RF objektívek

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Nagy látószögű fix objektív gyors, f/1.8 maximális rekeszértékkel és makrolehetőségekkel

Remek objektív a következőkhöz...

 • Úti képek készítése

  Az RF 35mm F1.8 MACRO IS STM egy remek nagy látószögű objektív portréfotózáshoz és utcai fényképezéshez, és még alacsony zársebességnél is megörökíti a részleteket, és éles képeket készít. A nagy, f/1,8-as maximális rekeszértékkel megörökítheted a természetes környezetet, még gyenge fényviszonyok mellett is.

 • Közeli fotózás

  Az RF 35mm F1.8 MACRO IS STM akár 1:2 makronagyítást nyújt, tovább növelve e rendkívüli objektív sokoldalúságát. Segítségével egyszerűen megörökítheted témáid finom részleteit és textúráit.

 • Tájfotózás

  A fix objektív által nyújtott képminőség remek választássá teszi azt tájképfotózáshoz, vagy kiállítandó, nagyméretű művészi nyomatok elkészítéséhez. A képélesség és a részletgazdagság az egész képen kifogástalan.

Canon Camera

Intelligens kivitel, mely ösztönzi a kreativitást

A RF 35mm F1.8 MACRO IS STM hordozható, könnyű és egyszerűen használható. Módosítsd a beállításokat a személyre szabható objektívvezérlő gyűrűvel, és lássd a keresőben tisztán a fókusztávolságot a fotózásnál.

Ideális választás filmkészítéshez

A kombinált képstabilizátor az objektív optikai képstabilizátorát és a fényképezőgép 5 tengelyes elektronikus képstabilizátorát is igénybe veszi a hihetetlenül stabil felvételek készítéséhez ­ még akkor is, ha az séta közben készül. A halk, léptetőmotoros automatikus fókuszálás egyenletes és stabil a természetes hatású fókuszátmenet érdekében.

Canon Camera

A gyenge megvilágítás mestere

Az F1.8 széles rekeszértéket a nagy teljesítményű kettős érzékelésű IS technológia egészíti ki, mellyel az ötfokozatú képstabilizálásnak köszönhetően a fényképezőgép bemozdulásakor is éles képeket készíthetsz.

A képminőség új fejezete

Az RF 35mm F1.8 MACRO IS STM speciális optikai kialakítású, többek között a Super Spectra bevonatot alkalmazza. Az RF Mount objektívfoglalat az objektívet közelebb helyezi az érzékelőhöz az elképesztő tisztaságú és élességű képekért.

Műszaki adatok

 • f/1,8

  rekesz

 • Objektívvezérlő

  tárcsa

 • 9 lamellás

  rekesz

 • 0,5-szeres

  nagyítás

 • Halk léptetőmotor

  motor

 • Hibrid

  Képstabilizátor

Profik kezében

Nézd meg, mire képes az EOS R rendszer profi fotósok és filmesek kezében.

Objektívtartozékok

 • Speedlite MR-14EX II makró-körvaku

  Nagy teljesítményű makrovaku közeli fotózáshoz.

 • LP1016 objektívtok

  Védőtok RF 35mm F1.8 MACRO IS STM objektíved számára.

Kapcsolódó termékek

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM
Értékelések

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.