Objektívek EOS R rendszerhez

Canon RF 85mm F1.2L USM

A kreatív lehetőségek terén verhetetlen, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítményt nyújtó RF 85mm F1.2L USM hihetetlenül éles, előnyös portrék készítésére képes.

Remek objektív a következőkhöz...

 • Portrék

  A kivételes optikai tervezésnek, a speciális objektívbevonatoknak és az RF bajonett-technológiának köszönhető lágy fókuszhatás és kivételes élesség segítségével a képeket újabb részletekkel és dimenziókkal töltheted meg.

 • Utcai fotózás

  A nagy teljesítményű USM motor segítségével, amely biztosítja, hogy az objektív folyamatosan a témára fókuszáljon, az utcán is megőrizheted diszkréciódat és az irányítást, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

 • Gyenge megvilágítás

  A minden részletet a kép teljes szélességében lenyűgöző élességgel megörökítő gyors és széles, f/1,2-es maximális rekesznyílásnak köszönhetően naplemente után is sokáig készíthetsz felvételeket.

Canon Camera

Tökéletes fókusztávolság a portrékészítéshez

Az RF 85mm F1.2L USM ideális kis fókusztávolságú teleobjektív portrék készítéséhez – vonzó perspektívával rendelkező, elegáns és részletgazdag eredményt garantál, mindezt torzítás nélkül.

Gyors, nagy fényerejű és kiváló optikai pontosságú objektív

A gyors, F1,2-es rekeszértékkel rendelkező objektív kevés fény esetén is hihetetlen élességet, a kellemes háttér-homályosításnak és a mindig kiváló minőségnek köszönhetően pedig kreatív önkifejezési eszközt is biztosít.

Canon Camera
Canon Camera

Fejlett objektívelemek és bevonatok

Az objektív Blue Spectrum Refractive (BR) optikával rendelkezik, amely kiküszöböli a színhibákat, a kerek aszférikus lencsetag pedig megszünteti a nagy maximális rekesznyílás okozta szférikus aberrációkat.

L sorozatú, minőségi kialakítás és időjárás elleni védelem

A minőségi kialakítás új értelmet nyer az L sorozat által képviselt minőséget illetően – az időjárásálló szigetelés, valamint az elülső és hátsó lencsetagon található fluorbevonat védelmet nyújt a víz, a por és a karcolások ellen.

Canon Camera

Gyors USM motor és objektívvezérlő gyűrű

Az RF objektívfoglalat gyorsaságának köszönhetően az RF 85mm F1.2L USM gyorsan megtalálja a fókuszt, az objektívvezérlő gyűrűvel pedig tovább szabályozhatod a beállításokat.

2019.második felétől kapható

RF 85mm F1.2 USM DS – Egy egyedülállóan kiemelkedő teljesítményt nyújtó objektív, amely ötvözi a gyönyörűen egyenletes, fókuszon kívüli háttér-homályosítást a szupergyors záridővel a lélegzetelállító portrék készítéséhez.

Canon Camera

Műszaki adatok

 • F1.2 maximális rekeszérték

  Kedvezőtlen fényviszonyok és kis mélységélesség esetén

 • BR optika

  A hibák teljes körű ellenőrzéséhez

 • Aszférikus és UD-lencsetagok

  A kivételesen éles képekért

 • USM motor

  A zökkenőmentes, gyors és csaknem zajtalan működésért

 • ASC (Air Sphere bevonat)

  A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár teljes körű vezérléséért

A doboz tartalma:

 • RF 85mm F1.2L USM objektív

 • ET-89 napellenző

 • E-82II objektívsapka

 • RF objektívvédő sapka

 • LP1424 puha tok

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Profik kezében

Profik kezében. Tudd meg, hogyan teljesít az RF 85mm F1.2 USM a különféle felvételkészítési helyzetekben a Canon profi fotósainak kezében.

 • Kreatív portrékészítés a Canon RF 85mm-es objektívvel

  Rosie Hardy profi fotós beavat a Canon EOS R géppel és az RF 85mm F1.2L USM objektívvel készített első portréképeinek történetébe.

 • Menyasszonyi portrék az RF 85mm F1.2L USM objektívvel

  Félicia Sisco esküvői fotós és Canon nagykövet beszél a címlapstílusú menyasszonyi portrék készítéséről az RF 85mm F1.2L USM objektívvel.

Canon Camera

Objektívtartozékok

Javíts a perspektíván a Canon objektívtartozékaival. Objektívsapkáink, tartóink és tokjaink választéka használat előtt és után is segít megőrizni objektívjeid biztonságát. Kifejezetten az objektíved megóvására és támogatására tervezett napellenzőink és objektívszűrőink sokféle munkakörülmény esetén helyt állnak, legyen szó a beszűrődő fény elleni árnyékolásról vagy természetközelibb képek készítéséről.

Canon RF 85mm F1.2L USM
Értékelések

Teleobjektívek

Egy teleobjektívvel távolról örökíthetsz meg sport- és természeti eseményeket vagy más történéseket anélkül, hogy beleavatkoznál a jelenetbe. Fedezd fel a Canon teleobjektívjeit és kamatoztasd velük a kreativitásod.
További információ

Kapcsolódó termékek