Objektívek EOS R rendszerhez

Canon Mount Adapter EF-EOS R

A Canon EOS R rendszerrel használható adapter lehetőséget biztosít az EF és EF-S objektívek EOS R fényképezőgépekkel való használatára.

 • Használd már meglévő EF és EF-S objektívjeidet a Canon EOS R fényképezőgépeken

  A Canon EF-EOS R objektívadapter lehetővé teszi az EF és EF-S objektívek használatát Canon EOS R fényképezőgépeken, miközben megőrzi az EOS DSLR fényképezőgépeken megszokott teljesítményt és funkcionalitást.

 • Könnyű és egyszerűen kezelhető.

  Ez a körülbelül 110 g tömegű, hasznos adapter tökéletesen beleillik a készlettáskába, így bármikor rendelkezésre áll, amikor szükséged van rá. Igazítsd egymáshoz az objektíven és az adapteren található illesztési jelzéseket, kattanásig forgasd el az objektívet az óramutató járásával megegyező irányba, majd a megszokott módon rögzítsd a fényképezőgéphez.

 • Professzionális használatra tervezve

  A Canon EF-EOS R objektívadapter por és nedvesség elleni védelemmel van ellátva, elöl és hátul is fém objektívfoglalattal. Az adapter külső felülete a fényképezőgéphez és az objektívhez egyaránt illeszkedik.

A következő is érdekelhet

 • EOS R adapterek

  Az EF-EOS R objektívadapterek segítségével EF és EF-S objektívjeidet is használhatod Canon EOS R fényképezőgépekkel, így a már meglévő optikák is új funkciókkal gazdagodnak.

 • Objektívválasztó

  Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

 • EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter

  Az EF-EOS R fényképezőgéphez tartozó objektívvezérlő gyűrűvel lehet állítani a rekeszértéket, a záridőt, az ISO-értéket vagy expozíciókompenzációt: mindezt úgy, hogy közben le sem kell venned a szemed EOS R fényképezőgépedről.

 • Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez

  Bepattintható szűrő az EF-EOS R objektívadapterhez, amely segítségével módosíthatod az expozíciót és különböző hatásokat hozhatsz létre.

 • EOS R rendszer

  Az R-rendszer azoknak az alkotóknak készült, akiknek a kreativitása egy percre sem lankad. Ez egy olyan tökéletes rendszer, amely intuitív módon együttműködik veled, hogy segítsen megvalósítani egyedi elképzeléseidet.