RF objektívek

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Az RF 15-35mm és az RF 70-200mm mellett a meghatározó objektívhármas részeként az RF 24-70mm gyors apertúrával, képstabilizátorral, valamint a csendes fókuszálás érdekében egy Nano USM motorral büszkélkedhet.

A profik minden alkalomra ezt választják

A díjnyertes reklám- és életstílusfotós Matthew Joseph a végsőkig kiaknázta az RF 24-70mm zoomobjektívet amikor azt a víz alatt használta, ahol nagyon is fennállt a nedvesség bejutásának kockázata, majd alacsony megvilágítás mellett dolgozva készített néhány kivételes portrét egy női evezőscsapatról.

Nagyszerű objektívek a következőkhöz:

 • MŰFAJ

  Mindennapi kreatív

  Használd az objektív 24–70 mm-es látószögét a részletgazdag, drámai és színekben gazdag képek megörökítéséhez, és fedezd fel, hogyan örökíthetsz meg akciódús témákat még dinamikusabb módon.

 • MŰFAJ

  Tájkép és építészet

  Fotózz alulról izgalmas új nézőpontokért, és élvezd az 5 fokú képstabilizálást, hogy akkor is magabiztosan örökíthesd meg a részleteket, amikor a fényerő csökken.

 • MŰFAJ

  Utazás és riport

  A kompakt méretnek, az L sorozatú minőségű kialakításnak és a gyors maximális rekeszértéknek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy objektíved részletesen és tisztán fogja visszaadni a történetedet bármilyen helyzetben.

Örökíts meg minden részletet

Tedd egyedivé a történetet a gyors F2.8 rekeszérték és a szuperéles optika segítségével, amellyel az élvonalba kerülhetsz.

Soha ne maradj le a pillanatról

Gyors és pontos fókuszálás a Nano USM motornak köszönhetően, amely azonnali és néma automatikus élességállítást tesz lehetővé, a rendkívül egyenletes működésnek köszönhetően pedig filmek és állóképek rögzítésére egyaránt alkalmas.

Portrék, amik összekötnek minket

Emeld új szintre a portréfitóidat a három öntöttüveg aszférikus és a három UD lencsetagnak, a fejlett objektívbevonatoknak és a 9 lamellás blendekialakításnak köszönhetően.

Objektív határok nélkül

A minőségi kialakítás új értelmet nyer az L sorozat által képviselt minőséget illetően – az időjárásálló szigetelés, valamint az elülső és hátsó lencsetagon található fluorbevonat védelmet nyújt a vízcseppek és a por ellen.

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal, adapter használata mellett is, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával egyaránt.

Műszaki adatok

 • F2.8

  Kedvezőtlen fényviszonyok és kis mélységélesség esetén

 • Képstabilizátor

  5 fokozatú stabilizálás a bemozdulás kiszűrése érdekében

 • Aszférikus és UD-lencsetagok

  A kivételesen éles képekért

 • Nano USM motor

  A zökkenőmentes, gyors és zajtalan működésért

 • ASC (Air Sphere bevonat)

  A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

A doboz tartalma

 • RF 24-70MM F2.8L IS USM

 • EW-88E napellenző

 • LP1222 objektívtok

 • Objektívsapka

 • E-82 II objektív védősapka

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Profik kezében

Fedezd fel, hogyan lett a Canon híres a kiemelkedő innovációiról és képminőségéről, és olvass többet arról, hogyan használják élvezettel a Canon fényképezőgépeit és objektívjeit profik a világ minden tájáról.

 • CIKK

  A Canon lencsék gyártása

  Pillants be a színfalak mögé a Canon Ucunomijában található objektívgyártó üzemében, hogy megtapasztald a mérnöki teljesítményt, az innovációt és a mesterségbeli tudást, amelyek olyan lenyűgözővé teszik az L sorozatú objektíveket.

 • CIKK

  Evezősök fotózása

  Matthew Joseph fotós a Canon f/2.8 RF objektívhármas használatáról akciójelenetek fotózása közben, amelyek lefedik az ultranagy, hagyományos és teleobjektív látószögeket is.

 • CIKK

  Sárkányok fotózása a parton Canon RF zoomobjektívekkel

  A Canon nagykövete, Ulla Lohmann a Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM és a Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM objektíveket használta, hogy megörökítse a színpompás sárkányfesztivál mozzanatait.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM
Értékelések

Kapcsolódó termékek