Objektívek EOS R rendszerhez

Canon Mount Adapter EF-EOS R

A Canon EOS R rendszerrel használható adapter lehetőséget biztosít az EF és EF-S objektívek EOS R fényképezőgépekkel való használatára.

A következő is érdekelhet

 • EOS R

  EOS R adapterek

  Az EF-EOS R objektívadapterek segítségével EF és EF-S objektívjeidet is használhatod Canon EOS R fényképezőgépekkel, így a már meglévő optikák is új funkciókkal gazdagodnak.

 • Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

  Objektívválasztó

  Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

 • EOS R

  EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter

  Az EF-EOS R fényképezőgéphez tartozó objektívvezérlő gyűrűvel lehet állítani a rekeszértéket, a záridőt, az ISO-értéket vagy expozíciókompenzációt: mindezt úgy, hogy közben le sem kell venned a szemed EOS R fényképezőgépedről.

 • EOS RP

  Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez

  Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez, amely segítségével módosíthatod az expozíciót és különböző hatásokat hozhatsz létre.

 • EOS R3

  EOS R rendszer

  Az R-rendszer azoknak az alkotóknak készült, akiknek a kreativitása egy percre sem lankad. Ez egy olyan tökéletes rendszer, amely intuitív módon együttműködik veled, hogy segítsen megvalósítani egyedi elképzeléseidet.