Objektívek EOS R rendszerhez

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

A Canon leggyorsabb, ultranagy nézési szögű zoomobjektívje és a nélkülözhetetlen profi objektívek hármasának tagja Nano USM motorral, 5 fokozatú képstabilizálással, valamint lenyűgöző élességről gondoskodó 3 aszférikus és 2 UD lencsetaggal.

A versenyszellem megörökítése

Dőlj hátra, és nézz meg egy filmet arról, hogyan örökítette meg a díjnyertes reklám- és életstílusfotós Matthew Joseph egy elit evezőscsapat előkészületeit és edzését az EOS R fényképezőgép és az RF 15-35mm zoomobjektív segítségével.

Remek objektív a következőkhöz:

Gyors, nagy rekeszértékkel

Készíts felvételeket új, kreatív szögből a rendkívül gyors és éles felvételekre alkalmas f/2.8 zoomobjektív használatával, amelyet a dinamikus, 15–35 mm-es fókusztávolság és fejlett 5 fokozatú képstabilizálás funkció tesz még ellenállhatatlanabbá.

Canon Camera

Kiemelkedő optikai minőség

Emeld új szintre a fényképezést a három aszférikus és a kettő UD lencsetagnak, a fejlett objektívbevonatoknak és a 9 lamellás blendekialakításnak köszönhetően.

Canon Camera

Jó reakcióidő és precizitás

Gyors és pontos fókuszálás a Nano USM motornak köszönhetően, amely azonnali és néma automatikus élességállítást tesz lehetővé rendkívül egyenletes működéssel.

Canon Camera

Az L sorozat minőségi kialakítása

Az időjárásálló szigeteléssel, valamint a vízcseppek és a por behatolása ellen védő, az elülső és a hátsó elemeken található fluorbevonattal ellátott L sorozat nyújtotta kiváló minőségnek köszönhetően bármilyen időjárás mellett bátran készíthetsz felvételeket.

Canon Camera

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal, adapter használata mellett is, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával egyaránt.

Műszaki adatok

 • F2.8

  Kedvezőtlen fényviszonyok és kis mélységélesség esetén

 • Képstabilizátor

  Ötfokozatú stabilizálás a bemozdulás kiszűrése érdekében

 • Aszférikus és UD

  A kivételesen éles képekért

 • Nano USM motor

  A zökkenőmentes, gyors és zajtalan működésért

 • Alacsony hullámhosszú bevonat

  A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

A doboz tartalma

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • EW-88F napellenző

 • LP1222 objektívtok

 • Objektívsapka

 • E-82 II objektív védősapka

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Profik kezében

Fedezd fel, hogyan lett a Canon híres a kiemelkedő innovációiról és képminőségéről, és olvass többet arról, hogyan használják élvezettel a Canon fényképezőgépeit és objektívjeit profik a világ minden tájáról.

Nagy látószögű objektívek

Az utcai és tájképek megörökítésére ideális Canon nagy látószögű objektíveket úgy terveztük, hogy még több minden elférjen a képmezőben. Fedezd fel nagy látószögű objektívjeinket.

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Értékelések

Kapcsolódó termékek

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.