFT kódjáról internetes bankjában, vagy a számlavezető bank fiókjánál tájékozódhat.

  Adatbiztonság

  Hogyan garantálják számomra a Canon pénz-visszatérítési promóciója keretében megadott bankszámlaadataim biztonságát?
  Webhelyünk védelméről a gyors SSL protokoll gondoskodik.

  Mi az az SSL?
  A Biztonságos csatlakozási felület (Secure-Sockets-Layer = SSL) internetes adattitkosítást lehetővé tevő protokoll, amely segítséget biztosít a webhely felhasználói számára a webhely tulajdonosának azonosításában. Az SSL-protokollt leggyakrabban a webböngészők és a kiszolgálók közötti kommunikáció védelméhez használják. Egyre inkább terjed azonban a felhasználása a kiszolgálók közötti adatátvitelek és a webalapú alkalmazások körében is.

  Honnan tudják a webhely látogatói, hogy a webhely használ-e SSL-protokollt?
  Amikor a böngésző biztonságos webhelyhez csatlakozik, lekéri a webhely SSL-tanúsítványát, majd ellenőrzi, hogy nem járt-e le, a böngésző által megbízhatónak tartott hitelesítésszolgáltató bocsátotta-e ki, illetve az a webhely használja-e, amely számára kiadták a tanúsítványt. Ha a felsorolt ellenőrzések bármelyike negatív eredménnyel zárul, a böngésző figyelmeztető üzenetet jelenít meg a végfelhasználónak. Ha az ellenőrzés pozitív eredménnyel zárul, a korszerű böngészőkben számos beépített biztonsági jelzés utal az SSL-protokoll engedélyezett voltára.
  * Az URL- vagy webcím kezdete a http:// előtagról a következőre változik: https://
  * A böngészőablakban látható lakat nyitott állapotúról zártra változik.
  * A címsor zöld színű lesz, és megjeleníti a webhely tulajdonosának nevét, ha bővített érvényességű SSL-tanúsítvánnyal védett webhelyhez történik a csatlakozás. Emellett az is előfordulhat, hogy a biztonságos webhelyhez tartozó weboldalakat bizalmi védjeggyel, például RapidSSL webhelypecséttel látják el.

  Kifizetések

  Mikor kapom kézhez a visszatérített összeget?
  A regisztrációk érvényesítését követően a Canon igyekszik 28 napon belül elindítani a banki átutalást – vagyis NEM a vásárlás dátumától számított 28 napon belül indítja el az átutalást. Amennyiben a regisztráció hiányos vagy helytelen információkat tartalmaz, ez tovább késlelteti a folyamatot, hiszen a helyes és hiánytalan információk beérkezése után indítjuk el az átutalást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Canon nem tehető felelőssé azért, ha a kiskereskedő/eladó helytelenül arról tájékoztatja a vevőket, hogy a visszatérített összeget a vásárlás napjától számított 28 nap múlva kapják kézhez.

  Honnan tudom meg, hogy az igénylésem nem megfelelő vagy hiányzó adatok miatt halasztásra került?
  Ha online sikeresen regisztrált a Canon pénz-visszatérítési promóciójára, jelentkezésről megerősítő e-mailt fog kapni, amely tartalmaz egy hivatkozási számot és személyes belépési adatait a honlapra, ahol leellenőrizheti a regisztráció és a kifizetési folyamat állapotát. Abban az esetben, ha a regisztráció során helytelen információkat adott meg, ezt a megadott webhelyen is jelezni fogjuk, és e-mailben tájékoztatjuk a még szükséges információkról. A hiányzó információk részünkre történő megadásának leggyorsabb módja, ha bejelentkezik a megadott webhelyre, majd ott frissíti adatait.

  Honnan tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?
  Miután sikeresen érvényesítettük a regisztrációt, elindítjuk a kifizetési folyamatot, e-mailben pedig tájékoztatást küldünk arról a dátumról, ameddig várhatóan átutaljuk a kifizetett összeget a megadott számlaszámra.

  Hogyan jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?
  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pénz-visszatérítési promóció keretében a a promóció lebonyolításában résztevő partnercég, a Benamic nevében teljesítjük a kifizetéseket, így a banki adatok között valószínűleg ezt a nevet, nem pedig a Canont fogják feltüntetni.

  Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?
  A Canon pénzvisszatérítés keretében jelenleg csak a mi bankunk és a regisztráció során megadott személyes bankszámla közötti banki átutalással lehet kifizetéseket teljesíteni.

  Mi a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a Canon pénz-visszatérítési promóciójára történő eredeti regisztrációm óta, és ezért frissíteni szeretném őket?
  Banki adatait bármikor frissítheti az Online ügyfélkövetési rendszer segítségével, amely a megadott bejelentkezési adatokkal érhető el. Az adatok frissítése ezzel a módszerrel végezhető el a legbiztonságosabb módon. Ne feledje azonban, hogy ha már közeleg a kifizetés esedékességi dátuma, telefonon is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztasson bennünket az adatok küszöbön álló frissítéséről, így a kifizetést biztosan nem a nyilvántartásunkban szereplő régi számlaadatok felhasználásával fogjuk teljesíteni.

  A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban kell-e adót fizetnem, vagy van-e mód az ÁFA visszaigénylésére?
  Alapvetően a résztvevők felelősek a jogszabályok által előírt minden adó megfizetéséért, a Canon pedig nem vállal felelősséget a résztvevőkkel szemben azokért a károkért, veszteségekért vagy kiadásokért, amelyek az ezen adók megfizetésének elmulasztása vagy késedelmes teljesítése miatt a résztvevőket terhelik. A Canon hasonlóképp az adóbevallási eljárások egyikére sem tehet javaslatot. Ebben a kérdésben az adóhatóság az illetékes, de a pénzvisszatérítés tényéből általában nem keletkezik jövedelemadó-fizetési kötelezettség.

  Mit tegyek, ha a bankom díjat számít fel nekem a pénzvisszatérítés átutalásával kapcsolatban?
  A Canon a meghirdetett feltételek szerint a pontos pénz-visszatérítési összeget magyar Forintban utalja, de külföldről. Emiatt előfordulhat, hogy egyes magyarországi bankok, vagy pénzintézetek a jóváírással kapcsolatban banki költséget számítanak fel. Az ilyen felmerülő banki költségekért a Canon nem vállal felelősséget. Javasoljuk, hogy a külföldről indított pénzvisszatérítéssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő és Önt terhelő banki költségekről előzetesen tájékozódjon annál a magyarországi számlavezető banknál, pénzintézetnél, ahová a visszatérítés összegének utalását kéri.

  Egyéb

  Hol és mikor tudom leadni a szükségtelenné vált régi fényképezőgépemet?
  A korábbi fényképezőgép leadása annál a kiskereskedőnél lehetséges, akinél a promóciós modell megvásárlásra került.

  Milyen márkájú és kategóriájú fényképezőgépet lehet leadni/beszámítani?
  Tetszőleges márkájú, digitális tükörreflexes vagy akár kompakt fényképezőgép érvényesen leadható és beszámít a promócióba. Egyetlen kikötés, hogy működőképes készüléket kell leadni a főbb tartozékok (akkumulátor, akkumulátortöltő) kíséretében.

  Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

  Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.